Consiliile de securitate pentru succes

Consiliile de securitate pentru succes

Ce cuvânt atractiv este „succesul”! Toată lumea vrea să aibă succes în tot. Succesul înseamnă că o persoană a obținut obiective. În același timp, oricare dintre noi va experimenta o furtună de emoții pozitive. Cum de a realiza o astfel de fericire? Ai nevoie pentru a lucra foarte mult, și încă începe să se gândească pozitiv. Pentru a face acest lucru, utilizarea meditație vizează succes. Cum să o facă? Citiți informațiile de mai jos.

Cum se configurează?

Meditația este auto-limitat pentru nimic. Pentru ao efectua, aveți nevoie de o abordare amănunțită. Deci, ce trebuie făcut mai întâi că fericirea vin la viata ta?

 1. Pune crucea pe amintirile tale negative. Scapă de agresiune. Nu încercați să ștergeți toată experiența imparțială din memorie, ci pur și simplu să accepte faptul că el a fost. Orice evenimente care au avut loc în viața ta nu au întâmplat acest lucru. Acestea sunt trimise la noi, astfel încât devenim mai întelepti.
 2. Negativul rezultată atrage o mare parte din negativ. De aceea Excludeți toate emoțiile care trage constiinta spate.
 3. Opriți ferm și practicați un stil de viață sănătos.

Dacă utilizați în mod corect activitățile mentale și gestionați sarcina de a efectua practici, se vor întâmpla următoarele în viața voastră.

 1. Veți „iubi” bani.
 2. Veți fi iubit de aproape, starea generală a corpului se va îmbunătăți.
 3. Succesul va apărea, creșterea carierei va începe.

Ce altceva de făcut pentru a conduce meditația?

 • Oferiți confort complet în mediul dvs. Alegeți un loc retras. Lăsați-o să fie liniștită și confortabilă. Cel mai bine este să realizați astfel de practici în natură. Dacă nu funcționează această condiție, apartamentul sau camera este destul de potrivită. Pentru a nu interfera cu sunetele străine, puneți căștile.
 • Este necesar să se efectueze astfel de meditații în dimineața devreme sau înainte de culcare.
 • Concentrați-vă pe practică și relaxați-vă complet.
 • Imediat înainte de a efectua meditația, nu mâncați strâns și încercați să păstrați pacea minții.

Dacă sunteți disconfort, atunci mai bine să amâne ora de începere a meditației. Pentru a calma jos, ar trebui să vă plimbați.

Opțiuni de meditație

Oricine este configurat pentru succes. Pentru a-l atrage, oamenii folosesc diferite metode, inclusiv meditație. De exemplu, Populare meditație Ushankova.

 1. Ele sunt universale și practice, cu scopul de succes. Acestea sunt efectuate în scopul de a trăi în prosperitate, pentru a primi un rezultat pozitiv.
 2. Ușoare în aplicare. Ei doar ascultă, și toate procesele necesare sunt lansate de către ei înșiși.
 3. Ele sunt plăcute și frumoase. Dă o persoană emoții pozitive. Aceste practici sunt bune pentru femei.
 4. Este dovedit de știința ca ascultarea acestor practici ridică imunitatea, normalizează tensiunea și t. D.
 5. emoțiile negative blochează și atitudine necorespunzătoare.
 6. Aceste metode pot schimba destinul în bine.
Citește mai mult  Cine este un astfel de electrician și ceea ce face el?

Utilizatorii scrie că meditația Ushankova a ajutat multe femei. Acestea sunt potrivite pentru toate. Meditația trebuie să fie efectuate pentru a atrage toate cele bune în viața ta. În plus față de meditațiile descrise mai sus, există mai multe practici mai mari, care, de asemenea, ajuta pe cineva care vrea să găsească fericirea lor. Ia în considerare în ordine.

Meditația pentru succes, în cazul în care instrumentul principal este de respirație. Este necesar să se efectueze-l, după cum urmează. Întoarceți și să ia o poziție confortabilă. Focus pe respirație, închide ochii. Păstrați sub controlul Inspirati si expirati. Respira încet și în mod conștient. Treptat, te vei relaxa.

După 3 minute, schimba ritmul de respiratie. După respirația, întârzie respirația timp de cinci secunde și expirație.

Așa că tehnica a devenit mai eficientă, Utilizați în plus față de ritmul degetelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să se aplece mâinile și apăsați pe piept. Ori degetele, astfel încât cele trei degete extreme sunt închise în mare, iar indicele ar trebui să fie îndreptate în sus. Aceeași nevoie de a face cu mâna cealaltă. Apoi începeți condus de ambele mâini. Stânga lăsați să se deplaseze în sens invers acelor de ceasornic și în sensul acelor de ceasornic. În același timp, amintiți-vă respirația și repetați Har Harray Hari. Astfel încât să puteți apela viața și înțelepciunea de zi cu zi.

Dacă nu ți-a plăcut această opțiune, atunci Aliniați exercițiile de respirație cu palmele ritmului. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă îndoiți mâinile în coate și să le apăsați pe piept. Perii trebuie să fie amplasate în paralel unul cu celălalt. La expirație, loviți palma prietenului dvs. unul despre celălalt. Mai întâi partea din spate, și apoi fața. La finalizare, luați o expirare profundă. Există încă meditație succesului, unde imaginația dvs. este atrasă pentru mai mult efect. Pentru a le cheltui, concentrați și selectați simbolul meditației. Ele pot fi orice animal. Trebuie să ne imaginăm în mod clar modul în care un animal imaginar crește și se dezvoltă. Ulterior va personifica dorința dvs.

Meditație, unde sunetul este de asemenea popular. Pentru executarea sa, trebuie mai întâi să scrieți mai multe instalații pentru succes. Acestea vă vor ajuta să vă îndreptați conștiința în calea cea bună.

Pentru a mărturisi, un astfel de tip de meditație combină două practici: afirmarea și, de fapt, meditația.

Deci, astfel încât totul se întâmplă, aplicați următoarele fraze.

 • Sunt fericit și de succes.
 • Sunt înfloritoare.
 • Sunt norocos, am totul.
 • Pot toți, și toate ideile sunt supuse.
 • Sunt iubit de mulți oameni.
Citește mai mult  Cum de a crea un paznic CV?

Pentru a obține cel mai mare succes Utilizați mantra. De asemenea, pot asculta scrierea. Listează-le în ordine.

 1. Dacă doriți să obțineți succesul în activitatea forței de muncă, aplicați următoarele combinații: OM Creveți Sriim OM creveți Sriim Hum Phat Swaha.
 2. Pentru a realiza bunăstarea în banii de care aveți nevoie pentru a utiliza următoarele sunete: OM Hrrim Climate Creveți.
 3. Pentru a dobândi experiență și cunoștințe, aplicați următoarele sunete: OM Gama Ganapatai Namaha.
 4. Doriți să extindeți cunoștințele și să deschideți ceva nou, să spuneți: Om Namo Bhagavat Vasudeva.
 5. Dragostea și norocul vor veni la tine acasă când pronunțând următoarele sunete: Aum Jaya Jaya Sri Shivaya Swaha.

Și câteva recomandări generale: Utilizați numai una dintre practicile alese. Nu te aștepta ca mâine „înota“ în succesul. Pentru a face acest lucru, trebuie să treacă o vreme. În plus, este necesar să se facă încercări de a obține succesul nu numai în planul spiritual, ci și în fizică, și anume, trebuie să muncești din greu.

Sfat util

Mulți nu știu cum să știe cum Este dificil să începeți cursurile pentru a vă îmbunătăți viața cu meditație. Într-un proces care tocmai a început, astfel de factori negativi pot interveni, ca Lance, lipsa de timp, lipsa de concentrare, dispersarea, nerăbdarea și t. D. Cu toate acestea, mulți știu, de asemenea, că oamenii de succes și frumoși au devenit așa de așa ceva. Pentru a face acest lucru, ei au fost în stare să facă imposibilul – distruge aromele lor și să înceapă viața din foaie pură.

De exemplu, Andy Paddikom, care a fost un călugăr budist, spune că Practicanții sunt un proces foarte silitor. Pentru incepatori sprijin, el a scris o carte în care a enumerat toate beneficiile pe care o persoană poate obține dacă el poate prelua el însuși. Cu practicieni permanente, practicile de personalitate pot scapa de temeri, defecte, obiceiuri dăunătoare, conexiunile inutile și t. D. Prin urmare, primul sfat: Se tratează orice serios gravă. Nu-l arunca pe jumătate, și apoi va fi bine. Pentru cei care sunt doar încearcă să stea pe calea tehnicianului dreapta, sau pentru cei care au reușit deja să fie dezamăgiți în ele, următoarele recomandări sunt date.

Citește mai mult  Meditația Nu întreba nimic, pentru a primi totul

Acestea vă vor ajuta să se ocupe de greșelile tale și să porniți toate afacerile cu foaie curată.

 1. Determina obiectivul. Trebuie să știi sigur: De ce ai nevoie meditația activități. Trebuie să aveți o astfel de stare de spirit: „Am de gând să restabili echilibrul meu sincer. Dorința de a medita se bazează pe experiențele mele personale. Vreau să se concentreze pe viața mea personală și să devină de succes „.
 2. Deci, ca să nu fie confundate, Nu folosiți prea complicat și meditație mare. Pentru prima dată când se va încerca doar pentru a încerca mini meditație. Nu aruncați în periuță cu capul, și du-te în apă încet, nu fac totul și imediat. Începeți cu mici.
 3. Planul de o perioadă de studiu de meditatii. Efectuați practica în același timp, în mod regulat.
 4. Locul unde vei medita, ar trebui să fie confortabil și cât mai aproape posibil de atmosfera de odihnă. Pentru cei care iubesc confortul, este necesar să se facă un loc de meditație în mod corespunzător. Check out o canapea confortabilă, pat pe podea este un covor fricos, adăugați acest loc cu accesorii speciale: statuetă, plante exotice și t. D.
 5. Pentru o mai bună concentrare Folosiți lumânări cu aromă. Ei te vor distrage atenția de la ființa de zi cu zi cu mirosul lor.
 6. în mod necesar Decide cu modul de meditație.
 7. Decide cu pose, pe care le va folosi atunci când practica practici. ridică Lotus și halflosts nu se va potrivi cu toată lumea. În acest caz, va trebui să se bazeze pe coloana vertebrală. În cazul în care nu este în forma cea mai bună, selectați o altă poziție a corpului. Cu toate acestea, experții susțin că datele sunt foarte ridică convenabil dacă te obișnuiești cu ele.
 8. Fa-ti timp meditație foarte atractiv. Să această ocupație du-te pentru totdeauna, așa că efectua cu plăcere. Cazul ai început „fără suflet“ nu va aduce succes.
 9. Nu spune tuturor în districtul pe care le practică practicanții. Oamenii nu fac parte întotdeauna în mod adecvat celor care cred că un mod neobișnuit. Prin urmare, „păstrați limba dinților”.

Meditația este activitatea pe care nu trebuie să se extindă la fiecare pas. Această practică necesită liniște și înțelegere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: