Cum de a face o logică CV?

Cum de a face o logică CV?

Logistica este o profesie extrem de popular și plătite, care, în ultimii ani, câștigă popularitate în creștere în rândul tinerilor. Dacă încercați să descrieți pe scurt conținutul profesiei, trebuie spus că Logist este un specialist care organizează și controlează transportul diferitelor tipuri de mărfuri. Astăzi, în articolul nostru, vom vorbi despre modul de a crea în mod corespunzător un rezumat al logicii.

Structura

Mai întâi de toate, este demn de remarcat faptul că rezumatul logistica este documentul oficial care este necesar pentru un dispozitiv de lucru. Când se umple, ar trebui să adere la reguli stricte adoptate în lumea afacerilor. Și primul lucru de reținut este faptul că Rezumatul trebuie să aibă o structură clară și ușor de înțeles. Luați în considerare principalele secțiuni care ar trebui incluse în document.

informatii personale

Această secțiune ar trebui să scrie astfel de date cu caracter personal ca f. ȘI. O., locul de reședință, starea civilă, prezența sau absența copiilor, precum și modalități de comunicare cu tine (nu doar numărul de telefon, dar, de asemenea, e-mail, mesageri și t. D.).

Educaţie

Pentru a primi un logist, Trebuie să aibă o educație profil. Prin urmare, în această coloană se recomandă în detaliu (în ordine cronologică) pentru a vopsi toate instituțiile de învățământ pe care ați absolvit, indicând data formării și specializării dvs. specifice.

De asemenea, puteți scrie despre faptul că ați trecut cursuri avansate de formare avansată, ați vizitat clase de masterat, instruiri sau orice alte evenimente educaționale.

experiență de muncă

În această coloană merită scris 3-5 locuri de lucru anterior. În același timp, este de asemenea necesar să se specifice o anumită poziție și data începerii lucrărilor și se încheie sale. Fiți pregătiți pentru faptul că, pe interviu, angajatorul vă poate întreba de ce vă decideți să lăsați una sau o altă firmă.

Citește mai mult  Meditația de a îndeplini dorința: Caracteristici și practici eficiente

Abilități și abilități profesionale cheie

competențe cheie și competențe, care vor fi de folos în timpul lucrului poate varia în funcție de specialitate (de exemplu, logistica de transport, specialist de servicii de transport de marfă, logistică la distanță dispecer și T. D.). Într-un fel sau altul, dar ar trebui să fie în măsură să-și îndeplinească în mod eficient atribuțiile de oricare dintre acești specialiști. Prin urmare, în rezumat, puteți specifica astfel de competențe:

 • cheltuieli financiare de planificare de îndemânare pentru logistica+
 • Capacitatea de a documentului conduită flux și oferă rapoarte competente+
 • Coordonarea curier de lucru+
 • Redactare+
 • Punerea în aplicare a inventarului de depozite+
 • Înregistrarea datelor în 1C8+
 • Expediere Planificare și T. D.

În rezumat, este mai bine să intre acele competențe care respectă pe deplin cu specializarea specifică.

Realizări

În coloana „Realizările“ poate fi scris despre ceea ce ați realizat în pozițiile anterioare. De exemplu, puteți scrie despre lipsa unui incident sau supra-îndeplinirea planului.

Calitati personale

Calități personale joacă același rol important ca aptitudinile profesionale. Este important ca logistica sa fie Transmisibile, responsabil, atent la detalii, au depozite analitice ale minții, să fie stresantă, și să fie, de asemenea, posibilitatea de a lua Deciziile independente și responsabilitatea de transport pentru ei.

Informații suplimentare

În coloana cu informații suplimentare, puteți scrie date privind prezența permisului de conducere și personale de transport, precum și disponibilitatea de mișcare sau călătorii de afaceri frecvente. Aveți posibilitatea să atașați, de asemenea, caracteristici și recomandări ale angajatorilor din locurile anterioare.

Erori

CV-ul competent – aceasta este o oportunitate de a face o impresie pozitivă asupra angajatorului și de a crește șansele de a obține dorit de mai multe ori postare. În acest sens, atunci când scrieți un document, este important să se prevină erorile. Ia în considerare unele dintre ele.

Citește mai mult  Totul despre profesie, asamblare

Volum mare

În mod tradițional, se consideră că volumul optim al rezumatului este o pagină, în unele cazuri, este permis să trimită un document de 2 pagini. Într-un fel sau altul, ci un scurt rezumat și încăpătoare este abilitatea de a arăta angajatorului pe care le apreciezi timpul. sa nu uiti asta În procesul de a găsi un profesionist pe un anumit post vacant, angajatorul primește un număr foarte mare de documente din zeci de solicitanți.

Apreciați timpul său, în calitate de angajator nu citește fizic toate rezumatele volumetrice de intrare.

Informații cu caracter personal excesiv

Conținutul rezumatului trebuie să fie direct legat de poziția pe care se aplică pentru. Înseamnă că Aceasta nu ar trebui să includă date cu caracter personal și biografice care nu au nici o atitudine directă la cazul.

Erori și greșeli de tipar

Disponibilitatea gramaticale, de ortografie, punctuație, precum și orice alte erori în CV-ul va crea o impresie negativă în ochii angajatorului. De aceea, înainte de a trimite un document, ar trebui să reciti cu atenție rezumatul de mai multe ori, precum și cereți ajutor de la prietenii și rudele lor. De asemenea, puteți utiliza servicii speciale pentru a testa ortografia.

Eșantioane

Luați în considerare câteva exemple de succes ale unui rezumat al logistului.

 • După cum putem vedea, acest document este foarte bine structurat, deci este destul de ușor să percepeți vizual. În plus, reclamantul a atașat fotografia, care este cerința obligatorie a unor angajatori.
 • Acest document este frumos decorat, conține grafică și imagini simbolice. Ar trebui să se țină cont de faptul că o astfel de înregistrare nu este permisă în fiecare companie, deci în acest sens ar trebui să fie foarte atent și judecată.
Citește mai mult  Totul despre profesia Mecanicul a rețelelor termice

La elaborarea unui document, este posibil să se bazeze pe exemplele pe care le oferim, dar în nici un caz nu pot fi copiate literalmente. Asigurați-vă că pentru a adăuga individualitatea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Sabina

  Cum să creez un CV logic? Este important să te concentrezi pe structură și organizare. Începe prin enumerarea informațiilor personale, apoi trece la secțiunea de educație și experiență profesională. Aranjează în ordine descrescătoare detalii precum studiile finalizate, locurile de muncă anterioare și aptitudinile specifice. Include doar informații relevante și evită umplerea cu detalii inutile. Asigură-te că CV-ul este clar și ușor de citit, respectând principiile estetice. Cât de important este o fotografie în CV?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: