Ce întrebări sunt de obicei solicitate pentru un interviu și cum să le răspundeți mai bine?

Ce întrebări sunt de obicei solicitate pentru un interviu și cum să le răspundeți mai bine?

Rezumatul și capacitatea de a vă menține cu demnitate – acest lucru nu este totul. Trebuie să știți ce întrebări sunt de obicei solicitate unui interviu și cât de bine să le răspundeți. Această cunoaștere va spori în mod semnificativ perspectivele candidaților.

Ce întrebări adresați un candidat și cum să le răspundeți?

Standard

Cea mai ușoară modalitate de a descrie principalele întrebări care de obicei solicită reclamantului, indiferent de afilierea profesională. La cererea de a „spune despre tine” nu trebuie să descrie toate avantajele tale imaginare și imaginare. Dimpotrivă, este necesar uscat și concis, calitățile și realizările dvs. profesionale, arată etapele cheie ale biografiei de lucru. De preferință, completarea răspunsului, rezumă pe scurt ultima etapă a vieții și indică perspectivele la care.

Dar uneori pune o întrebare – Care sunt punctele tale forte. Pentru a trece prin verificarea cu succes, doar pictați-le în mod clar. De asemenea, trebuie să specificăm, Cum au ajutat aceste părți înainte de activitățile profesionale. Amintiți-vă: orice recrutor, orice chiriaș este interesat de acest aspect – că candidatul poate aduce companii. Punctele slabe arată mai bine modul în care punctele de creștere, demonstrând disponibilitatea de a netezi defectele caracterului.

Mai dificil cu întrebarea „De ce ați ales compania noastră” (o altă opțiune – „De ce doriți să lucrați cu noi”). Această întrebare poate fi bătută demonstrând că toate informațiile necesare despre firmă au fost colectate și că candidatul apreciază posibilitatea de a lucra în ea.

Dar vorbind prea activ despre motivul pentru care locul de muncă anterior a fost lăsat, nu ar trebui. Este necesar să se evite atât activele auto și critici la manualul sau colegii anteriori. Scandiști și non-recomandați, oameni necompletați nu au nevoie de nimeni.

Întrebare „Cine vă vedeți în 5 ani” Specificați nu pentru a afla dacă solicitantul are un plan clar. Este necesar să se răspundă, astfel încât să fie clar – candidatul știe cum să gândească rapid și găsi răspunsul în cele mai multe situații dificile. În același timp, imaginea de gândire, care este în picioare pentru cei sau alte declarații, precum și logicality obiectivului propus.

Dacă vă întreb ce planuri pentru perioada inițială după postul de muncă, este în valoare de care prezintă o motivație clară de a se adapta pentru a se adapta și maestru toate nuanțele noi de lucru. nu subtilitățile Numiți pur profesionale în valoare de.

De asemenea, este util să se abțină de la fraze prea comune și din proiectele de „Global Reformat“.

Non-standard

Având în vedere întrebările non-standard, probabil, este chiar important pentru cei care lucrează pentru a lucra la o specialitate lungă bine stabilită. Formulările mai de încredere pot fi inventate, spune:

 • Câte culori albastre în Saratov+
 • cât de mult becuri electrice (macarale, usi) din clădirea unde suntem+
 • Ce ați spune în circulație în întreaga lume dacă ar fi limitat la 50 de cuvinte+
 • Dacă vi sa cerut să se mute Baikal, cum ai face+
 • Dacă prețul unei călătorii cu taxi și metrou a fost același, indiferent de ce alegeți și de ce+
 • ce n-ar face chiar și pentru un miliard de dolari.

Numărul de formulare este pur și simplu fără sfârșit. Aceste întrebări sunt de obicei inventate în avans înainte de fiecare interviu separat. De aceea, caută exemple gata făcute de răspunsuri în rețea este lipsită de sens – da, și nu va funcționa în avans. Producția va fi maximă reținere și manifestare a fanteziei individuale. Decât proaspătă, răspunsul va fi mai interesant, cu atât mai mari șansele de a obține un loc de muncă.

Întrebarea despre ziua perfectă de lucru, cu toată simplitatea sa, conduce, de asemenea, pietre subacvatice. Este mai bine să răspundeți că ziua perfectă este:

 • Când rezultatul este mai bun decât în ​​ziua precedentă+
 • Când sarcina a fost rezolvată înainte ca aparent greutatea+
 • atunci când atins pe deplin în avans+
 • Când a reușit să facă față cu o problemă foarte gravă și de a îmbunătăți performanța financiară.

Uneori, a întrebat: Ce carte solicitantul citit recent. Răspunsul „Nu-mi amintesc“ sau „este dificil“ va dezamăgi imediat recrutor. Slaba de a vorbi și de faptul că nu există nici un timp și efort pentru a citi. Nu au nevoie de o angajații care sunt slab în curs de dezvoltare într-un plan profesional și personal. Cel mai bine este de a apela o carte intensivă reale din domeniul profesional, dar ediția artistică este, de asemenea, potrivit.

Citește mai mult  Managementul timpului: Cum să faceți totul?

Separat, aceasta este în valoare care indică probleme proiective. Formal acestea nu sunt acoperite, dar cu toate acestea, lipsa de concentrare este foarte prost se termină pentru solicitanți. Estimările altor oameni și acțiunile lor sunt valori în primul rând interne și prioritățile celor care dau astfel de evaluări. Un răspuns rapid dezvăluie acele motive care au stat în spatele acțiunilor persoanei însuși într-o anumită situație. Opțiunea completă: Descrieți ce ar trebui să fie capul (sau angajat în orice altă poziție).

În acest caz, trebuie luată o atenție maximă. Este mai bine să vă concentrați asupra dezvăluirii competențelor profesionale optime. Această abordare, printre altele, va confirma și propriul nivel ca specialist. Dacă cereți care apar conflicte cu clienții sau cu alți angajați, este util să respingeți de la cele mai puțin intense dintre conflictele cu experiență de acest gen.

Acesta va fi chiar mai bun dacă este ca răspuns la concentrarea imediat asupra soluționării cu succes a conflictului și realizate de rezultatul pozitiv.

Luând în considerare profesia

Administratorul de sistem este adesea întrebat despre detaliile compozite ale computerului, care poate provoca înghețuri sistematice. Este mai corect pentru a numi 2-3 dispozitive cele mai importante (procesor, carte de sistem, hard disk) și se adaugă „și orice altceva“. Uneori, mai interesat:

 • distribuția de faze în sârmă rețea+
 • capacitatea de a calcula rapid viteza de transfer de informații cu privire la exemple specifice+
 • capacitatea de a înțelege terminologia utilizatorilor obișnuiți și programatori+
 • Intelegerea de ce diverse programe de nivel scăzut și pentru Windows, DOS, Linux, MacOS, Android sunt utilizate+
 • Intelegerea logicii de construire a adreselor IP (identificarea de opțiuni eronate din listă)+
 • Cunoașterea capacităților principalelor protocoale de rețea și cele mai comune echipamente.

Ce întrebări va cere un avocat pe un interviu depinde de domeniul de specializare al avocatului însuși. Dar, la fel ca în angajarea administratorii de sistem, sunt în primul rând interesați de recrutare. Competență. Deci, consiliere juridică, în special în domeniul comercial, este acum aproape de neconceput fără cunoașterea limbilor străine. De asemenea, a cerut (indiferent de specializare) cu privire la:

 • Momentul cererii+
 • motive de recunoaștere a tranzacției de neglijabilă+
 • Diferențele de tipuri de proprietate și tipuri specifice de organizații+
 • Perspectivele pentru apărarea poziției lor pe o astfel de cerere în instanța de judecată (beton model de situație)+
 • chiar în condițiile legii, în acest caz o+
 • Constability unei anumite categorii de afaceri+
 • Diferențele de diferite acte organizatorice și juridice.

Dar întrebări profesionale specifice va cere și potențial cu siguranță Niana. Este puțin probabil ca cineva va angaja pe această poziție de oameni care nu sunt capabili să:

 • Diferențele între nume și tehnici Valdorf Montessori+
 • apelați numele de profesori restante din trecut și modernitate+
 • amintiți-vă rapid și spune basmul (cântă cântecul copiilor)+
 • Precizați ce cărți despre psihologie sau pedagogie au fost citite în ultimele șase luni, ani+
 • Descrie modurile „Out pentru copii de la un televizor sau vitrine cu jucării“+
 • exprimă în mod clar atitudinea la întrebarea „Este posibil să bată copii și atunci când“+
 • spune despre acțiunile într-o anumită situație dificilă.

Viitor marketing, aranjarea într-o companie mica, este necesar să se înțeleagă în mod clar – cel mai probabil, alți angajați nu vor fi în departamentul. Prin urmare, interviurile este necesar să se demonstreze competența maximă. Pot întreba despre:

 • Datele care sunt necesare pentru a forma un plan trimestrial+
 • Canale prioritare Promovarea de produse sau servicii+
 • Numărul dorit de comunicate de presă în termen de o lună+
 • Factorii care afectează numărul de vizitatori de a invita să participe la întâlnirea (conferințe, expoziții)+
 • Principalele dificultăți în numirea unui fundamental nou produs sau serviciu+
 • Înțelegerea esența termenului „ofertă comercială unică“.

Reprezentantul de vânzări poate pune întrebări într-un mod diferit, dar toate reduc acest lucru Este necesar să se „vândă”. Care nu va putea face acest lucru, este puțin probabil să facă față vânzărilor de bunuri și servicii.

Șablon, dar recepție frecventă – „vinde-mi un mâner” (în rolul ei poate acționa orice). Aici trebuie să arătați o energie maximă și ingeniozitate, dar în același timp evitați orice obversă în raport cu „Client”. Uneori a cerut să formuleze deficiențele unui produs real sau fictiv, astfel încât să pară avantaje. Sau cel puțin pierdut severitatea în percepția unui potențial cumpărător. Totul depinde de nivelul de profesionalism și de perfecțiunea gândirii.

Citește mai mult  Terapistul profesor-vorbire: descrierea, avantajele și dezavantajele, instruirea

Recrutorul va acorda atenție nu numai pe formulare, ci și pe alfabetizarea discursului, pe eleganța modului intestinal. La urma urmei, acest lucru depinde de această tranzacție, ci de percepția companiei ca întreg.

  Un reprezentant de frunte rău poate strica ideea companiei de ani de zile, chiar și de zeci de ani.

  Google Analytics În cazul ocupării forței de muncă, veți pune cu siguranță întrebări despre modul în care reprezintă procesele de afaceri și ce instrumente utilizează pentru simularea lor. Cu siguranta nu va ajunge la munca pe cei care:

  • înțelege slab ce este modelul de rol și cum să-l utilizați+
  • Imposibil de descrierea aplicației Glosarului proiectului+
  • Cu liste de dificultate povești personalizate pentru un anumit caz+
  • are probleme cu gândirea logică+
  • Neakkurata+
  • Ignorați detaliile și nuanțele subțiri+
  • Nu este suficient în sectorul matematicii, psihologiei și managementului.

  Ce să spun despre motivul concedierii?

  America este naturală aici Evitați transferul de vinovăție la manualul anterior, pe alți angajați și chiar în „circumstanțele insurmontabile”. În același timp, va trebui să excludă cea mai mică non-infracțiuni, neclaritatea și formularea neclară. Expresia „pe cont propriu dispus“ și să-i sunt de obicei percepute ca nesinceritate și dorința de a scăpa de un anumit răspuns. Este posibil să vorbim despre o atmosferă morală nesănătoasă în organizație, dar numai în cazul în care candidatul însuși nu a fost unul dintre creatorii săi, principalele provocatorilor.

  Recrutorii au multe moduri de a învăța despre acest fapt regretabil. Este necesar, în orice caz, pentru a arăta ceasul și corectitudinea formulării, estimări. În cazul în care interesul în circumstanțele în care concedierea este prea puternic, candidatul trebuie indicat că el consideră o descriere suplimentară a detaliilor de etică profesională contradictorii.

  Foarte bine, dacă cineva este gata să dea recomandare și / sau confirmă adevărul cuvintelor.

  Discutați despre remunerația insuficientă ca motivație de concediere. Dar, în același timp, ar trebui în orice mod de a sublinia faptul că Amploarea sarcinilor și nivelul creanțelor a crescut în mod constant, și în competența și claritatea performanței îndoieli nu a avut loc. Poti vorbi despre faptul că nivelul de descărcare a depășit în mod clar posibilitățile unui singur angajat. Cu toate acestea, atunci va trebui să specificați scrupulozitate toate nuanțele de munca.

  Poate chiar a cerut să descrie în detaliu una sau câteva zile lucrătoare. La urma urmei, noua organizație este extrem de important să se scurgă pe cei care se retrag înainte de dificultăți sau nu pot fi mobilizate în mod normal,.

  Ce să solicite angajatorului?

  Drepturile oficiale

  Interviul nu trebuie și nu poate fi un „joc în aceeași ușă“. Cei care răspunde la doar întrebări cu privire la interviu, dar nu decide să ceară atunci când admiterea la locul de muncă, de așteptare (scuze pentru tautologie) recepție rece. Asigurați-vă că pentru a cere, în general, cel puțin: cum va fi îndatoririle profesionale. IMPORTANT: Dacă faceți cunoștință cu instrucțiuni specifice și norme interne, acesta este un semn foarte bun. Cel mai probabil, într-o astfel de situație, decizia în favoarea dumneavoastră este deja de 95% acceptat, și doar formalitățile rămân – care recruiter și execută.

  De asemenea, este util să întreb, dacă acest loc de muncă este nou sau înainte, cineva l-au ocupat. Apariția unei noi poziții indică de obicei o creștere cantitativă și de înaltă calitate a companiei. Dar este, de asemenea, necesar să ne dăm seama ce sunt în așteptare pentru nou-venit la postul corespunzător. Și dacă mai devreme această poziție a fost deja, este în valoare de constatare în cazul în care a fost angajat care se ocupă cu ei, de ce și cât de mult timp în urmă a plecat.

  Întrebări similare, deși acestea sunt standard, de așteptat – demonstrează gravitatea intenției solicitantului.

  Perspectivele pentru ocuparea forței de muncă și de adaptare

  Întrebați în mod direct și în mod clar dacă acestea sunt de gând să ia la locul de muncă sau nu, este destul de util. Dacă manualul a făcut deja o decizie clară în acest sens, va fi posibilă să acționeze imediat în circumstanțe și să nu vă faceți griji în ignoranță. În plus, acesta este un alt mod de a vă arăta interesul. Printre întrebările tipice ale solicitantului, care așteaptă (și absența cărora sunt adesea dezamăgite), va fi o chestiune de program de lucru. Și alte nuanțe ale regimului.

  Citește mai mult  Cum se creează o grădină pentru copii CV-uri?

  Recrutorii vor fi înțeleși cu înțelegerea, chiar dacă „totul este descris în anunțul”. Aceasta este datoria lor directă: să spunem despre ce așteaptă noi angajați. Este recomandabil să fii interesat de procesare, posibilă lucrare în festiv și weekend. De asemenea, este, de asemenea, imposibil să înțelegem atitudinea manualului pentru fumători și alte întreruperi, modul de prânz și subtilitățile similare. Un alt important de întrebat:

  • Care va fi durata perioadei de probă+
  • Se vor instrui cursuri și sfaturi suplimentare+
  • Cui puteai căuta ajutor cu anumite dificultăți+
  • Când și în ce condiții pot aștepta să măresc.

  Furnizarea unui pachet social

  Întrebările cu privire la pachetul social sunt destul de normale și previzibile. Dacă este în organizație, desigur. Dacă nu – nu-ți pasă de așa. De asemenea, este necesar să se verifice:

  • Care este procedura de furnizare a unui pachet+
  • Cum se va schimba în timp+
  • Care sunt cele mai apropiate planuri de a schimba socialul+
  • Cum să afecteze rezultatele sale de lucru (și, dimpotrivă, eșec).

  Ce să nu întrebați?

  În mod tradițional, această întrebare este responsabilă pentru acest lucru: La interviu, nu este un loc de a vorbi despre politică, religie și nuanțe ale vieții personale a angajatorului și a personalului său. Desigur, cu excepția cazurilor în care este direct legată de performanță. Dar, în orice caz, fiecare întrebare ar trebui să aibă un obiectiv clar și transparent. Când nu sunt clare ceea ce nu este clar de ce, el va duce cel mai bine la cealaltă parte în bewilderment. În cele mai grave suspiciuni: De ce a trebuit să întrebi, nu purta în fața noastră, nu agentul concurenților.

  Este foarte util să ne gândim la formularea întrebărilor. Alteori, în esență, sunt adevărate și chiar foarte importante, dar sunt servite astfel încât să apară complicații. O întrebare stupidă – care este compania + el emite imediat o persoană absolut dezinteresată. O altă modalitate credincioasă de a vina interviul este să se comporte ca și cum nu ar fi nimic, cu excepția pachetului de consiliu și social.

  Și încă o interdicție cu o cerere ascunsă („pot face ceva și asta”, și așa mai departe).

  Finalizarea conversației

  Acest moment este critic pentru orice solicitant. Și la sfârșitul conversației este potrivit să se întrebe cercul principal de întrebări care sunt semnificative pentru el. În acest moment, recrutorul este pregătit intern pentru astfel de probleme. Mai mult, dacă nu urmează, va fi extrem de nedumerit. Nu se recomandă să puneți întrebări care să-și asume un singur răspuns (sau, dimpotrivă, răspunsul la care este în mod clar din cadrul interviului).

  Foarte util interesați de cultura corporativă, precum și de ia detaliile de contact ale recrutorului. Apropo, el va primi doar expresia ca solicitant pentru respectarea organizației și laudă pentru munca făcută. Pentru a pleca în orice caz, este necesar să se arate cu încredere și să-și demonstreze atitudinea lor moderată pozitivă. Spuneți la revedere la fel de politicos ca vine.

  Recomandări

  Întrebați despre rezultatele interviului poate și chiar au nevoie, dar este necesar să faceți fără nici o intrudere. Orice experiență este să-i reamintesc despre el în timpul unei conversații. Este foarte important să aveți copii ale tuturor documentelor care ar putea fi necesare cel puțin potențial. Mergând la interviu, standuri:

  • Gândiți-vă în avans+
  • gratuit mai mult timp (deoarece întâlnirea poate întârzia)+
  • îmbrăcat într-un stil de afaceri accentuat (dacă munca viitoare nu implică altul)+
  • Practicați în răspunsurile în fața unei oglinzi, în fața unei camere sau a unei alte persoane+
  • Relaxați bine și dormiți bine+
  • Lăsați în avans pentru a preveni blocajele de trafic și alte probleme+
  • tune în orice rezultat posibil+
  • Gândiți-vă la ce întrebări și teste pe care le-ați sugera pe site-ul angajatorului.

  În procesul de conversație în sine, este de dorit:

  • Verificați tot ce este neclar+
  • Expuneți sinceritate și bunăvoință+
  • Evitați sincerarea excesivă în tot ceea ce nu privește aspectele profesionale+
  • studiați cu atenție toate documentele pe care trebuie să le semnați+
  • Completați profilurile oferite până la capăt (dacă este posibil)+
  • Evitați negarea faptelor reale și incontestabile care vă arată dintr-o parte rea.
  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: