Câte profesii din lume?

Câte profesii din lume?

Spre deosebire de alte epoci, timpul nostru este cel mai potrivit pentru cei care doresc să-și schimbe profesia. Poate că acest lucru sa datorat accelerării procesului de globalizare, care promovează creșterea numărului de profesii. Acesta din urmă împreună mixt, diviza pe diverse subspecii, și, uneori, se combină. Există mai multe motive aici: aceasta este dezvoltarea tehnologiei, și o schimbare în relațiile în societate, și cerințele moderne. Cât de multe profesii sunt acolo, precum și despre cel mai popular dintre ei, citiți în acest articol.

Câte profesii pe pământ?

Conform datelor neoficiale, există circa 40 mii de profesii diferite în lume. Este important să înțelegem că noțiunea de „profesie“ include „specializări“. Se întâmplă ca unele profesii pot include Până la 100 de unități de specializare. ” Din toate aceste specialități Majoritatea lumii câștigă chirurgi, manageri și analiști. Acest număr include, de asemenea, specialiști IT, reprezentanți de vânzări și dentiști.

Separat, este necesar să se observe sfera militară de activitate, deoarece aproape fiecare stat trebuie să completeze seria de trupe. Astfel, profesiile din acest domeniu rămân relevante întotdeauna.

Câte numere în Rusia?

Potrivit lui Etks, în Rusia astăzi există aproximativ 7 mii nume unice de profesii. Cu toate acestea, vizitând site-urile populare de căutare a locurilor de muncă, în medie, va fi posibil să se găsească doar 2,5 mii de elemente unice de poziții. Printre acestea, cele mai plătite sunt pozițiile finanțatorului, angajat al agenției de asigurări, o industrie petrolieră, un dentist, cosmonaut, pilot, marketer și lucrători și informații comunitare. Dar totuși cei mai mulți experți populare din Rusia sunt acum programatori IT, ingineri, profesori și lucrători medicali.

Citește mai mult  Cine este un astfel de sculer și ce?

Cele mai populare specialitate

Printre reclamantele sunt foarte populare în ultimul timp, specialități creative a început să se bucure. Potrivit studenților, director, proiectant, arhitect, artist, actor, teatru și cinema nu oferă doar un imens domeniu pentru activitate, dar poate garanta, de asemenea, un nivel ridicat de venituri. O altă categorie de specialități populare în sosite – diverse ramuri tehnice, inclusiv tehnologia IT, matematica, geologie.

Științe naturale sunt, de asemenea, populare cu popularitate: chimie, biologie, microbiologie, ecologie și altele. Interesul în ele a început să fie exercitată din cauza popularizarea științei. Dar popularitatea acestor specialități, ca o economie, management și similare, precum și medicină și pedagogie, a început să scadă. Acestea din urmă utilizează, în general, cererea scăzută. Ceea ce nu se poate spune despre profesiile din sfera frumuseții: cosmetologi, mesteri de manichiura, saloane de coafură și alte.

În concluzie, este de remarcat faptul că Toate evaluările prezentate mai sus sunt comune. Ei nu iau în considerare cazuri specifice de succes ale companiilor giganți individuale, și sunt concentrate pe specialiști mijlocii. Atunci când alegeți o profesie, este necesar să se bazeze nu numai pentru interesul manifestat, deoarece este important să se evalueze propriul potențial. Pur și simplu pune, o persoană trebuie să aibă o anumită înclinație sau abilități pe care îl va ajuta să pună în aplicare în acest domeniu în viitor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: