High-plătitor profesii după clasa a 9-

High-plătitor profesii după clasa a 9-

Alegerea profesiei este cazul, uneori, destul de complicat, care necesită o abordare conștientă. Cu toate acestea, mulți elevi gândesc la asta după clasa a 9, care doresc să se înscrie pe această sau acea specialitate care va aduce ulterior venituri mari. Mai jos considerăm cele mai populare și populare din profesii care pot fi stăpânirea după clasa a 9-a școlii medii.

Prezentare generală a profesiilor de orientare tehnică

Profesiile tehnice includ atât specialități de lucru care pot fi obținute chiar și fără învățământul secundar și cele care se numesc profesiile din legătura medie de guvernare. Dar, pentru acesta din urmă, este necesar să se termine educația școlară în colegii sau colegii specializate. O caracteristică a specialităților tehnice este de a lucra cu diverse tehnici, variind de la mașini și instrumente obișnuite și se termină cu avioane și mașini.

Mai jos poate fi familiarizat cu profesii de înaltă plăți după gradul 9, potrivit pentru majoritatea băieților săi.

 • Constructor. Este puțin probabil ca această profesie să aibă o explicație. În orice caz, este întotdeauna bine în cererea pe piața muncii, plătită foarte bine.
 • Conducător auto. Pentru a obține această profesie, este suficient să introduceți o școală de conducere, maestru teoria conducerii vehiculului selectat, pentru a primi abilități practice și permisul de conducere. Dar există limite de vârstă. Pentru profesioniști, este în vârstă de cel puțin 18 ani. Prin urmare, înainte de aceasta va trebui să încerce să obțină studii tehnice în colegiu legate de mașini sau repararea acestora și de proiectare. Prezența cunoștințe și competențe în domeniul întreținerii este un avantaj suplimentar, care în anumite condiții pot contribui la creșterea salariilor.
 • șofer de transport feroviar,. Același lucru în profesie cererii ca cele două deja enumerate. Machiners – Oamenii care controlează echipamente de cale ferată la care locomotive cu abur, locomotivele diesel, precum și locomotive electrice în metrou. După ce a stăpânit această profesie, puteți lucra pe feroviar de marfă și de pasageri, în sistemul de metrou și locuri de depozit de resurse.
 • Militar. Acesta este un prestigios și încă relevantă pentru profesia noastră de timp. Într-o școală militară, elevii primesc studii medii globale cu un profil profesional militar.

Scopul unei astfel de instituții de învățământ este de a pregăti studenții pentru intrarea ulterioară în instituții de învățământ superior.

specialitate Creative

specialități creative includ acele activități în timpul căreia o persoană care vinde potențialul său creativ. Următoarele sunt câteva profesii prestigioase și bine plătite creative plătite în timpul nostru.

 • Designer. Dacă sunteți fericitul posesor al unui bun imaginație, gust de artă și simț al stilului, atunci vă sfătuim să se uite la profesia: web designer, haine de designer, designer de peisaj. Există mai multe direcții, printre care o puteți găsi cu ușurință ceea ce va trebui sa faci cu persoana creativa.
 • Stylist-make-up artist, coafor. În momentul de față, aceste profesii sunt destul de în cerere, precum și pentru dezvoltarea lor nu este chiar necesar să vină la facultate. Este suficient doar să treacă prin cursuri de formare, să învețe să stăpânească foarfece, care urmează să fie achiziționate cu produse cosmetice și de a dezvolta o bază de clienți.
 • Croitoreasă. Pentru iubitorii de tăiere lecții și de cusut această profesie va fi de altfel. Trebuie să fie pacient, scrupulusity și mașină de cusut, și pentru a obține aptitudinile necesare pentru a trece cursuri speciale sau du-te la colegiu.
 • manichiuristă. Este, de asemenea, una dintre profesiile care necesită doar cursuri de formare. În ciuda numărului mare de profesioniști manichiură, astăzi găsi un maestru foarte bun este o sarcină dificilă. Cu o cantitate mare de clienți satisfăcuți, munca dvs. va fi cu siguranță evaluată și plătită pentru.
 • Florar. Pentru iubitorii de flori, această profesie este doar o descoperire. Obligațiile florariei includ compoziția compozițiilor din flori, plantarea plantelor în magazin. În plus, florarii se ocupă de interior și alte lucruri diferite cu ajutorul compozițiilor compuse. În zilele noastre, un astfel de domeniu de activitate începe treptat să câștige popularitate.

Alte optiuni

Dacă încă nu ați găsit o profesie adecvată, care ar dori să facă, vă recomandăm să vă familiarizați cu o serie de opțiuni. Există multe specialități diferite care nu necesită instruire și instituire obligatorie sau academie. Astfel de, de exemplu, sunt profesorii, fotografi, ghiduri, avocați cu educație specială secundară, asistenți sociali, veterinari, bucătari, cofetari și multe altele.

Este demn de atenție la specialitatea de orientare economică: manager, vanzator, casier. În plus, domeniul de aplicare al medicinei este relevant. Obținerea educației medicale în colegiu se deschide accesul la astfel de profesii:

 • Farmacist+
 • cosmetolog+
 • clinica si spitale sanatoase Junior si mijlocii.

În plus, lucrează într-o instituție medicală, puteți continua antrenamentul la universitate, devenind dupa ce a absolvit de către un specialist calificat. În plus față de instituțiile de învățământ secundar speciale, diverse cursuri sunt, de asemenea, populare. După ce le-a terminat în cel mai scurt timp posibil, puteți obține o bună și profesie extrem de plătit. Cu toate acestea, alegerea de astfel de cursuri este în valoare de ea cu atenție. Înainte de a plăti orice curs, este recomandat să se familiarizeze cu comentarii despre ea.

Cum pot înțelege, în fața școlii, care a absolvit clasa a IX-a a școlii secundare, deschide un număr mare de oportunități de a obține o anumită profesie. Rămâne doar pentru a alege exact specialitatea care vine cel mai bine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: