Cum de a crea un CLA CLEANER?

Conținutul articolului
 1. Structura
 2. Erori
 3. Exemple

Cum de a crea un CLA CLEANER?

Poziția curățătorului nu a aparținut niciodată categoriei de prestigioase, dar sa bucurat de o mare cerere în orice moment. Solicitantul trebuie să aibă calități profesionale și personale ca curățenie, decență, responsabilitate, prietenoasă și precizie. Aceste și alte puncte trebuie luate în considerare la elaborarea unui dispozitiv de curățare.

Structura

Cleaner de birouri și spații de locuit – aceasta este o persoană care își petrece uscat și umed de curățare. La întocmirea unui rezumat al acestei poziții, trebuie să respectați următoarea structură.

 1. Analiza postului vacant. Necesitatea de a evalua lista estimată a cerințelor. Puteți chiar să o faceți pe o foaie separată: Ce sarcini vor trebui să fie efectuate pe acest loc, ceea ce aveți nevoie pentru a avea caracteristici și abilități, dacă vor fi cerințe suplimentare. După ce a răspuns la aceste întrebări, va fi posibil să-i editați CV-ul.
 2. Informatii personale: Numele complet, anul nașterii, adresa, telefon. Informații despre solicitant, precum și contactele sale trebuie să fie prezent în rezumat.
 3. Evaluarea experienței de muncă anterioare. Este important să ne amintim aici tot ceea ce ați făcut vreodată în locurile anterioare de muncă, și să aloce doar cel mai important lucru.
 4. Specificarea competențe-cheie. De exemplu, trebuie să desemneze în mod clar că a existat o curățare umedă de birou sau locuință, inclusiv ferestre de spălat, mobilier, covoare.
 5. Este necesar să se spună angajatorului cu privire la motivul pentru care reclamanta susține la postul de interior curat. Nu scrie că este imposibil să se găsească un alt loc de muncă din cauza educației insuficiente (chiar dacă într-adevăr este atât de). Este mai bine să răspundă creativ, de exemplu, pentru a scrie despre ura pentru microbi, și despre dorința de a câștiga peste ei.
Citește mai mult  Caracteristici Inginer de profesie pentru supravegherea tehnică

Completați rezumatul mai bine cu privire la recursul.

Ai nevoie pentru a scrie despre dorința de a întâlni personal cu capul și să treacă interviu. Acest fapt va indica faptul că solicitantul nu are nimic de ascuns și frica. El este gata pentru a confirma personal informațiile care au fost indicate în rezumat.

Erori

La elaborarea unui rezumat, solicitantul poate permite multe erori. Unele dintre ele pot afecta decizia capului. Pentru a realiza un interes și de răspuns pozitiv, aveți nevoie pentru a preveni următoarele erori.

 1. Gramaticală și erori stilistice – Un angajat analfabet este puțin probabil să fie interesat de cap.
 2. Text CV Insuportabila – Înainte de a trimite companiei, textul trebuie să fie deduse și corectarea deficiențelor existente.
 3. Elaborarea unui CV șablon Pe exemplul de Internet.
 4. Confuzieîn datele începutul și la sfârșitul lucrărilor pe un anumit loc.
 5. informaţii în exces. Hobby-uri și fapte din viața personală este un tabu pentru un CV bun. Singurele informații care trebuie specificate reprezintă o stare civilă și disponibilitate / absența copiilor.
 6. Fals în următoarele. Orice informație este ușor de verificat, deoarece majoritatea companiilor au un serviciu de securitate.

Ar trebui evitată atât un rezumat prea scurt și prea lung.

Exemple

Rezumatele de curățare pot fi făcute în diferite versiuni. Optimal este următorul eșantion.

Numele complet: Petrova Irina Viktorovna

Data de nastere: 28.03.1988

Statusul familiei: Singur

Copii: Nu

Educație / calificare: Kinemhem Economic Technical Școala 2008, Contabil

Obiectiv în carieră: Cleaner în aer liber

Experiență de muncă: 2009-2015 Packer LLC „Himtechprom”.

2015-2019 (în prezent) Cleaner de spațiu industrial și de birouri IP Cherkasov a. A.

Citește mai mult  Alegeți o uniformă pentru vânzători

Cauza de concediere din ultimul loc de muncă: Schimbarea locului de reședință

Calitati personale: Decenița, onestitatea, acuratețea, bunăvoința

Detalii de contact: tel.: 8 (999) 999-99-99

Rezumatul va citi acei oameni care nu au văzut niciodată un solicitant (în majoritatea cazurilor). De aceea Ai nevoie pentru a încerca să transmită toate aptitudinile și abilitățile, dar în același timp încercați pentru a evita utilizarea frecventă a pronumele „eu“.

Despre modul de a face corect un CV, a se vedea mai jos în clipul video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: