Cum să specificați educația în CV-ul?

Cum să specificați educația în CV-ul?

Count „Educație“ – nici o informație mai puțin importantă decât informații despre calitățile și locurile de muncă anterioare personale și profesionale. Aceste date nu are nici un sens. La urma urmei, în mod implicit, angajatorul, nu a găsi informații despre programul special de învățare, se va considera că după școală a mers la fabrica sau a lucrat prin curier – în general, au fost îndeplinite cu nici o lucrare remarcabilă.

Ce se întâmplă?

În funcție de modul în care educația a fost obținută prin programul universitar, cu excepția cea mai mare (peste), distinge următoarele soiuri.

 1. mediu de specialitate – Studentul a studiat în colegiu sau școală tehnică.
 2. Incomplete de învățământ superior – învățarea timpurie întreruptă, pe baza rezultatelor care se eliberează certificatul relevant. Următoarele motive sunt motivul pentru statutul învățământului superior neterminate: îngrijirea armatei, întreruperea de învățare pentru starea de sănătate (concediu universitar pe an), deducerile pentru impresia (nu până la sfârșitul testelor, examene), nu certificarea finală finalizat (nesatisfăcător raportate examenele de stat).
 3. Inaltime incompleta – Certificatul este emis atunci când un student care îndeplinește mari speranțe a stabilit într-una dintre firmele, care lucrează în care va îmbunătăți programul său universitar actual, și, de asemenea, el promite devreme și esențial în cariera. În acest caz, angajatorul solicită certificatul corespunzător. În același timp, studentul continua studiile, dar se duce la o specială, operațiune abreviat și / sau modifică forma de formare de la lumina zilei în seara zilei sau absenteaza.

O opțiune este posibilă atunci când un student este tradus la regimul liber al claselor de vizitare – menținând în același timp studii de stare / seara full-time.

În cazul în care studentul a studiat perfect, care a fost confirmat de sesiuni și practica immaculately predispuse, în locul unei diplome ordinare, el este eliberat roșu (cu onoruri). În același timp, nu trebuie să existe triplex pe cursuri / proiecte și în funcție de rezultatele examenelor. Cel puțin trei sferturi din numărul total de estimări sunt extrem de cinci.

Educația specială Ieri, un student poate obține, se înscrie la școală absolvent, magistratură, studii de doctorat. Aprofundarea și extinderea programului educațional – cazul este mai voluntară. De exemplu, un student nu vrea să fie un specialist simplu, ce milioane în țară. Îl trage deja în domeniul activității științifice. El vrea să plece după ea vreo urmă în istorie, ceea ce face într-adevăr lumea cu ceva mai bun, și nu numai că trăiesc viața unui simplu muncitor. El dorește să fie la marginea progresului în domeniul activității aleasă. De multe ori se conectează cu restul vieții sale.

Cel mai mare premiu pentru trecerea cu succes a tuturor etapelor și testelor este un grad științific: Nivelul de candidat, Doctor în Științe, profesor – Până la Academicianului. Acum, Specialistul Evenic publică articole științifice, beneficiile metodologice, pregătește o schimbare demnă de tineri oameni de știință și specialiști.

Ce trebuie să luați în considerare la completarea secțiunii?

Ia în considerare exemplul. Dacă ați primit un inginer de învățământ superior, vă rugăm să specificați, de exemplu, informații cu privire la sfârșitul repararea și întreținerea de smartphone-uri și tablete Android, precum și despre cursul pe tema creșterii volumului vânzărilor și îmbunătățirea eficienței publicității.

Dar Nu specificați că, să zicem, cursuri de trecut și cursuri de cusut – Chiar daca hobby-ul tau, care v-ați luat în timpul liber. Angajatorul consideră că acest aspect ca circumstanță, eventual, prevenirea. Este posibil să nu vă permite să permite să obțineți un inginer de locuri de muncă de stații celulare de bază.

Cum să specificați educație suplimentară?

Training – Ajutor pentru programul de studii postuniversitare stăpânești sau să continue să stăpânească. Același specificist radio este util, de exemplu, să fie supuse unui curs de limba engleză în profunzime pentru ingineri (să predea limba engleză tehnice). El nu va interfera cu cursurile de coaching, publicitate media, promovarea și promovarea site-urilor web. Astfel de cursuri, la rândul său, contribuie la promovarea acestui specialist al pieței muncii.

Un alt exemplu: specialist în domeniul științei și managementului informaticii, sisteme informatice utile pentru a suferi programe de web extinse sau cursuri de cameraman. Nici măcar găsirea activității principale în nici o companie, ei funcționează bine, de exemplu, pe aspectul și promovarea site-urilor – efectuează comenzi majore neoficiale și pe diferite clienți unul de celălalt.

Datorită cursurilor de sprijin pentru îmbunătățirea calificărilor către angajații promițătoare mai ușor de declarat în toate. Cu o depunere corectă și avantajoasă a dvs., ei nu vor rămâne fără muncă 15 minute.

Exemple de scriere în CV

Pentru a obține locul de muncă dorit, deschiderea, specificați corect datele dvs. de educație. Va fi principalul opțional – nu contează, dar ar trebui să coincidă cu tema poziției dorite. Deci, dvs. și angajator sunt mai bine configurate la o cooperare reciproc avantajoasă. Mai jos sunt mai multe exemple caracteristice – extrase din rezumat tipic, datorită căruia solicitanții au un succes. Astfel, informațiile despre educația primară sunt indicate complet.

 1. 2011-2016. Institutul de Economie, Management și Drept, G. Moscova. Facultatea de Economie, Specialitatea „Economie și Producție de Management”.
 2. 2017. Centrul Moscovei pentru soluții de afaceri. Seminarii și prelegeri pe subiectul „Fixarea recepțiilor și tehnicilor de vânzări active”.
 3. 2010-2015. Socyaniversitatea Rusiei, Facultatea Socio-umanitară, Departamentul de Filosofie Socială. Specialitate „Pedagog”.
 4. 2012-2017. Institutul Tehnic Moscova, Facultatea de Sisteme de Informații, Specialitatea „Programare”. Există un maestru de master (învățare cu normă întreagă).
 5. 1997-2002. Universitatea Pedagogică din Moscova. Specialitatea „Lector de limba engleză și germană”.

  Asigurați-vă că indicați cine și unde ați fost listați – studenți absolvenți, licențe, studii doctorale și altele. Informații despre educație suplimentară Vnevozovsky este indicat, de exemplu, după cum urmează.

  1. 01-07.2010 G. Cursuri de limba engleză – Școală superioară cea mai bună engleză.
  2. 05.2011 G. Prelegeri și seminarii pe subiectul „iau și metode de vânzări extrem de eficiente”.

  Cursurile suplimentare de formare avansate nu sunt specificate înainte de educația principală. Asigurați-vă că pentru a specifica tipul și punctul de vedere al cursului (Limbă, Computer). Esența programului de formare este, de asemenea, stabilită în mod clar: în cazul în care este de programare cursuri – specifica limbajele de programare stăpânești.

  Nu specificați lista de cursuri și programe de instruire pe care nu le-ați fi utile în această lucrare.

  Concluzie

  Este avantajos să le prezinte – în mod clar și comprimat pentru a descrie avantajele tale, demnitatea. specificând corect informațiile cu privire la orice formațiune, va crește în mod semnificativ șansele de faptul că recrutorul sau șeful companiei cu care se confruntă va da „lumina verde“. Fără aceste informații, nici un CV cu drepturi depline și concis.

  Despre modul de a face corect un CV, uite următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: