Cum se scrie un CV Salemary si mecanic auto?

Cum se scrie un CV Salemary si mecanic auto?

Completate corect cu un rezumat al autoslemer va ajuta cu ocuparea forței de muncă. Este important să vă familiarizați cu informațiile pe care trebuie să le specificați în chestionarul, ce erori ar trebui să fie evitate și ce mecanic auto arata ca CV-ul.

Ce ar trebui să fie scris?

Mecanicul auto este un specialist universal care este considerat a fi un maestru pentru toate mâinile. El trebuie să fie impecabil să cunoască dispozitivul de noduri de mașini de diferite mărci, să posede o experiență bună și să fie în măsură să nu determine numai cauzele probleme în mașini, dar, de asemenea, să le elimine în mod corect. Un astfel de mecanic auto în orice service auto vor aprecia, iar plata va fi distinge printr-o dimensiune mai mare, în cazul în comparație cu maeștrii convenționale, care nu au astfel de calități.

Cu toate acestea, pentru ca dispozitivul să funcționeze, trebuie să le spuneți potențialilor angajatori cu privire la abilitățile și experiența dvs. cheie, ceea ce va ajuta un rezumat competent compilat.

Cerințe pentru completarea chestionarului în majoritatea cazurilor standard – mecanic auto pentru transport trebuie să picteze cinci blocuri principale.

 • Educaţie. De obicei, pe o reparație de blocare, vă puteți sprijini în școli, colegii și școli tehnice, precum și cursuri specializate pe care puteți crește descărcarea existentă sau pur și simplu obțineți o nouă specialitate.
 • experiență de muncă. Pentru o astfel de profesie se crede că cu atât mai multă experiență, cu atât mai bine. Asigurați-vă că specificați cu ce mărci de mașini pe care le-a ocupat.
 • Există servicii de profil auto care sunt direcționate către repararea transmisiilor sau a motoarelor, Alte STS se specializează numai pe vehiculele de marfă. Prin urmare, trebuie să vă specificați în întregime abilitățile, astfel încât angajatorul să știe în prealabil ceea ce reprezintă viitorul angajat.
 • De asemenea, trebuie să specificați calitățile personale, abilitățile suplimentare. Majoritatea angajatorilor apreciază în angajații lor abilitatea de a preda, munca grea, lipsa obiceiurilor proaste, inițiativa și operațional. În cazul în care solicitantul deține un PC, știe cum să folosească programe specializate, aceasta trebuie, de asemenea, să fie raportate, deoarece astfel de competențe pot fi utile, mai ales în cazul în care există o opțiune de creștere de carieră.
 • Dacă există un permis de conducere și o mașină, această informație este, de asemenea, de dorit să se înregistreze. Această cerință nu este considerată obligatorie, dar niciodată nu va fi de prisos. Dacă există o opțiune de creștere economică de carieră, atunci atribuțiile principale mecanic auto în unele companii includ rulare în automobile, piese de gard și alte nuanțe în cazul în care vor fi necesare pentru permisul de conducere.

Principalele responsabilități ale mecanicului de vehicule sunt considerate a fi:

 • primirea și eliberarea vehiculelor+
 • Întreținerea și repararea fabrică al vehiculului – în funcție de specializare, stația de serviciu poate fi realizat cu autoturisme, mașini de marfă, mașini străine sau interne+
 • Evenimente de diagnosticare, precum și înlocuirea anumitor noduri ale vehiculelor+
 • realimentarea și înlocuirea lichidelor în mașină+
 • Instalarea de echipamente suplimentare pe masina – aici puteti atribui alarme auto, instalații muzicale și așa mai departe+
 • Tinontazh.

În plus față de această listă, Mecanicul pentru producția de automobile nu ar trebui să repare numai vasele vehiculului, dar, de asemenea, să urmeze puritatea locului de muncă. În unele companii, calculul cu clientul și umplerea documentației se află și pe autoslemer. Dar, în majoritatea cazurilor, mecanicul principal este angajat în acest lucru, acceptorul principal sau administratorul.

În rezumatul trebuie să specificați toate calitățile importante, să vă prescrieți hobby-urile, trecând cursuri suplimentare și alte detalii care pot afecta procesul de angajare.

Erori

Pentru a fi garantată pentru a obține poziția dorită, trebuie să vă familiarizați cu lista celor mai frecvente greseli, care trebuie evitată la scrierea CV-ului.

 • Prezența datelor inexacte de la începutul / sfârșitul muncii. Prezența unui fenomen similar în rezumat sugerează impetitivitatea datelor sau indică faptul că o persoană se distinge prin dezavantaj, memorie proastă. Prin urmare, se recomandă să se scrie informații din înregistrarea ocupării forței de muncă.
 • Trimiterea unui rezumat gol dacă nu există experiență de lucru. Chiar și în absența activităților de lucru, fiecare persoană a participat la orice eveniment, a trecut practica sau cursurile. Aceste elemente ar trebui, de asemenea, să fie prescrise în chestionarul său.
 • Cerințe umflate pentru poziții. Este necesar să se evalueze în mod adecvat capacitățile sale și să indice cerințe acceptabile în ceea ce privește salariile și regimul de funcționare.
 • Minciună. Locurile de muncă fictive, distorsiunile faptelor sunt ușor verificate de companiile SAT în care mecanicul mașinii intenționează să funcționeze. Prin urmare, atunci când specificați informații de încredere, ar trebui să fie pregătiți pentru faptul că un astfel de angajat va refuza un astfel de angajat.
 • Text neformatat. Un astfel de document este un neplăcut pentru a citi, astfel încât există riscul ca angajatorul va fi dor de un chestionar, acordând o atenție completată corect cu un rezumat al altor solicitanți.

Eșantioane

exemplu Gata CV-ului format corect, va ajuta la completarea propriul chestionar. În fotografie, care se află mai jos, este descris un exemplu de ce să specificați în documentul. În primul rând, există informații despre solicitant însuși, care indică numele, numele și patronimicul, data nașterii, cetățenia și datele de contact.

Necesitatea de a scrie la care postul vacant se aplica. Apoi, ar trebui să se înregistreze experiența de muncă, taxe, în ordine cronologică. La sfârșit, puteți specifica Informații suplimentare despre tine: competențe cheie, hobby-uri și educație.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: