Cum se creează un rezumat al chelnerului?

Cum se creează un rezumat al chelnerului?

Chelnerul este un lucrător de service. Contrar convingerii generale că fiecare persoană dispusă poate deveni un chelner, selecția pentru această poziție este destul de strictă. În același timp, fiecare angajator, în funcție de instituția particulară, poate numi diferite cerințe pentru solicitanți. Cum se creează un rezumat al chelnerului? Ce să scrieți în scrisoarea de însoțire? Ce blocuri trebuie incluse în documentele pentru ocuparea forței de muncă? Răspunsuri la acestea, precum și alte întrebări pe care le veți găsi în noul nostru material.

Reguli fundamentale

Rezumatul oricărui chelner trebuie să respecte fotografia. Lucrul este că activitatea acestui specialist este direct legată de apariția sa, astfel încât angajatorul prevede adesea această cerință în descrierea vacanței. În plus, aceleași reguli generale care se aplică documentelor similare ale altor specialiști se aplică rezumatul chelnerul. Printre acestea, puteți selecta următoarele:

 • Structura care va ajuta citi documentul mai ușor și mai rapid+
 • Nu există erori (pentru aceasta trebuie să citiți documentul de mai multe ori înainte de expediere)+
 • Unitatea de înregistrare (aceasta se referă la font și aliniere)+
 • Lungimea optimă (nu mai mult de 2 pagini).

În plus, înainte de marginea CV-ului Este important să citiți fișa postului încă o dată. Unii angajatori verifica candidați pentru attentiveness, astfel încât la sfârșitul anunțului poate indica orice detalii. De exemplu, acestea pot fi anumite cerințe pentru utilizarea subtitrării neferoase sau cuvinte cod. De asemenea, este important să vă asigurați că vă trimiteți CV-ul la timp (Este mai bine să facă acest lucru chiar și cu câteva zile înainte de data finală). Deci, vă dea dovada de responsabilitate si disciplina angajatorului.

Cum să scrie corect?

La depunerea unui CV pentru chelnerul post-casier, ospătar senior sau un angajat obișnuit, este important să ne amintim simplu, dar reguli importante pentru elaborarea acestui document. Luați în considerare secțiuni cheie care trebuie să fie conectat CV-ul tau.

Calitati personale

Din moment ce o parte semnificativă a timpului său de lucru, chelnerul este în comunicarea cu clienții, calitățile sale personale joacă același rol important ca aptitudinile profesionale. În primul rând, chelnerul profesional trebuie să fie politicos și prietenos. Trebuie să fie capabil de a crea o atmosferă plăcută și o stare de spirit bună la vizitatorii care au venit să se stabilească. În plus, printre calitățile personale, puteți specifica următoarele:

 • toleranta la stres – angajatorul va evalua o astfel de caracteristică a chelnerul, ori de câte ori acest angajat trebuie să lucreze cu un număr mare de comenzi+
 • memorie buna – Veți avea nevoie nu numai să-și amintească întregul meniu de cafenele sau restaurant, dar, de asemenea, dețin toate ordinele de vizitatori în capul meu+
 • non-conflict, calm – Această caracteristică va fi utilă în cazul în care rămâne client nemulțumit de un fel de mâncare sau de serviciu.
Citește mai mult  Posses pentru meditație

În care nu ar trebui să încerce să vă dea o persoană ideală. Desigur, caracteristicile sale negative nu sunt prescrise în CV-ul. Fii sincer și stai-te. Într-un fel sau altul, natura voastră interioară se va manifesta cu siguranță în sine în procesul de lucru.

Drepturile oficiale

În ciuda faptului că principala responsabilitate a chelnerul este serviciul de tabele și de comunicare cu clienții, un set de cerințe de locuri de muncă pot varia. De exemplu, unele organizații de alimentație publică necesită o cunoaștere chelner a elementelor de bază ale muncii barmanii – este atât de necesar ca chelnerul se poate găti o băutură (de exemplu, într-o situație de un mare aflux vizitator).

În general, în acest bloc, trebuie să scrie o poziție pentru care solicitați, precum și sarcinile care sunt gata pentru a efectua. Cu toate acestea, nu ar trebui să includă acțiunile pe care nu le dețineți în mod profesional. În caz contrar, puteți obține într-o situație destul de ciudată.

Abilități și realizări profesionale

Pentru ca chelnerul să lucreze pentru muncă (și, mai ales daca CV-ul servi în restaurantul de lux), acesta trebuie să aibă un anumit set de competențe cheie care vor fi utile în punerea în aplicare a activităților profesionale. Acesta este motivul pentru care în coloana „competențe profesionale“ ar trebui să fie prescris astfel de competențe importante pentru chelnerul ca:

 • Cunoașterea compoziției și a tehnologiei mâncărurilor de gătit+
 • Abilitatea de a lucra cu un sistem automat R-Keeper+
 • Înțelegerea fundamentelor dietei+
 • Proprietatea afacerilor de servire+
 • Cunoașterea regulilor codului de îmbrăcăminte+
 • vânzări+
 • Cunoașterea etichetei+
 • Deținând limbi străine și așa mai departe.
Citește mai mult  Totul despre profesiile științifice

Și, de asemenea, în acest bloc adesea prescris Realizările sale profesionale. De exemplu, puteți vorbi despre ceea ce a fost recunoscut ca angajat al lunii la locul de muncă anterior, a câștigat concurența regională între personalul de serviciu.

Un mare avantaj printre alți solicitanți pentru această funcție va fi un certificat sau o diplomă pentru cursuri profesionale.

Hobby-uri și hobby-uri

Indiferent cât de profesionist este un chelner, el nu este doar un angajat, ci și de o persoană obișnuită. De aceea majoritatea angajatorilor vor citi cu plăcere despre hobby-urile și hobby-urile. În această categorie puteți scrie opțiuni tradiționale: lectură sau sport, și extreme (de exemplu, skateboarding) sau neobișnuite (eco-cusatura) hobby-uri.

Ce să scrie fără experiență?

Dacă nu aveți experiență, dar doriți să obțineți poziția unui chelner, atunci acest lucru ar trebui să spună direct angajatorului. Nu este necesar să se mascheze – în linia de sinteză este de a fi „nici o experiență“. Cu toate acestea, la departamentul de personal angajat cafenea sau restaurant nu este imediat periat deoparte candidatura, este important pentru a arăta unele ingeniozitate. De exemplu, puteți spune în rezumat că dețineți toate competențele cheie chelner pot recita de inima meniul (dar asigurați-vă în prealabil că dețineți această informație este bun).

in afara de asta, aveți posibilitatea să se concentreze pe calitățile lor personale: S-ar putea fi capabil de a convinge pe oameni și un „suflet al companiei“. Și, de asemenea, important să spunem că sunteți gata și de studiu al.

Dacă este necesar, de asemenea, rețineți că acestea sunt gata să se supună cursul stagiului necesar. Informații similare se va asigura angajatorul că sunt reglate în mod serios.

Informații suplimentare despre dvs

Ca o informație suplimentară despre tine, puteți scrie despre ceea ce este acum studiază la universitate în specialitatea „Restaurant Business“, astfel încât să doriți să studieze cazul ca să spunem așa „din interior“.

În plus, puteți specifica că sunteți gata să lucreze în ture de noapte. Acest grafic este potrivit pentru orice date suplimentare care nu au intrat în documentul principal.

Cum se face o scrisoare de însoțire?

Trebuie remarcat faptul că scrisoarea de însoțire nu este un document necesar în ocuparea forței de muncă în postul de chelner. Necesitatea furnizării acesteia trebuie să fie indicate separat în postul vacant. În cazul în care nu există nici o astfel de marcă, atunci nu este în valoare de scris ea (aceasta este doar o lucrare de hârtie în exces pentru angajator). În același caz, dacă este necesară scrisoarea de însoțire, acesta ar trebui să fie elaborate în conformitate cu anumite principii și norme.

Citește mai mult  Cum se creează un antrenor de reluare?

Pentru a începe, trebuie spus că Scrisoarea de însoțire este posibilitatea de a spune despre tine mai în detaliu, dezvăluie-te ca un profesionist și ca persoană. În scrisoarea de însoțire poți vorbi despre educația ta, descrie în detaliu locurile anterioare de muncă.

Important! Nici scrisoarea de însoțire, nici CV-ul ar trebui să conțină informații care nu se referă în mod direct la postul „Ospătar“.

Când scrieți Sumar poate fi folosit doar unul formal de afaceri. În niciun caz Nu se poate utiliza expresii orale sau în instrumente artistice (De exemplu, metafore sau epitete). Amintiți-vă că acesta este un document oficial de afaceri. În ciuda faptului că scrisoarea de însoțire poate conține detalii despre viața personală, nu este necesar să se implice în detalii biografice excesive. sa nu uiti asta Scrisoarea de la lungimea sa nu poate depăși CV.

Este important să se scrie despre motivația ta de a depune un CV pe acest post vacant. Indicați ceea ce vă interesează într-o anumită poziție (de exemplu, vă place bucătăria sau conceptul unui anumit restaurant). Motivația deosebit de importantă este pentru acei candidați pentru postul de chelner care nu au experiență anterioară.

Eșantioane

Pentru ca capul dvs. să îndeplinească planul pentru compilarea unui rezumat pentru chelner, luați în considerare câteva exemple bune.

Dacă respectați toate regulile și recomandări pentru elaborarea unui rezumat și a scrisorii de însoțire, veți reuși să scrie documente oficiale profesionale, care va face o impresie bună pe angajator și le alocați din masa totală a solicitanților.

Cititi mai multe despre întocmirea unui rezumat din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: