Cum Pentru a scrie un CV energetic?

Cum Pentru a scrie un CV energetic?

Inginerii de energie lucrează în case centrale termice, la CET, în centralele electrice separate, institute de cercetare, în construcții și instalații și organizații de proiectare. În cazul ocupării forței de muncă, trebuie să vă furnizați rezumatul profesional cu angajatorul la energie. Acest document trebuie să conțină informațiile dvs. personale, detaliile de contact, precum și caracteristica dvs. profesională.

Care este structura CV-ului energiei? Ce recomandări la scrierea documentului necesar pentru ocuparea forței de muncă ar trebui respectate? În articol veți găsi eșantioane de CV-uri gata cu privire la poziția de energie.

Structura

La elaborarea unui rezumat al energiei, inginer-șef sau orice alt angajat al unei întreprinderi care operează în sectorul energetic, este important să adere la o structură clar definită a unui astfel de document.

Deci, primul bloc al CV-ului trebuie să conțină numele, numele și patronimic. Iar aceste date pot fi utilizate ca antet de documente. În continuare trebuie să vă plasați Fotografie (De obicei este atașat în partea stângă a documentului). Lângă fotografie prescriem personale și datele de contact dumneavoastră, și anume – locul de reședință, numărul de telefon, adresa de e-mail, mesageri, starea civilă și vârsta. Această parte a CV-ului este introductiv.

În continuare, se procedează la umplerea principalelor blocuri care vor juca cel mai important rol pentru ca dispozitivul să funcționeze. Deci, în primul rând, trebuie să-i spuneți potențialul angajator despre educația dumneavoastră. În același timp, în funcție de postul specific, cerința de educație se poate schimba.

Dacă doriți să luați poziția de inginer de energie într-o companie mare, atunci trebuie să aibă o studii superioare corespunzătoare. În unele cazuri, forme de învățământ secundar poate veni. Într-un fel sau altul, dar în blocul „Educație“, trebuie să scrie școli, în ordine cronologică pe care ați încheiat, pentru a clarifica specializarea și timpul studiului.

După aceea, du-te la capitolul „experiență“. Aici trebuie să specificați experiența generală de lucru (de exemplu, 10 ani), precum și să descrie 3-5 întreprinderi specifice, în cazul în care ați lucrat. Asigurați-vă că pentru a specifica numele de poziție și de munca ta ore. Din dosarul dumneavoastră urmări Selectați cele mai mari întreprinderi sau cele mai multe proiecte de succes.

Citește mai mult  Universal Coafor: Descriere Profesie, Responsabilități și cerințe

De asemenea, un angajator este interesat de competențe cheie pe care le dețineți. De exemplu, puteți specifica:

 • Organizarea și performanța de lucru pentru a asigura eficiența echipamentelor electrice+
 • Organizarea lucrărilor de reparații+
 • Elaborarea de rapoarte privind funcționarea instalațiilor electrice+
 • Elaborarea documentației de proiect+
 • Gestionați echipament cu programe de calculator+
 • Formarea angajaților și examene de primire.
 • utilizator de calculator cu experiență+
 • Cunoașterea programelor de calculator relevante+
 • Abilitati de management de personal (în special relevante pentru funcții de conducere)+
 • Efectuarea lucrărilor de instalare specializate+
 • Diagnosticarea și configurarea echipamentelor electrice și etc.

Amintiți-vă că abilitățile pe care le-ați specificat trebuie să corespundă în totalitate vacanței pe care le solicitați.

După aceea, puteți scrie despre realizările dvs. De exemplu, poate fi dezvoltarea unei rețele unice sau optimizarea lucrărilor de instalare.

Blocurile suplimentare ale CV-ului energiei au astfel de coloane, cum ar fi „Calități personale”, precum și „hobby-uri și hobby-uri”. Aici vă puteți preface ca o persoană cuprinzătoare și interesată.

Sfaturi pentru scriere

Angajații departamentelor de personal, precum și angajatorii recomandă să adere la mai multe sfaturi simple atunci când elaborează un rezumat. Ia în considerare unele dintre ele.

 • Fi scurt – se crede că valoarea documentului nu ar trebui să depășească 1 pagini. Faptul este că pentru fiecare post vacant, angajatorul primește zeci și sute de comentarii, deci nu are timp să citească documente mari și voluminoase.
 • Rezumatul precis al designului – Cheia pentru faptul că angajatorul vă va acorda atenție. Deci, utilizați un singur font și un tip de aliniere. În același timp, este posibilă alocarea subtitrărilor sau a informațiilor deosebit de importante în opinia dvs.
 • Informații suplimentare suplimentare. De exemplu, într-un CV este oportună specificarea informațiilor pe care sunteți gata pentru mutarea sau datele privind disponibilitatea permisului de conducere.
Citește mai mult  Memoria musculare: ce este și cum să se dezvolte?

Eșantioane

Pentru a vă primi la lucru, a fost mai ușor să vă faceți propriul CV, vă sugerăm să vă familiarizați cu exemplele de astfel de documente.

REZUMATUL REZUMATULUI ENERGIEI INHRENERA

DOC, 40 KB

Descarca

Acest exemplu este șablon. După cum vedem, reclamantul ca antet al documentului folosește numele, numele și patronimul său, iar cu partea dreaptă a foii are o fotografie. În plus, toate elementele semnificative subliniază un font mai mare și mai gras, iar titlurile înșiși au în mijlocul foii, ceea ce permite angajatorului să perceapă informațiile mai rapide și mai ușoare.

Acest CV se distinge printr-un design neobișnuit și elegant. După cum puteți vedea toate informațiile necesare care sunt cele mai interesante pentru angajator, se află în partea dreaptă a paginii, în timp ce datele personale ale solicitantului prescris în partea stângă a fotografiei.

La completarea documentului dvs., este permisă să se bazeze pe opțiunile propuse. Cu toate acestea, în același timp, trebuie amintit că nu pot copia și rescrie fără minte. Amintiți-vă că rezumatul ar trebui să reflecte calitățile și oportunitățile individuale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: