Cazurile de make-up artist: ce se întâmplă și cum să colecteze?

Cazurile de make-up artist: ce se întâmplă și cum să colecteze?

Profesia de artist stilist-machiaj nu sugerează fix numai de lucru in studio de frumusete, dar, de asemenea, excursii frecvente. spectacole la modă, ședințe foto, mirese make-up la domiciliu, transmisiunile în direct la televizor – Acest specialist este în cerere, în multe evenimente. Cu toate acestea, el trebuie să aibă întotdeauna un imens arsenal de agenti cosmetice profesionale la îndemână, care pur și simplu nu se potrivesc în produse cosmetice de uz casnic. De aceea, pentru a facilita munca de teren de machiaj și cazuri speciale au fost inventate.

Particularități

Machiaj Cauza – acesta este un dispozitiv special construit destinat pentru depozitarea și transportul temporară a produselor cosmetice utilizate de Master în procesul de lucru. O caracteristică constructivă a cazului este structura sa specială, care vă permite să loc produse cosmetice, astfel încât să nu se trezească nimic, nu turnați și nu se deformează în timpul transportului.

De asemenea caz, are următoarele caracteristici:

 • Protejează produsele din razele UV, murdărie, praf, aer+
 • Cosmetice, în cazul se desfășoară, astfel încât make-up artist în procesul de lucru ar putea găsi cu ușurință și să ia acest lucru sau că mijloacele+
 • În ciuda compactitate externe a unor cazuri, toate acestea sunt destul de spațioase.

Soiuri

Acum, să aflăm ce tipuri de cazuri pot oferi o piață de frumusețe modernă.

Pungi

De regulă, astfel de cazuri în stare pliată seamănă cu un sac pentru un laptop – acestea sunt realizate dintr-un material similar și au aceeași centura de pantofi lung pentru comoditatea de a purta. Cu toate acestea, diferența devine evidentă atunci când se uită la lățimea de sac – un machiaj pentru make-up artist este mult mai. Din interior există mai multe birouri pentru diferite tipuri de produse cosmetice. Afară, cel mai adesea există, de asemenea, o pereche de buzunare. Bag-caz Alegeți novice artiști machiaj sau cei ale căror părăsesc sunt în orașul de cazare.

Subspeciile saci includ un rucsac de machiaj și o grămadă de șorț, pune pe o curea de specialitate în procesul de aplicare a machiajului.

Cazuri de frumusețe

opțiune mai avansată. Proiectat nu numai pentru make-up artisti, dar, de asemenea, pentru masterat coafor. Se pare ca o frumusețe caz ca un piept mic echipat din interiorul o multitudine de sertare. Se închide castel. Unele soiuri sunt echipate cu suporturi de perii.

Transformatoare

Cazul de transformare, pe lângă un număr mare de compartimente, are, de asemenea, o oglindă, cu care poate efectua un atelier de lucru cu drepturi depline. Pliate similare cu speciile anterioare.

Valize

Reprezintă un produs cu pereți solizi realizați sub formă de valiză. Multe modele mari mari sunt echipate cu roți pentru comoditatea transportului.

Dimensiuni

Torturile de machiaj sunt mici, medii și mari.

Luați în considerare fiecare subspecii unui pic mai mult.

 • Mic Produsele sunt destinate în principal pentru maeștrii începători care nu au avut timp să achiziționeze arsenalul impresionant al produselor cosmetice. Cu un astfel de caz, puteți veni, de exemplu, la mireasă și pregătiți-o pentru o fotografie festivă de fotografiere.

Acestea includ pungi de prăjituri și cutii de frumusețe mici.

 • Sunete de mijloc folosit de masterat mai avansate, deoarece acestea conțin o cantitate mai mare de produse cosmetice. Ele sunt adesea luate cu ei într-o călătorie. Acestea includ transformatoare.

 • Și, în sfârșit, cele mai mari sunt valize. Ei aleg cele mai înalte profesioniști de clasă care lucrează în condiții diferite (de plecare, salon de infrumusetare) si performante divers Maik-AP (festiv, pentru televiziunea de aer, tematic și t. D.). Acestea sunt echipate cu un număr foarte mare de sertare, precum și o oglindă.

Acestea sunt uneori denumite studiouri mobile ale make-up artist.

Materialele

Ceea ce face ca aceste elemente fac? Producătorii oferă alegerea de produse din următoarele materiale.

 • Plastic Cazurile sunt caracterizate prin luminozitate de colorare, masa redusa, rezistent la deteriorări mecanice. Cu toate acestea, din material plastic este un material care nu hipoalergenic, poate neplăcut miros, și de asemenea, ușor inflamabile, subliniind toxine.

 • Aluminiu Produse aspect elegant, cântărește puțin. Dar este ușor de deteriorat, de exemplu, căderea în podea sau zgârierea accidentală.

 • De lemn Cazurile sunt foarte frumoase, ele subliniază statutul proprietarului lor, diferă în rezistență, durabilitate, ecologie. Cu toate acestea, astfel de produse sunt scumpe, cântăresc foarte mult, iar sub influența factorilor externi pot schimba culoarea și textura.

 • Țesătură Cazurile de frumusețe sunt mai obișnuite. Acest lucru este explicat prin prețul lor scăzut, greutatea ușoară și îngrijirea simplă. Minusul este durata de viață scurtă, mai ales dacă produsul a fost cumpărat de la vânzătorul netestat și are o prelucrare cusătoasă de calitate scăzută.

 • Ecocient. O opțiune excelentă. În primul rând, are un aspect foarte prezentabil. În al doilea rând, îngrijirea pentru un astfel de produs este destul de simplu – uneori suficient doar șterge suprafața cu o cârpă umedă.

Și, desigur, nu poate decât să vă rog costul disponibil.

 • Magnetic Cazurile de frumusețe sunt caracterizate de o capacitate excelentă, o masă scăzută, ergonomică. Cu toate acestea, nu toate produsele cosmetice pot fi atașate la bază, care este un dezavantaj al produsului.

 • Acril. Materialul este vizual similar cu plasticul. La prețul va fi mai scump, dar va plăcea varietatea de culori și variante.

Prezentare generală a celor mai bune modele

Vă aducem în atenția dvs. o selecție de cele mai bune, în opinia noastră, modele de cazuri de artiști de machiaj.

 • Limoni Visage caz. Produs în Coreea de Sud. Este un model de caz ușor realizat sub forma unei pungi. Culoare Negru, Material – Nylon.

Produsul este foarte convenabil de purtat: puteți în mână, păstrați-vă pentru un mâner superior solid și puteți pe umăr, aruncând o curea reglabilă cu o lungime (aproape o jumătate de metri).

Cazul este echipat cu buzunare externe, partiții și sertarele interioare. Parametrii lui: dimensiunea sacului – 420x230x270 mm, 4 compartimente 165x100x45 mm, 3 compartimente 330x200x105 mm, 2 compartimente 330x100x45 mm.

 • Valiză pentru artist de machiaj și cosmetolog Harizma Cu trei rafturi. Realizat din plastic, cadru – din aluminiu. Modelul de culoare – negru. Are 3 rafturi retractabile, convenabile pentru depozitare și transport de produse cosmetice. Echipat cu castele fiabile. dimensiune Suitcase – 400x190x260 mm, formă dreptunghiulară. Modelul produs în China.

 • Case-valiza ART BEAUTY SILVER. box multifuncțional frumusete, pliere și echipate cu tăvi retractabile (4 buc.) Și rafturi (4 buc.). Carcasa este confecționată din aluminiu, plastic cutie. Are mai multe opțiuni de culoare, astfel încât fiecare maestru va fi capabil de a alege un model pentru gustul tau. Cazul este completat cu un mâner cromat, un sistem de blocare din metal cu o cheie. Dimensiuni produs: 320x220x260 mm. Producator Tara – China.

 • Frumoasa cutie Roz & negru pentru saloane de coafura, make-up artisti, maestrii Neil. Modelul este realizat din culori uimitoare eco-copac fucsia cu margine neagră. accesorii metalice. Există 2 rafturi retractabile, o cheie de inchidere centralizata, o pereche de catarame magnetice. Dimensiuni Valiza: 310x210x120 mm. Produs în Belgia.

 • O valiza de make-up artist-stilist pe roți Cosmetice noi de aer. Modelul spațios și elegant de la producătorul intern. Material de fabricație – Nylon, cusături cu procesare laser. Are mai mult de 20 de ramuri, buzunare, benzi de cauciuc, dotate cu un mâner telescopic cu capacitatea de ao repara.

Completat cu 4 produse cosmetice din vinil cu Velcro, permițând transportul produselor cosmetice orizontal.

În afara există un suport de mână. Parametrii: 465x340x210 mm Valiza. Culoare neagră.

 • Artist de machiaj pe roți ZUCA Pro Make-up Artist. Produsul este destinat pentru masterat care au un număr mare de produse cosmetice în arsenalul lor și de multe ori de lucru pe drum. Valiza este echipat cu 4 inserții de garnituri de vinil și 1, standard de corp rezistent crom, rezistent la coroziune, este întărit cu șuruburi din oțel inoxidabil și rama de aluminiu rezista la o greutate de până la 136 kg. Baza modelului este din poliester cu un strat impermeabil de poliuretan, un capac detașabil, acesta poate fi ușor de înfășurat în manual sau într-o mașină de spălat. Roțile valiza cu un diametru de 10 cm absorb vibrație în timpul mersului, maneuverane. Dimensiunile produsului: 495x255x340 mm. Parametrii interni: 440x240x310 mm. Țara producătorului – Statele Unite.

 • Barber Machiaj Landpack Vosev. Comoditatea acestui produs în metoda de a purta sale – pe partea din spate. Dispunerea este realizată în ambele direcții. Există mai multe departamente ergonomice mari. Produsul este echipat cu un mic cosmetice. Stitto din poliester. Dimensiuni rucsac: 400x300x150 mm. Producator Tara – Rusia.

Cum de a alege?

Pentru a alege tipul cel mai adecvat de caz make-up artist, trebuie să ia în considerare următoarele puncte.

 • Câte cosmetice intenționați să puneți acolo și cum să o utilizați: să luați excursii sau să lucrați în cabină.
 • O cantitate mai mare de compartimente și casete va crea o ordine mai mare de plasare a fondurilor.
 • Fiți atenți la prezența unui compartiment de depozitare a periei – cel mai important instrument al artistului de machiaj.
 • Volumul modelului selectat ar trebui să fie astfel încât în ​​interior a fost „stoc”, adică, nu merită să-l scorați cu un pic.
 • În interior, cazul trebuie separat de material, care în caz de contaminare ar putea fi cu ușurință la purificat. Dacă este posibil, alegeți plastic sau vinil.
 • Un specialist care lucrează pe drum va fi potrivit pentru produsele cu oglinzi încorporate și iluminare.

Cum să colectați?

Setul de bază pentru un machiaj începător trebuie să includă următoarele elemente.

Cassels

Trebuie să aplice cu precizie fonduri tonale, rumyan, pulberi, ruj, cauciuc de ochi, creion.

Setul minim este format din 10 bucăți:

 • Pentru bază și ton+
 • Pentru Rumyant+
 • Powdered+
 • Pentru consiliere+
 • Pentru aplicarea umbrelor+
 • pentru ușurința umbrelor+
 • Tasil cu cherestea oblică+
 • pentru sprâncene+
 • Pentru aplicarea rujului+
 • Pentru munca „fină”: Eyeliner, desen.

Removeri pentru a elimina machiajul

Acestea sunt diferite loțiuni, spumă, apă micelară. Acest lucru include, de asemenea, bastoane de bumbac și burete.

Baza

Cel mai bine este să achiziționați un remediu cu o textura bazată pe silicon transparent, potrivită pentru toate tipurile de piele.

După ce puteți cumpăra produse pentru „evidențierea” diferitelor zone pe față.

Tone Cream

Pentru a începe, luați 2 fonduri – lumină și întuneric. Luați produsele unui brand. Doar astfel încât să le puteți amesteca cu ușurință în proporții diferite, căutând umbra necesară în acest moment.

Consilier

Set de bază de tonuri: alb, Nyudova, Salo, verde, violet.

Pudra

Luați un instrument incolor, precum și 2 corporali.

Blush

Veți avea nevoie de 2 soiuri: cu subtock roz (rece) și piersic (cald).

Tus de ochi

Achiziționați opțiunea universală – Eyeliner Gel. Nu numai că va face posibilă desena „săgeți” clare, dar, de asemenea, să le crească pentru a obține efectul „Smoka Aiz”.

Eye de bază

Necesar, astfel încât umbrele să nu se rostogolească.

Fard de ochi

Achiziționați o paletă profesională bună. Ar trebui să fie prezentă cel puțin 10 nuanțe selectate astfel încât să poată fi ușor combinate între ele și să creeze diferite opțiuni de machiaj.

Mijloace decorative pentru buze

Acestea includ rujul, strălucirea și creionul. Glitterul este mai bine să luați transparent. Culorile rujului și creionului – bej, nud, roz și roșu.

Rimel

Nu este necesar să alegeți un mijloc scump, dar trebuie să fie impermeabil și să aveți o perie confortabilă pentru aplicarea.

Instrument pentru sprâncene

Aceasta poate include umbre, gel transparent pentru fixare, creion, fondant și titted.

Ia 2 optiuni: pentru blondele si maro.

Despre modul de a alege cazul unui artist de machiaj, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: