Meditația pentru începători: de unde să înceapă și cum să efectueze?

Meditația pentru începători: de unde să înceapă și cum să efectueze?

Oamenii obișnuiau să se gândească stereotipic. Dacă în viața lor sunt povești neplăcute sau role de viață sub panta, ei apuca imediat de droguri liniștitor. Și nici unul dintre ei va aminti că fondurile de la manifestări negative, au fost mult timp inventat de strămoșii noștri. Ei au folosit Meditaţie, pentru a restabili puterea mentala, pentru a ridica stima de sine și chiar poziția financiară corectă.

Principalul lucru este să crezi în puterea ta și în virtutea conștiinței voastre. Și experiența și cunoștințele vor veni imediat ce trece la practica.

De ce ai nevoie pentru a medita?

O persoană simplă, nu un credincios, este greu de explicat lucruri pe care este imposibil să se atingă. Un astfel de individ poate fi recomandată numai să creadă. Pentru a face acest lucru, el trebuie să știe ce înseamnă meditația cuvântul. asa de, Meditația este impactul asupra activității mentale, care va intra ulterior în starea de concentrare în profunzime.

Există mai multe tipuri de meditație. Există Unidirected. În cazul în care punerea sa în aplicare, o persoană care se concentrează pe ceva sau orice altceva, sau ascultă pronunță. Există o meditație bazată pe La gol. În acest caz, nu trebuie să existe gânduri în mintea unei persoane.

Și acum ne întoarcem la luarea în considerare a esenței. Meditația nu tolerează tam-tam. Prin urmare, în această problemă, fiecare răspuns are o importanță deosebită. Oamenii de știință de cercetare vorbesc despre asta. Ei au arătat că practicanții au un efect benefic asupra sănătății.

Ca urmare a claselor cu un corp uman, apar astfel de schimbări:

 • Există o întărire semnificativă a sistemului imunitar+
 • În cazul în care o persoană care suferă de înaltă presiune, scade, activitatea sistemului cardiovascular, de asemenea, îmbunătățește+
 • Un om care suferă de dureri de cap poate ajunge rapid scăpa de o astfel de vârstă+
 • Bolile dispar+
 • Rezistența la stres crește, meditația în principiu este concepută pentru a reduce excitabilitatea, ceea ce împiedică să trăiască și să se gândească corect+
 • Tinerii rămâne+
 • Îmbunătățirea calității somnului.

Cu toate acestea, meditatii au un efect benefic nu numai pentru sănătate, dar, de asemenea, de gândire:

 • Memoria este întărită în mod semnificativ, astfel cum îmbunătățește activitatea creierului+
 • Procesul de prelucrare devine mai promptă+
 • O gândire pozitivă este în curs de dezvoltare, și cu ea intuiție+
 • Omul dobândește starea de spirit creativ+
 • Formarea devine mai accesibil, deoarece claritatea minții crește.

Sfera emoțională este, de asemenea, umplut cu schimbări pozitive:

 • om, datorită practicilor dobândește puterea internă și devine încrezător+
 • mai puțin furios și curge în depresie+
 • Toate emoțiile sunt sub control+
 • Există un astfel de lucru ca o inteligență emoțională, dacă-l dezvolta, cu ajutorul meditațiilor, atunci vei primi o perceptie asupra actiunilor si dorintele+
 • În plus, o persoană devine confort internă și, astfel scapă de anxietate+
 • Mediting personalitate devine imun la stres+
 • Diferitele fobii dispar.

Un bărbat care este îndrăgostit de meditație este diferit de alții, atât apariția, cât și lumea interioară. Persoanele fizice, practicile de primire, sunt deschise să știe ceva nou și inexplicabil. Ei au o lume interesantă interioară. Cu ei ușor de comunicat. Ei își pot concentra atenția asupra oricărei probleme și, prin urmare, o rezolvă rapid.

Meditația sunt gata să comunice. Ei percep alți oameni așa cum au de fapt. În manifesta caracterul lor Control de sine și Constiinta de sine. Ei niciodată scandaliază și nu doresc alți oameni în greșeală.

De ce apar astfel de schimbări în conștiința umană? Deoarece practicantul deține o treabă minunată cu propria sa subconștient și o ia sub control. Astfel, el se leagă cu spațiu. Când se întâmplă acest lucru, orice persoană devine Personalitate.

Descrierea tehnologiei

Cei care se gândesc încă să înceapă să facă meditații, este necesar să se înțeleagă, ceea ce încheie și ce acțiuni trebuie efectuate. Deci, novice este important să învețe cum să mediteze și să știe ce tehnici sunt în lume.

Deci, în întreaga lume există multe practici. Ei au fost creați ca strămoșii și contemporanii noștri. Noile tehnici iau în baza practicii antice.

Până în prezent, puteți alege orice tehnică care este practicată în India, Tibet, China, Japonia Si t. D.

Listează-le:

 • QIGONG+
 • Dzen+
 • Meditația taoistă+
 • Meditația, în cazul în care se folosesc mantre+
 • Meditație, unde se folosește respirația+
 • Meditație, unde procesul de conștientizare trece+
 • Vipassana.

Newcomer merită să știți că Lista nu se limitează la practicienii de mai sus. Există mai mult de 40 de tipuri de meditații în lume, inclusiv cele care au fost dezvoltate de adepții budismului.

Cuvântul „meditație” este tradus ca „reflecție”. Nu există nici o astfel de traducere în est. Dar cuvintele „dyan“ sau „Tien“ sunt destul de acceptabile pentru Est. Cum meditația este asociată cu yoga? Doar în tradiția yoghină de Ashtanga practici Yoga meditație și se numește Dhyana. Aici cel mai mare pas este dizolvarea conștiinței și legătura cu cazul – Samadhi.

Știu totul și imediat foarte dificil. Prin urmare, ar trebui să înceapă să lucreze cu lecții simple.

Lecții nu ar trebui să dureze mult timp. Chiar prima meditație ar trebui să fie lumină și ușor de înțeles.De exemplu, astfel:

 • Se prepară un loc liniștit și comod, porniți muzica liniștitoare corespunzătoare+
 • Stai confortabil și închide ochii+
 • Respirați adânc și lin+
 • Nu acorde atenție la gândurile+
 • În schimb, încercați să se concentreze pe respirație: lasa aerul trece prin plămâni și pătrunde în fiecare celulă a corpului+
 • Imaginați-vă cum toate alarmele și bolile tale ies cu aer+
 • Simțiți-vă pace, stau în această poziție câteva minute pentru a obține gradul de conștientizare a întregului lucru+
 • se încheie meditația, expir și deschide ochii, își dau seama că te simți după antrenament.

Pregătirea

Este de mare importanță. Dacă vii la practica cu deplină responsabilitate, acesta va trece în direcția cea bună, și vei primi de la practica ceea ce ne-am dorit. Deci, începe de la anumite puncte.

Alegerea timpului

Acest moment provoacă multe întrebări. Cu toate acestea, ar trebui să fie respins de preferințele dumneavoastră de viață. Există oameni Lark, și sunt cei care sunt folosite pentru a dormi până la miezul nopții. Iar cei care au și alții dreptul de a alege momentul în care acesta va părea cel mai convenabil.

Dacă nu te poate forța să te trezești dimineața devreme, atunci va petrece meditația sau la prânz, sau seara târziu. De preferință, pentru a face meditație seara înainte de culcare. Dacă sunteți obișnuiți să vă ridicați cu primele raze ale soarelui, atunci petreceți meditații dimineața după ce ați acceptat un duș.

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți totul în conformitate cu regulile, știți acest lucru Practicile estice se desfășoară de la 6 la 7 am, iar experții meditațiilor de seară sunt recomandați de la 18 la 19 ore.

Loc pentru meditație

Această întrebare necesită cea mai atentă abordare. Pentru ca meditația trebuie subliniată Locul liniștit și confortabil, În care animalele și copiii nu ar trebui să fie prezente. Mai bine, dacă este o cameră separată, luminoasă și bine ventilată. Dacă intenționați să efectuați meditații seara târzie, apoi instalați iluminat speciale. Ar trebui să fie moale și seamănă cu lumina soarelui.

În plus, sunt necesare în interior Instalați o canapea confortabilă și adăugați-i perne moi. Astfel de elemente vor fi necesare pentru confort în timpul meditației. Cuplarea canapelei trebuie să fie realizate din naturale sau aproape de-la-l. Cu toate acestea, dacă aveți de gând să mediteze, stând în poziția lotus, cumpărare mat speciale, Pentru a vă crea un confort.

Site-ul trebuie să fie meditație decorează cu obiecte legate: diverse statuete tematice, tablouri si plante exotice. Cu toate acestea, acest lucru nu se poate face. Amintiți-vă că principalul lucru în meditație este o concentrare în mintea mea.

Confortul în sala de meditație Ferry covor. În cazul în care picioarele vor atinge podeaua rece, atunci va fi distras. În plus, pentru relaxare completă veți avea nevoie de tămâie sau lumânări cu un miros specific. Deși puteți face fără a le. În această întrebare, totul va depinde de preferințele dumneavoastră.

îmbrăcăminte

Toate meditațiile ar trebui să aibă loc într-un mediu foarte confortabil. În primul rând, aveți nevoie pentru a începe cu corpul tau. Ar trebui să fie curată, așa Înainte de meditație, faceți un duș.

Meditația îmbrăcăminte trebuie să fie făcută din x / b țesături și să fie foarte mare. În nici un caz nu utilizează sintetice. Are o proprietate de acumulare a acuzațiilor electrice și nu afectează creierul. Prea îngustă și grațios va distrage atenția de la clasele principale. Nu e de mirare oamenii care sunt implicați în practici orientale rochie întotdeauna în pantaloni spațioase și cămăși.

Poza

Acesta este unul dintre cele mai importante puncte. Ședința în meditație, trebuie să aveți confort complet. Poziția incomodă vă va distrage atenția și va provoca tensiune. Știu că unii asiaticii numai la prima vedere par complexe. Când înveți cum să le efectueze în mod corect, veți înțelege că acestea sunt suficient de confortabile. Ulterior, atunci când începe să le aplice, puteți evalua eficacitatea acestora.

Amintiți-vă că corpul atunci când vă aflați într-o stare de Nirvana reflectă starea minții voastre. Când suntem conștienți de poziția corpului, vom contribui la punerea în aplicare corectă a meditației.

Deci, știu că în lume Există un număr mare de PRESĂ. Meditații poate fi angajată în natură, și în timp ce stau acasă, și chiar și atunci când merge în jos pe stradă. Cu toate acestea, trebuie să găsiți exact poziția corpului pe care numai pentru tine. Dacă aveți picioare de întindere insuficiente, apoi cu utilizarea unor ipostaze poate fi destul de suficient.

Dacă nu vă puteți învinge corpul dumneavoastră, puteți seta pur și simplu pe o canapea moale.

Ne întoarcem acum la problema principală, și anume, principiile care trebuie respectate când acceptați o anumită postură:

 • Partea din spate ar trebui să fie mai îndreptat și gât prea+
 • Partea din spate inferior nu ar trebui să fie foarte cald+
 • Pieptul trebuie să fie așa cum este dezvăluit cât mai mult posibil, iar fata este relaxat+
 • Mai mult, în măsura în care este posibil, scoateți umerii și coborâți bărbia în piept+
 • Genunchii trebuie să atingă podeaua.

Să ne întoarcem la analizarea directă a posturilor de meditație care sunt proiectate pentru a crea relaxarea corpului si a menține mintea în starea de veghe.

 1. Una dintre principalele este Siddhasana ipostazele. De obicei, acesta este utilizat în yoga. În acest caz, călcâiul de la picioare drepte presat la fese, călcâiul piciorului stâng este situat lângă osul pubian.
 2. Următorul este posesia lotus, care este cunoscut pentru toată lumea. Este important să existe îmbinări flexibile și o bună întindere. La efectuarea acestei postură, vă va sprijini în principal mușchii spinării și de a îmbunătăți circulația sângelui. Pentru a efectua aceasta, ar trebui să pună picioarele pe șolduri și alegeți o poziție convenabilă.
 3. Pose Hero sau Virachan. Acest lucru este foarte complicată de configurația sa. Este într-un fel este deosebit de afectată de articulații. Pentru a efectua aceasta sta pe genunchi și răspândirea opritoarele. În același timp, fesele sunt pe podea, și se referă caviar exteriorul coapselor.

Credeți că datele posedă pentru dvs. sunt impracticabile? Atunci Încercați să începeți să meditați din utilizarea pozițiilor mai simple.

Mai întâi trebuie să înveți să lucrezi cu subconștientul dvs., iar utilizarea unor pose complexe va veni puțin mai târziu.

Deci, ia în considerare aceste dispoziții ale organismului care sunt potrivite pentru începători.

 1. Poza de semi-ferestre. În acest caz, un picior este situat pe podea, iar opritorul celuilalt picior este situat pe coapsa opusă.
 2. Picioarele sunt în poziție încrucișată. Această poziție este, de asemenea, numită Sukhasana. Această poziție a corpului este întărește foarte mult mușchii.
 3. Pune Vajrasan (Diamond Pose) este primul pas pentru a efectua mai multe poziții complexe. Cu această poziție a corpului, organele interne primesc alimente. Luând-o, trebuie să vă puneți genunchii și să atingeți tocurile pentru a atinge fesele.
 4. Există oameni care nu pot crea corpul lor complet confort Cu ajutorul asanului de mai sus pentru o serie de motive fiziologice. Astfel de persoane pot fi recomandateÎn timpul meditației stând pe un scaun. În același timp, spatele ar trebui să fie neted.

Notă: Pentru meditații lungi, utilizarea unei perne speciale. Reduce presiunea pe picioare și ajută la focalizare.

Relaxare

Acest moment este foarte greu. În timpul meditației, diferite gânduri urcă. Astfel încât conștiința ta are rezistență. Acest proces nu poate fi oprit și nu pot fi luate în considerare. Puteți elimina numai.

De îndată ce începe să se scufunde în meditație, încercați imediat să ia partea observatorului pentru propriile gânduri. Lăsați-i să înoate prin tine ca nori. Îl cunoști și mergi. În cele din urmă va veni momentul când vă opriți noticeing totul în jur și schimbare în transă.

În timpul relaxării aveți nevoie respira exact. Este mai bine să efectuați un astfel de exercițiu: numărați 5 secunde când inhalați, apoi întârziați respirația și, din nou, numărați 5 secunde, după care expirăm 5 secunde. Repetăm ​​exercițiul până când vine imersia completă.

Când corpul tău se referă complet, găsiți spațiul ocupat de energia tăcerii în ea, care trăiește în inima omului. Puteți simți că este doar cu conștiința trezită. Atunci când vă puteți conecta pe universul. Atunci va fi o schimbare a calității conștiinței voastre. Partea materială se va retrage, iar în schimb va veni viziunea lumii spiritualizate. Ca rezultat, experiența dvs. anterioară va fi uitată și, în schimb, oportunități noi se vor deschide.

Ce se poate face după?

După terminarea meditației, majoritatea oamenilor simt un mare mare. Aceasta înseamnă că persoana care folosește persoana a făcut totul în mod corespunzător, iar universul și-a luat aspirațiile și cererile.

De îndată ce terminați meditați, trebuie să stați chiar puțini ochi închisi. Respirația ar trebui să fie netedă, iar pulsul este calm. Dau seama tot ce sa întâmplat cu tine. Amintiți-vă toate momentele și se simt satisfacție completă.

Multe sfătui după meditație un somn mic. Deci, starea dumneavoastră va veni la normal, și toate procesele care rulează în timpul practicii vor beneficia.

Cu toate acestea, dacă ați cheltui Meditație dimineața, Deci, vă confruntați cu această procedură perfect, iar ea te inspira pentru a atinge cazuri noi. Universul oferă o binecuvântare și trebuie să profitați. Deci, asigurați-vă că ziua dvs. va fi minunată.

Cu toate acestea, nu toți oamenii după meditație pot simți veselia. Nimeni nu susține că meditația este o condiție de vindecare. Cu toate acestea, după ea, o persoană trebuie să-și amintească și corpul său. De aceea, Dacă după somnolență meditație simt sau aveți o orientare încălcat, trebuie să învețe cum să iasă din practica.

Utilizați câteva recepții pentru acest lucru.

 1. De îndată ce începe să mediteze, imaginați-vă mental că coloanei vertebrale merge adânc în pământ. Deci, puteți după meditație mai repede să vă întoarceți la realitate și să vă controlați corpul.
 2. După ce ați deținut practica, nu vă ridicați imediat și faceți următoarele: Glisați palmele în pumnii de mai multe ori, respirați și expirați. Apoi, se simt corpul din nou, ca și în cazul în care a marcat fiecare parte din ea, și strângeți din nou palmele. Eliberați această tensiune. Deschide-ti ochii.
 3. Stai pe podea și simți coloana vertebrală ca o forță de vindecare venind de la sol, te umple.
 4. Stați și treceți prin podea. De preferință, atunci când umblați din greu să vă odihniți în tocuri de pe podea.

Sfaturi de profesioniști

Oamenii moderni sunt diferite cursuri impresioneaza cu meditatie. Ei dau vitalitate și dau echilibru mental. Dacă ați început deja cursuri sau veți face acest lucru, trebuie să vă familiarizați cu informațiile utile.

 1. Desigur, timpul pentru meditații trebuie să vă alegeți, Dar, dacă aveți o viață foarte saturate, medităm este mai bine în dimineața. O astfel de recomandare a este deosebit de important pentru cei care sunt atașați numai la practica. Știți: Meditațiile de seară cauzează adesea insomnie, care aproape întotdeauna depășesc nou-veniți.
 2. Ai nevoie pentru a produce o auto-disciplina. Împărțiți această etapă timp de trei luni. Prima lună petrec practica timp de 15-20 de minute. În luna următoare, timpul ar trebui crescut. În a treia lună, veți obține un nou nivel și puteți plăti meditația mult mai mult decât a alocat anterior. Practică în același timp. Deci, du-te la culcare la timp și nu pierde timpul pe fleacuri.
 3. Dacă sunteți limitat în timp Sau doar doriți să controlul asupra timpului de meditație, apoi setați cronometrul.
 4. Puteți medita peste tot și peste tot, chiar și în autobuz. Cu toate acestea, va fi ușor pentru tine, atunci când atinge perfecțiunea în practica de a practica. De aceea, mai întâi medităm într-un loc special desemnat pentru acest loc.
 5. Dacă sunteți îngrijorat de aterizare dreapta în timpul meditației, apoi verificați-vă. Pentru a face acest lucru, stai in fata oglinzii si uita-te la postura ta. Ea trebuie să fie fără cusur. Dacă observați erorile, să le corecteze.
 6. Învață să te relaxezi fata. Pentru a face acest lucru, răspândirea sentimentul de relaxare deplină din partea de sus partea de sus și la foarte partea de jos a corpului tau. Imaginați-vă că sunteți sculptura meditației lui Buddha.
 7. În cazul în care se arunca cu capul este bolnav, Deschide ochii și coaja, apoi începe să mediteze din nou.
 8. Cu sunetul de alarmă, încercați să nu sară de pe loc și nu fac mișcări ascuțite. Sit și gândiți-vă ce sa întâmplat cu tine. Apoi, trimite recunoștință universului.

Cu ajutorul următorului videoclip vă puteți familiariza în mod clar vă cu meditația Aza.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: