Cum să stabilească obiective și să le atingă?

Cum să stabilească obiective și să le atingă?

Oamenii moderni trăiesc în scopul de a stabili orice obiective și să le atingă. Unii doresc să atingă înălțimi în afaceri, alții se străduiesc pentru bogăție, și suficient de a treia să strălucească soarele și ar fi ca să mănânce și să bea. Astfel, nici o persoană nu se poate face fără a stabili obiective.

Pentru ce este pentru?

Această întrebare este retorică. O persoană care are nevoie de obiectivele stabilite, așa cum el este de fapt un om rezonabil. Dacă oricare dintre noi încetează să stabilească orice sarcini pe care le poate rezolva întrebări în viitorul nostru, el va rămâne cu nimic. Și atunci trebuie să spunem că obiectivele sunt importante pentru a fi în măsură să pună în mod corect. De exemplu, în cazul în care o persoană nu este în măsură să pună un anumit obiectiv, el ca rezultat nu va primi ceea ce a vrut să se. Necesitatea de a nota că stabilirea problemei specifice afectează în mod semnificativ acțiunile care vor fi luate pentru a rezolva.

În special, în cazul în viitor student vrea să obțină o educație medicală, el are nevoie să studieze științele naturale. Studiul literaturii de specialitate va conduce la faptul că el va deveni în cele din urmă un filosof. Dacă înțelegem în mod clar că au stabilit un anumit scop, conștiința noastră ne va ajuta să efectueze astfel de măsuri care vor conduce la un rezultat pozitiv. Există, de asemenea, persoane care trăiesc fără un plan de acțiune. De exemplu, se înscriu pe principiul „casei de familie”. Uneori o relaxare în calea lor de vacanță se întâmplă în viața lor. Dar oamenii obișnuiți cu rutina și vacanța sunt plictisitoare, pentru că nu o planifică.

O astfel de distracție de rutină nu va dori nici măcar inamicul. Viața plictisitoare poate aduce orice persoană la extrem.

Din aceasta putem concluziona că Omul trebuie să stabilească goluri. Numai atunci viața lui va fi umplută cu semnificație și va aduce satisfacție și fericire. Ar trebui să se țină cont de faptul că chiar și realizările foarte modeste contribuie la ființa umană foarte mare bucurie. În plus, stabilirea de obiective aduce oricare dintre noi orice beneficii materiale. Prin urmare, putem exista fără bine minte și se lasă unele relaxare în formă de recreere excelente și diverse achiziții.

Fiecare persoană în cap are în mod necesar idei pe care vrea să obțineți de la viață. De exemplu, cineva vrea cu adevărat să schimbe aspectul lor, iar cineva vrea să crească într-un plan spiritual. Există persoane care caută viața de călătorie și lipsită de griji. Această listă poate fi continuată la infinit, din moment ce cât de mulți oameni trăiesc pe Pământ, la fel are și dorințe. Cu toate acestea, în cazurile de mai sus, este important nu numai să formuleze un obiectiv, dar, de asemenea, pentru a programa pașii care vor duce la obiectivul.

Și totuși, oamenii care nu doresc să stabilească orice obiective de multe ori au motive să. Ele nu pot fi numite grave. De exemplu, unii se tem că planurile lor nu vor aproba alții, și alții a pus goluri, dar nu vreau să fac nimic pentru a le atinge. Mulți pur și simplu nu dispun de timp pentru a pune în aplicare planurile. Sunt cei care expirati rapid pe calea dorințelor lor.

În plus, ele pot opri în continuare teama de schimbare. Atunci când se întâmplă acest lucru, o persoană începe să experimenteze emoții negative. Și dacă o persoană care încă mai începe să lupte temerile sale, el devine posibilitatea de a avansa rapid.

Setarea corectă a obiectivului

Trebuie să fii capabil de a pune corect un scop în viață. Acest proces face ca o persoana calma si sigur. Prin urmare, atunci când apare un gol, o persoană poate lua situația sub control. Claritatea obiective face posibilă oricare dintre noi entuziasm.

În plus, putem evalua atât de mult cu luciditate rezultatele intermediare și acțiuni specifice prescrie. În cazul în care obiectivul este atins, vom obține posibilitatea de a auto-realize. Și astfel că obiectivul este atins, se bazează pe executarea punctelor de mai jos.

concretețe

Fără acest element, este imposibil de a merge mai departe. O persoană trebuie să ne imaginăm în mod clar ceea ce vrea cu adevărat. Pentru a face acest lucru, vizualizați dorința. Acest lucru se poate face în diferite moduri.

 • Desenați dorința pe foaia de hârtie. Dacă doriți să cumpărați o mașină, apoi lăsați imaginea să fie destul de clar. Pentru a face acest lucru, utilizați vopsele și creioane colorate. În plus, în partea de jos în conformitate cu imaginea, scrie parametrii mașinii, cum ar fi anul de lansare, volumul motorului. Plasați această schiță în cadru și atârnă în locul cel mai proeminent.
 • Scrie dorința pe o foaie de hârtie. Dacă doriți să avanseze prin scări de carieră, apoi se descrie în toate detaliile ceea ce doriți să obțineți. Informațiile trebuie să conțină numărul de zile lucrătoare, salariu.
 • Puteți face o dorință carte. Oamenii care au profitat de acest fel spun că este foarte eficient.

Measleness

Acest factor afectează în mod semnificativ realizarea rezultatului. Trebuie să știți exact ce puteți îndeplini condiția. În plus, această condiție ar trebui să exprime un anumit sens și să aibă limite. De exemplu, dacă doriți să zburați pe Lună în avion sau obțineți-o de pe cer, atunci va fi un astfel de scop pe care nu îl veți ajunge niciodată. Prin urmare, scopul ar trebui să fie rezonabil. Trebuie să aveți idei clare despre modul în care acționați pentru a îndeplini condiția.

Datorită faptului că veți calcula în avans costurile energetice și temporare, puteți înțelege cantitatea de lucru care trebuie efectuat. De îndată ce acceptați orice decizie, continuați imediat calculele. De exemplu, ați vrut să construiți o casă. Să presupunem că aveți deja un complot, atunci trebuie să aflați costul materialelor și să vă gândiți la alte cheltuieli. Unii oameni, realizând că nu vor putea să plătească activitatea constructorilor, ei înșiși încep să construiască o casă. Principalul lucru este de a calcula oportunitățile fizice.

Amintiți-vă că calcule incorecte poate duce la ceea ce nu se poate realiza dorit. Apoi, este posibil să aveți o problemă mentală. Vei fi nervos și de panică.

Smash pe subactivități

Oricine se confruntă cu o oarecare teamă înainte de a începe orice afacere. Este un fenomen natural. Personalitatea normală se simte întotdeauna responsabil, asa ca e frica de a face ceva în avans modul în care aveți nevoie. Când apare o sarcină globală la orizont, atunci oricine involuntar începe să fie nervos, pentru că se pune întrebarea în fața lui – în cazul în care pentru a începe? Și aici răspunsul va fi astfel – în primul rând, este necesar să te calmezi.

Apoi, va trebui să se gândească bine despre modul în care acționează. Și apoi împărțit sarcina volumetrică pentru subactivități. Comparați obiectivul dvs. cu un portocaliu imens. Tu nu va fi capabil să-l arunce complet în gură și o dată mâncat. În acest caz, cea mai rezonabilă la început pentru a scăpa de piele groasă. Apoi, împărțiți fructele în felii și să mănânce. Un lobulul este de dorit să mănânce încet și cu voluptate.

În mod similar, este necesar să se acționeze în cazul unei rezolvarea problemelor pe scară largă. Acesta trebuie să fie împărțit în etape. Acest lucru este cel mai bine realizat pe o foaie de hârtie. Desenați un program de lucru. Asigurați-vă că pentru a păstra în minte complexitatea lor. Dacă problema este greoaie, apoi selectați timpul său suficient de decizie. Acest lucru trebuie făcut pentru a se asigura că nu sunt în grabă și nu fi nervos, dacă nu păstrați în intervalul de timp. După aceea vă va ține la programul și munca grea.

De exemplu, elevul va trebui să se pregătească pentru examen și de a învăța o mulțime de informații. Desigur, pentru a îndeplini o astfel de condiție nu va funcționa pentru câteva zile. Și dacă își împarte problema pentru mai multe părți, care vor fi discutate de ceva timp, va depune cu ușurință materialul.

Realizare

Înainte de a instala orice obiectiv, trebuie să luați în considerare realizabilitatea. De ce să petreceți timpul în acest scop care nu va fi niciodată atins? Cred că răspunsul este evident.

Este necesar mai întâi Gândiți-vă la costurile fizice, morale și materiale și apoi începeți sarcina. Dacă vă incorerați capabilitățile, atunci obiectivul dvs. va fi doar un vis. Prin urmare, trebuie să efectuați mai multe acțiuni.

 • Verificați toți pașii. Planul ar trebui să fie cel mai ușor de înțeles.
 • În capul colțului, puneți o dorință și apoi o transformare treptată. În cele din urmă ar trebui să vedeți obiectivul.
 • Începeți mental să faceți acest lucru.
 • Dacă nu aveți suficientă experiență și cunoștințe, ratați riscurile.

Astfel încât să puteți înțelege pe deplin cât de mult dorinta ta este real, Analizați din nou toate opțiunile interne. Pentru a face acest lucru, va trebui să revizuiască toate resursele pe care le au. În continuare, evaluează pe o scară de 1 la 10 porții achievability. Fii sincer la maximum. În nici un caz, nu uitați că unele obstacole pot apărea pe calea obiectivului. Nu uitați: acestea pot apărea brusc și stricat în mod semnificativ activitatea.

În mod constant verificați-vă pe corectitudinea acțiunilor și nu încercați să obțineți off de la direcția specificată. În cazul în care ceva nu merge bine, ne-ar dori să dezvolte un plan b.

Caracteristici de realizare

Atinge tot ce poți, dacă aveți anumite caracteristici care vă permit să avanseze. Înainte de a continua cu atingerea țintei, trebuie să învețe să fie persistente. Amintiți-vă că această caracteristică este aproape un factor major care vă va permite să obțineți mult în viață. Și apoi atrageți anumite calități în acțiunile dvs.

 • Încrederea în puterea voastră. Întotdeauna evaluați în mod sobru avantajele și dezavantajele dvs.
 • Ingeniozitate. Ea vă va ajuta să găsiți o cale de ieșire din orice situație nefavorabilă.
 • Auto-disciplina Ajutați-vă să vă păstrați în mână.
 • Auto-propunere Vă susține dacă nu se întâmplă.
 • Optimism va configura întotdeauna modul dorit.
 • Umor va sprijini când sunteți înfricoșător sau trist.
 • Dorința de a fi cel mai bun nu vă va lăsa să vă reduceți mâinile.
 • Bine lucrat va ajuta atunci când trebuie să atașați un număr mare de forțe într-un timp foarte scurt.
 • Comunicabilitate vă va ajuta când aveți nevoie de sfaturi.
 • Bunătate va configura oamenii pentru comunicare, iar cei mai mulți vă vor păstra moral.

Greșeli comune

Înainte de a stabili obiective, trebuie să vă gândiți cum să nu vă confundați. Prin excluderea erorilor, veți înțelege cum să obțineți rezultatul și nu face nimic pierde în același timp. Gândiți-vă ce o rateaza poate concluziona.

 • În irealitate de executare. Nu ar trebui să visezi că vei deveni un milionar mâine, fără a avea un ban astăzi în buzunar.
 • Într-o orientare îngustă. Nu este nevoie să se gândească la ziua de carieră lungă, dacă setați un astfel de obiectiv. Este necesar să se gândească la odihnă, și despre prietenii. În caz contrar, arde doar până când „zbura“ către obiectivul dvs.
 • definiție nevalidă a realizărilor țintă. Punerea un gol, asigurați-vă că pentru a evidenția cantitatea dorită de timp pentru a atinge. În același timp, decide cu privire la perioadele de care aveți nevoie pentru a elimina circumstanțele de forță majoră, care vor apărea în mod necesar.
 • Foarte des, oamenii interfera cu perfecționismul. Atunci când există o dorință puternică de a comanda, atunci această dorință devine obsesivă. Statele obsesive interfera mereu cu si care au nevoie pentru a scăpa de ele.
 • Temerile și temerile. De îndată ce începe să extract de frica, starea psihologică se va scufunda, iar acest lucru va afecta munca depanat.
 • obiective pot, de asemenea, afecta impuse. Ignoră oameni necunoscuți și invidioși.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: