Ce elemente trebuie să ia pe designer?

Ce elemente trebuie să ia pe designer?

Profesia de un set de multiple fațete. În funcție de înclinațiile dvs. creative, puteți opri alegerea dvs. pe design interior, peisaj, de modelare a articolelor de îmbrăcăminte sau deveniți specialist în grafică. Cu toate acestea, pentru a vă înscrie pe facultatea dorită, trebuie să treceți mai întâi examenele. Dar ce – să învețe de la articolul nostru.

Examene majore

Diferite școli necesită livrarea de elemente diferite, dar există, de asemenea, de bază, obligatoriu pentru oricine care vrea să învețe despre designer. Aici sunt ei:

 • Limba rusă+
 • literatură+
 • istorie.

În plus față de acestea, de intrare vor fi oferite pentru a trece 2 Verificări suplimentare asociate cu identificarea potențialului creativ. În primul rând, trage un desen, dar nu „din cap“, dar de bustul furnizat de bustul sau alt subiect. La trecerea testării unui solicitant se va da 4-6 ore. În al doilea rând, va fi necesar să se facă o compoziție a mai multor obiecte emise, de exemplu, poate fi forme geometrice de hârtie. Dintre acestea, va trebui să construiți un model tridimensional, să-i dați un nume și să trageți schemele în diferite proiecții. La sfârșitul examenului, scorurile primite în timpul trecerii concursurilor creative și evaluările pentru elementele de bază sunt rezumate și se face verdictul final.

În cazul în care solicitantul are un portofoliu, adică o colecție de mostre de muncă (desene, picturi, desene), aceasta va merita să o prezinte Comisiei de primire ca fiind un „Trump Card”. Va fi, de asemenea, un plus și participarea la concursuri creative, producții.

În general, portofoliul nu solicită atunci când admiterea, dar unele instituții de învățământ au contorizat puncte suplimentare pentru prezența sa.

Admitere după 9 și clasa a XI-a

Dacă intenționați să terminați 11 clase, atunci după trecerea examenului, puteți depune cu încredere documente pentru admiterea la universitate. Dacă vă decideți să vă luați la revedere la școală după gradul 9, atunci sunteți un drum direct către Resuc – Colegiul, Colegiul, Liceul sau Cursuri Speciale.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că, la primirea învățământului superior, alegerea dvs. de specializare va fi mai largă decât atunci când primiți o medie specială. Deci, puteți deveni:

 • designer grafic+
 • Designer industrial+
 • Producător de produse tipărite+
 • artist+
 • Designer-designer+
 • haine de designer+
 • Designer interior+
 • Designer de peisaj.

Lista profesiilor disponibile la admiterea la DSUS: Design de îmbrăcăminte, interior, peisaj și grafică de calculator. La trimiterea documentelor către universitate, veți solicita rezultatele utilizării și puteți oferi o sarcină creativă (depinde de o anumită instituție de învățământ). La admiterea la DCS, veți avea nevoie de un certificat cu estimări, unde se pot uita la disciplinele de profil: rusă, istorie, desen (sau desen).

Ce subiecți să treacă pe diferite direcții?

Acum luați în considerare fiecare specialitate separat.

Design industrial

Designer industrial – Acesta este un specialist care studiază produsul de piață finalizat și creând un analog de înaltă calitate. Cu alte cuvinte, el nu dezvoltă inovație, dar face obiecte zilnice mai perfecte.

Aflați pe un designer industrial poate fi în liceu. La depunerea documentelor, vor fi necesare rezultate ale unui singur examen de stat asupra disciplinelor educaționale generale și va fi necesar să transmită examenele de admitere în limba rusă, studiile sociale, să vă arătați abilitățile creative, după ce a trecut testul pe un anumit subiect (Figura / Compoziție).

Grafic

Cel mai bine este să învățați designul grafic în universitate, însă dacă nu există o astfel de posibilitate (sau dorință), puteți merge la desun și cursuri speciale.

Iată o listă de obiecte pentru care veți solicita rezultatele examenului din universitate:

 • Limba rusă+
 • literatură+
 • matematica+
 • informatică+
 • fizică.

Designer de moda

Puteți învăța această profesie atât în ​​universitate, cât și într-o souze sau cursuri. Cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de faptul că va fi preferabil să obțineți învățământ superior, mai ales dacă doriți să învățați cum să lingeți și să coaseți, dar și să dezvoltați un nou design de îmbrăcăminte.

Discutați despre educația specială secundară. Puteți obține profesia de designer de tăietor sau de designer. Principala diferență dintre aceste profesii constă în îndatoririle lor funcționale. Cruisatorul este angajat în plasarea globurilor pe țesătură, tăierea hainelor, pregătiți-o pentru montare. Designer Designer atrage schițele și dezvoltă modele tehnice.

La sfârșitul DUSUS, vi se va da o diplomă diplomă de stat. Admiterea este posibil ca după 9 (în acest caz, 4 sau 5 ani va trebui să studiu) și după clasa a 11-a (termenul de studiu va fi de 3 ani). Inițial, vă va studia profesia de frână, și apoi – designer de designer de.

Admiterea bazată pe 9 clase presupune interviu. Pe baza notelor 11, examene sunt predate (limba și literatura rusă) sau sunt prezentate rezultatele unui singur examen de stat în matematică și limba rusă. concurența creativă este, de asemenea, a avut loc (desen).

Design interior

Puteți afla această profesie atât, în medie, și într-o instituție de învățământ superior, și nu numai pe plan intern, ci și în absență, și chiar și on-line.

Lista de discipline pentru livrarea la admiterea la universitate:

 • Limba rusă+
 • literatură+
 • matematica+
 • istorie.

În plus față de aceste elemente, Va trebui să fie gata pentru un concurs de creație (Figura / Compozitie / Desen). Admiterea la instituția studioactivă secundară implică trecerea unui interviu. Dacă există mulți care doresc să învețe și există puține locuri, atunci va trebui să furnizați un certificat școlar cu estimări. Apropo, este posibil să se înscrie în DCS după 9 și după gradul 11. Desigur, în plus față de cele de mai sus, există și cursuri speciale plătite care promite să vă dea cunoștințele necesare în câteva luni. Desigur, puteți începe cu ei.

Dar pentru activitatea de succes a cantității de informații pe care le veți obține pe ele, este în mod clar că nu este suficient. Prin urmare, fiți pregătiți după trecerea lor pentru a continua învățarea într-un format mai profund.

Design peisagistic

Designerul peisajului este o profesie foarte interesantă pentru cei cărora le place să creeze lucrări unice prin utilizarea darurilor naturii împreună cu creațiile umane. Designer de dezvoltare ar trebui să se bazeze nu numai pe dorințele clientului, dar și pe facilitățile zonei în care este necesară proiectarea, precum și de condițiile climatice ale regiunii. La urma urmei, veți fi de acord, nu va crește palmieri în Siberia, indiferent cât de vechi și, prin urmare, designer de peisaj trebuie să fie bun și în plante, mai precis, în specificul cultivării lor.

Dacă doriți să obțineți această educație, va trebui să treacă examenele în următoarele discipline:

 • biologie+
 • matematica+
 • geografie+
 • Limba rusă.

proiectant de anunțuri

Această profesie este foarte specific, ca „Agent de publicitate“, designerul nu creează opere de artă, și dezvoltă elemente vizuale eficiente pentru publicitate de succes a produselor sau a serviciilor în cadrul politicilor de marketing. Activitatea sa are ca scop crearea unei „față“ de recunoscut al companiei folosind instrumente grafice. Din această specialitate că campania de marketing va fi depinde dacă consumatorii vor fi interesați și loial sau, dimpotrivă, dezamăgit.

Publicitate și designer de promovare trebuie să aibă un gust artistic și capacitatea de a fi inteligent, și, de asemenea, să poată răspunde rapid la schimbările din tendințele pieței și să le folosească pentru dezvoltarea lor. Pentru a deveni un specialist de succes în proiectarea de produse de publicitate / promotionale, aveți nevoie pentru a obține studii superioare. Puteți intra în specialitatea „Grafică“ sau „Înregistrarea produselor de imprimare“.

Lista de obiecte EGE necesare pentru livrare:

 • Limba rusă+
 • literatură+
 • istorie+
 • matematica.

De asemenea, majoritatea universităților își propune să treacă testarea reclamelor prin tragere la predarea, un pitoresc sau o altă compoziție. Există, de asemenea, cursuri plătite care durează aproximativ 9 luni. Pentru ei, viitori specialiști sunt instruiți în utilizarea de programe informatice moderne pentru dezvoltarea si design de publicitate pliante, broșuri, cataloage, reviste, bannere.

După cursuri de trecere, absolvenții diplome get unui eșantion de stat cu privire la reciclare profesională.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: