Cum de a crea un paznic CV?

Cum de a crea un paznic CV?

Profesia de paznici este una dintre cele mai riscante și responsabil. Din această persoană este siguranța instalației, pe care o protejează: grădiniță, școală, instituție medicală, întreprindere de producție și t.D. Până în prezent, unul sau mai mulți gardieni lucrează în fiecare organizație majoră. În legătură cu riscul crescut, recepția în această poziție se efectuează destul de strict. În primul rând, fiecare candidat trebuie să completeze un document special numit Rezumat.

Cum să scrieți un CV pentru ocuparea forței de muncă pentru un gardian de securitate? Ce ar trebui scrisoarea de însoțire? În articol veți găsi răspunsurile la aceste și alte întrebări, precum și să fiți familiarizați cu exemplele de rezumat compilate profesional.

Reguli de bază de compilare

Rezumatul gardianului este întocmit cu anumite reguli.

 • Fotografii obligatorii. Pentru a lucra pentru angajare Este necesar să vă atașați fotografia. Acesta poate fi ca o fotografie oficială (de exemplu, puteți utiliza aceeași fotografie ca și pe pașaportul) și fotografia făcută la locul de locuri de muncă anterior (de exemplu, sub forma unui agent de securitate sau uniforme militare).
 • Nicio eroare. Pentru ca angajatorul să vă perceapă ca un candidat serios, să acorde o atenție ortografia și punctuația.
 • Concizie. Nu este necesar să se facă lungi și detaliate rezumate, documentul trebuie să fie scris pe scurt și concis, dar în același timp trebuie să fie afectat toate punctele importante.
 • Se indică numai informații adevărate. Unii candidați care pentru o lungă perioadă de timp nu pot găsi de lucru, încearcă să facă CV-urile lor mai bine prin furnizarea de date false angajatorului. Acest lucru nu poate fi făcut în orice caz, pentru că poziția de garda în sine este responsabil, așa că trebuie să vină în mod serios la elaborarea acestui document oficial.
 • Disponibilitatea secțiunilor. Fiecare secțiune nouă ar trebui să fie pornit de la o linie nouă, iar titlul este recomandat pentru a evidenția bold – astfel încât documentul va fi mult mai ușor de citit.

Dacă sunt grave și responsabile pentru elaborarea acestui document, și, de asemenea, să profite de toate recomandările, CV-ul tau nu va rămâne neobservat de către angajator.

Cum să scrie corect?

Pentru dispozitivul pentru poziția de garda, trebuie să treacă o selecție amănunțită. Angajatorii acordă o atenție deosebită acestor angajați, deoarece acestea sunt responsabili pentru siguranța întregii societăți sau a instituției. De multe ori, oamenii sunt luate în funcția de agent de pază, dar în unele cazuri, o femeie poate pretinde un astfel de lucru. Una dintre etapele de selecție include necesitatea de a face un CV. Luați în considerare Citiți mai multe reguli ACESTUI DOCUMENT PRESSITING.

Citește mai mult  Totul despre electromonters de alarmă de incendiu

Numele și datele de contact

Blocul „Numele și datele de contact“ este primul în rezumat. Aici trebuie să scrieți numele, prenumele și patronimicul, precum și precizează orașul de reședință și informații de contact: numărul de telefon cel puțin 1 (și mai bine decât câteva), adresa de email, mesageri.

Responsabilități

În coloana „poziția și responsabilitățile interesat“ trebuie să vopsi toate responsabilitățile care sunt dispuși și să știe cum să efectueze. În care Completarea acestui bloc va diferi în mod semnificativ în funcție de poziția pe care o aplică pentru. De exemplu, responsabilitățile Serviciului Șef al Securității, șeful agenției de securitate privată și angajat al protecției întreprinderilor va varia în mod semnificativ.

Cu toate acestea, în ciuda dispersiei responsabilităților, în funcție de nivelul, există mai multe îndatoriri oficiale care trebuie să dețin fiecare persoană care pretinde să ocupe poziția corespunzătoare. Pentru ei, de exemplu, pot fi atribuite:

 • Abilități informatice, în special – capacitatea de a lucra cu sisteme de supraveghere video de complexitate diferită+
 • Abilitatea de a vă bucura de un inventar sau o armă specială+
 • Cunoașterea primelor reguli medicale+
 • Abilitatea de a se concentra asupra actelor legislative asociate activităților profesionale și T.D.

Cu toate acestea, amintiți-vă că în nici un caz nu pot intra responsabilitățile pe care nu le puteți efectua. Făcând înșelăciune, sunteți periculos nu numai pe voi înșivă, ci și alți oameni.

Experiență, abilități

Experiență și abilități profesionale – aceasta este ceea ce angajatorul va acorda mai întâi atenție. De multe ori gardienii devin foști ofițeri de aplicare a legii, precum și sportivi. De aceea Această secțiune este importantă pentru a picta toate realizările dvs. sportive (cu excepția cazului în care, desigur, sunt disponibile). Experiența de lucru este opțională, dar oamenii sunt preferați.

În general, în scopul de a umple acest grafic, trebuie să descrie toate locurile anterioare de muncă, pentru a clarifica ce poziție special, i-ai ocupat și ce responsabilități au fost efectuate. in afara de asta, Puteți picta toate abilitățile învățate în procesul de lucru. Astfel, atunci când se studiază deja CV-ul, angajatorul va fi în măsură să aprecieze competența dumneavoastră.

Citește mai mult  Auto-dezvoltare: definiție, elementele fundamentale și metode

Educaţie

Învățământul superior în angajarea în calitate de gărzi de un rol important nu joacă. Cu toate acestea, plus va fi faptul dacă ați terminat Facultatea de Drept sau au o diplomă de cursuri sau traininguri, care au fost dedicate studiului legislației ruse și a actelor normative care reglementează activitățile profesionale ale polițiștilor.

o importanță mai mare nu este de mult o diplomă de învățământ superior de construcții sau secundar, dar experiența de serviciu în armată. Adesea, angajatorul ia la locul de muncă de către acei oameni care au servit, el poate fi sigur că acești oameni au fost obișnuiți cu disciplina, îndeplinirea comenzilor, munca în stres și T.D. Astfel, dacă aveți o experiență similară, ar trebui să fie prevăzută în acest bloc.

Calitati personale

o importanță mare pentru angajator au calitățile personale ale gărzii. Este important ca specialistul departamentul de securitate a fost foarte atent, atent, deoarece el va trebui să reglementeze accesul pe teritoriul unui anumit obiect al cetățenilor străini.

De asemenea, aici poate fi scris despre dezvoltarea fizică (de exemplu, că vă place să joace fotbal sau să se angajeze în orizonturi). De asemenea, trebuie menționat că sunteți în măsură să-și îndeplinească îndatoririle, chiar și în situații de stres.

De asemenea, polițiștii de valoare care sunt atenți la detalii, politicos atunci când comunicarea cu oamenii, dar în același timp, destul de stricte pentru cei care încalcă ordinea stabilită.

Abilități profesionale

După cum sa menționat mai sus, principalele abilități de pază profesionale includ Îndemânare pentru a gestiona sisteme de supraveghere video, precum și mâner cu arme. În același timp, ultima calificare este mai specifică, deoarece nu este la fiecare întreprindere cu agenții de securitate trebuie să aibă o armă. În orice caz, dacă aveți permisiunea de a purta și folosi arme, atunci este necesar să se precizeze, în special în cazul în care angajatorul are nevoie (astfel de informații este de obicei descrisă în posturi vacante).

Hobby-uri și hobby-uri

Acest aparat vă permite să vă arate nu numai ca un angajat profesionist, dar, de asemenea, ca o persoană fascinantă. Aici se poate spune despre un astfel de hobby, cum ar fi de vânătoare sau pescuit, lectura, sport. Amintiți-vă, nu încercați să ghiciți ce doriți să citiți despre angajator. Fii sincer și arată personalitatea ta. Deci, aveți ocazia să ieșiți din rândul solicitanților pentru această funcție.

Citește mai mult  Meditația HOOPONOPONO: Caracteristici și tehnica de execuție

Informații suplimentare

Această unitate este necesar să se furnizeze informații suplimentare care vor fi relevante pentru angajator. De exemplu, în unele plante, o persoană efectuează funcțiile în același timp de protecție și șofer. Prin urmare, în această coloană, puteți scrie că aveți o licență de mașină și de șofer. Astfel de date pot fi in avantajul tau.

Scrisoarea de transmisie

Nevoia de scrisoare de intentie pentru a ne spune mai multe despre tine, experienta ta, si de ce anume sunteți persoana potrivită pentru această poziție,. De exemplu, puteți elabora sarcinile pe care le-ați decis pentru un angajator anterior sau în detaliu descrie forțele care au fost.

În plus, în scrisoarea de intenție este important să se concentreze pe cele ale calităților individuale și caracteristici care sunt avantajoase în comparație cu alți candidați (de exemplu, o vastă experiență și calificare unică).

De asemenea, în scrisoarea ar trebui să fie incluse în secțiunea care o anumită poziție a atras (de exemplu, un program de lucru convenabil sau salarii mari).

Ceea ce nu trebuie să specificați?

Pentru a obține poziția dorită, Unele erori ar trebui să evite.

 • Nu vopsi toate la locul de muncă în cazul în care experiența dumneavoastră este calculat de zeci de ani, Mai bine să rămână pe mai multe cele mai mari companii.
 • Dacă ați lucrat o perioadă scurtă de timp, pe o anumită întreprindere (până la 1 an), atunci nu ar trebui să intre o astfel de experiență în CV-ul,Din moment ce angajatorul ar putea crede că sunteți o persoană iresponsabilă care nu a fost amânată pentru o lungă perioadă de timp într-un singur loc. Dacă totuși doriți să includă acest articol, explica între paranteze, de ce o astfel de perioadă scurtă de timp a lucrat (de exemplu, a fost un stagiu).
 • Nu este nevoie să șablon de scriere și fraze standard de sau inserați informații de pe Internet, în rezumat, documentul trebuie să respecte individualitatea.

Eșantioane

Luați în considerare mai multe exemple gata făcute din CV

 • Omul de la securitate+
 • Driver-guard+
 • Gardă personală.

Datorită acestui exemplu, vă va fi mai ușor pentru tine de a compila rezumatul personale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: