Care sunt schimburile de freelanceri?

Care sunt schimburile de freelanceri?

Recent, munca la distanță devine din ce în ce mai popular în țara noastră. Acest lucru este afectat de un număr mare de factori: capacitatea de a efectua sarcini de lucru din casa, lipsa de necesitatea de a utiliza transportul public, posibilitatea de a lucra în compania capitalei, care trăiesc în provincie și să lucreze la programul de personal. Cu toate acestea, noii membri independenți de multe ori nu știu de unde să încep – în cazul în care pentru a găsi primii clienți și cum să obțineți ordinele. popular mod de a găsi un loc de muncă astăzi – utilizarea burselor de valori special destinate pentru liber profesioniști. În articolul nostru, vom vorbi mai mult despre ceea ce este, de asemenea, și vom analiza ceea ce bursele sunt.

Ce este?

Pentru a începe cu, ar trebui să se decidă asupra a ceea ce este schimbul de freelanceri. De fapt, aceasta este o platformă pentru ocuparea forței de muncă a lucrătorilor la distanță – căuta comenzi, sarcini și clienții. Pentru fanii de muncă la distanță, fără experiență de muncă, acest lucru este cel mai bun mod de a începe activitățile de a furniza anumite servicii. schimburile Freelancer au avantaje și dezavantaje. Este necesar să se evalueze caracteristicile pozitive și negative, în avans, pentru a ști ce să gătească pentru, și ceea ce vă așteaptă în cadrul fluxului de lucru.

Printre avantajele schimbului pentru liber profesioniști, de obicei aloca:

 • Rezervarea de diverși specialiști (ca parte a schimbului în sine, avocați, designeri, copywriteri, scenariști, programatori și T. D.)+
 • capacitatea de a alege sarcinile pe care le interesează și sărind peste cei care nu sunt interesați+
 • prietenos pentru interfața cu utilizatorul+
 • posibilitatea de a obține o comandă chiar și fără experiență de muncă.

Dezavantajele schimbului includ astfel de caracteristici:

 • În mod tradițional, plata pentru serviciile freelance în cadrul Exchange este semnificativ mai mic decât în ​​cazul în care angajatul încheie un contract direct cu angajatorul+
 • Multe schimburi de lucru prin intermediul deducerilor de comision de la comenzi sau contribuții lunare, respectiv, freelancer va trebui să-și petreacă instrumente materiale personale+
 • Nivelul ridicat al concurenței+
 • Fiecare schimb are propriile reguli și restricții care vor trebui să se supună.

Puteți observa faptul că pentru schimbul freeline este la fel de caracteristic atât negative și proprietăți pozitive. Cu toate acestea, chiar și în ciuda întreg negativ, de multe ori pe bursele de valori, liber-profesioniști găsi primii clienți și să obțină primele taxele. Prin urmare, această metodă de a găsi de lucru la distanță rămâne popular și pe scară largă. De asemenea, merită remarcat faptul că, datorită cererii ridicate de schimb în rândul freelancerilor, astăzi există un număr mare de site-uri similare:

 • Universal (aici de la distanță de la distanță va putea găsi specialiști de un profil larg, precum și acei oameni care nu au abilități specializate)+
 • Specializată (specialiștii specifici sunt în cerere la astfel de site-uri: de exemplu, există un schimb separat pentru fotografi, designeri, traducători, tutori și t. D.).

Pentru a obține o comandă care vă interesează Bursa de Valori, trebuie să urmați regulile site-ului specific. De asemenea, respectarea tuturor cerințelor mărește șansele de a obține noi clienți și de a crește câștigurile.

 • În primul rând, este necesar să se precizeze calificările sale și, dacă este posibil, să o confirme cu exemple de muncă, recenzii ale clienților sau documentelor anterioare (de exemplu, o diplomă sau certificat educațional).
 • De asemenea, este important să se facă un portofoliu cu munca ta. Ar trebui să fie actualizată în mod regulat și completate.
 • Dacă doriți să aveți succes pe domeniul de lucru la distanță, atunci trebuie să se dezvolte în mod constant și să crească într-un plan profesional. Numai astfel încât să puteți obține suficient de taxe mari, precum și comenzile interesante.

Soiuri

După cum sa menționat mai sus, astăzi pe internet puteți găsi un număr mare de schimburi pentru liber profesioniști (pentru traducători, designeri, nou-veniți, profesioniști cu experiență și t. D.). Luați în considerare mai multe specii existente site-uri online pentru ocuparea forței de muncă la distanță.

pentru programatori

Programator este o specialitate destul de popular în rândul liber-profesioniști. Prin urmare, există mai multe modalități de a găsi de lucru pentru astfel de specialiști.

 • „Habr Freilance” – Această platformă este una dintre cele mai populare profesioniști IT în cadrul comunității profesionale. Aici puteti gasi comenzi pentru începatori cât și pentru profesioniști cu experiență.
 • „Munca pentru programatori“ – În esență, acest site este o placă electronică componente pentru programatori. Aici puteți căuta și plasați posturi vacante.
 • Spațiul de lucru – Cel mai adesea, ordinele sunt publicate pe acest schimb în ceea ce privește dezvoltarea, optimizarea și susținerea de site-uri on-line.
 • Proglib – Sunt posturi vacante pentru programatori ca în cadrul muncii de birou și cu privire la independent.
 • Modber – Acest site va fi interesate de profesioniștii IT care sunt implicați în dezvoltarea 1C.
 • VC – Prin structura sa, acest schimb de valori popular este o reminiscență a hranei pentru animale de știri, în cazul în care puteți găsi posturi vacante în companii de IT mari.

Pentru a mări șansele de a primi un post vacant sau comanda, ar trebui să se potrivi CV-ul pe fiecare dintre site-urile prezentate, și, de asemenea, vizualiza în mod regulat știri.

Pentru copywriteri și rewriters

Practic, oricine poate deveni un copywriter și ReWriter – pentru acest lucru nu este necesar să aibă competențe de specialitate (desigur, cu excepția bună cunoaștere a limbii materne). Pentru a începe căutarea pentru munca la distanță, atenția trebuie acordată acestor site-uri populare.

 • Etxt – Pe acest site, nu se pot uita doar pentru locul de muncă, dar, de asemenea, pentru a plasa articolele gata și scris de tine pentru vânzarea lor ulterioară.
 • ContentMonster – câștiguri Acest schimb oferte relativ mari pentru începători care doresc să încerce puterea lor în copyrighting și reriting.
 • TEXT – Această platformă este una dintre cele mai populare. Aici puteti gasi ca posturi vacante pentru începători și comenzi scumpe.
 • „Comandantul Exchange“ Este una dintre cele mai prestigioase, ca dezvoltator este un autor popular Maxim Ilyazhov. Aici poate găzdui rezumatul profesional.
 • Miratext – Dacă doriți să lucrați la acest stoc, va trebui să treceți prin testul de alfabetizare primită. În același timp, aici puteți găsi comenzi cu plată ridicată.
 • QCOMMENT – Această platformă este potrivită pentru specialiștii care nu doresc să scrie texte volumetrice. De exemplu, pe site-ul puteți câștiga prin scrierea de comentarii pe diverse site-uri.

Dacă începeți să lucrați la distanță și nu aveți abilități de specialitate restrânsă, trebuie să acordați atenție posturilor vacante ale copywriterilor și rescripțiilor.

Pentru avocați și contabili

Până în prezent, munca la distanță este populară nu numai printre cei care nu au educație specializată, ci și printre profesioniști cu înaltă calificare. Deci, de exemplu, pe Internet apar un număr mare de schimburi de avocați și contabili.

 • Pravoved – La acest schimb de valori, aplicarea practică pot găsi avocați. Pe site-ul, utilizatorii pune întrebări, și specialiști calificați lăsați răspunsuri la ele. Pentru a începe să lucrați, trebuie să treceți prin procedura de înregistrare.
 • 9111 – Zona populară pentru avocați, care funcționează pe același principiu ca și schimbul PRAVOVED.
 • Junglejobs – Pe acest site, un post vacant sau un proiect va fi capabil să găsească un contabil calificat.

Se poate concluziona că, în timp și dezvoltarea de tehnologii, chiar și specialiști din aceste domenii de activitate tradiționale umane ca avocați și un contabil se deplasează la locul de muncă la distanță.

Pentru artiști și designeri

Plata pentru abilitățile creative pot primi artiști și designeri de lucru on-line.

 • Ilustratori – Pe acest site, noi posturi vacante și proiecte apar aproape zilnic, respectiv, există o mare probabilitate de angajare.
 • Behance – de fapt, acest domeniu este un catalog de design. Experții săi de utilizare din întreaga lume. Cu o abilitate suficientă, aveți o oportunitate reală de a găsi o lucrare la distanță într-o companie internațională.
 • Dribbble – acest site este adecvat numai pentru cei care sunt fluent în limba engleză, pentru că interfața este decorat în întregime într-o limbă străină.
 • Dizkon – Acest loc de joacă conduce în mod regulat diferite competiții pentru designeri cu premii de numerar atractive.
 • Face – sunt capabili de a găsi specialiști de muncă industriile creative un profil larg, de exemplu, artiști, animatori, visualizers și multe altele. D.
 • Dezvoltator de jocuri – Această platformă este potrivită pentru designerii de jocuri pe calculator.

În consecință, în cadrul aplicației profesionale de lucru la distanță va fi capabilă să găsească un specialist, chiar și profesioni creativi non-tradiționali.

Pentru alte specialități

Dacă nu aveți abilități specializate sau doriți să vă încercați în diferite zone, atunci ar trebui să vă acordați atenție următoarelor burse.

 • „Yandex Patty” – Pe acest site puteți primi bani pentru îndeplinirea sarcinilor simple pe Internet.
 • Wowworks – În serviciul puteți prelua comenzi pentru servicii mici într-o mare varietate de zone (de exemplu, pentru a efectua livrarea de curierat).
 • CallCenterforum – Această platformă este relevantă printre cei care doresc să obțină activitatea operatorului de call center.

Top Ruone Schimb

După cum ați fost deja în măsură să vă asigurați, astăzi există o mare cantitate de bursa de valori pentru o varietate de specialiști de la distanță (atât pentru începători cât și cu experiență). Cu toate acestea, printre bursele de valori sunt cele mai bune. Luați în considerare rating-ul Bursei de top pentru Freilance în Rusia, Belarus și Kazahstan.

 • Fl – Acest schimb este una dintre cele mai mari, dar în același timp, trebuie să se țină seama de faptul că pentru utilizarea sa pe deplin, va trebui să se înregistreze un cont special Pro.
 • oDesk – Acest site este popular nu numai în țările din fosta CSI, dar, de asemenea, în întreaga lume. Este universal și potrivit pentru găsirea unui loc de muncă cu orice specialiști. În același timp, faptul că trebuie să știți limba engleză să-l folosească.
 • KWORK – Pe acest site puteți posta o listă de servicii care sunt gata pentru a efectua o anumită taxă.

După cum puteți vedea, în lumea modernă, aproape orice persoană poate găsi un loc de muncă adecvat on-line. Acest lucru va ajuta special concepute schimburi instruiți pentru liber profesioniști.

Puteți vizualiza o analiză detaliată a mai populare bursa de valori în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: