Cum se creează inginerul de design Resume?

Cum se creează inginerul de design Resume?

Rezumatul inginerului de designer – specific, în cazul, informația care permite angajatorului în absență să obțină prima impresie despre dvs. ca un viitor lucrător și subordonat. Ea reflectă ceea ce angajatul viitor este capabil de a lucra și de modul în care. Informații suplimentare despre candidat pentru această funcție vor fi dezvăluite în scrisoarea însoțitoare și în interviu.

Caracteristici de compilare

Rezumatul solicitantului la poziția de inginer-designer trebuie să conțină informații de bază pictate.

  • Informatii personale (Numele complet, cazare oraș, data nașterii). Poate că indicația statutului căsătorit. Dacă sunteți student, specificați anul sosirii și al universității, facultatea, care studiază, specialitatea, forma de formare. Formarea corespondenței și vizita gratuită pentru studii excelente – un motiv pentru angajator pentru a vă oferi o șansă de a lucra cu angajații companiei sale.
  • Educaţie. Specificați colegiul, universitatea, care a absolvit, specialitatea, ani de studiu, facultate. Despre specializarea la angajator a raportat cursuri suplimentare care participă la eliberarea de studiul principal (și de muncă suplimentară, dacă ați lucrat în acești ani). Dacă umerii sunt doar o școală, atunci fără auto-educație și cursuri de trecere pentru munca de succes pe care ați ales-o, sunteți puțin probabil să luați.
  • experiență de muncă. Specificați experiența, perioadele de muncă (după an, puteți cu precizie până la lună) la locurile anterioare de lucru. Denumiți companiile și enumerați posturile pe care le-ați ocupat, spuneți-ne pe scurt despre îndatoririle fiecărei locuri de muncă din trecut. Nu ascunde informații despre realizările, prin promovarea pe scara carierei (dacă a fost).
  • Lista abilitățile și calitățile personale. Lista ar trebui să fie scurtă, dar exhaustivă. Numai esență, nimic de prisos.
  • În cazul în care angajatorul solicită să se precizeze așteptările salariale, Indicați intervalul de sumă pe lună pentru care sunteți gata să lucreze.
Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stii despre cariera

De asemenea, este în valoare de vedere unele caracteristici fără de care recrutorul poate trimite CV-ul la coș, și nu șeful companiei de a aproba candidatura pentru un interviu.

Poate fi necesară o scrisoare de însoțire în care aveți dreptul să-i spun pe scurt despre promovare în domeniul ales.

Sfaturi pentru scriere

Dacă doriți să obțineți poziția unui inginer proiectant de conducere, dar dintr-o dată sa dovedit a fi talentat în două sau mai multe domenii de activitate – să se răspândească, de exemplu, că ați promovat cursurile în croitoreasa, nu au nevoie de. Dar, informații cu privire la trecerea de formare pe pachete software 1C, din care XCAD (de exemplu, AutoCAD), COMPAS 3D sau similare, cunoștințele vor avea nevoie în mod necesar un inginer proiectant, trebuie să specificați. Aceasta va spori șansele de a fi luate pentru acest post vacant.

Nu specificați un hobby care vine împotriva muncii dvs. principal – în cazul în care nu-l completeze. Informațiile pe care le în timpul liber câștiga, „pompare“ si vanzarea de conturi în jocuri online, va strica impresia de tine. Cu toate acestea, în cazul în care creați desene și proiecte de mobilier de uz casnic, care, înainte de faptul că nu a fost, angajate în companie aeriană sau ceva de genul asta, atunci o astfel de informații vă caracterizează ca un designer de potențial dezvoltator.

Este categoric imposibil de a indica detalii prea personale: religia, participarea în comunitățile care nu îndeplinesc munca ta viitoare, și alte câteva tipuri de date cu caracter personal.

Nu ascunde despre practica industrială în cadrul cursurilor de conducere, munca voluntară neremunerată în instituții și organizații care contribuie la aprofundarea cunoștințelor și obținerea nouă experiență. Utile vor fi:

  • Vara Informații de lucru+
  • asistență pentru cadrele didactice specifice în universitatea lor+
  • muncă de către un antreprenor privat (chiar și cu diferite grade de succes)+
  • Munca temporară în tot felul de proiecte în timpul studiului+
  • Prezentări a standurilor expozitionale.
Citește mai mult  Cum să specificați experiență în CV-ul?

Acesta este portofoliul tau de lucru format din oferte în specialitate. Acesta raportează dorința de a lucra pentru un rezultat decent. Printre alte lucruri, pot exista dreptul de proprietate perfect de limba engleză, posesia certificatului de cel puțin conducerea autoturismelor (B-categorie), concursuri câștigate de conducere, posturile alese în universitate (pornind de la farurile), performanțe peste 4 puncte și diverse abilități tehnice.

Probă

De exemplu, un CV al fostului inginer de instalare care a lucrat timp de 11 ani într-o companie celulară.

„Ivanov Ivan Ivanovich, 12.04.1985. R.

Locul de cazare – Moscova.

Număr de telefon mobil: 89031234567, E-mail: III85 @ Mail. RU.

Ţintă: Obțineți un inginer de designer.

A lucrat În PJSC Megafon, poziția – instalator de dispozitive de alimentare cu antenă de stații de bază celulare.

Ani de muncă – 2007-2018.

Responsabilități: Întocmirea schemelor de instalare și a diagramelor de punere în funcțiune ale antenelor și liniilor de conectare pentru stațiile de bază 3G / 4G la instalații, elaborarea scărilor tehnice pentru lucrările viitoare și pregătirea soluțiilor tehnice, care lucrează cu desene și documente de proiect.

Educaţie: Universitatea Tehnică de Stat din Donskaya (Rostov-on-Don), Facultatea de Comunicații Media și Tehnologii Multimedia.

Specialitate – Tehnologii și sisteme de comunicații de infocomunicații (absolvit în 2007.). Specializare – sisteme radio, comunicații mobile și acces radio.

Abilități de profesie: Lucrul cu MS Word, Excel, AutoCAD, cunoașterea limbii engleze tehnice.

Calitati personale: Gândirea tehnică (sistem), concentrându-se în lucrarea la un rezultat cu succes, orientarea către client (cooperarea cu clienții la maxim).

Recomandări și scrisoare de însoțire Voi da la cererea angajatorului „.

Citește mai mult  Rezumatul designerului: Reguli de înregistrare și facilități

Concluzie

Creați un inginer de designer de CV-uri este ușor. Designer – o poziție care servește continuarea experienței dvs. dobândite în proiecte în care ați participat la aspectul, instalarea și punerea în funcțiune a dispozitivelor, a structurilor și a sistemelor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: