Coafor-colorist: calificări și taxe

Coafor-colorist: calificări și taxe

Colorics în coafor modernă ocupă un loc important. Această știință despre modelarea corectă a culorii părului este foarte popular în societatea noastră sofisticată, și este nu numai femeile, ci și bărbați, și copii chiar, dar și bărbați, și chiar și copii.

În acest articol vom vorbi despre profesia de frizer a colorist: ce este această specialitate, cum să stăpânească arta de a picta corect părul pentru clienții și de responsabilitățile Efectuează persoana acestei profesii.

Ce este această profesie?

Coaforul-colorsist – profesia este chiar mai creativ decât un coafor obișnuit, pentru că un astfel de specialist nu numai că poate reduce clientul și să facă o așezare frumoasă de bucle, dar, de asemenea, să picteze catenele mai blând și potrivite pentru culoarea și tipul de păr. Coaforul care deține arta de culoare, dezmembrate în natura culorii și diverse nuanțe sale, se poate amesteca armonios vopselele, astfel încât să se obțină efectul dorit.

Coaforul-colorsist în același timp, este în același timp un stilist, deoarece comandantul acestei profesii se poate stabili exact tonul sau modul de lucru cu părul, care se va potrivi cu acest tip de păr și feței, transformă imaginea generală a unei persoane, câștigătoare demnitatea și aspectul său deghizari neajunsurile.

Coafor-colorsist posedă În domeniul cunoștințe de amestec coloranți, El este capabil Crearea de diferite culori și nuanțe tranziții line De la un ton la altul, aplicarea tehnologiilor moderne în activitatea sa în domeniul vopsirea părului și de îngrijire pentru ei. În prezent, există o mare diversitate de produse de îngrijire a părului cosmetice, inclusiv multe vopsele produse în cele mai diferite mărci.

Coafor-colorist Perfect dezasamblat în această galerie, poate recomanda clienților săi cele mai multe fonduri eficiente și sigure în compoziția sa chimică. In Arsenalul Masters-Colorist, există mai multe opțiuni pentru amestecarea pigmenților, se poate selecta în mod optim proporția de coloranți în așa fel încât să se obțină Kolker dorit, de asemenea, un salon de coafură culoare este capabil de a calcula rata de consum de toate componente de gătit pentru colorat vopsea.

Citește mai mult  De auto-îmbunătățire: valoare, motive și metode

Profesia de Coafor-colorist costume de persoane cu vesta de creație. Dacă vă place să experimenteze cu colorarea părului și crearea de coafuri la modă, atunci această profesie este exact pentru tine. În plus față de starea de spirit creativ, coafor-culoare trebuie să aibă răbdare și de rezistență, pentru că nu toată lumea este în stare să doarmă liniștit în picioare în câteva ore, pictura clientii sai la Strand. În plus, trebuie să aveți Fondul comercial în relație cu oameni și capacitatea de a veni în liniște din orice situație dificilă, La urma urmei, de multe ori clienții înșiși nu știu ce vor, și pentru a te astfel de oameni este destul de dificil.

Este necesar să se mențină politețe și prietenoasă chiar și cu cele mai dificile clienti.

Stabilire

În prezent, multe saloane cosmetice și saloane de coafură sunt deschise în orașe, astfel încât profesia „Coafor-Colorist“ este foarte popular pe piața modernă a muncii. specialiști cu experiență și creative Ușor vor găsi de lucru în profesia lor, în orice primă, Și nou-veniți în domeniul coaforilor, a finalizat recent o instituție de învățământ mediu profesional, se poate stabili în coaforul nou descoperite, care la început prezintă calificări de personal nu este prea mare.

Sub rezerva munca grea și atitudine atentă la faptul că maeștrii mai avansate sunt advisted, saloane de coafură novice câștigă destul de repede de experiență și să câștige baza de clienti cu caracter personal, care, desigur, are un efect pozitiv asupra veniturilor.

Educaţie

Pentru a obține profesia de Coafor-colorist, puteți încheia o școală tehnică obișnuită sau colegiu, în cazul în care tinerii dobândesc cunoștințe de bază în acest domeniu. Cu toate acestea, dacă doriți să realizeze mai mult, stăpânirea aptitudini speciale și cunoștințe speciale în sfera de culoare, atunci ar trebui să gândească Despre cursuri de formare profesională, În cazul în care cunoștințele extinse este dată în această profesie. Elevii unor astfel de cursuri trebuie să treacă în mod necesar stagiu, ceea ce contribuie la creșterea profesională.

Citește mai mult  Virtual Realy Designer: Cine este acesta și ce face?

Când angajați să lucrați în salonul de frumusețe va acorda cu siguranță atenție portofoliului dvs, Prin urmare, este de dorit să aveți deja mai multe imagini creative creative ale coafurilor în diferite stiluri, cu ajutorul abilităților de colorare a ochilor și a părului.

Responsabilități funcționale

Coloristul de coafură este o specializare mai îngustă a vagonului de coafură. Luați în considerare ce îndatoriri va trebui să funcționeze.

 • Tunsoare Cu ajutorul diferitelor saloane de coafura si echipamente, cum ar fi diferite tipuri de pieptene, foarfece, ace de păr, uscătoare de păr și așa mai departe. În procesul de lucru, coaforul ar trebui să poată aplica diverse tehnologii, cum ar fi frezarea părului, care lucrează cu foarfece fierbinți, a căror utilizare ajută la lupta împotriva sfaturilor de secting și multe altele.
 • Coafură Pentru a da o coafura. Coaforul modern are mai multe tehnici pentru formarea formei de curl dorite, cum ar fi curlingul și așezarea cu un uscător de păr sau difuzor folosind diferite produse cosmetice, ondularea, îndreptarea keratină și așa mai departe.
 • Îngrijirea părului. Specialistul de coafor lucrează cu mijloace eficiente, dar, în același timp, cu mijloace destul de blânde, el poate, de asemenea, să consilieze clienții săi cu diverse proceduri de consolidare și restaurare a părului și îngrijirea pielii la domiciliu în intervalul dintre vizitarea unui salon cosmetic sau a unui coafor. Procedurile de sănătate pentru sănătate și scalp de salon includ: utilizarea diferitelor măști și alte produse profesionale de îngrijire, utilizarea keratinului, mezoterapiei și multe altele. Comandantul modern este obligat să mulți tehnicieni proprii, care contribuie la creșterea rapidă și restaurarea părului slab.
 • crearea coafuri. De obicei, această secțiune a coaforul are ca scop crearea unei imagini unice dedicate oricărui eveniment solemn în viața clientului, cum ar fi bal, aniversare sau nunta. Coaforul creează adevărate opere de artă de păr folosind o combinație de diferite tipuri de tehnici, cum ar fi țesutul, curling, colorarea părului, proceduri sănătoase și așa mai departe.
 • De fapt, colorarea părului. Acest profesionist are o diferite abilități, care permite nu numai să picteze părul clientului în culoarea dreapta, dar, de asemenea, pentru a păstra structura și sănătatea lor. Operațiuni cum ar fi diverse tipuri de nuanțare, subliniind, de colorare, și așa mai departe, folosind cele mai noi tehnologii avansate în mâinile unui coafor experimentat-Colorist rândul său, părul în subiectul artei perfecte.
 • Professional stilist-colorist cu arta sa știe cum să creeze o astfel de imagine, în care calitățile interne ale clientului armoniza cu succes cu aspectul său. Pentru a face acest lucru, astfel de masterat sunt necesare cunoștințe de psihologie, în combinație cu proprietatea de tehnici avansate de colorare a părului.
Citește mai mult  Cum de a dota locul de muncă a make-up artist?

În plus, coafor-colorist poate spăla părul clienților săi și de a face un masaj al scalpului, taie mustața și rade barba oamenilor clienților, știe cum să folosească diverse elemente decorative la crearea de imagini: arcuri, panglici, agrafe de păr , jante, și așa mai departe.

În plus față de furnizarea de coafori profesionale, orice coafor-culoare este uitam puritatea la locul de muncă și echipamentul utilizat și inventarul.

Descrierea postului

Atunci când se aplică pentru un loc de muncă, coafor-culoare trebuie să respecte prevederile generale ale instrucțiunii de locuri de muncă. Să considerăm cele mai importante dintre ele:

 • Persoanele care au forme de învățământ secundar sau certificat de la cursuri specializate, În acest caz, nu există cerințe speciale pentru+
 • Începător maestru cunoaște metodele și forma de lucru în saloane de coafură moderne, soiuri de servicii furnizate, Metode și tehnici de lucru, tendințe moderne de modă de tunsori și păr de coafură, metode și reguli de lucru sigur cu echipamente și tot felul de instrumente, sortiment de fonduri, compoziția lor, reguli de utilizare, numire, elemente de bază ale fiziologiei și capului părului, normele sanitare și regulile de igienă, reguli Organizațiile de la locul de muncă+
 • coafeză respectă regulile eticii profesionale și serviciul clienți politicos+
 • știe Reguli de siguranță personală și de incendiu, salubritate, igienă+
 • posedat Primele abilități de ajutor prompt În caz de accident sau boală bruscă client.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: