Cum se creează o grădină pentru copii CV-uri?

Cum se creează o grădină pentru copii CV-uri?

Abilitatea de a compila cu competent un CV va ajuta nu numai să obțină doar un loc de muncă, ci și într-o poziție nouă, rezolvând rapid și cu exactitate probleme legate de auto-testare. Prin urmare, chiar dacă aveți deja un loc de muncă, psihologii de afaceri sunt recomandați să aibă un CV ca document strategic, care în cazul schimbărilor de carieră vor fi la îndemână. Nevoie de un astfel de document și educator.

Într-un mediu competitiv, un rezumat propus se acordă proprietarului său.

Reguli fundamentale

Pentru ca dispozitivul să lucreze astăzi, nu este suficientă o dorință și o educație adecvată. Angajatorul caută informații concise, exacte și informative, portret de afaceri al unui potențial angajat. Și reluarea ar trebui să fie astfel, Să depună informații ar putea satisface o persoană care dorește să obțină rapid răspunsul potrivit la cererea sa. Așa cum spun aceiași psihologi, citesc „diagonal” – o locuință frecventă a angajatorului. Și dacă știți cum să scrieți așa, vă veți acorda atenție.

Ce ar trebui să fie în rezumatul profesorului de grădiniță.

 • Scopul rezumatului. Specificați poziția de a aplica pentru.
 • Educaţie. Specificați toate: Cursuri, recalificare. Certificatele trebuie, de asemenea, să fie celebrate.
 • Educatie suplimentara. Dacă presupuneți că primul element este voluminos, instruiri și seminarii care au avut loc cu emiterea unui certificat, transferați la acest articol.
 • experiență de muncă. Specificați intervalul de timp, locul, poziția în ordine cronologică.
 • Abilități profesionale. Aici nu este necesar să listați acele obiecte care sunt indicate în diploma. Marcați ceea ce se poate aloca ca un specialist. De exemplu, experiența cu programe experimentale, o vastă experiență de evenimente de deschidere, propriul sistem eficient de lucru cu părinții și T. D.
 • Calitati personale. Indicați 5-7 calitati care mai luminos ai descrie, de exemplu: responsabilitate, precizie, stabilitate emoțională, inițiativă, attentiveness.
 • Informații suplimentare. Pentru solicitanții de locuri de muncă, este important să se pună imediat un potențial informator angajator cu privire la starea civilă, prezența copiilor mici și T. D. În cazul în care angajatorul refuză solicitantului, datorită faptului că, de exemplu, educator numai căsătorit și poate merge în curând la un concediu de maternitate, aceasta va fi o discriminare. Și solicitantul nu ar trebui să fie justificată de la dispozitivul să funcționeze, ci pentru a spune despre poziția familiei sau caracteristicile stării de sănătate în acest moment ar putea foarte bine.

Ai nevoie de o fotografie?

Dacă trimiteți un CV prin e-mail, aveți posibilitatea să atașați la dosar scrisoare cu o fotografie. Nu este nevoie strict de a face acest lucru, dar această comunicare de afaceri va fi mai deschisă, iar portretul va face un CV complet. Acesta poate fi doar o fotografie portret, cel mai de succes în arhivă. Poți trimite o fotografie de la locul de muncă, unde, de exemplu, interacționați cu copii.

profesionale cu fotografie astăzi nu sunt de lux, dar unul din timp. Găsiți posibilitatea de a le comanda un astfel de set: fotografii de înaltă calitate, în cazul în care comandantul ați descris cel mai de succes, este avantajos și, în același timp, mai mult de o dată puteți utiliza. Chiar și în atașarea fotografiei la CV.

Scrisoarea de transmisie

Există reguli general acceptate modul de a face astfel de scrisori. Se întocmește pe o formă separată, trimisă în formă tipărită. Dacă aplicați o scrisoare către un rezumat electronic, îl puteți scana.

Există principalele puncte ale scrisorii de sprijin pe care trebuie să le cunoașteți.

 • Poziția de revendicare (sau poziții conexe).
 • Legătura cu sursa – specificați unde ați aflat despre posturile vacante.
 • Propunere de examinare a candidaturii dvs.
 • Expunerea scurtă din rezumat – de ce ar trebui să luați în considerare, literalmente 1-2 propoziții.
 • Partea motivantă. Specificați când sunteți gata să începeți să lucrați și cu ce starea de spirit intenționează să o facă. De exemplu: „Începând cu 1 octombrie 2019, cu inspirație și ambiții profesionale, este gata să înceapă munca”.

Scrisoarea de însoțire trebuie să fie scurtă, competentă, ușor de citit.

Cum să faci?

Încercați să scrieți un CV utilizând recomandări. Scrieți scurt, ridicați cuvintele, nu mergeți dincolo de stilul de afaceri.

Calitati personale

Există calități care nu se referă direct la profesia dvs. De exemplu, puteți fi o persoană ospitalieră și generoasă, dar astfel de informații de pe un dispozitiv nu are valoare.

Ceea ce este cu adevărat important pentru angajator:

 • În măsura în care sunteți responsabil și persoana obligatorie+
 • Ești tactic+
 • Cum ești empatie+
 • Știți cum să restrângem emoțiile, să reacționați calm pentru stres+
 • Sunteți pregătiți pentru creșterea profesională – aveți ambiții, vanitate rezonabilă, interes pentru dezvoltare în profesie.

Marcați astfel de calități, încercați să nu faceți valabilitate. O astfel de analiză arată de obicei cum să lucreze.

Drepturile oficiale

Ce taxe ați efectuat la același loc de muncă: Specificați-le dacă este necesar, cu clarificare. În plus față de îndatoririle de bază ale educatorului, poate că ați condus asociația metodică sau ați condus clubul de familie. Poate că ați fost responsabil pentru evenimentele sindicale sau comunicațiile organizate cu structuri sociale. Printr-un astfel de element, angajatorul vă poate vedea punctele forte, desemnați-vă perspectivele în noua echipă.

Abilități și realizări profesionale

Momentele de lucru obișnuite nu sunt necesare pentru a lista. Specificați aceste evenimente, proiecte pentru care ați primit certificate sau au fost acordate cumva diferite. Este oportun să se indice calificările, participarea la concursuri profesionale. Chiar dacă nu ați luat un premiu în competiție, specificați faptul de participare.

Mark aici Cariera momentelor cheie sunt unele proiecte care au devenit un pas pe pasul pentru tine ca și pentru un profesionist. Arătați propriile abilități organizaționale, este foarte important să le acordați să înțelegeți angajatorul că știți cum să lucrați cu părinții dvs., cu o echipă și, desigur, cu băieții.

Hobby-uri și hobby-uri

Desigur, dacă vă specificați că vă place să atrageți, veți fi solicitat în curând să ajutați cu designul expoziției și T. D. De aceea În acest moment, precizează sincer că nu sunteți avertizați pentru a demonstra într-un mediu profesional.

De exemplu, sunteți angajat în sport, iubiți jocurile active și, dacă este necesar, sunteți gata să participați la Jocurile Olimpice ale instituțiilor de învățământ.

Ce să scrie fără experiență?

În acest caz, este necesar să se accentueze aceste abilități și experiență pe care le-ați primit în timp ce studiați, practică. Poate că proiectul dvs. de diplomă a fost sub un subiect urgent și evoluțiile sale pot fi utilizate în activitatea practică a educatorului. Feedback-ul curatorului cu privire la practica dvs. pre-diplomă poate fi atașat la Rezumat ca declarație de expertiză.

Fiecare profesor trebuie să se ocupe de auto-educație. Chiar înainte de a intra în muncă, selectați subiectul care va face obiectul unui studiu aprofundat pentru următorii ani. Indicați subiectul și modalitățile de a studia intr-un CV ca unul dintre scopurile profesionale: aceasta va arăta că angajatorul Chiar și fără experiență, vă sunt deja incluse în acest proces, deja ambițios și nu intenționează să rămână în Amplua „începător Etern“.

Informații suplimentare despre dvs

În acest moment, specificați că, Ceea ce pare să vă important pentru angajator. De exemplu, știți bine o limbă străină sau să aibă experiență cu copii cu caracteristici de dezvoltare. Poate că atestarea, acreditarea, verificarea frontală și T a avut loc în fostul tău loc de muncă. D., a cărui experiență de trecere a ajutat, de asemenea, cresterea ta profesionala.

Precizați starea familiei tale aici, locul de reședință. Poate că trăiești doi pași, iar acest lucru este un bonus pentru tine – Angajatorul este convenabil să aibă un angajat care nu va fi târziu și t. D.

Ceea ce nu trebuie să scrieți?

Sunt cuvinte care nu sunt mai bine pentru a fi utilizate în CV-ul. De exemplu, „învățare“ – nu cel mai cuvântul corect și precis. În primul rând, te pune într-o poziție incomodă în mod deliberat, ca și în cazul în care sunteți în căutarea de muncă și gata să învețe. Dar trebuie să te prefaci că nu un începător, dar un specialist competent. În al doilea rând, lipsa de precizie în formularea nu este cea mai bună caracteristică a profesorului.

Nu postați în puncte rezumat următoarea:

 • Feedback-ul negativ pe același loc de muncă+
 • informații pe care le compromis+
 • informații false (nu intercepta le nu le atribuie un merit inexistent)+
 • obiective încețoșate (nu scrie că sunt de acord cu oricare poziție și orice program)+
 • Cerințe proprii – acestea sunt inadecvate.

În cele din urmă, multi se evita. liste Faceți înregistrarea. Scrie la oferte inutile. Ton mesaj – de afaceri, prietenos.

Eșantioane

Majoritatea solicitanților sunt interesați în exemple gata făcute. Privind pentru tine de a lucra ca o zi de grup extins, o școală internat corecțională, un educator într-o tabără sau asistent, un tânăr profesor – acționează pe un anumit șablon.

Luați în considerare un CV eșantion exemplar.

 • Ivanova Olga Antonovna. Data nașterii – 10.08.1984. Detalii de contact (telefon mobil, e-mail).
 • Ţintă – Caută noi oportunități de creștere și dezvoltare profesională, utilizarea oportună a experienței și a competențelor.
 • Educaţie – Novosibirsk Universitatea Pedagogică de Stat, specialitatea „Învățământul preșcolar. Limbă străină“, 2005-2010 Uch.Gg.
 • Educatie suplimentara. cursuri pedagogice pe studiul tehnologiilor pedagogice moderne, 2014., Moscova, institut umanitare moderne, cursuri de formare avansate bazate pe Academia de Studii Postuniversitare de formare, Moscova, 2016.
 • experiență de muncă. Numărul 17 Nursery-Garden, g. Novosibirsk, profesor, șef de Limba Engleză Mug (2006-2011.), Guo „Child Development Center”, g. Novosibirsk, profesor, șef al asociației metodologice (2011-2019.).
 • Abilități profesionale. Cunoașterea GEF a, capacitatea de a lucra cu instrumente multimedia care promovează Informatizarea procesului educațional. Cunoașterea limbilor străine – engleză (principal), Franceză. abilități organizatorice, capacitatea de a lucra cu cantități mari de informații, cataloage electronice. abilități de comunicare de afaceri. Experiență în organizarea de seminarii de instruire pentru părinți. Cunoștințe de psihologie vârstă. Experiența în participarea la concursuri de calificare profesională. (Aici puteți lista o listă separată de realizări – diplome, mulțumiri).
 • Calitati personale. abilități organizatorice și de conducere, stabilitate emoțională, punctualitate, constiinciozitate. Știu cum să lucrez într-o echipă, organizează competent spațiul de lucru. Transmisibil, prietenos, activ.
 • Informații suplimentare. Căsătorit (soț, Ivanov Igor Alexandrovich, inginer-tehnolog), doi copii – Ivanova Iulia, student 1 clasa (7 ani), Ivanova Elizabeth, elev pentru grădiniță (5 ani).

Nu există o formă strictă de rezumat pentru postul de îngrijitor, vă puteți dezvolta propria structură a documentelor, concentrându-se pe recomandările generale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: