Cum de a deveni un actor?

Cum de a deveni un actor?

Profesia care acționează atrage fiecare a treia persoană din copilarie – fetițe vis de a juca în filme de la Hollywood de printese fabuloase, iar băieții caută să întruchipeze imaginea super-erou. Și deja la 13-17 ani, copilul declară părinții săi că aș dori să-mi dedic viața în calitate.

Unde și cum să învețe această meserie, cum să treacă de turnare și a obține un rol îndrăgit – vom vorbi despre acest lucru în articolul nostru.

Unde sa încep?

Pentru a deveni un actor de succes, în primul rând, un plan de acțiune ar trebui să fie programată, el presupune mai multe etape de bază. Ai nevoie:

 • Se prepară un portofoliu și să completeze un chestionar în calitate+
 • intra în baza de agenții cu acțiune celebre+
 • Mențineți corpul în formă fizică bună+
 • Îmbunătățiți abilitățile de actorie – pentru a învăța monologii diferitelor subiecte și un nivel emoțional diferit, dacă doriți să lucrați în SUA, nu va fi superfluus să se antreneze într-o limbă străină+
 • Participați la cursuri de masterat și alte evenimente care vizează o auto-dezvoltare profesională+
 • să comunice cu oamenii de specialități creative sau cu acei actori care și-au făcut deja pașii încrezători în cinema+
 • Participați la întâlniri cu directori și scenarități, seminarii din mediul actor+
 • Participați la piese turistice deschise pentru roluri în filme, programe de fotografiere publicitare și de televiziune+
 • Eliminați în Massovka.

  Amintiți-vă, pentru a începe o carieră acționând, un tânăr sau o fată trebuie să aibă în mod necesar anumite date relevante pentru această profesie.

  • Aspect. Nu au lovit neapărat frumusețea ei din jur – o figură bună sau caracteristici faciale perfecte nu sunt atât de importante pentru actor. Mult mai relevant farmec natural și farmec, oamenii ar trebui să fie frumos să te uiți la tine. În zilele noastre, multe fete de dragul obținerii de roluri în cinema trec printr-una sau chiar mai multe operații din plastic. Ei cred naiv că asemănarea cu steaua îi va aduce succes. Dar acest lucru nu funcționează întotdeauna – în orice caz, este mai bine să rămâi cu tine însuți, clonele nu sunt necesare pentru nimeni.
  • Charisma – aceasta este o combinație de calități, inclusiv atractivitatea externă, farmecul, sexualitatea discontinuă și, desigur, inteligență, abilitatea de a conduce. Oamenii carismatici fascinează și adesea devin obiecte de atenție sporită. Pentru a dezvolta aceste calități în sine, este necesar să „încerce” cele mai diverse imagini – dramatice, comedie sau chiar roluri ale unor astfel de genuri, ca un thriller și orori.
  • Persistenţă. Orice artist novice ar trebui să-și dea seama că nu există nimic simultan. Pentru a obține un rol bun, ar putea fi necesar să petreacă câțiva ani, deci doar o persoană cu o voință solidă și un caracter inflexibil va fi capabilă să reziste la toate încărcăturile și să depășească obstacolele care apar.
  • a lua legatura. Aceasta este una dintre principalele calități ale actorului, dacă sunteți deja 12, 14, 15 ani, și sunteți încă timizi pentru a comunica, atunci este necesar să corectați și cât mai curând posibil. Persoana timidă va fi destul de dificilă în mediul actorului. Comunicabilitate este necesară pentru a începe datarea drept, de a comunica cu cererii de către directori și scenaristi, prezintă-te pe auditii și piese turnate. Pentru a dezvolta toate aceste calități, ar trebui să participăm la cursuri de vorbire sau să participați în mod constant un dialog cu străinii.
  • Discurs clar. Dicționarul bun și discursul este baza de bază a profesiei de actorie. Pentru a intra în filme, trebuie să puteți sta în mod clar, formulați în mod clar gânduri și să aveți o pronunție bună.
  • Expresiv Mimica. Acest lucru va permite artistului novice să demonstreze mai bine acel erou pe care îl descrie. Peste Mimica, ar trebui să lucrați în mod constant și să o îmbunătățiți.
  • Memorie buna. Este dificil să supraestimați importanța unei bune memorii pentru actor, deoarece trebuie să cunoașteți rolurile de inimă și, cel mai probabil, va trebui să învețe foarte mult și repede. Prin urmare, toată lumea care visează de a stăpâni profesia ar trebui să lucreze în mod constant la pregătirea memoriei.
  • Vedere pozitivă a vieții. Nu este un secret că, cu optimist setat pentru a depăși obstacolele, rezolva sarcinile stabilite în fața lor și a merge la obiectiv mult mai ușor.

  Aceasta este abilitățile minime necesare care trebuie să dezvolte toți cei care au decis ferm să primească profesia de actor. Ei bine, dacă intenționați să cuceriți Hollywoodul, atunci trebuie să adăugați o proprietate mai perfectă a limbii engleze.

  Cât de mult trebuie să studiezi?

  Răspundeți la întrebarea despre cât de vechi trebuie să învățați pentru a deveni actor, dificil. Probabil mai ușor de spus toată viața mea. Actorul este o lucrare constantă asupra sinei, cu calitățile sale personale și abilitățile profesionale.

  Citește mai mult  Sfaturi pentru redactarea unui rezumat al secretarului

  Aflați acest lucru la domiciliu nu este ușor, Cel mai bine este să se antreneze de formare în astfel de universități faimoase precum VGIK, Gites, precum și MCAT. Acestea sunt cele mai mari universități din Rusia, care au lansat cea mai mare parte a celor mai faimoase stele de film interne. Cu toate acestea, în multe orașe mari există studiouri nu mai puțin bine cunoscute de teatru, colegii și cursuri de acțiune care au un rating ridicat în industria filmului. Dacă sunteți ferm intenția de a deveni un star al cinematografiei – Alege cea mai bună educație.

  Cu toate acestea, există o limitare destul de semnificativă. Faptul este că universitățile de teatru nu vor avea succes la orice vârstă. Asa de, Bărbații dura până la 24-6 ani, și femei și la toate până la 22, un maxim de 23 de ani. Adulții în accesul 30-40 de ani este închis acolo. Dacă vă confruntați cu un astfel de obstacol, este mai bine să caute Posibilitatea de a obține educație în instituțiile comerciale și cursuri de competențe profesionale care acționează, în cazul în care să ia aproape toate.

  Rețineți că competiția în universități de prestigiu este de aproximativ 200-400 de persoane în loc, pentru că selecția va fi o experiență bună, chiar dacă el nu are succes.

  Pentru a intra în școală de teatru pentru adolescenti este destul de dificil – la vârsta de 14-15, au prea multe complexe, ele prost transporta eșuează și se închide în sine cu ușurință. Pentru a ajuta la a le dezvălui cursuri individuale cu un tutore, o astfel de formă de formare Azam profesie în calitate este deosebit de relevant în orașele mici, în cazul în care posibilitatea de a vizita studioul care acționează este absent.

  Apropo, multe teatre din vara deschide Tabere pentru viitori actori. Astfel de evenimente pot și trebuie să viziteze orice copil care visează să intre în continuare la Institutul de Teatru.

  Ce subiecte trebuie să treacă?

  Deci, dacă ferm hotărât să meargă la universitate de teatru, atunci trebuie să treacă testele de intrare. Apropo, mulți actori celebri în memoriile lor numesc examenul de unul dintre cele mai groaznice momente în viața lor. Concursurile din astfel de instituții sunt excavate, deci este cel mai bine să depuneți documente dintr-o dată în mai multe locuri. Șansa de a se înscrie la formare cade doar o dată pe an și este foarte important să încercați să nu ratați.

  Citește mai mult  Totul despre Profesie Instalator Big

  De regulă, solicitanții trec mai multe teste:

  • Cameră creativă+
  • interviu:
  • Test de limbă rusă+
  • Examen pe literatura de specialitate.

  Rețineți că puțini oameni provin din prima dată, deci este necesar să faceți din nou și din nou până când atingeți rezultatul dorit.

  O atenție deosebită trebuie acordată pregătirii camerei pentru teste creative, este necesar să o selectați individual, luând în considerare abilitățile personale, temperament, punctele forte și punctele slabe. Setul minim este poezii, bass și proză. Preferabil se pregătește mai multe numere, deoarece membrii comisiei sunt adesea rugați să prezinte altceva într-un alt gen.

  Chiar dacă nu intenționați să deveniți cântăreață sau dansator, Asigurați-vă că pregătiți un cântec simplu de dans și lumină. Cu o probabilitate mare, vi se va oferi pentru a demonstra datele coregrafice și vocale.

  Este posibil să se facă fără educație în calitate?

  Mulți se referă la întrebarea dacă să devină actor fără educație specială, de la zero. Este posibil, povestea cunoaște zeci de artiști renumiți din țara noastră, iar în America, care nu au primit educație specială în general. Astăzi ei joacă rolurile principale în cinema și seriale, face o dublare de personaje de desene animate și de a efectua în teatru. Ei au fost în măsură să ia locul lor sub soare cu talentul lor incredibil și o coincidență fericită. Cu toate acestea, nu este în valoare de faptul că norocul va zâmbi. Mult mai fiabile să se bazeze pe tine, și nu pe o stea fericit.

  Dacă vă simțiți capacitatea de a reîncarna, ai un discurs emoțional clar, și aveți un sentiment interior că ești un artist născut, atunci esti un drum drept la universitate de teatru.

  Cum de a trece de turnare și a obține un rol?

  Pentru a deveni un act real,, Este foarte important să se „aprins“ în fața oamenilor importante în acest mediu. Turnarea a fost realizat pentru acest. Ele pot fi atât profesionale pentru artiști cu experiență în proiecte teatrale și cinematografice și amatori – pentru cei care fac doar primii pași în profesie.

  Este imperios necesar să monitorizeze în mod regulat anunțurile de pe împușcarea și declară dorința lor de a lua parte la ele.

  Ține minte că Ascultarea este de obicei asociată cu o tensiune nervoasă puternică, orice participant al unei astfel de selecții va fi cu siguranță îngrijorat și de îngrijorare, deoarece rezultatele ascultării în multe privințe depinde dacă va fi dat o șansă de a dovedi căreia este capabilă.

  Pentru a reuși cu stres minim, trebuie să vă pregătiți pentru selecție.

  A începe Colectați informații maxime despre ascultare. Este important să știți totul: cine organizează un eveniment, ce director va fi prezent în selecție. Dacă cineva de la prietenii tăi au trecut deja o astfel de audiție, asigurați-vă că vorbiți cu el și întrebați ce este mai bine să faceți.

  Pregătiți un portofoliu în mai multe imagini, va spune despre actor mult mai bine decât mii de cuvinte. Un cadru bun va fi în măsură să arate cum vă percepe camera și știți cum să reincarnați în medii diferite.

  Citește mai mult  Programator: care este aceasta și cum să devină?

  Încearcă să nu fii nervos. Da, acest lucru nu este ușor de făcut, dar entuziasmul produce nu cea mai bună impresie în timpul turnării. Învață să concentrat, abstract de gânduri suplimentare și să se concentreze pe șansa arată-vă în toată splendoarea sa.

  Nu uita niciodată despre etica: Opriți sunetul de pe telefonul mobil, nu întârzia pentru ascultare, spectacol politețe în comunicarea cu ceilalți participanți de selecție. Ascultați tot ceea ce spui și să încerce să-și îndeplinească cerințele profesioniștilor. Nu întrerupe membrii juriului, se referă la critica cu calm, asigurați-vă că pentru a corecta erorile cu recomandările emise.

  Încearcă să se facă distincția între restul. Mulți participanți vin la casting, iar regizorul este puțin probabil să-și amintească toată lumea, așa că este mai bine să se pregătească unele monolog neobișnuite.

  Este posibil ca la sfârșitul audiției, regizorul va spune: „Sună-mă pe acea actriță că a citit atât de mult …” Va fi minutul tău de glorie!

  Sfaturi și recomandări

  Dacă intenționați să deveniți un actor celebru, atunci ar trebui să învățați Trei nu este cel mai plăcut fapt despre profesie:

  • Mediul teatral este o industrie destul de competitivă. Numărul de teatre și studiouri de film nu sunt atât de mari, dar cei care doresc să devină o stea. În fiecare minut din profesie, veți simți presiunea concurenților dvs. Artiștii populari vor exercita presiuni asupra autorității, iar tinerii talentați au venit literalmente la tocuri.
  • Stelele au citit câteva, iar dacă vine vorba de stele de la Hollywood, numărul de norocos este chiar mai puțin. Mai mult, adesea succesul nu devine rezultatul unei muncii grele, ci o coincidență fericită a circumstanțelor. Este posibil ca nu va fi capabil de a obține recunoașterea sau se va întâmpla mult mai târziu decât doriți.
  • Aceasta este o profesie foarte instabilă. Actorii spre deosebire de funcționarii și lucrătorii de birou nu primesc un salariu lunar, veniturile lor depind direct de ocuparea forței de muncă în proiecte. În cariera ta, nu va fi cu siguranță perioade când te saturi, fără a face cu roluri, și atunci trebuie să salvați greu. Prin urmare, trebuie să se gândească în avans cu privire la ceea ce va trăi în timpul perioadei de inactivitate. Acesta va fi în valoare de ea să stăpânească cea de a doua specialitate cu venituri mai regulat.

  Și, în concluzie, dorim să vă avertizez că în prezent un număr foarte mare de escrocherii care încearcă să „câștige“ pe tineri creduli si femei care viseaza la o cariera stralucita. Cel mai adesea, acestea operează în conformitate cu următoarea schemă: Trimite o reclama pentru turnare la un rol de film pentru actorii începători, poate chiar și fără experiență de muncă. De regulă, accentul se face la vârsta de 18-25 de ani – cei care sunt mai în vârstă, au blocat deja conuri și să nu Peck pe astfel de trucuri.

  Ei bine, atunci totul este simplu, tinerii sunt invitați la turnare la „celebrul“ producător, ascultă și după câteva zile în care informează că acestea sunt ideale pentru un rol mic, dar pentru acest lucru ai nevoie pentru a face un portofoliu. Ori de câte ori portofoliul de la o anumită agenție, în cazul în care se presupune că face ideal pentru aprobare pentru rolul fotografiei. Desigur, nu este gratuit. De fapt, pe această poveste și se termină – În continuare, tinerii sunt în așteptare pentru un apel de la director de casting, dar complet în zadar.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: