Cum de a alege un scaun de artist de machiaj?

Cum de a alege un scaun de artist de machiaj?

Incluse pentru activitatea machiajului echipamentului în mod necesar, există un scaun special. Acesta este un scaun sau un scaun de bar, care este adesea pliabil și cu tetieră. Există și alte tipuri de scaun al artistului de machiaj, pe care îl vom analiza în acest articol, precum și regulile pentru alegerea unui astfel de mobilier specializat.

Vizualizări

Soluțiile universale pot fi potrivite pentru echiparea cabinetului și modelelor de mobilier specializate. Artiștii de machiaj sunt recomandați să lucreze cu astfel de mobilier, care vor fi cele mai convenabile de utilizat, luând în considerare locul de muncă și va contribui, de asemenea, la raționalizarea fluxului de lucru.

Cel mai frecvent tip de scaun pentru make-up artist este Scaun din spate, care are cotiere. Zona bazei și relaxare a unui astfel de scaun un bar este mai mică decât scaunele standard pentru coafori. Datorită aterizare de mare, modelul de fata este la nivelul ochiului de make-up artist, astfel încât comandantul lucrează cu un spate netedă și mai puțin obosit.

Bucurați-vă în cerere mare modele Folding, Deoarece mulți maeștri de machiaj lucra nu numai la birou, dar, de asemenea, pe drum.

Pentru astfel de scaune, puterea de design-ul este deosebit de important. De obicei, scaunul lor nu este moale, astfel încât produsul este la fel de ușor ca posibil, astfel încât make-up artiștii sunt achiziționate pentru a le face potrivite în perne de dimensiuni.

Baza unui astfel de scaun pliabil este realizat din aliaj de aluminiu, iar partea din spate și scaunul sunt realizate în mod tradițional din material durabil, de exemplu, nylon. Există, de asemenea, modele de lemn de mesteacan, arin si alte tipuri de lemn durabil. Principalele avantaje ale unor astfel de locuri sunt naturalitatea materialului și o textură plăcută.

Greutatea unor astfel de scaune este mai mică de 5 kg, astfel încât acestea sunt ușor transportate la locul de muncă și doar câteva minute iau la asamblarea unor astfel de mobilier.

Pentru maeștri care lucrează exclusiv în saloane de înfrumusețare (adică fără excursii la birouri și casa) se potrivesc modelelor de scaune, Folosirea frizerilor, Pedichiura Masters și alți specialiști. Astfel de mobilier universal este reprezentat de multe variante, de exemplu:

  • Scaunele hidraulice ale unei forme pătrate, cu o bază rotundă cromată, dotată cu un panou și cotiere+
  • Scaun rotund cu reglare a înălțimii pneumatice cu bază de cinci fascicule+
  • Scaun pătrat pneumatic cu tetiere și cotiere metalice.
Citește mai mult  Calitatea contabilului personal și profesional

Producătorii

Scaunele mobile sunt produse de numeroase companii de mobilier din Rusia și în străinătate. Astfel de produse sunt oferite mărci Ru Comfort, Euromed, Inventarul de imagini, Cazuri de machiaj, Master-Tisch, Madison, „Salon de înfrumusețare”.

În sortimentul lor, există de obicei alte echipamente, cum ar fi tabele de machiaj, oglinzi din spate, lămpi de inel și așa mai departe.

Recomandări pentru alegerea

Alegerea unui scaun pliabil care va fi folosit pe drum, în primul rând Acordați atenție greutății sale, La urma urmei, un astfel de element va trebui să fie transportat independent. Dacă modelul este suficient de greu, atunci o femeie fragilă (și în majoritatea cazurilor există un artist de machiaj, nu va fi ușor să o luați la adresa specificată.

A doua nuanță importantă atunci când alegeți un scaun al artistului de machiaj – aceasta este puterea sa.

Desenele unor astfel de scaune sunt de obicei gândite la cele mai mici detalii și se fac durabile, deoarece acestea trebuie să reziste la sarcini permanente. Atenție la aspectul și calitatea accesorii. Pentru un control independent, răspândiți scaunul în magazin, apoi colectați-l. Repetați astfel de acțiuni de câteva ori și asigurați-vă că elementele scaunului nu lucrează împreună, nu stoarceți și nu scad.

in afara de asta, Uită-te la țesătură, care este folosit pentru a face un scaun pentru machiaj. Este de obicei țesut tehnic durabil, deoarece bumbacul și alte materiale simple sunt mai rapide decât uzura, se estompează, deforma.

Țesătura scaunului trebuie să fie spălată cu siguranță și dacă este colorată – cea pictată uniform.

Gândindu-se la viitor, merită, de asemenea, întrebat dacă orice piese de schimb sunt vândute separat, indiferent dacă compania poate oferi să înlocuiască elemente deteriorate sau extinse cu timpul. Un scaun bun ar trebui să servească cel puțin 5-7 ani, iar o garanție pentru un astfel de produs este de obicei de 1-3 ani, Prin urmare, prezența pieselor de schimb este o întrebare destul de relevantă pentru orice expert de machiaj.

Citește mai mult  Viteza: ce este pentru ceea ce ai nevoie și cum să stăpânească această abilitate?

A se vedea o prezentare detaliată a scaunului din camera de machiaj în continuare în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: