Managerul de trafic: Cine este și ce face?

Managerul de trafic: Cine este și ce face?

Odată cu dezvoltarea World Wide Web, mai multe și mai multe site-uri de cumpărături merge la rețea. În legătură cu acest fenomen, organizațiile au nevoie de un specialist care să coordoneze campania publicitară pentru a atrage și a acoperi cât mai mult posibil utilizatorii. Această specialitate a fost numită „Manager de trafic”. În acest articol vom spune, care este acest lucru, cum să studiem această specialitate și ce cerințe sunt prezentate.

Cine este?

Manager de trafic – Aceasta este o profesie destul de tânără. Anterior, a fost numit „Specialist de Coordonare a Proiectului”. Acum pe Internet un număr mare de site-uri care publică și vinde diverse bunuri. Multe cataloage pe Internet au subiecte similare, de exemplu, promovarea unui anumit brand de pulbere de spălare sau ușile de fier și altele asemenea. Sarcina principală a managementului traficului este de a ajuta utilizatorul simplu să înțeleagă această varietate de produse oferite și să aleagă exact resursa pe care are nevoie. Acesta este scopul principal al managerului de trafic – Atrageți pe site-ul web că conduce cât mai mulți vizitatori și face tot posibilul pentru a deveni în viitorii clienți reali.

Aproape toți oamenii de afaceri înțeleg: Pentru a supraviețui pe piață și a crește vânzările, trebuie să faceți eforturi extraordinare pentru a vă promova conținutul pe Internet. Adică, este important să nu creați un site și să îl umpleți, dar are și o mare importanță pentru funcționarea stabilă și participarea acestei resurse. Controlul traficului este responsabil de atragerea de noi utilizatori și de dezvoltarea ulterioară a site-ului.

Pentru a deveni un profesionist popular, desigur, trebuie să treceți. În special pentru această specialitate, dar nu se pregătesc instituții de învățământ. Dar abilitățile de bază care vor fi necesare în viitoarele lucrări pot fi obținute în diferite universități ale țării, trecând formarea pentru astfel de profiluri:

 • Publicarea+
 • Publicitate+
 • Management.

Pentru admiterea la facultatea de publicare și de publicitate de afaceri, va trebui să treacă examenele:

 • Limba rusă+
 • Societate+
 • istorie sau limbă străină.
Citește mai mult  Totul despre Plastics Welder Profesie

Atunci când alegeți un manager de specialitate:

 • Limba rusă+
 • matematica+
 • limbă străină+
 • Societate.

Pentru a funcționa bine și cu succes, Va trebui să învățăm independent, să luăm cursuri online, să particip la seminarii. În prezent există cursuri din diverse centre de formare care pot fi adoptate timp de aproximativ 2 luni.

Pregătirea trece în timp real, și de studiu nu ar trebui să fie întrerupt, astfel încât să nu piardă noile tendințe și alte nuanțe. După învățarea unui certificat este acordat și puteți începe să lucrați.

Ce face?

Managerul de trafic are o mulțime de responsabilități, dar cel mai important dintre ele este întotdeauna toată lumea să știe și control. Rata de răspuns la aspectele problematice este, de asemenea, importantă în promovarea publicității sau a unui neurode pentru un alt produs publicitar. Sarcina managerului află rapid cauza și elimină problemele problematice.

Responsabilitățile funcționale zilnice ale managerului pentru care răspunde sau le controlează este:

 • Coordonează activitatea contractorilor (dezvoltatorii de site-uri, ilustratori, copywriteri și ceilalți angajați) și firma lor, asigurați-vă că informațiile dintre aceste legături circulă în mod continuu și în formă nedistortată+
 • Distribuiți corect orele de lucru în biroul dvs, Selectați direcțiile prioritare, precum și în funcție de urgența sarcinii, planificați și distribuiți lucrările+
 • Daca este necesar Numiți și organizați întâlniri cu artiști, Amintiți-vă toate evenimentele numite+
 • Personal reprezintă Cilindri demo despre produse către client și urmăriți-le cad în rețea, în conformitate cu Planul de Promovare Public+
 • documentaţie de birou în zona de responsabilitate a acestora.

Destul de des se întâmplă că, în același timp, biroul conduce mai multe campanii publicitare. Pentru fiecare dintre acestea, managerul trebuie să pregătească un calendar al lucrărilor și, dacă este necesar, să-l corecteze. Obligațiile sale se numără menținerea unei legături între organizațiile afiliate, în timp pentru a depune produse promoționale și să verifice conformitatea acestora cu proiectul. Dacă dintr-o dată sa întâmplat că publicitatea nu a lovit în rețea sau pe paginile publicațiilor tipărite, informează conducerea sa.

Citește mai mult  Cum se creează un CV?

Așa cum se vede, Lista de gestionare a traficului taxelor este destul de vastă. Dar dacă el se descurcă cu ei, vă permite să reducă bugetul de publicitate și face publicitate mai fructuoasă. În cele din urmă, performanța efectivă a funcțiilor de către un specialist vă permite să crească numărul de vizitatori site-ului și creșterea vânzărilor. Prin urmare, managerii buni de trafic sunt atât în ​​cerere.

Abilități și abilități

Pentru a deveni un profesionist de succes în acest domeniu de activitate, trebuie să învețe în mod constant și să urmeze noi tendințe în publicitate. Dar, in afara de aceasta, angajatorii fac o serie de cerințe pentru persoanele de specialitate în domeniu:

 • Mintea analitică – Pentru a fi în măsură să analizeze în mod constant direcțiile de publicitate fluxuri de a cunoaște și a înțelege modul în care se mută de trafic pe Internet și ceea ce aduce bani în acest moment+
 • înțelege oamenii, pe care își propune publicitatea poate fi în măsură să răspundă în mod corect solicitările oamenilor și să răspundă în mod eficient la aspirațiile lor, prin produsul publicitar+
 • să fie în măsură să calculeze riscurile și să își asume responsabilitatea, La urma urmei, nimeni nu poate spune care publicitatea va fi cel mai productiv+
 • au abilități de a coopera interdicții pentru publicitate Unele produse, cunosc regulile de anunțuri de postare+
 • au o abilitate calificat și creativ să elaboreze texte publicitare+
 • De asemenea, este de dorit să existe Învățământul superior în marketing și experiența de muncă.

Acesta este modul în care profilul de manager de trafic, care este mai bine să nu se întâmplă – el este perfect. Dar, din moment ce această specialitate a apărut recent, este destul de dificil de a găsi un specialist care îndeplinește toate cerințele de mai sus și este în căutarea de muncă.

Prin urmare, trebuie mai întâi să decidă cu privire la nișă în cazul în care compania va trimite eforturile sale, și numai după aceea alege un angajat pe baza sarcinilor.

Cine vine vine?

Această profesie este în valoare de oameni care doresc si alegand variante pot lucra de la distanță cu nervi de oțel, un cap rece și calități de lider. Mai mult de 60% dintre companii incearca sa angajeze salariati pentru operarea de la distanță. Acestea sunt în principal companii mici care nu doresc să plătească pentru cameră, echipamente, echipamente de birou, consumabile de birou etc. Lucrările la această specialitate nu necesită angajați să rămână în mod constant în birou. Principalul lucru este să fiți întotdeauna în legătură cu angajatorul dvs. Un răspuns rapid la provocarea clientului Cum este imposibil să caracterizeze un specialist independent.

Citește mai mult  Totul despre conducătorul auto Metro profesie

De asemenea, această profesie atrage oameni care doresc să facă decente să câștige. La urma urmei, nu există restricții salariale. Totul depinde de cât de calitativ și de cât timp va fi executat ordinea. Desigur, plata depinde de experiența și din regiunea în care a fost primit comanda. Salariul minim pentru un specialist în novice este de la 15.000 de ruble pentru o resursă. Și apoi totul este în mâinile voastre! Experiența și abilitățile vor fi finalizate – Venitul va crește. Un profesionist bun primește de la 30.000 de ruble pentru site.

Carieră

În această direcție, perspective excelente de carieră. După ce ați câștigat experiență, puteți să vă declarați și să profitați de la o mică agenție într-o mai mare. Este posibil să se ia locul directorului de publicitate sau să devină un manager de proiect principal. După ce a lucrat la diverse companii, după ce a studiat piața, stingerea unei mâini cu privire la dezvoltarea și promovarea site-urilor, pentru a obține conexiunile corecte, este posibil să vă organizați afacerea.

Însumând, putem spune asta Această profesie are un viitor minunat, deoarece principala afacere merge la rețea sau combină ambele direcții (online și offline).

Fiind un specialist bun, nu este ușor – pentru că trebuie să înveți mult și să lucrați.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: