Varietatea de meserii din ramuri

Varietatea de meserii din ramuri

Racordurile pot fi numit unul dintre cele mai accesibile și materiale simple pentru a crea diverse meserii. Folosind această materie primă, puteți petrece timp cu copiii, angajate în fabricarea de produse neobișnuite. O astfel de lucru nu numai că va aduce o mulțime de plăcere, dar, de asemenea, va permite să dezvolte abilități creative, fantezie. Produsele obtinute vor ajuta pentru a decora interiorul, face mai interesant și neobișnuit. O astfel de ambarcațiune a poate fi înmânat la orice sărbătoare ca un cadou. Cum de a începe să meserii din ramuri de copaci, precum și idei interesante pentru interior vor fi discutate în articol.

Pregătirea materialului

Utilizarea de cadouri natura este un simplu și economic mod de a crea meserii neobișnuite. Plimbare în parc sau echipa, nu este dificil de a colecta stick-uri adecvate, tije, umflaturi, abcese. Ramurile de arbori și arbuști sunt în cererea de materiale în fabricarea compozițiilor naturale originale. Astfel de meserii devin un decor de interior, completând-l.

Material de schimb pentru meserii este mai bine în perioada de primăvară, de asemenea, ramuri și toamna colecta.

Alegerea ei, merită atenție la următoarele puncte.

 • Pentru munca mai potrivite tije și ramuri având o formă netedă, deoarece acestea vor lucra cu ei mai convenabil. În unele cazuri, utilizați ramuri cu curbe având o formă bizară.
 • Ar trebui să scape de tija cu semne de daune. Cremurile putrede deteriorate de dăunători nu se potrivesc cu o astfel de muncă.
 • Când alegeți o preferință la ramurile mărului, arin, stejar. O opțiune bună va fi tije de arin și mesteacan, salcie, viță de vie. Puteți folosi labele de pin, dar ar trebui să fie amintit că sunt suficient de mici și complică foarte mult munca. Rășina va împacheta mâinile, uneltele și se va spăla este destul de dificilă.

  Aducerea materialului colectat la domiciliu, trebuie să o examinați cu atenție și să aruncați tije cu urme de deteriorare a bug-urilor sau bolilor. Barele selectate Spălați, uscați și curățați cu șmirghel pentru aliniere.

  Semifabricatele necesită uscare. Faceți-o mai bună imediat după colectare. Dacă nu uscați răsturnarea, în timp se pot sparge, deforma, ceea ce va afecta negativ aspectul produsului finit.

  • Segul sews se recomandă la temperatura camerei. În acest caz, perioada de uscare a materialului va fi lungă (10-14 zile).
  • Puteți accelera uscarea, descompunerea materialului Baterie. Acest lucru va face timpul să începeți să lucrați cu el într-o săptămână.
  • Dacă aveți nevoie să uscați materialul foarte repede, faceți-o Cu ajutorul cuptorului. Plăcile sunt așezate dimpotrivă, puneți cuptorul pentru un mic foc și deschideți ușa. După câteva ore puteți începe să lucrați cu material uscat.

  Uscarea piesei de prelucrat, dacă este necesar, ele sunt acoperite cu lac, pictate, tratate cu un verset.

  Ce să faci copii?

  Folosind piesa de prelucrat, puteți efectua clase cognitive cu copii. Din ramurile copacilor vor putea face o meserie simplă pentru școală sau grădiniță.

  Artizantele de pe subiectul toamnei sunt una dintre cele mai populare opțiuni. Folosind ramuri uscate, copiii pot face un cuib, un gard sau o plută.

  De la tije subțiri se vor întoarce coșul original, carul sau rama foto. De la prutics puteți face personaje sau animale chiar fabuloase. Cerb, urs sau arici din materiale naturale, pot ocupa un loc onorabil pe un raft cu creații de copii.

  Folosind crengi și nuiele, copiii vor putea construi cu ușurință un produs interesant, de exemplu, asterisc. Pentru a face o stea din materiale naturale, veți avea nevoie de anumite materiale și instrumente.

  Construirea unei stele din materiale naturale ar trebui să fie pregătită:

  • Ramuri netede de aceeași lungime – 5 buc.+
  • Sârmă+
  • Ștergeți unghiul de unghii+
  • panglică sau cordon+
  • Elemente de decor.

  Pentru a crea stele, este necesar pentru a ridica cinci nuiele egal cu lungimea. Este de dorit ca acestea să aibă aceeași textură. Ramurile DIY trebuie să fie pre-uscate și vederea pentru căsătorie. Dă-le puterea va permite acoperirea de lac incolor.

  Pentru a face un asterisc de la blancuri, aveți nevoie de:

  1. descompun tijele pe o suprafață plană, dându-le forma de stea+
  2. În articulațiile articulației pentru a fixa capetele cu ajutorul unui fir, o vită sau panglici sau bind locul îmbinării prin benzi de cauciuc de papetărie+
  3. Reducerea ambarcațiuni.

  Ca decor, puteți utiliza diverse elemente sub formă de perle, nasturi, funde.

  Va fi bine să se uite un astfel de produs o, decorat cu uscate, culori vii sau artificiale, fructe de padure.

  mod similar poate fi realizat din fulgi de zăpadă. În acest caz, ele trebuie să fie copped în colțuri, dar în mijloc. Give fulgi de zăpadă o vedere mai naturală va permite colorarea produsului finit în alb. Margele, pietre sau alte beteala de Anul Nou poate fi folosit ca un decor pentru fulgi de zăpadă.

  Idei pentru interior

  Artizanat din ramuri create de propriile lor mâini vor fi în măsură să facă o varietate de în orice interior. În acest caz, puteți utiliza muguri de mesteacăn, salcie sau de a lua vița de struguri.

  Cadru

  Pentru a pune în aplicare această idee, veți avea nevoie de o sucursală mare sau pe bază de lemn. De asemenea, este necesar, va fi tije subțiri. Pentru fixarea acestora la baza, este mai bine să utilizați un pistol de lipit. Rame pentru fotografii făcute din ramuri pot avea o altă formă sau dimensiuni. Dacă doriți, puteți da o formă de artizanat de un pătrat, un cerc, oval sau de a face ca o inimă.

  În versiunea clasica, rama foto se face în conformitate cu următorul algoritm.

  • Pentru a începe cu o ramură groasă Cadrul în sine este creat.
  • Folosind adezivul obișnuit sau thermopystole, produs Fixarea Elder a lăstarilor de-a lungul cadrului. Munca continuă până când cadrul nu va fi umplut complet.
  • Decorați ambarcațiunii. Ca elemente decorative, bucăți de mușchi, fasciculelor Rowan, flori uscate. De asemenea, folosesc diverse accesorii: perle, margele sau scoici.

  Din partea din spate, bucla este fixă, pentru care, dacă este necesar, atârnă rama. O astfel de modalitate este, de asemenea, potrivită pentru proiectarea unei oglinzi.

  Ghiveci de flori

  Una dintre cele mai simple de opțiuni pentru a crea meserii din ramuri pot fi un ghiveci de flori. Acest produs nu este dificil de a face. Va fi necesar să se pregătească:

  • Împrăștie+
  • Lobzik sau ferăstrău+
  • Bechovek+
  • Pânză groasă de sac.

  Pregătiți materialele necesare, continuați să lucrați:

  1. Este necesar să se ia câteva nuiele și, folosind un puzzle sau un ferăstrău, să le dea aceeași dimensiune+
  2. bare de preparate sunt conectate între ele cu o carne de vită, de fixare noduri+
  3. Acum ar trebui să luați o oală și să o înfășurați cu o bucată de burlap, apoi fixați materialul bipului sau cu adeziv+
  4. Pe partea de sus a burlapului, oala înfășoară billetul din tije, legat de o albină.

  Este mai bine să faceți mai multe vase și să le plasați într-o anumită ordine ca o cascadă. Mai ales organic, astfel de meserii în spațiile decorate în eco-stil, în stil rustic sau tara va arata.

  Vas pentru flori din materiale naturale arata foarte original. produs similar atrage imediat.

  Coroană

  Folosind materiale naturale, puteți face cu ușurință o coroană de flori neobișnuite și de a folosi, de exemplu, pentru a decora ușa de la intrare.

  În plus față de crengi pentru a crea această meserie, ar trebui să se pregătească, de asemenea, un fir.

  Progresul.

  1. Este necesar să se determine dimensiunile ambarcațiunii viitoare. Conform acestor parametri de sârmă taie cercul corespunzător dimensiunii ghirlandei viitorului.
  2. Pregătiți ramuri și cravată-le cu sârmă sub formă de grinzi, astfel încât acestea Uniform acoperite de sârmă. Fixați bara de bine.
  3. După terminarea lucrărilor principale, produsul Decoreaza. O varietate de materiale naturale, accesorii, panglici sau utilizarea dantelă ca decor.

  La fabricarea de o coroană de flori de Crăciun, artizanatul este adecvată pentru a decora cu conuri, jucării în miniatură de Anul Nou, gloanțe, căprioare și alte caractere. Ca supliment, ramuri de copac, beteala de Anul Nou.

  Foarte frumos va arăta compoziția de toamnă a ramurilor. O astfel de coroană de flori este decorat cu multi-colorate frunze de toamna, plante aromatice crengute, spikelets.

  Cuier

  sucursale folosite și structuri mai complexe, cum ar fi umerase, pereți despărțitori sau alunecări de teren.

  Hanger cu bețe de cățea plasate în hol, se va efectua nu doar un rol funcțional, dar, de asemenea, devine o parte importanta a interiorului. Angajate în fabricarea de umerașe, trebuie amintit că nodurile pentru produsul trebuie să fie puternic și în formă amintesc cârlige. Fixati cârlige pe bază specială constând dintr-una sau mai multe foi placate haotice. Fix cârlige cu șuruburi. Produsul finit poate fi vopsit sau acoperit cu un volan sau un lac. Va fi foarte interesant să arăți ca un cuier similar, pictat în alb, în ​​stilul stilului Provence.

  Lemn

  Arborele decorativ din materialele naturale va fi un cadou excelent pentru prieteni. O astfel de surpriză plăcută sub forma unui pom de Crăciun de Anul Nou va adăuga o atmosferă festivă, va da un confort deosebit și solemnității situației.

  Prin rotirea unei viță de vie sub forma unei piramide, puteți da produsului o vedere a Anului Nou. Rămâne doar pentru a decora frumusețea de iarnă, adăugând ambarcațiunile de margele, jucăriile luminoase, bastoanele de scorțișoară și altele tinsel.

  Sumpul de la crengi subțiri va decora interiorul.

  Pentru a implementa ideea, trebuie să pregătiți materialele necesare:

  • Roduri și ramuri:
  • Pistol adeziv+
  • Flori sau orice altă bază+
  • Styrofoam+
  • Pebble+
  • Decor.

  Pentru a face o biserică miniaturală, aveți nevoie de:

  1. să ia o oală de flori și umple aproape la jumatate cu pietricele – se va da stabilitate ambarcațiuni+
  2. Din spuma se taie o bucată potrivită ca mărime oala – se va efectua la baza viitorului sat+
  3. Penoplast face găuri, respectiv, numărul de sucursale utilizate+
  4. Insert ramifică în spume, pietricele smulse deasupra spumei, bucăți stivuite de mușchi sau sisal+
  5. Decorarea satului.

  Dacă se dorește, arborele poate fi vopsit, bile lipici, mărgele sau flori pe ea.

  Opțiuni pentru grădină

  Utilizarea de viță de vie, ramuri si nuiele, se pot face lucruri unice distincte, care vor găsi un loc demn în grădină, în țară.

  Există o mulțime de exemple interesante de meserii pentru a da, permițându-vă pentru a face acest lucru acasă de colț verde și confortabil.

  One opțiuni sunt compoziții florale. La doar câteva crengi uscate stabilite într-un vas cu culori vii sau artificiale vă va permite să reîmprospăta instantaneu interior.

  Într-o variantă mai complexă, ramurile sunt folosite ca o vază pentru flori.

  Pentru a crea compoziția originală, veți avea nevoie de:

  • Spread-urile (se poate cu frunze)+
  • buchet de flori+
  • Kusachachi+
  • sârmă+
  • panglică decorativă.

  Algoritmul de acțiune.

  1. Se taie ramurile. Este de dorit ca acestea să aibă aceeași lungime. Înălțimea trebuie să fie egală cu înălțimea de vaza viitor pentru aranjament floral.
  2. Se taie bucata de sârmă și ori în jumătate.
  3. Între sârmă așterne bastoane și fixează firele lor. Este mai bine să utilizați două bucăți de sârmă, fixare crengi pe ambele părți.
  4. Ca urmare, ar trebui să existe o pasarelă de la stick-uri, care este apoi răsucit într-o rolă. În procesul de răsucire în ea, nuiele cu flori și frunze sunt alternativ.

  Ruloul rezultat este legat cu o panglică decorativă și pus în rezervor de apă.

  Privire foarte interesantă la parcelele de vară sau grădină de la jurnalele diferitelor diametre.

  Etape de lucru.

  • Creați o carcasă. Pentru fabricarea sa, ei ia o ramură și se îndoaie de mai multe ori într-un cerc. Se termină cu sârmă.
  • A doua și a treia minge, luând în considerare faptul că Dimensiunile lor ar trebui să fie puțin mai puțin decât prima minge.
  • Cercurile se introduc reciproc și îndreptați ramurile la un unghi de 90 de grade, fire fixe.
  • Cadru gata. Rămâne să-i încheie răsucirea, dând forma minge. Ramurile sunt permise pe partea de sus și le-au interocat în interior – vor da structura rigidității.

  Puteți face mai multe bile care au dimensiuni diferite și le puneți pe floare, atârnă pe un copac sau doar puneți pe pământ. Instalațiile similare vor face un complot mai original.

  Decrearea bilelor exterioare cu ghirlande, le puteți folosi pentru a aprinde grădina la amurg.

  De viță de vie de struguri pe care se poate forma un gard sau gard. Este suficient pentru a alege o viță de vie care nu are defecte, tăiați-l cu un foarfece de grădină și întrepătrund creanga. Imediat înainte de începerea lucrului, vița de vie se recomanda sa te desparti, astfel încât acesta devine mai furnizat și mai flexibilă. Pentru a asigura viță, suporturi de utilizare care sunt plasate la o distanță de aproximativ 50 cm unul de altul. Vița de vie dintre suporturile este fixat în diferite moduri. O poți face cu un lumen sau destul de strâns, tivita cu perechi sau unul. Cu țesut tradițional orizontală, activitatea se desfășoară de mai jos. marginile Loziny masca, conectarea sârmă. Rândul de sus a consolidat ferm de sârmă. Gata gard este tratat cu un furnir sau vopsea vopsea de aerosol.

      Lemnul este un material unic, motiv pentru care este folosit pentru a crea lucruri uimitoare. candelabre originale și lămpi, precum și sfeșnici și sconces pot decora o casă de țară sau cabana.

      Chiar și o sarcină convențională cu rafturi pe o grădină sau o cabană de vară pot fi transformate într-un obiect de artă.

      Despre cum să faci un copac din ramuri, uită-te în continuare.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: