Cum de a dezvolta și consolida puterea voinței?

Cum de a dezvolta și consolida puterea voinței?

Puterea este – mintea nu este necesară. Și ce să facă în cazul în care există o minte, iar forțele lipsesc? Și nu în înțelegerea directă a acestui cuvânt, și puterea voinței. Și fără ea, nu putem face te face ceea ce ar trebui. Luați în considerare mai mult, cum să dezvolte și să consolideze puterea voinței.

Ceea ce este necesar pentru a dezvolta voință?

De fapt, puterea voinței este conductor nostru pentru a atinge obiectivul. A vrut să pierde în greutate, și puterea voinței va ajuta să abandoneze dulce, și în loc de distracție în rețelele sociale pe care le va ajuta să meargă la sala de sport. A decis să renunțe la fumat, deci este mai ușor decât un simplu. Mark Twain, de exemplu, a susținut că el însuși a făcut-o dată o sută de. Ce zici de o singură dată? Din nou, Forța lui Will este dispărută?

Și amintiți-vă că un raport care abia a reușit să treacă de anul trecut? Și ai avea puterea voinței, ar începe mai devreme. Și dintele ați șters în ultimul an? Ar putea fi păstrate dacă ați fost prezentat în timp cu puterea voinței și a mers la dentist imediat, de îndată ce au simțit prima durere. Această listă poate fi continuată infinit. Dar, din păcate, noastre „Vreau“ sau „nu vreau“, a câștigat de multe ori voinței noastre. Deci, ce să fac despre el? Concluzia este evidentă – pentru a consolida.

Cum să antrenezi?

Există o declarație că puterea voinței este un fel de mușchi invizibil, care, ca și restul mușchilor, trebuie să te antrenezi și să te întărești. Este necesar să se elaboreze un astfel de algoritm, în care voința noastră de voință poate prelua întotdeauna lenea, temerile, ispitele. Trebuie să fie ridicată în sine, de preferință din copilărie. Dar dacă momentul dezvoltării dvs. a fost ratat mai devreme, puteți începe și acum. Principalul lucru – disciplina și starea de spirit. Mai mult – cazul tehnologiei. Deci, vom continua să realizăm un complex de exerciții pentru dezvoltarea voinței.

Formarea de instalații de gândire noi

Nu credeți că dezvoltarea puterii voinței, trebuie să refuzați plăcerea. Doar împărțiți corect conceptele despre „Vreau” și „trebuie”. Să fie instincte mai mari. Nu, nimeni nu te cheamă să abandoneze alimente pentru o zi întreagă sau să oprești întâlniri cu iubita ta. Dar mai întâi, la urma urmei, gândiți-vă la chestiuni mai mari. La urma urmei, numai bine făcut de lucru vă va permite să se bucure de viață, există o mâncare delicioasă și se distrează cu iubita ta. Prezența unui salariu decent vă va oferi un nivel calitativ al existenței.

Puteți crea un sistem de promovare. Ar putea face față cu o sarcină dificilă? A preluat puterea în pumn? Seara, du-te pentru cină în cafeneaua ta preferată, eliberează-te de gătit acasă. Va fi o recompensă. Deja o lună nu dor de formare? Cumpără-ți chocolatec. Numai bine mânca-l în dimineața. Nu fumati pentru o lună? Este un motiv pentru a merge cu prietenii din filme. Acolo, de altfel, fumatul este interzis.

Nu te nega ca plăceri, dar nu învață din îndatoririle noastre, atât la locul de muncă și acasă. Și nu înlocuiesc secvența – primul caz, și apoi atribuire.

Planificare

Predarea în timp planul – calea directă spre perfecțiune. Start nu este ușor de a face un plan pentru o zi în capul tău, și fă-o în scris. Nu doriți să scrieți, să creați un plan special – plan pe un computer. Astfel, nu numai că veți deveni mai auto-organizație, dar, de asemenea, mai ușor de distribuit încărcătura. Distribuie sarcini pentru gradul de necesitate pentru execuția lor. Pentru a face acest lucru, utilizați una dintre cele mai eficiente moduri. Împărțiți-le pe astfel de părți ca:

 • Important și urgent+
 • Urgent și neimportant+
 • neimportant, dar urgent+
 • Independent și neimportant.

Știți deja de unde să începeți mâine? Apropo, ea planifica mai bine în ajunul seara. Dimineața, ar trebui să fie deja în pregătire de luptă completă, timp pentru a decide ce este important, dar ceea ce este urgent, dar ceea ce nu este suficient de atenție, nu aveți.

Regim zilnic

Alcătuiesc sugestia dvs. pentru dvs. și respectați cu strictețe. Toată lumea știe că oamenii sunt împărțiți în „bufnițe” și „Zhavoronkov”. Dacă vă simțiți mai ușor să trăiești în dimineața, efectuați lucrarea întreaga dificilă în primele ore de lucru. Mail Uită-te la rezultatul zilei și forțelor. Dacă în dimineața te simți, indiferent cât de rău, leneșe, atunci ar trebui să înceapă cu e-mail. Pentru mai multe lucruri importante, să începem mai aproape de cină atunci când aveți forțe.

În plus, fiecare dintre noi este momentul în care noi nu suntem capabili să. Nu pierde venele de voința. Lăsați-vă momentele de „Lurence“, nu le confunda cu atacul de lene. pauze in munca.

Ascultați ceasul biologic atunci când voința – de partea ta.

obiceiurile utile

Obiceiul – După cum știți, a doua natură. Deci, să-l facă cel puțin aproape perfectă. De câte ori faceți clic pe butonul de alarmă în dimineața. Doar doi? Amenda. Și imaginați-vă dacă un jogging de zi cu zi de dimineață va apărea în programul zilei sau apa rece! Tu însuți nu va observa cum să obțineți în obiceiul. Și apoi te ridici va fi cu câteva minute înainte de semnalul de alarmă.

E ca și cum dimineața merge cu un câine. Încearcă să-i aștepte celălalt încă până când ajunge în pat. Nu va funcționa. curățenie generală în coridor este oferit. Schimbarea obiceiurile proaste pentru buna. puterea lui Will cu recunoștință va răspunde la transformarea ta. Ca un exemplu, puteți lua următoarele:

 • Înlocuiți comunicarea de zi cu zi în rețelele sociale pentru literatura artistică+
 • Ia dus rece în fiecare dimineață+
 • Vizitați salonul de masaj, cel puțin o dată la fiecare două săptămâni+
 • În fiecare zi, cu o oră înainte de culcare, opriți toate sursele de informații: telefon, tabletă, computer TV+
 • Mananca in fiecare zi terci pentru micul dejun.

Tu însuți nu va observa modul în care în câteva săptămâni te va opri convinge, toate acestea vor intra în obiceiul.

Meditaţie

puterea lui Will – este întotdeauna în interiorul nostru, asa ca expertii recomanda mai des pentru a contacta interior „I“. Acest lucru vă va învăța de concentrare, se va dezvolta capacitatea de auto-control, se va preda abstract. Tu singur nu vei observa cum să oprești „Lăsați-vă” despre și fără. Calmează-te și lăsați puterea să vină cu tine.

Deci, stai mai convenabil. Înapoi drept. Picioarele nu ar trebui să fie neapărat traversate. Efectuați meditație stând pe un scaun. Principalul lucru este să fii confortabil. inchide ochii. Dar mai întâi deconectați tot ceea ce poate distrage – telefonul, sunetul pe computer, televizor. Start do Respirații adânci și expirații. În același timp, le însoțesc cu cuvinte, la recepția medicului, „inhalați-expirați”, în acest caz sunteți singur sunteți doctor. După ceva timp, lăsați respirația să fie liberă, adică, scoateți audio.

Toate gândurile care nu sunt necesare, trebuie să lăsați în pace. Și ei o vor face, crede-mă. Dacă dintr-o dată un fel de nebun încă zboară în cap, spune-i „Kyszy”, să facă din nou acest lucru, să înceapă repetarea „respirației de respirație”. Începeți să faceți acest lucru la 5 minute pe zi. Atunci Treptat „întindeți plăcerea” la 10, apoi până la 15 minute. De asemenea, va deveni un obicei bun. Deschide ochii.

Auto-presiune

Poate că cea mai faimoasă metodă de auto-conformitate ne-a spus când au lansat imaginea „Eu sunt cel mai fermecător și atractiv”. Heroina lui Irina Muravyeva, repetând această frază, sa dovedit a grădinii într-o lebădă minunată. Metoda de auto-susținere sau autotrajare este bună în faptul că, spre deosebire de meditație, nu necesită condiții speciale. Ele pot fi angajate pe drumul spre muncă, în magazin, în timp ce curățați, în linie în clinică – oriunde. Da, și el ia puțin timp. Cu toate acestea, experții recomandă să aloce pentru aceasta 10-15 minute în fiecare zi.

O altă regulă spune că, în declarațiile pe care vă veți inspira, nu ar trebui să existe nici o negare, adică particula „nu” pe care o eliminăm din lexiconul nostru pentru o conversație. Și, de asemenea, încercați să nu utilizați cuvinte precum „eradicarea” sau „RID RID”. Iar aici următoarele fraze sunt destul de potrivite:

 • Văd obiectivul și să fie sigur de a veni la ea+
 • Calea mea va fi trecută de mine până la capăt („Nu lucrez din drum”)+
 • Voi fi voință și spirit puternic+
 • Voi ajunge la nodurile prezentate+
 • zi de zi sunt mai puternică decât.

Important! Expresii ar trebui să fie încăpătoare, nu este necesar să se utilizeze particleprics complexe, de exemplu, „Eu pot ceva“, „Voi face ceva“. O astfel de formulare va fi suficientă pentru a fi de acord cu dvs.

Nutriție sănătoasă

Amintiți-vă că suntem ceea ce mâncăm. De îndată ce masa corpului dumneavoastră începe să depășească permis, tu, în sensul literal nu intră în nici un cadru, creierul se îmbarcă în mod independent, pe procesul invers, ea începe să scadă. Desigur, el nu se usuce într-o înțelegere literală, doar gândesc mai lent. Memoria va începe să renunțe. Nu este până la puterea voinței. În plus, procesul conduce și Lipsa de vitamine.

Sport

Am învățat deja asta puterea lui Will ca mușchi. Așa că-i dea o sarcină. Nu neapărat rula la sala de sport. Deși este doar de bun venit. DLa început doar să încercați să mutați mai mult, de exemplu, de mers pe jos. Nu este nevoie să ocupe în loc de parcare cel mai apropiat de intrarea în biroul. Lăsați mașina în curtea următoare și de mers pe jos până la locul de muncă dumneavoastră preferat pe jos, în același timp, și aer curat sunt vesel.

Mutare pe transportul public? Știi de ce ești atât de des clona în somn? Din lipsa de mișcare. Du-te la oprire înainte de cel care, de obicei,. Cel puțin, uneori, trec prin liftul. Urca pe podea dorit pe jos. În mod ideal, numărul de pași pe zi ar trebui să fie de aproximativ zece mii. Nu le numeri. Parametrii sunt acum echipate cu aproape fiecare smartphone. Există brățări speciale.

Ei chiar vă va spune că este timpul să urce de pe scaun și de a efectua cel puțin cea mai simplă televiziune. Du-te și torni apă, de exemplu,. Apropo, vom vorbi despre apă prea târziu.

Asistenți moderni

Deoarece problema dezvoltării puterii voinței și a autocontrolului este destul de comună, nu este surprinzător faptul că și-au plătit atenția și cei care sunt implicați în tehnologii înalte. Au fost dezvoltați specialiștii numeroase servicii care ajută o persoană să se urmărească. La coafor, ei, desigur, nu vor fi alocați, ci să vă reamintească că trebuie să faceți acest lucru, poate fi capabil să. Despre pedometrele pe care le-am vorbit deja mai devreme. Există și alte programe care vă permit să urmăriți ceea ce vă petreceți timpul. De exemplu, Timpul de respectime tracker urmărește ceea ce faceți la un computer utilizând un laptop sau un telefon, apoi vă dați o informație analizată.

Unele după aceea elimină jocurile de la dispozitivele lor. Se pare că nu vom fi distrași de mult timp. Iar rețeaua socială nu este deloc atât de inofensivă pentru timpul nostru prețios, așa cum se pare. Sau poate ați petrecut prea mult timp când „un ochi” se uită la echipa preferată a meciului? Programul va găsi totul. Există și alte aplicații care vă vor ajuta să vă dați seama de ce la sfârșitul zilei de lucru înțelegeți că „nu am avut din când în când”. Și, de asemenea, cu ajutorul tehnologiilor moderne, puteți verifica calitatea somnului dvs., măsurați nivelul de exercițiu și așa mai departe.

Cum să depășească obstacolele?

Principalul dușman al voinței noastre – lenea. Ea sare uneori ca un tobacker. Ceea ce îl activează? Nu vă fie frică să vedeți dușmanul în față. Așa că va fi mai ușor de făcut. Răspundeți-vă că a trezit în tine, așa că muncitor-născut, lenea? Cauzele pot fi diferite.

 • Vă este frică că nu veți putea îndeplini sarcina. Soluție – contactați colegii pentru ajutor. Înțelegeți cum puteți facilita cu ușurință sarcina. În cele din urmă, renunțați la această lucrare în favoarea altui.
 • Nu veți primi nici o plăcere din această lucrare. Soluție – Găsiți un stimulent pentru implementarea sa (Premiul, recunoștința autorităților, abilitatea de a face o vacanță).
 • În principiu, nu vă place ceea ce faceți. Decizie – Schimbați generația.
 • Sunteți greu din punct de vedere fizic pentru a îndeplini sarcina. Soluție – Găsiți asistent, încercați să găsiți facilități speciale care facilitează lucrările. Spice cazul pentru mai multe părți. Refuză îndeplinirea în favoarea altui, dacă alte metode sunt inacceptabile.
 • Nu știi unde să începi. Soluție – Uită-te la întrebare din toate părțile. Începeți de la cele mai dificile, mai puțin plictisitoare și complexe proceduri pentru a „dulci”, le prezintă ca un desert la cină.
 • Ai pus o sarcină imposibilă. Soluție – Reduceți bara. În loc să declare că este necesar să se piardă în greutate cu 20 de kilograme, spune-mi că perechile de inutile vor pierde destul de mult pentru a începe. Deci, obiectivul va deveni mai accesibil, iar rezultatul va fi înregistrat imediat în jurnalul realizărilor dvs.
 • Nu vă plac condițiile de muncă. Soluție – Schimbare cu colegul cel puțin o zi. Poate că nu aveți lumina soarelui, apoi deschideți blind-urile. Dar mai întâi, încercați să curățați masa. Îndepărtați toate inutile și distrage atenția de la locul de muncă. Telefonul mobil este de dorit.
 • Ești prea rece / fierbinte / ploioasă / din păcate. Soluție – Închideți / Deschideți fereastra. Începeți să purtați alte haine. Dacă totul doare și nu ajută nimic, vezi următorul articol.
 • Ești obosit. Soluție – Respectați modul de muncă și recreere. La sfârșit de săptămână petrec timpul la hassle de casă, cu copii, prieteni, singuri cu ei înșiși. Uitați de muncă la weekend – aceasta este legea. Vacanță, dacă este posibil, petreceți departe de casă și de lucru.

Scapi de tine de rutină cel puțin pentru câteva zile în șase luni. Permiteți-vă lui Leny să vă bucurați de programul complet, atunci va da cu siguranță o cale de puterea voinței.

Recomandări

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta nu numai să vă dezvoltați, Dar, în principiu, simțiți o sută.

 • Tratamente de apă. Se crede că ziua o persoană ar trebui să bea una și jumătate – două litri de apă. Sunt cam opt pahare. Mai mult nu pot fi mai puțin. Este apă (cafea, ceai, cola, compoturile bunicii nu sunt luate în considerare) normalizează activitatea organismului nostru, dă puterea creierului nostru, ajută la combaterea excesului de greutate. Și veți primi un bonus sub formă de piele frumoasă și sănătoasă.
 • Bucura. O persoană configurată pozitiv va îndeplini întotdeauna munca sa mai repede și mai bună decât cineva care a venit cu o dispoziție proastă. Stres și poate dezactiva funcția de auto-control. Dar, din păcate, este inevitabil. Din fericire, și poate face față cu el. Relaxare – aceasta este ceea ce va ajuta. Nu este în minte, nu un pahar sau o altă culoare roșie pentru cină și nu vizionează un talk-show. Ai nevoie să se relaxeze.

Pentru a face acest lucru, urmați următorul exercițiu. Intins pe spate. Picioare mai bine pentru a menține ușor în evidenția. Pune perna sub ele. Nu-mi place o astfel de postură, să ia orice convenabil pentru tine, cel puțin o broască pose. Inchide ochii, începe respirație profundă. Amintiți-vă de recepție meditație „Inspira-expiratie“. 10-15 minute, în această stare vă va ajuta să scapi de gânduri negative, mult mai bine decât vinul, se poate agrava doar condiția deja neimportante. Dar, practica de zi cu zi în poziția culcat vă va ajuta în ton la valul dorit. Da, și de insomnie va salva. Și acest lucru nu este mai puțin importantă decât a scăpa de stres.

 • Toate somn. Somn ar trebui să ia cel puțin opt ore. Este atât de mult necesară pentru creierul nostru să se odihnească pe deplin. Dacă credeți că în cazul în care puterea voinței au voie să privească serie sau „tăiat în rezervoare“ pentru trei nopți, te înșeli. Ea a făcut-o lipsa de. Dimineața nu va fi inteligibil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: