Caracteristici ale profesiei de targetologist

Caracteristici ale profesiei de targetologist

Recent, profesia de Internet câștigă rapid rapid. Există mulți specialiști în diverse domenii. În articol, vom lua în considerare profesia de țintă. Unele confunda această poziție cu alte specialități care pot fi găsite pe Internet.

Cine este?

Majoritatea câștigurilor online sunt concentrate în jurul publicității. Dacă spunem cuvinte simple, lansarea, promovarea și tuningul și vizarea. Până în prezent, această profesie online atrage din ce în ce mai mulți specialiști. Lucrul în această direcție a apărut relativ recent. Acum, profesia este în curs de dezvoltare și se schimbă în mod constant. Pentru a fi un profesionist popular, este necesar să se îmbunătățească constant.

Targetologul funcționează pe rețelele sociale. Milioane de utilizatori stau în mod constant pe astfel de site-uri, deci este o platformă excelentă pentru publicitate. Pentru a ajuta profesioniștii au dezvoltat diverse instrumente, cum ar fi Mytarget, VK Business și alte opțiuni.

Dacă un specialist știe cum să lucreze cu astfel de sisteme ca anunțuri Google sau Yandex, direct, va deveni un plus semnificativ.

Targetologul trebuie să configureze astfel încât publicitatea să-și găsească clientul. Tradus din obiectivul de cuvânt englez înseamnă „obiectiv”. Direcția țintă aduce mai multe profituri decât bannerele obișnuite care sunt pur și simplu închise sau blocate de utilizatori.

În timpul funcționării, specialistul ar trebui să ia în considerare Vârsta publicului țintă, sex, regiune de reședință, interese și alte caracteristici. O altă sarcină este de a maximiza bugetul pentru a cheltui bani în mod eficient. De la cât de interesant și util va fi mesajul publicitar, numărul de linkuri prin referință depinde de. Mulți utilizatori experimentați care au început să se dezvolte în această direcție începe drumul lor ca Asistent. Ei studiază mai mulți direcționați experimentați și se dezvoltă într-o profesie interesantă și modernă.

Profesie pro și con

În fiecare atelier există Beneficii și limitări. Dupa ce a citit-le, puteți obține o descriere detaliată a profesiei.

plusuri astfel.

 1. Salariu mare.
 2. Posibilitatea de auto-educație și cariera de creștere.
 3. Realship pe piața muncii.
 4. Interesant sferă, inclusiv o abordare creativă.
 5. Puteți lucra atât la birou cât și în formatul expectativă, din casa.
 6. Partea analitică a problemei va fi interesant pentru mulți utilizatori activi.
 7. Posibilitatea de lucru la distanță și alinierea activităților on-line cu activitatea principală.

Minusuri prea.

 1. Activitate cu caracter monoton. Va trebui să stea într-un singur loc.
 2. Pentru a rămâne un specialist avansat în acest domeniu, trebuie să lucrați în mod constant pe dvs. și să studiați cu atenție piața de publicitate schimbătoare.

După cum puteți vedea, deficiențele sunt minore, pentru cei mai mulți utilizatori interesați că nu sunt o problemă.

Ceea ce este diferit de specialistul SMM?

Mulți utilizatori de Internet nu văd diferența dintre unele profesii online. Targeleologul este adesea confundat cu un manager SMM, totuși, obiectivele și sarcinile lor sunt diferite. Managerul lucrează la rețelele sociale, sarcina sa principală este de a configura comunicarea între utilizatori și companie. De asemenea, specialistul trebuie să bată o marcă specifică cât mai pozitivă și atractivă.

Citește mai mult  Totul despre profesie editor

Sarcini precum Realizarea chestionarelor și pregătirea conținutului fabricat – se referă, de asemenea, la managerul SMM, in timp ce Domeniul principal al Targetologului – Publicitate. După cum puteți vedea, ambii angajați lucrează pe aceleași platforme, dar îndeplinesc sarcini diferite.

Recent, unii angajatori cauta generalisti, care pot îndeplini sarcinile de doi specialiști.

Responsabilități

îndatoririle profesionale ale angajaților includ următoarele.

 1. Studierea lucrărilor de concurență.
 2. Analiza propunerilor bazate pe platforma de publicitate și beneficiile produsului.
 3. Căutare client (parsare termen, de asemenea, utilizat).
 4. Segmentarea.
 5. Creați anunțuri.
 6. Abordarea creativă față de muncă, în scopul de a atrage atenția pozitivă.
 7. distribuirea competentă a fondurilor.
 8. Efectuarea unui raport.
 9. Studiul cererilor de audiență.
 10. optimizare campanie.
 11. Realizarea de teste și experimente cu scopul de a obține cele mai bune rezultate.
 12. Cunoașterea dispozitivului de rețele sociale topice (Instagram, VK și alte site-uri de acest tip).

Toate aceste abilități sunt realizate dintr-un simplu profesionist amator. Acestea sunt principalele responsabilități cu care specialistul trebuie să le îndeplinească. Această descriere a postului poate fi diferită în funcție de ce platformă Tergeolog oferă servicii: rețele sociale (Facebook, Vkontakte etc.), forumuri și alte site-uri majore.

Funcțiile unui profesionist modern pot fi variate, având în vedere dezvoltarea rapidă a activității publicitare pe Internet.

Cerințe

Calitati personale

Pentru a face față tuturor sarcinilor, angajatul trebuie să posede următoarele caracteristici personale.

 1. Experții care lucrează cu volume mari de informații, așezate într-un singur loc pentru câteva ore. Prin urmare, o astfel de calitate ca perseverență, neapărat.
 2. Pentru a studia publicul live, pentru a urma tendințele de modă și a păstra statisticile, avem nevoie de abilități analitice.
 3. Să rămână în cerere, specialistul trebuie să poată lucra în multitasking. masterat cu experiență pot conduce simultan mai multe proiecte si sa faca fata cu succes toate sarcinile.
 4. Pentru a atrage clienți potențiali, ai nevoie de o abordare creativă. Capacitatea de a gândi creativ și extraordinară va juca.
 5. O altă calitate personală, care va ajuta cu siguranta in munca – capacitatea de a planifica.
 6. reclame publicitare – activitate complexă, în cazul în care totul poate fi obținut din prima dată. Prin urmare, viitorii specialiști trebuie să fie pacient.
 7. Unii o atenție valoare de angajatori la detalii, astfel încât meticulozitatea în măsura va fi destul de potrivită.

Cunoștințe și abilități

Potrivit angajatorilor, un specialist ar trebui să poată următoarele.

 1. Se repetă și copywrites vor fi utile în munca. Cu ajutorul lor, puteți face în mod independent, texte promoționale, anunțuri și să proceseze o cantitate mare de material de imprimare.
 2. Programe de lucru cu video și fotografii, care sunt prezentate într-o gamă largă, vor ajuta un profesionist să creeze bannere, layout-uri și colaje.
 3. Unele proiecte de publicitate sunt scumpe, deci este necesar să cheltuiți competent bugetul. În caz contrar, puteți cheltui totul înainte de finalizarea proiectului.
 4. Nelisses vor exista cunoștințe despre psihologie. Ele vă vor ajuta să înțelegeți utilizatorii, să aflați despre dorințele lor. Publicitatea personalizată adecvată acționează asupra unei psihologii umane, atragerea atenției și a interesului său.
 5. Pentru a efectua volume majore de lucru, nu faceți fără instrumente suplimentare. De asemenea, au fost create servicii de direcționari.
 6. Afacerile de publicitate este strâns asociată cu marketingul, astfel încât cunoașterea fundațiilor sale este utilă în acest caz.
 7. Abilitatea de a lucra în programe de birou, inclusiv Excel, îndoiți.
 8. În fiecare profesie există terminologie pe care trebuie să o cunoașteți.
Citește mai mult  Workaholic: Definiție, manifestări, metode de tratament

Educaţie

Este posibil să devii în mod independent profesional?

Pentru toți utilizatorii care doresc să stăpânească această profesie interesantă și actualizată, există o veste bună – Puteți învăța această abilitate pe cont propriu. Începerea dezvoltării noii afaceri ar trebui să se utilizeze treptat Instrucțiuni tematice, programe de instruire, site-uri, webinarii și alte resurse utile. Majoritatea informațiilor care sunt utile pentru calea dezvoltării profesiei online sunt accesul deschis. De asemenea, se recomandă acordarea atenției conținutului plătit.

Unii țintători experimentați predau specialiști începători pentru o taxă. Puteți găsi un profesor premium pe rețeaua mondială nerestricționată. Pentru a determina alegerea, puteți vizita forumuri tematice și vă familiarizați cu recenziile altor studenți.

Pentru a reuși, trebuie să acționați în pași și să rămâneți la o anumită schemă. În caz contrar, puteți petrece timp pentru a petrece timp. Multe informații cognitive pot fi găsite pe videoclipul popular Gazduire YouTube. De asemenea, instrucțiunile sunt disponibile pe rețelele sociale.

Această profesie este dedicată grupurilor întregi în care trinologi experimentați își împărtășesc cunoștințele și abilitățile cu noii veniți.

Cursuri și prelegeri

Dacă nu există nici o dorință sau posibilitatea de a primi o nouă profesie pe cont propriu, puteți vizita tematică Instruire sau seminar. Astfel de evenimente sunt adesea organizate în marile orașe. În capitala, Sankt Petersburg și alte centre regionale pe baza instituțiilor de învățământ privat sunt organizate Cursuri de pregatire. De regulă, acestea sunt serviciile plătite, în funcție de nivelul profesorului și al altor factori. Această opțiune de formare este mai potrivită pentru cei care sunt dificil de organizat un proces educațional.

Durata medie a cursului variază de la 3 la 5 luni. Costul este de aproximativ 50 de mii de ruble. După încheierea procesului de învățare, fiecare student primește o diplomă. Unele instituții de învățământ privat oferă o bază pentru consolidarea materialului teoretic în practică.

Pentru multe companii moderne, disponibilitatea unui certificat despre trecerea prelegerilor sau seminarii este un factor decisiv atunci când admiterea la muncă.

Cum să găsiți clienți?

După dezvoltarea profesiei, este necesar să se gândească la găsirea de clienți. Orice Tartenolog, fie că este un specialist cu experiență sau un nou venit fără experiență, aveți nevoie de o audiență țintă pentru care vor fi dezvoltate una sau altă publicitate. Puteți găsi un loc de muncă după cum urmează.

 1. Retele sociale.
 2. tranzacționare Freelance.
 3. Site-uri tematice cu căutare.
Citește mai mult  Ce întrebări trebuie să cereți un candidat la interviu?

În acest caz, trebuie să țineți cont de concurența ridicată – Un specialist începător va fi dificil de a concura cu profesioniști cu experiență. Muncitor cu un portofoliu mare va fi mai mult în cerere decât un angajat care tocmai a început să stăpânească sfera de publicitate.

Dacă este posibil, vă puteți dezvolta Site personal, Cine va servi ca carte de vizită. Cu toate acestea, în acest caz va fi necesar ca site-ul să fie vizitat. Cele mai populare site-uri pentru căutarea de locuri de muncă este HH. RU. De asemenea, puteți vizita portalul Rabota. RU și alte resurse similare. Bazat pe Social Rețea „Vkontakte” Există mai multe comunități în care companiile caută specialiști contextuale. Primele comenzi nu vor aduce o mulțime de bani, cu toate acestea, cu o execuție reușită, proiectul poate fi adăugat la portofoliu.

Cat de mult castigi?

Înainte de a începe să dezvolte o nouă profesie, este necesar să înveți câștigurile medii din această industrie. Nivelul salariilor depinde de mulți factori.

 1. Angajatul de experiență.
 2. Scară de proiect.
 3. Tipul de muncă (ocuparea forței de muncă cu fracțiune de normă, lucrări la domiciliu, lucrări de birou, zi de lucru integrală, ocuparea forței de muncă de proiect).
 4. Regiunea de cazare.
 5. Angajatorul companiei.

În capitala rusă, țintăologii pot primi de la 50 la 90 de mii de ruble pe lună. Lucrătorii mai experimentați câștigă mai mult de 100 de mii. Dacă există portofolii mari și recomandări, nivelul salariului variază de la 120 la 150 mii de ruble. Pentru a lucra acasă, mulți angajatori au nevoie de experiență. Indicator minim – de la 1 la 3 ani, mediu – de la 3 la 6 ani. În restul regiunilor țării, nivelul veniturilor este mai mic. În medie, are de la 30 la 50 de mii de ruble. Angajații tineri pot primi aproximativ 5 mii pe proiect și pot conta pe feedback pozitiv de la client.

Examinați recenzii

  Rezumați articolul cu recenzii reale. Lucrătorii care au reușit să obțină un mare succes în activitățile lor împărtășesc impresiile profesiei și cei care și-au început calea carierei. Mulți a remarcat că, odată cu obținerea unei noi profesii au reușit să realizeze potențialul creativ și să devină un specialist populare.

  În unele opinii, câștiguri mari au fost marcate ca fiind principalul avantaj. Datorită formatului de lucru la distanță, locuitorii regiunilor îndepărtate au putut câștiga în același mod ca și locuitorii din Moscova și alte regiuni majore ale țării. Comentariile negative de lucru specialiști în publicitatea direcțională au, de asemenea. Unii pur și simplu nu a newbies sta ridicat de concurență și a decis să nu să-și petreacă o mulțime de timp pentru a stăpâni noul caz.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: