Cum de a deveni un model de plus-size?

Cum de a deveni un model de plus-size?

Modelele Plus-size – desigur, la modă a secolului XXI, care reflectă toate schimbările din societate. Oamenii au devenit mai libere, mai onest și, desigur, mai bine. De acum, moda este disponibil pentru toată lumea, nu există mai complexe și restricții privind dimensiunea. Dezvoltarea modelului de afaceri în acest domeniu creează o propunere, și tot mai multe fete cu forme luxuriante visul de a deveni un star model de afaceri Plus-Size.

Unde sa încep?

Începe o nevoie model de cariera Plus-Size de la o înțelegere a ceea ce noi vorbim despre. Plus-size modele sunt o fata in 170 la 180 cm, a cărui dimensiune este cuprinsă între 48 și mai mare (până la 54). O fată plină cu forme luxuriante are toate șansele de a construi o cariera de succes ca model Plus-Size.

Înainte de a începe o carieră, ea este, de asemenea, merită înțelegerea principiilor de bază ale unui astfel de lucru. Modelul magnific de la 48 dimensiunea de îmbrăcăminte nu promovează caracterul complet, ci un stil de viață sănătos, și cel mai important – de a lua-te. Modelele non-standard nu sunt doar un mannequer, ei sunt luptători cu Botezuri corp. Bodishming este discriminarea pe orice atribut extern, inclusiv figura și greutate.

Modele Plus-Size cu munca lor de propagandă activă demonstrează o atitudine sănătoasă față de corpul lor, indiferent de dimensiune este. Datorită primul dintre ele astăzi, lumea modei este disponibil pentru orice fete.

Desigur, în plus față de propaganda acestor idei, Modelele plus-size – manechini obișnuite care îndeplinesc aceleași funcții, dar în cazul în care modelul de viitor sincer nu acceptă ideile de mișcare sau nu se acceptă, ci pur și simplu vrea să câștige pe plinătatea ei, șansele sale sunt reduse drastic. Modelul complet, iubitor el însuși și ajută exemplul lui la alte fete, va reuși.

Deci, cu filozofia profesiei a dat seama, dar nu numai cu privire la aceasta ar trebui să fie gândit înainte de începerea carierei.

Înainte de începerea carierei, cred că în cazul în care această profesie este potrivit pentru tine. Vopsea revistele, vizionați videoclipuri, bloguri de modele celebre. Determinați argumentele pro și contra ale acestei profesii. Gândiți-vă la fotografiile dvs. potențiale: puteți să vă puneți într-un costum de baie fără jenă și răsturnarea, vă place să fiți în lumina reflectoarelor. Modelul, în special dimensiunea dimensiunii plus, ar trebui eliminat de încrederea în sine, deoarece societatea noastră, din păcate, în cea mai mare parte, încă suferă de corp.

Cum de a construi o carieră?

Deveniți un model popular și foarte plătit plus, este imposibil într-o singură zi, este un drum complex și lung. Răbdarea și perseverența vor da în mod necesar fructele lor. În activitatea modernă a modelului, este imperativ în care țară începe cariera: în Rusia sau în străinătate. În Rusia, spre deosebire de Europa și Statele Unite, activitatea non-standard este mult în urma dezvoltării. În primul rând, acest lucru se datorează atitudinii Companiei: ruși, în opinia jurnaliștilor, și la această zi nu sunt gata pentru a vedea în publicitate și spectacole de moda de fete 48-54 dimensiuni.

In Rusia

Pentru a deveni un model de succes Plus-size în Rusia, în primul rând, este în valoare de a găsi o agenție de modeling adecvat sau agent pentru cooperare. Pentru a trece de turnare în această sau că agenția a unui model incepator va fi necesar Fotografii. Pentru prima turnare, nu este necesar să fie fotografii profesionale, lucrul cel mai important – astfel încât fotografiile să reflecte măsura externă.

În prezent, agenții, care cooperează cu fetele de 48-50 haine, nu atât de mult, astfel încât să înceapă o carieră Este demn de a merge la orașele mari din Rusia. Pentru inceput Acestea sunt orașe – Millionnies: Moscova, St. Petersburg, Novosibirsk, Ekaterinburg. În ciuda concurenței mai mare, șansele de rupere prin modelarea în aceste orașe sunt mai mult în cazul în care modelul are caracteristicile corecte și încrederea în sine.

In strainatate

Start model de carieră în străinătate Reaen, dar uneori mai complicată decât în ​​Rusia. Principiile sunt aceleași: mai oraș – mai multe oportunități. Cuceriți capitala la modă din Europa sau America mai dificil din mai multe motive. În primul rând, este dificil de a obține o viză, precum și un permis de ședere temporară. Acest lucru este real, dar pregătirea documentelor are o mulțime de timp și bani. În al doilea rând, cunoașterea limbii la nivel nu este mai mică decât media. Chiar dacă modelul are deja un agent în străinătate, limba este sigur să nu fie înșelați. Munca în străinătate, fără cunoștințe de limbă pot fi periculoase. În al treilea rând, o competiție uriașă, ca mai multe și mai multe fete caută să plece în țările dezvoltate pentru a construi o cariera acolo.

Cel mai sigur ieșire în lumea internațională de modelare este recunoscut pe bună dreptate Primirea unui contract cu țările din Europa sau Asia. Pornind de o carieră și sa dovedit în Rusia, puteți obține un contract internațional. Acest lucru va oferi de lucru pentru o anumită perioadă, înțelegerea poziției sale financiare, și, prin urmare, găsirea în condiții de siguranță în străinătate. Agenția va ajuta, de asemenea, cu proiectarea tuturor actelor necesare pentru plecare și de muncă.

De multe ori, reprezentanți ai caselor de moda de prestigiu monitor de modelare din Rusia pentru a găsi fete unice, inclusiv dimensiuni non-standard, pentru apelurile sau publicitatea acestora.

Sfaturi pentru începători

  • Atenție. O mulțime de agenții implicate în formarea de modele promit contracte de muncă și de peste mări, dar, de fapt, este doar o capcană pentru modelele începători. Consultați alegerea agenției cu atenție.
  • Propune-te. Scopul oricărui model de novice este de a vă arăta ca o personalitate încrezătoare și ambițioasă. Fotografie, mod de comunicare – toate acestea caracterizează modelul.
  • Angajați în auto-studiu și auto-dezvoltare. Aspectul modelului și un nivel ridicat de auto-dezvoltare – cheia succesului în orice domeniu, inclusiv în modelul de afaceri.
  • Aveți grijă de tendințele de modă. Fii un model – aceasta înseamnă a fi tendință. Chiar și modelul zilnic de garderobă este o întreagă colecție de la podium, deoarece aspectul ei ar trebui să rămână întotdeauna perfect.
  • Vizitați locuri la modă (teatre, expoziții, regizori). Modelul ar trebui să fie conștient de viața seculară, să devină parte a acesteia. O vizita locuri la modă oferă o oportunitate uimitoare – cunoștințe noi.
  • Obțineți blogul dvs. Era tehnologiilor moderne necesită soluții moderne. Blogul pentru model este portofoliul său online. El va aduce progrese în materie de publicitate și prosperitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: