Designer Artist: Profesie Descriere, cerințe și responsabilități

Designer Artist: Profesie Descriere, cerințe și responsabilități

profesie artist pentru multe secole. Desen de oameni au apărut în epoca de piatră, dar remunerația pentru ea a devenit mult mai târziu. La început, artiștii au fost angajate doar la arta vizuală, apoi a început să picteze la domiciliu, de a crea bijuterii, haine și așa mai departe. În viața modernă, profesia de designeri de moda, designeri este cea mai mare cerere. Artistul designer-este una dintre cele mai populare profesii în funcție de încheierea Ministerului Muncii al Federației Ruse.

Caracteristicile profesiei

Artistul designer-este un concept foarte surround deoarece designul modern include un număr foarte mare de direcții:

 • designer de haine+
 • design grafic+
 • Design peisagistic+
 • artist ceramist, designer de interior+
 • designer de Polygraphist și așa mai departe.

Dimensiunea și formatul în designul modern, sunt mici. Professional poate crea orice produse pornind de la timbrul semne uriașe, sculpturi, cladiri. Designer astăzi poate prelua comenzi simple, munca în freelancing sau de a crea la scară națională pentru un milion. Artistul-designer de astăzi ar trebui să fie în măsură să creeze nu numai, dar, de asemenea, să vândă, și, uneori, de învățare. Această profesie este asociat cu un conținut vizual, scopul său este de a crea un concept care va fi util pentru oameni în alt context.

Unul dintre fundamentele profesiei este de a înțelege cu exactitate dorințele clientului, sarcina pe care este livrat, și de a recrea vizualizarea în funcție de tipul de proiectare. Selectați designeri de mai multe niveluri:

 • ENERGIE DIN INTERN DE TESTARE DETERMAND, FĂRĂ LUCRU+
 • Junior Designer, care a trecut deja o perioadă de probă, dar având o experiență practică mică, primul nivel de competență, care este verificat de cunoaștere a teoriei și a competențelor de bază+
 • Designer – are deja un portofoliu, există o experiență de aproximativ 3 ani+
 • Leading de specialitate – cu o experiență bună, poate antrena+
 • Directorul de artă este capabil să întruchipând cele mai multe proiecte complexe, competenta este mare.
Citește mai mult  Profesie Economist: Descriere si descriere de locuri de muncă

Cuvântul „design“ este tradus ca un element care trebuie să fie proiectate, adică, acesta este un limbaj de vizualizare, care este folosit pentru a crea ceva. Artistul designer-este o profesie de creație, în care există un loc creativ, ideile sale.

Professional are propriul său stil, venit în această direcție poate fi foarte mare. În plus, puteți ajunge rapid la un nivel destul de ridicat și de a lucra te.

Drepturile oficiale

Funcțiile pe care moderne realizează designer de artist sunt foarte diverse. Acest lucru depinde în mare măsură de direcția de lucru, instruirea de locuri de muncă în fiecare caz. De exemplu, designer de bijuterii și artistul au amenajat un complet diferite taxe în instrucțiunile. Poate, Singura cerință care construiește profesioniști moderne este cunoașterea calculatorului și capacitatea de a lucra în programele relevante.

În conformitate cu descrierea postului, artistul de designer trebuie să se ocupe de executarea diferitelor obiecte. Sarcina lui este de a face obiecte mai interesante, originale. Este necesar să vedem o nouă modalitate de a privi lucrurile obișnuite și de a vă transmite opinia oamenilor. Indiferent de specializare, designerul trebuie să poată:

 • Dezvoltați concepte, generați idei în execuția grafică, vizual+
 • Creați proiecte, postere, schițe, layout-uri+
 • le aduce în viața.

De exemplu, sarcina de designer de bijuterii este dezvoltarea unei schițe de ore, decorațiuni din metale prețioase. Responsabilitățile unui astfel de specialist includ:

 • Idee de generație+
 • Crearea unei schițe pe hârtie și medii electronice+
 • Formarea unui model 3D+
 • supraveghere.

Este necesar ca cunoașterea materialelor cu care lucrările de specialitate, proprietățile lor, posesia picturii, artă de desen, abilități de designer. Este important să știți totul despre design, să aveți o privire creativă a lucrurilor.

calități personale și abilități profesionale

Între designeri și artiști o mulțime de puncte de contact. Toți lucrează pe principiul graficelor, dar artiștii creează pentru auto-exprimare, doar ideile lor generează. Designerii decid sarcini practice, devin intermediari între publicul pentru care sunt destinate produsele și clientul. Această profesie este în cerere și aduce profituri bune, dar, de asemenea, necesită anumite calități. Nu fiecare persoană poate fi un designer bun.

Citește mai mult  Profesiile creative după gradul 9

Artist-designer modern este la intersecția dintre creativitate, tehnologii digitale și de calculator. Dar cunoașterea de tehnologie și programe nu este suficient, cel mai important lucru este de a crea o idee și raportarea l publicului într-o formă ușor de înțeles. Este necesar să fie gata de a dezvolta în mod continuu, de studiu noi metode, concepte, să fie gata să crească. Indiferent de specializare, designerii nu funcționează în vid spațiu, acestea ar trebui să fie conștienți de tot ceea ce apare într-o anumită sferă.

Printre principalele calități pe care proiectantul trebuie să le aibă, să aloce mai multe.

 • Observare. Trebuie să fii capabil de a vedea și de a salva imagini în memorie, soluții, înregistrare, le repara. Nici o observație nu poate fi îmbunătățită.
 • Abilități de ascultare. Numai o, interesat de audiere poate ajuta activ să înțeleagă ceea ce oamenii doresc cu adevărat. Dar ego-ul și încrederea în flawlessness lor va afecta numai.
 • Dragostea pentru subiect. Costumele artistul trebuie adora haine, designer de peisaj – natura și grădini.
 • Învăţare. Acest lucru a fost deja scris – un profesionist este întotdeauna în găsirea de idei și soluții noi și acest lucru este imposibil fără dezvoltare.
 • Înțelegerea contextului. Sarcina designerului este de a da lucruri sensului, pentru a determina semnificația, înțelege relevanța acestora.
 • Abilitatea de a lua decizii. Fără acest lucru, veți fi prinși în loc și nu veți putea rezolva probleme.
 • Comunicabilitate. Trebuie să puteți comunica, să scrieți, să transmiteți informații, să vă faceți publicitate, să lucrați într-o echipă.
 • Creativitate. Această calitate, mulți consideră cele mai importante și nu accidente. Designerul profesionist nu depinde de stereotipurile impuse, el își caută mereu calea creativă.
Citește mai mult  Dimineața Meditație: Impactul asupra omului si Tehnicii

Unde învăța?

În plus față de experiența practică și calitățile personale, este necesară cunoașterea de bază a profesiei, teoria sa. Este necesar să se înțeleagă principiile de proiectare, indiferent de ce lucrare de specializare este planificată. Instituțiile de învățământ pot fi calificări tradiționale, la distanță, superioare și secundare.

În plus față de sistemul de universități și DAZZ, există acum un număr mare de seminarii, cursuri, cursuri de instruire, unde puteți afla elementele de bază ale profesiei, obțineți noi abilități și cunoștințe, recalificați-vă. În plus față de istoria și bazele designului, fundamentele compoziției, metodele de vizualizare, teoria culorilor, tipografia, procesul de proiectare sunt studiate.

Alegerea instituției educaționale – unul dintre cei mai importanți pași ai profesiei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: