Ce examene trebuie să ia un psiholog pentru admiterea la universitate?

Ce examene trebuie să ia un psiholog pentru admiterea la universitate?

Cu mult timp înainte de sfârșitul școlii, mulți elevi se pune întrebarea: ce fel de a alege o profesie? Unii decid să se asocieze viața lor cu psihologia. În același timp, este necesar să se cunoască – ce examene ar trebui să fie predate unui psiholog la admiterea la universitate.

Caracteristicile profesiei

Atunci când alegeți un viitor de specialitate trebuie să știți ce reprezintă, și înainte de sfârșitul clasei a unsprezecea, este necesar să se înțeleagă în mod clar – în cazul în care să facă ce elemente pentru a „trage în sus“, în cazul în care există probleme. Profesia de un psiholog de mai mulți ani rămâne în cerere. Specialist al acestui profil poate lucra la școală, grădiniță, în întreprindere, în structurile de stat, aceasta poate duce la consultanta acasă, deschide propriul birou.

Profesie este potrivit pentru cei care nu le place munca de rutina. La urma urmei, în fiecare zi, va trebui să ajute oamenii în rezolvarea problemelor lor, a rezolva anumite sarcini pentru ei înșiși, împreună cu pacienții, uita-te pentru acces în diferite situații de zi cu zi și drame psihologice complexe. Este interesant de a lucra cu copiii, ajutându-i să se adapteze în lumea înconjurătoare, de a stabili relații cu colegii. Este la fel de important pentru a ajuta oamenii de profesii extreme lupta cu stresul și de a crea condiții confortabile pentru descărcare psihologică.

Cu o specializare, puteți decide mai târziu, dar cu privire la modul în care o atenție trebuie acordată, trebuie să se gândească la școală.

Ce examene vor trebui să ia?

Definit cu viitoarea universitate și facultate, cel mai bine este să știe dinainte ce examene după clasa a 11 va trebui să fie trecut de admitere. În diverse instituții de învățămînt la anumite facultăți, examene pot fi diferite. Dar, cel mai des în universitățile trebuie să luați următoarele examene pe un psiholog:

 • Limba rusă+
 • matematica+
 • biologie.
Citește mai mult  meditație eficientă pentru abundența și prosperitate

Pentru a face acest lucru, este suficient pentru a furniza rezultatele examenului, care este predată la școală după clasa a 11. Unele universități ar putea avea nevoie de rezultate științifice sociale. Opțiunea unui concurs de creație nu poate fi exclus, în procesul care pot fi oferite pentru a scrie un eseu pe un subiect psihologic. Nimeni nu va face implantat în adâncurile științei psihologiei. Acest lucru poate fi un subiect simplu, de exemplu, „Ce, în opinia dumneavoastră, este o profesie psiholog?„“ Care este profesia dumneavoastră psiholog atrage?„“ Ce competențe, în opinia dumneavoastră, un psiholog este necesar?”.

Aceste sarcini sunt necesare pentru a înțelege modul în care un solicitant poate afirma gândurile lor, pentru a le lega, argumentând modul în care el deține rus. Acest lucru este foarte important în viitoarea profesie.

În plus, o etapă importantă va fi un interviu, în procesul pe care îl poate înțelege mult: în măsura în care o persoană este comunicativ, așa cum orientată în anumite situații, în procesul de comunicare, în măsura în care este subliniat și prietenos. De fapt, nimic teribil în interviu, nici în concursul de creație. Principalul lucru este de a fi încrezător și calm. Și dacă elevul sa angajat cu succes în școală, pregătit pentru admitere, atunci toate testele vor fi în măsură să treacă prin fără probleme și introduceți universitatea selectată. Venind la un psiholog este cel mai bine după clasa a 11. Dar există diferite opțiuni atunci când timpul este plecat, rezultatele examenului sunt deja invalide. În acest caz, va trebui să treacă examenele atunci când admise la acele subiecte care universitate instalate. Poate fi rusă, matematică, biologie, științe sociale. În plus, un eseu (concurs de creație) și un interviu.

O altă opțiune – după clasa a 9-. Dar imediat un psiholog nu va funcționa, dar pentru a obține o formare mai adecvată, puteți introduce un colegiu medical. La sosire, va trebui să treacă rusă, matematică, biologie, chimie. După încheierea instituției de învățământ secundar de construcții, puteți continua învățarea în universitate. Unele aspecte ale psihologiei va reuși în procesul de învățare într-un colegiu medical, și va fi un bun ajutor atunci când admitere.

Citește mai mult  Angajații profesie

O altă opțiune este de a finaliza colegiul pedagogic, și după ce a merge la Institutul de la Facultatea de Psihologie. Examene în colegiul pedagogic poate diferi în funcție de specialitatea aleasă. Acest lucru va fi cu siguranță rusă și matematică, ei pot adăuga istorie, studii sociale, literatură.

Ce calități trebuie să fie dezvoltate?

Dar, pentru a trece cu succes examenul, treci testele creative – acest lucru nu este totul. Este bine să știți elementele – este. În procesul de învățare în universitate vor exista multe elemente care vor ajuta să stăpânească specialitate. Dar nu va fi posibil pentru a deveni un bun psiholog, în cazul în care o persoană nu are anumite calități, fără de care nu este de a face în această profesie. Acestea includ o serie de astfel de caracteristici.

 • Dragostea pentru oameni. Problemele și interesele oamenilor ar trebui să vă faceți griji, nu doar ca un mijloc de a face bani. În primul rând, trebuie să fie în măsură să se uite la problema cu ochii pacientului, să o penetreze, au o mare dorință de a ajuta.
 • Toleranta la stres. Foarte des un psiholog se va confrunta cu oameni care manifestă emoțiile negative. Dar, în toate situațiile în care aveți nevoie pentru a păstra calmul, să învețe cum să oamenii calm în cele mai multe circumstanțe neprevăzute.
 • Comunicabilitate. Capacitatea de la momentul potrivit pentru a asculta cu atenție cu atenție sau spune ceva important, explica unele puncte într-un limbaj accesibil – toate acestea este necesar pentru un psiholog în activitatea.
 • discurs corect gramatical. Psihologul trebuie să fie bine educat, discursul său trebuie să respecte toate normele limbii ruse, fie clar și inteligibil. În același timp, în orice situații, psihologul trebuie să vorbească calm.
 • Goodwill. Prezența atitudine pozitivă și atitudine binevoitoare va ajuta pentru a plasa un pacient pentru a le. El trebuie să vadă ce un specialist este interesat în a ajuta-l.
 • orizonturi largi. De asemenea, este necesar să se sprijine orice conversație, întări cuvintele cu argumente, distrage atenția de la clientul gânduri triste, calm în jos.
Citește mai mult  Cum să înveți să citești rapid?

Toate acestea trebuie să te gândești despre școală, astfel încât nu numai să se pregătească pentru subiecte de educație generală, dar, de asemenea, pentru a înțelege dacă calitățile pe care, în viitor, va ajuta să se dedice în specialitatea selectată. Dacă există o dorință uriașă de a face acest lucru pe un psiholog, trebuie să mergeți intenționat să-l educe și aceste calități în noi înșine. Poate că, în plus față de elementele principale, Este necesar să se înscrie pentru cursuri de psihologie, care va ajuta la momentul admiterii, literatura de citire. Apoi, în afară de elementele necesare, care sunt necesare în timpul de admitere, va fi posibil să treacă cu succes concursul de creație, și interviul.

Unde să faci?

Există o mulțime de universități în care puteți face pentru a afla la psiholog. Aproape în fiecare oraș există o astfel de instituție de învățământ. Facultățile pot fi numite în mod diferit, dar în fiecare nume, va fi cu siguranta prezenta cuvântul „psihologie“.

Aici sunt doar câteva instituții de învățământ superior pe care le poate să acorde atenție:

 • Universitatea din New rus (g. Moscova)+
 • Universitatea Tehnică de Stat. G. ȘI. Nasul (g. Magnitogorsk)+
 • Academia Rusă de Economie Națională și Serviciul Publică pe lîngă Președintele Federației Ruse (g. Moscova)+
 • Stat din Moscova M University. V. Lomonosova (G. Moscova)+
 • Universitatea de Stat din Kurgan (g. Movilă)+
 • Moscova Universitatea Lingvistică de Stat (g. Moscova).

Pentru orice instituție de învățământ superior puteți introduce atât gratuit, cât și pentru o taxă. Pentru a vă înscrie gratuit, trebuie să mergeți impecabil toate testele de intrare și să obțineți un scor mare.

Dacă nu este suficientă cunoaștere, există o opțiune de a obține o taxă de taxă.

Despre unde să înveți la un psiholog, să înveți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: