Completați aptitudinile Count în rezumat

Completați aptitudinile Count în rezumat

În procesul de realizare a unui rezumat, solicitanții permit adesea greșeli grave, „experiența de lucru” și secțiunile „educaționale”. Principalul lucru este că managerul de recrutare și managerul companiei plătesc o atenție deosebită – acestea sunt „competențe cheie”.

Aceasta este această parte a documentului de prezentare care clarifică modul în care competența este competentă în poziția și domeniul de interes pentru ei.

Ce este?

La întocmirea secțiunii „Abilități cheie” din rezumat Este important să specificați informațiile despre cunoștințele și abilitățile dvs. Expresii de suprafață, în acest caz, sunt inadecvate, Mai ales atunci când un minunat post se aplică industriei de guvernare. Există cazuri în care reclamanta invocă informații cu privire la calitățile personale în această secțiune. De exemplu, un mare simt al umorului. o astfel de auto-sustainment se va potrivi cu cei care doresc să devină lider de spectacol de divertisment, pentru că aceste cuvinte se potrivesc cu ușurință în „abilitățile-cheie“ ale showmen. Dar astfel de caracteristici nu sunt potrivite pentru avocați sau profesori.

Informația prezentată în secțiunea de cunoștințe profesionale este o componentă importantă a oricărui CV. Angajatorul îndeplinește în mod necesar această secțiune pentru a înțelege ce este un potențial angajat este capabil, La urma urmei, este aici că experiența acumulată a fost reflectat de la lucrările anterioare. Din acest motiv, este imperativ să se umple în mod corect în această secțiune a documentului autotestare.

Nu specificați fraze generale ce caracterizează aptitudinile profesionale. În primul rând, acesta respinge angajatorul. În al doilea rând, aruncă o umbră asupra solicitantului. Rectorul va crede cu siguranță că persoana care a trimis un rezumat nu a lăsat lucrările din trecut el însuși, și el a fost rugat să părăsească din cauza lipsei de concepte elementare despre activitățile companiei.

Pentru cei care nu știu cum să formuleze fraze despre abilitățile lor cheie, este oferit un indiciu mic. Aceste fraze, în principiu, poate fi numit generalizat. Cu toate acestea, nu ar trebui să le folosească toate. Este mai bine să se specifice date veridice cu privire la cunoștințele acumulate de la locul de muncă și a rămas singur se diluează această listă de caracteristici adecvate pentru post interesat:

 • Cunoașterea subtilitățile comunicării interpersonale+
 • Abilitatea de a organiza timpul de lucru+
 • Au abilitățile de a analiza ceea ce este necesar pentru a rezolva problemele de lucru+
 • De succes 7 ani de experiență în poziție de conducere.

Atunci când pregătește un CV pe un loc de muncă, solicitantul încearcă să se arate în cea mai bună lumină. Cu toate acestea, competențele-cheie ale unui potențial angajat nu corespund întotdeauna la un posturi vacante gratuite. Și sigur pentru a obține o invitație la un interviu, trebuie să știi o nuanță importantă: Angajator, expunând un anunț de căutare angajatului, prevede că viitorul subordonat ar trebui să știe. Doar aceste cerințe trebuie să fie ușor parafrază și să le prezinte în secțiunea „competențe-cheie“.

Reguli de bază pentru completarea graficului

La întocmirea unei secțiuni „competențe cheie“ este necesar în mod corect, și cel mai important, la informațiile prezente în mod eficient cu privire la propriile cunoștințe profesionale.

 • La început, trebuie să menținem o abordare muritor. Este suficient pentru a indica 7-8 cunoștințe majore. Bruep cu numărul de caracteristici profesionale se va transforma secțiunea într-un text perceput greu. Un set mai mic de competențe cheie va determina un angajator de îndoială cu privire la competența solicitantului.
 • În al doilea rând, Cunoștințele profesionale prezentate în rezumat trebuie să maximizeze cerințele vacanței. Nu scrieți despre abilitățile cofetarului dacă solicitantul dorește să devină un manager de publicitate. La citirea secțiunii „Abilități cheie”, un angajat al departamentului de personal trebuie să înțeleagă imediat ce pretinde că este reluată.
 • În al treilea rând, Este important să trimiteți o secțiune „abilități cheie” în forma prezentabilă. O descriere a fiecărui individ trebuie să fie necomplicată, întocmită în formă frumoasă. Este recomandabil să se utilizeze mai multe cifre și fapte care sunt confirmate de scrisori de recomandare de la foști angajatori. De exemplu, „Experiență extinsă de vânzări” sună ridicol. Din această expresie nu este clar ce exact reclamantul a fost angajat în locurile de muncă din trecut. Cel mai bine este să indicați „6 ani deținea o conducere a unui departament de vânzări format din 15 persoane”. Este deja mai clar aici, în care zona reclamantul a lucrat și ceea ce a făcut.
Citește mai mult  Cum de a face și a plasa un portofoliu de designer?

Nu uitați de abordarea psihologică a compilației secțiunii „competențelor cheie”.

Un om într-un document de auto-testare trebuie să fie indicat pe caracterul său puternic și rezistența spiritului. Fetele ar trebui să sufere pentru rezistență la stres, perseverență și perseverență.

Dar Principalul lucru este că aceste caracteristici vor fi vopsiți fraze clare și ușor de înțeles, caracterizarea solicitantului cu o parte profesională. Angajatorul va impresiona cu siguranță o formă specială de competențe cheie. Aceste caracteristici pot juca un rol decisiv în acceptarea unui solicitant pentru o poziție liberă.

Ce poate fi specificat?

Există o serie de competențe profesionale și tehnice care au o formă generalizată. Ele pot fi aplicate în aproape orice CV RELATE. Într-un fel sau altul, dar aceste caracteristici vor fi utile, în special atunci când competențe cheie sunt mai mici decât standardul cerut.

 • Cunoașterea limbii străine. Această abilitate indică traducători. Cu toate acestea, capacitatea de a înțelege străini și de a comunica cu ei, de asemenea, costume de avocați sau manageri de vânzări de la companii internaționale.
 • Capacitatea de a elabora bugetul. Această caracteristică poate indica de aprovizionare sau economiști.
 • Abilitati de inventar. Această caracteristică poate scrie un CV Solicitant în funcția de Manager sau Office Managerul de Rugăciune.
 • Îndemânare de dezvoltare a ofertelor comerciale pentru clienți. Această caracteristică se referă în principal la manageri pentru a atrage clienți și managerii de departamente de vânzări.
 • experienţa de negociere. Capacitatea care corespunde poziției capului.
 • Experiența de vânzări directe. Cel mai adesea, această expresie este consumată de către solicitanți pentru funcția reprezentantului vânzătorului-consultant și vânzări.
 • credință îndemânare. Această caracteristică profesional este potrivit pentru o persoană în căutarea pentru ei înșiși în vânzări.
 • Abilitatea de a lucra cu date primare. Această caracteristică corespunde copywriteri, manageri de birou sau designeri.

Cu toate acestea, această listă nu este completă. Există o mulțime de abilități corespunzătoare diferitelor posturi vacante:

 • Cunoașterea limbajului de programare+
 • Experiența comunicării de afaceri în forme orale și scrise+
 • Cunoașterea regulilor de compilare de baze ale clienților+
 • capacitatea de a găsi rapid informațiile necesare+
 • experienţa de raportare+
 • Experiența de a căuta rapid informații despre concurenți.

Desigur, pentru curierat astfel de competențe-cheie nu sunt adecvate. Potențialii angajați ai departamentului de livrare indică, de preferință, un rezumat al capacității de a naviga zona, capacitatea de a stabili rutele optime, lucrul cu echipamente de numerar și cunoștințe de eticheta. dar Există de specialitate, în cazul în care abilitățile generalizate sunt inadecvate. De exemplu, electrician. El trebuie să aibă cunoștințe speciale corespunzătoare o astfel de poziție serioasă. Există, desigur, excepții, dar numai în cazul în care funcția de electrician implică o gamă mai largă de lucrări.

Citește mai mult  Ca un adolescent pentru a imbunatati memoria si creierul?

Dar În nici un caz nu poate fi confundată de caracteristicile profesionale cu calități personale, în măsura în care acestea au fost bune. Această nuanță este de asemenea important, deoarece liderul potențial, văzând chiar și o mică discrepanță în secțiunile, pot renunța la CV-ul deoparte.

Este demn de remarcat faptul că abilitățile cheie sunt împărțite în mai multe grupuri.

Comunicativ

În cazul în care descrie abilități de comunicare, este important să se înțeleagă diferențele lor de competențe. Abilitati – aceasta este ceea ce omul a învățat în procesul de activitate a muncii. Îndemânare este abilitățile aduse la perfecțiune.

Ceea ce urmează este invitat să se familiarizeze cu abilitățile și competențele referitoare la grupul de comunicare:

 • Abilitatea de a rezolva dispute și întrebări într-un timp scurt+
 • negocierea abilităților+
 • Abilitate pentru a discuta cu potențialii clienți+
 • Experiența de evenimente la scară publică+
 • Capacitatea de a asculta cu atenție și convinge partenerul în dreptul ei.

Organizatori

Aceste abilități permit angajatorului să se asigure competența unui potențial angajat:

 • abilități de management de proiect de mare complexitate+
 • Abilitatea de a rezolva sarcini multiple de diferite complexitate+
 • Experiența practică cu informații de mare+
 • Abilitatea de a gândi câțiva pași înainte+
 • abilitate de planificare a fluxului de lucru.

O altă abilitate adecvată în grupul de organizare – bugetare. Această caracteristică este extrem de importantă pentru companiile mari care lucrează cu mulți parteneri și având o bază de clienți mare.

Conducere

Abilitățile grupului de conducere respectă pozițiile superioare. Și în acest caz, scrieți tot ceea ce vine în minte este strict interzis. Este necesar să cântărești cu atenție fiecare frază pentru a da înțelegerea viitorului șef despre caracteristicile sale profesionale:

 • Cunoașterea limbilor străine+
 • lucru de îndemânare cu documentația juridică și legislativă+
 • Oameni de conducere de calificare+
 • Capacitatea de a subordonaților motiva.

Aplicat

În acest grup există multe caracteristici profesionale care seamănă cu o formă generalizată:

 • Cunoașterea PC la nivelul utilizatorului avansat+
 • Cunoașterea programelor de birou și profesionale+
 • Deținerea echipamentelor de birou+
 • Întreținerea comunicării de afaceri în formă tipărită+
 • Cunoașterea limbilor străine+
 • cunoașterea legislației+
 • Cunoașterea oaspeților, SNIPOV+
 • „Blind“ imprimarea de text în mai multe limbi.

Adiţional

În plus față de competențe profesionale, Există o listă de alte cunoștințe pe care angajatorul salută, de asemenea,, Alegerea unui nou angajat la personalul companiei sale. Mulți le confundă cu calități personale, respectiv, indică într-o altă secțiune a rezumatului:

 • Attentiveness la orice nuanțe+
 • Mintea analitică+
 • Comunicabilitate+
 • punctualitate+
 • abilitate de gestionare.

Recomandări

Înainte de a începe cu un rezumat, este important să citiți cu atenție cerințele angajatorului. Destul de des, compania în găsirea unui nou angajat indică ce aptitudini ar trebui să aibă un candidat pentru o poziție liberă. Aceste caracteristici profesionale trebuie să intre numai secțiunea „competențe-cheie“. De exemplu, în anunțul, cerința pentru solicitant „cunoștințe de limba engleză“. O persoană care dorește să ia această poziție ar trebui menționată într-un rezumat al abilităților de organizare a unei vize pentru conducere, dacă este de fapt așa. Cu siguranță o astfel de cerință pentru un potențial angajat nu a fost anunțată. Cel mai probabil, compania lucrează cu parteneri străini, unde nu numai vorbită, ci și o modalitate scrisă de a comunica.

În nici un caz nu puteți fura textul gata cu alte CV-uri. Agenția de recruiter pentru selecția personalului sau a managerului de personal va detecta cu siguranță înșelăciunea. Dacă nu elaborează numărul necesar de abilități, puteți dilua cunoștințele reale ale abilităților generalizate. Dacă este necesar, ele pot fi ușor ajustate. Principalul lucru este că informațiile din secțiunea „Abilități cheie” au corespuns postului interesat.

În cazul în care CV-ul este transmis recrutorului la agenția de recrutare, este important să ne amintim că Găsiți un candidat pentru primit de la angajatori o cerere se face pe baza cuvintelor cheie. Din aceasta rezultă că lista cheie de calificare ar trebui să constea din fraze comune corespunzătoare eticheta de afaceri. condiție importantă – lista de competențe trebuie să respecte poziția dorită. Inadecvat pentru a scrie precizie, în cazul în care solicitantul este interesat de postul vacant de cap. Dar pentru secretar, această caracteristică corespunde destul de. Pentru o analiză mai detaliată a acestei nuanțe, se propune să se familiarizeze cu unele posturi care necesită cunoștințe speciale.

Citește mai mult  Sarcini logice pentru interviu: specii, exemple și soluții

Vânzătoare

Până în prezent, o poziție destul de popular, dar vine de departe de toate. Persoanele cu un caracter temperat-rapid și impulsiv nici măcar nu trece o perioadă de probă, în mod independent, refuză să lucreze și du-te. mare succes în domeniul vânzărilor directe sunt realizate de către sangvinicii și flegmatic.

consultanți Vânzător trebuie să aibă capacitatea de a trezi interesul clientului, să poată asculta obiecțiile cumpărătorului, știu cum să rezolve situațiile de conflict, să fie în măsură să identifice nevoile de consum și ajutor în alegerea unui produs.

Economist

Poziția este foarte complicat, dar foarte interesant. Nu toată lumea este în măsură să se exprime în acest domeniu de activitate. Da, și doar pentru a deveni un economist este imposibil. Este necesar să se aibă studii superioare și au tendința de a gândirii analitice.

Numai aptitudinile profesionale trebuie să fie prezente în CV-ul, Și anume: posesia de PC-uri, cunoștințe de programe de calculator, capacitatea de a lucra cu conturi bancare, pentru a menține raportarea corespunzătoare, planul și să țină evidența plăților regulate, și la fel de a încheia contracte cu clienții și furnizorii de servicii.

Supervizor

O profesie dificilă care necesită un mod excepțional competențe profesionale de solicitant. De exemplu, experiență de management de personal. În acest caz Trebuie să specificați numărul de persoane care au fost subordonate. Îndemânare de creație cu succes a departamentului de vânzări vorbește despre un potențial ridicat al unui candidat pentru postul de conducere.

Puteți adăuga, de asemenea, secțiunea „competențe cheie“ fraze „Experiența în cercetarea de piață“ și „împlinirea planului de vânzări“.

Exemple

Reprezentat pentru CV-uri, extrem de Este important să-și petreacă limite clare între aptitudinile profesionale și calitățile personale ale solicitantului. Fără îndoială, acestea sunt interconectate, dar încă caracteristici profesionale vorbesc despre cunoștințe și abilități în muncă, precum și calitățile personale demonstrează făcut munca lor. Ceea ce urmează este invitat să ia în considerare mai multe exemple interesante de rezumate ale solicitanților, precum și o probă cu o greșeală.

În primul rând, este necesar să se familiarizeze cu un CV în cazul în care se simte limita clară între aptitudinile profesionale și calitățile personale. Pozitia dorita – Contabil. Formularul este divizat de blocuri separate, unde este esențial pentru educație, apoi despre experiența de muncă. Mai jos este secțiunea „Competențe profesionale“. Solicitantul în acest caz au vorbit clar și clar despre cunoștințele sale în zona contabilă. Secțiunea „calități personale”, deoarece ar trebui să fie localizată în partea de jos. Singurele defecte – sociabilitatea și punctualitatea sunt indicate în caracteristica personală, deși acești indicatori sunt competențe referitoare la un grup suplimentar.

A doua versiune a CV-ului este pictată cât mai mult posibil, dar secțiunea „Abilitatea profesională” sa dovedit a fi limitată și neinteresantă.

Chiar dacă transferați informații de la secțiunea „Despre tine“, pentru a face o listă de competențe-cheie din laid 7-8 puncte nu va fi în măsură să.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: