Cum de a vinde bunuri la interviu?

Cum de a vinde bunuri la interviu?

Mergând la interviu, vă pregătiți să „surpriză“ potențial seful cu ranting banal despre experiența lor bogată, cele mai bune petreceri, precum și dorința de a crește și a se dezvolta. Recruiter înțelege perfect că jumătate dintre solicitanți au un text învățat care nu spune nimic, deci poate fi cerut o sarcină bruscă, cerând un mâner.

De fapt, un astfel de test pentru cei care doresc să găsească un loc de muncă a inventat bună jumătate de secol în urmă. Luați în considerare mai mult cum ar fi vânzarea de bunuri la interviu.

De ce să cereți vânzarea?

Ar trebui să fie imediat înțeles că electricianul condițional, profesorii sau programatorii astfel de întrebări nu sunt încărcate. Nevoia de a „vinde” ceva direct la interviu apare adesea în fața celor care intenționează să lucreze în domeniul comerțului, dar nu percep acest test prea literalmente. De fapt, el nu este în zadar cererii în ultimii cincizeci de ani – El vă dezvăluie ca o personalitate dintr-o varietate de părți, și anume:

 • Sunteți capabil de a vinde orice produs, la toate+
 • Care sunt abilitățile tale de comunicare, cum te porți cu clienții+
 • Știi cum te duci de situații neașteptate – este puțin probabil să fie un vânzător de mâner+
 • Intelegi în psihologie -, astfel încât recrutorul „cumpărat“ subiectul trebuie să se înțeleagă cum să facă simt nevoia pentru ea+
 • dacă gândurile sunt clare – este puțin probabil să aibă un discurs pregătit, iar această situație va arăta modul în care aveți improvizație+
 • Creative dacă știi cum să gândească abstract – în multe cazuri, consumatorul va fi de acord să cumpere chiar și mărfurile care nu sunt necesare pentru el, dacă vă dau interesant sau chiar extravaganță+
 • Poți să te proprii într-o situație potențial interesant – orice emoție sau confuzie va interfera cu vânzare, atât în ​​interviu și viața reală.

Reguli fundamentale

O rețetă universală pentru modul de a vinde un mâner sau nu există altceva – în cazul în care chiriașul dvs. a auzit deja povestea pe care ați găsit undeva pe Internet, atunci va cu siguranță nu funcționează o impresie puternică. Dar există o anumită strategie care, teoretic, ar trebui să contribuie la atingerea succesului, dar reprezintă doar un „cadru“, iar restul trebuie să vină cu tine.

Pregătirea

Primul lucru pe care trebuie să înțeleagă este cel care este potențialul cumpărător și de ce produsul dvs. poate veni la îndemână. Amintiți-vă că cămașa ta este întotdeauna mai aproape de corp, deci cred ca uita despre omul ca o rotiță într-o companie mare – încercând să-l intereseze, dincolo de interesele sale personale, și nu pe corporative.

Aproximativ, managerul de servicii de mijloc nu este atât de important pentru a urmări în spatele dezvoltării la scară largă a întregii companii în care lucrează, dar va fi mult mai plăcut să obțineți un anumit succes cu diviziunea sa mică – aceasta este prima chiar creșterea. Site-ul din rădăcină – Nu vă concentrați pe prea global, căutați privat, deoarece este întotdeauna mai important.

Valoarea cheie poate avea, de asemenea, emoția unui potențial cumpărător sub forma unui impuls instant. Dacă vedeți că puteți surprinde ceva pentru a surprinde ceva sau cârlig – încercați să îl bateți în acest loc.

În cazul în care cumpărătorul este un grup de oameni (în numele societății, de exemplu), este important să nu contacteze imediat toată lumea. În mulțime, trebuie să existe o persoană care formează și ia decizii. Uneori, aceste funcții sunt împărțite între doi reprezentanți – atunci începând cu picioare, cu capul sau ca senior. În orice caz, faceți apel la o singură persoană – așa că toată lumea va auzi.

Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra celor mai dificile profesii

Instalarea contactului

Astăzi, majoritatea oamenilor de afaceri care au facilitați și capabili să facă cumpărături, nu există pur și simplu timp pentru excesul de timp, deci Va trebui să faceți fără prefață și să găsiți o cale cât mai curând posibil mergeți la esența cazului. Majoritatea ofertei „Instrucțiuni” oferă mai întâi să facă clic pe problemă și apoi să ofere o soluție, de exemplu: „Vă uitați tot timpul numerele de telefon și suferiți de ea, dar ați avea un mâner bun – le-ați scrie în jos „.

Cu toate acestea, la interviul pe care nu-l cunoașteți cu adevărat adversarul și, deloc, nu puteți fi siguri că are o descriere descrisă – brusc secretarul este scris pentru el și are un brand și foarte scump.

  Din acest motiv, expertii nu recomanda să se concentreze asupra problemei, mai ales că multe dintre acestea nu ca o astfel de intrare în. Concentrându-se pe ceva neplăcut, puteți respinge subconstient dorința de a asculta, astfel încât să se concentreze mai mult pe dezvoltarea și în perspectivă.

  Ca un exemplu, puteți aduce fraza menționată mai sus convertit: „Manerele ia cerneală sub presiune, așa scrie în orice poziție, ceea ce înseamnă că puteți înregistra numere importante, oriunde vă aflați“. Clientul nu este interesat de dorința de a-l vinde un mâner, tot ceea ce este important pentru el este rezultatul va primi, prin achiziționarea.

  Detectarea nevoilor

  Potențial consumator va stabili orice sumă pentru bunurile dacă o convinge că o astfel de achiziție o poate aduce un beneficiu semnificativ. La nivel global există cinci beneficii, și ar trebui să înțeleagă ce elementul pe care îl vinde interviu, adversarul profitabil. Opțiunile pot include:

  1. bani – bogăție în lumea noastră, sunt considerate un instrument major în promovarea supraviețuirii și a prosperității, și dacă dovedesc că investiția actuală se va achita cu capul, mâna ta va cumpăra+
  2. timp – chiar lucru pe care „banii“ într-un proverb celebru, face posibilă creșterea stocului în fiecare sens, sau mai clar și productiv să se odihnească, astfel încât orice element vă permite să economisi timp, va fi în cerere+
  3. rezolvarea problemelor– majoritatea produselor de consum sunt concepute pentru a aborda o problemă deosebită a potențialului proprietarului, și trebuie doar să explice de ce exact dvs. de lucru face sarcina mai bine decât orice alternative+
  4. Reducerea riscurilor – orice persoana ambitioasa nu-i place poziția sa actuală, și caută să crească, dar chiar și mai puțin plăcută pare posibilă o posibilă deteriorare a situației, astfel încât produsul va fi comercializat cu succes, în cazul în care devine clar că, după achiziționarea sa, riscurile sunt reduse+
  5. Noile caracteristici – descrise mai sus Nivelul exigențelor-nu găsește întotdeauna o cale de ieșire și oportunități de a pune în aplicare, astfel încât subiectul pe care sugerează ar trebui să deschidă noi orizonturi și perspective la proprietarul.

  Prezentare

   Capacitatea de a vorbi este una dintre cele mai importante abilități umane, fără de care este dificil să ne imaginăm lumea modernă. Cu toate acestea, sarcina dumneavoastră este de a face unele „efect wow“, cu mâner dumneavoastră, surprinde ascultător, și este mai bine să nu prin urechi, ci prin ochii. Laurea dvs. la bunuri va fi a priori care va fi percepută ca o publicitate obsesivă (și opțional sinceră), deci este posibil să provocați doar ascultați. Un alt lucru, dacă sunteți în mod clar și fără intrare lungă, veți demonstra modul în care funcționează mânerul dvs. condiționat.

   Natural, Nu este nevoie să vă concentrați asupra acelor proprietăți ale subiectului că a priori ar trebui să fie inerente – Dacă este o roată, atunci este clar că se va rostogoli, dar ar demonstra impresionant că se rostogolește în condiții egale mai repede decât analogii.

   Citește mai mult  Totul despre profesii bancare

   Avantajul vizualizării este, de asemenea, faptul că este dificil de provocat – cuvintele pot părea inconsistente, dar în secolul XXI este puțin probabil să fii considerat un magician sau carlatan, deoarece tehnologiile informației ar dezvălui rapid secretul tău și au ucis o reputație. În consecință, ceea ce arătați este, cel mai probabil, totuși.

   În cele din urmă, cu ajutorul vizualizării, încă de la început, obiecțiile de la început – ați votat minimul de acuzații, permițând spectatorilor să tragă în mod independent concluzii. Mulți oameni iubesc să se susțină exclusiv de la principiu, dar aici vor pur și simplu să nu funcționeze.

   Lucrați cu obiecții

   Ca și cum ați fi convingătoare, în majoritatea cazurilor, un consumator adecvat va obiecile, îndoieli și întrebări pe care el le va încerca să bată pe pământ de sub picioare. Diferențele pentru vânzătorii de astăzi sunt destul de explicate – vom fi cinstiți, există suficiente propuneri de bunuri care sunt mult mai grave cum sunt descrise. cu toate acestea Prezența comentariilor critice și a întrebărilor complicate indică faptul că ați terminat jumătate din sarcină – a atras atenția asupra acestui subiect care vinde.

   Lucrul în firmă și în avans știind că va trebui să vindeți, veți avea ocazia să vă pregătiți, să scrieți ca întrebări probabile în avans și să gândim răspunsurile la ele. În interviu, cu greu puteți avea o astfel de oportunitate, La urma urmei, personalistii, nonsens – este posibil ca ei vã va oferi sa „vanzi” la tot mânerul. Aici va trebui să vă luptați din atacuri, concentrându-vă doar pe propria inteligență.

   Clarificați imediat că sunteți o persoană încrezătoare care știe exact de ce bunurile sale sunt mai bune decât altele. De îndată ce vă arătați că sunteți îndoieli, toți potențialii cumpărători vor fi ratați.

   Este clar că întrebarea bruscă vă poate face surpriza, dar încercați să nu arătați, nu începeți să mergeți la sângerarea vagă. În special, nu utilizați agresiune, chiar dacă comentariile adversarului dvs. sunt similare cu batjocura sinceră deasupra dvs. și a produsului dvs. Pregătește-te pentru caverzam cel puțin moral. Apropo, inteligența vă poate ajuta să ieși – Dacă ai condus într-adevăr în unghi, cu o întrebare, face un „adversar“ e inteligenta „compliment, și tu nu uitați să se gândească la răspunsul.

    Mai ales mare, dacă după victoria asupra tuturor îndoielile încă eliminați ultima carte atu din manșonul, care va atinge inamicul. Aceasta este așa-numitul câștig câștig – ultimul și cel mai important argument pe care le-au reprezentat în mod specific pentru momentul în care potențialul cumpărător este deja fluctuat. Teoretic, acesta poate fi un joc pe emoții, atât pozitive și negative.

    Prima opțiune este o indicație a unui avantaj suplimentar valoros, care va asigura posesia produsului. Al doilea este un indiciu că oferta avantajoasă este relevant numai imediat, și cu cea mai mică întârziere, nu va mai fi la fel de valoroase pentru un motiv sau altul.

    Ceea ce nu trebuie să facă?

    Prima regulă a unei persoane care prezintă ceva – nu își pierd încrederea și produsul. pur și simplu nu cunosc avantajele bunurile care sunt destul de reale, dar nu va deveni o scuză – mâner sau creion, sau conducătorul nu va mai cumpăra, dacă nu puteți explica ce este bine și de ce mai bine decât altele.

    Un alt punct este calm. Este posibil ca cumpărătorul potențial nu este cel mai politicos persoana, iar personalul, desigur, va fi interesat de tine de verificare într-o situație stresantă, așa că va crea cu ușurință pentru tine. Este posibil să înțelegeți că sunteți intenționat gravată și încercarea de a scoate în evidență, dar nu trebuie să fie făcut.

    Chiar dacă atacurile sunt în mod clar inadecvate, încă mai aveți nici un drept de a demonstra agresiune ca răspuns – acest lucru nu mai este un dialog constructiv, și așa mai departe cu siguranta nu vinde nici un lucru, nu pentru că nici suferința nu vrea să cumpere un pahar cu apă într-o persoană care a auzit de el. Fii Mai sus – arată că știți punctele forte ale produsului și de neîncredere nerezonabil nu te atingi.

    Multe newbies, chiar și bine pregătit pentru interviu și, în general, un astfel de test, în special, în continuare se încadrează pentru simplul motiv că prea multă atenție este acordată teoriilor și complet uita de forma. Comunicativ de calificare nu este numai că este corect și frumos de a vorbi – pe fata ta este scris uneori mai mult decât ai spune. Cel mai puţin Este demn de a practica un zâmbet retras încrezător și cu siguranță ar trebui să învețe să se ascundă frica sau confuzie.

    În mod natural, chiar dacă spui cel mai interesant text, încă nu cumperi nimic dacă fața rămâne plictisitoare.

    Exemple gata

    După cum sa menționat mai sus, pentru a păstra un dialog, conceput pentru a vinde orice, aveți nevoie de creativitate și cu cererea de originalitate, dar exemple utile, desigur, nu interferează. Luați în considerare câteva exemple luminoase.

    • Fără un telefon, nu puteți trimite o afacere de succes – Tu, ca persoană activă, nu poți ști. Modelul nostru este caracterizat printr-o antenă mai puternică care captează un semnal și în ascensor și în tuneluri. În plus, este echipat cu o baterie de capacitate mare – puteți răspunde întotdeauna la apeluri peste tot.
    • Probabil ați observat că un stil de viață sedentar nu afectează prea bine sănătatea. Dimineața jogging – o modalitate excelentă de a vă simți o persoană vie, dar ar trebui să cumpărați sticla noastră, astfel încât apa să fie întotdeauna la îndemână. Fiți atenți la forma produsului și culoarea pereților – sticla este proiectată astfel încât să fie convenabil să o păstrați, în timp ce nu ratează lumina soarelui, din cauza căreia lichidul rămâne mai mult.
    • Când o persoană reușește, își poate permite ceva unic, acesta este un astfel de indicator al propriului său prestigiozitate. Șeicul arab, fotbal iubitor își cumpără echipele întregi, și tu ești pe drumul spre cele mai mari noduri cumpăra această minge pătrată. Acest lucru nu are cu siguranță niciunul dintre prietenii dvs., în plus, poate fi confortabil să stea pe ea.
    • În secolul trecut, o persoană educată a fost pur și simplu obligată să vadă lumea, altfel nu a fost considerat mai degrabă cunoștință. Acum, această regulă funcționează, iar biletul nostru turistic ar fi ajutat să vă extindă și mai mult orizonturile și să găsească noi parteneri străini. Turul este conceput pentru persoane bogate care doresc confort – toate preocupările legate de organizarea călătoriei pe care le vom ocupa. Stafide de tur este de a vizita conferința de presă de Ilona Masca, unde se va spune cum să atragă investiții în afaceri.
    • Acum, există o mulțime de nisip în jurul valorii de tine, pentru că ești în deșert, dar vacanța se va termina, si vei pleca de acasă. Tu, desigur, poate lua suveniruri standard, dar ele sunt banale și sunt toate cunoscuții, și cel mai rău lucru este că ei fac în China, și nu aici. Numai cel care sub picioarele lui, naturale, dar nu-l dial-te – aici după toate cămilele, nu faptul că este curat. Noi profite în mod specific de nisip de la site-uri de deșert la distanță și adormi în sticle frumoase.
    Citește mai mult  Profesiile de mare plata pentru fete

    Următorul clip va spune despre unele trucuri care pot fi aplicate atunci când vânzarea de bunuri.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: