Meditația Vindecarea internă pentru copii

Meditația Vindecarea internă pentru copii

Mulți dintre noi știu că toate temerile umane si anxietatii sunt stabilite în copilărie. Natura fiecăruia dintre noi, de asemenea, începe să se formeze în această perioadă. Prin urmare, putem spune cu siguranță că copilăria noastră rămâne cu noi pentru viață. Adult conștient este conștient de faptul că acum el a devenit diferit, așa că se vede pe sine ca separat. În același timp, o creatură mică trăiește tot timpul în interiorul conștiinței noastre. Dacă în copilărie a fost de multe ori jignit sau nu a dat atenția cuvenită, ar aminti mereu despre ea tot timpul.

Cine are nevoie și de ce?

Meditație „Vindecarea copilului intern” Louise Hay dezvoltat pentru cei care se simt singuri și fără apărare. Această meditație este concepută pentru a scăpa de temeri și nesiguranță.

Această tehnică ar trebui să fie de încredere numai pentru că Louise Hay pe experiența sa arătat cum să acționeze atunci când sufletul este rănit din copilărie.

Creatorul tehnica sa născut în familia săracă. Din copilărie, a aflat ce foame și frig. Când a crescut, una dintre frumoasele zile a decis să captiveze cu metode de tratament neconvenționale. Apoi a devenit pastor și a început să scrie cărți despre psihologie.

Când Louise sa îmbolnăvit foarte rău, el a decis să se vindece cu conștiința sa. Acest lucru a ajutat-o ​​meditație. Până în prezent, ea a reușit să ajute alte persoane să iasă dintr-o situație dificilă.

Meditația de mai sus face posibilă scufundarea în mod oficial în copilărie și cu această scufundare încercați să schimbați prezentul. Prin urmare, această tehnică este necesară pentru cei care doresc cu sinceritate să scape de experiențe pentru copii, care, la rândul lor, sunt foarte puternic influențate de.

Există o mulțime de exemple atunci când problemele provenite de la vârsta copiilor nu permit unei persoane să se auto-realizeze. De exemplu, în cazul în care copilul a fost jignit la vârsta școlară și a simțit inutilitate lui, apoi la vârsta adultă el nu a putut găsi un satelit, va fi închisă, nu va fi capabil să realizeze abilitățile sale.

Pentru a schimba totul, trebuie să încercați în practică meditația Louise Hay „Vindecarea copilului interior“.

Ce este un „copil interior”?

Pentru a ajunge pe deplin la percepția unui astfel de lucru, trebuie să realizați acest lucru Termenul „copil intern” este o personificare a uneia dintre principalele părți ale lumii interioare a unei persoane. Această parte conține diferite amintiri, atât negative, cât și pozitive, precum și temerile, abilitățile, experiența timpurie și T. D.

Este această parte a sufletului uman responsabil pentru percepția plin de bucurie cu privire la orice eveniment. Fiecare dintre noi isi aminteste bine gustul de înghețată, pe care am mâncat toți în copilărie. A fost incredibil de dulce și plăcut. Îmi amintesc acest moment, iar acum, fiind adulții să te plac, de asemenea, vom mânca înghețată.

Același lucru se poate spune și despre abilitățile creative.

La o vârstă fragedă, fiecare copil încearcă să atragă ceva sau în vrac. Dacă el este lăudat, el încearcă chiar mai mult și creează. Ca urmare, un artist talentat sculptor sau poate crește de la o astfel de persoană. ȘI În această mare importanță va juca experiența copilărești, și anume „copil interior“.

Atunci când nimeni nu acordă atenție vălul creativ al unui artist mic, el începe să se apropie încet de el însuși în sine, și abilitățile sale ies. Dacă o astfel de persoană, fiind un adult, va dori să reînvie pofta de desen, atunci acest lucru va ajuta la meditație intitulat „Vindecarea copilului interior“.

Tackle: „Copilul interior“ este o anumită perioadă de timp, care a rămas în trecutul îndepărtat. Cu toate acestea, această perioadă de timp nu poate afecta viața adevărată și viitoare a unei persoane adulte.

Tehnică

Această tehnică este conceput pentru persoanele care au devenit adulți. Nu contează cât de vechi esti. Acesta trebuie să fie efectuate pentru ca emoțiile curate și proaspete în sufletul tău. Și ei vor crea cu siguranta idei noi în minte, care va ajuta muta in viata mai departe.

Este necesar să se ia în considerare faptul că Dvs. „copil interior“ poate fi într-o astfel de stat a – să fie deprimat și speriat și t. D. Dacă vedeți în dezavantajul tău comportament, incapacitatea de a cere altele asemenea, atunci trebuie să învețe cum să se ocupe cu ea. În plus, manifestările negative și emoțiile în caracterul tău sugerează, de asemenea, că dvs. „copilul interior“ este deprimat.

Prin urmare, vă răsfățați-vă inadecvat, și anume, să fie supărat pe tine, mustra și vina în toate păcatele de moarte. Si cel mai important, nu văd realizările și calități bune. Acest lucru, în mod natural, se bucură de cei din jur, te face un „țap ispășitor“.

Unele specii de comportament inadecvat sunt exprimate în faptul că ei, fiind oameni adulți, nu pot înțelege acest lucru. Astfel de oameni sunt infantil, nu funcționează și nu învață, încercați să trăiască în detrimentul altora. Deci, ei trebuie să înceapă să lucreze pe ei înșiși. In caz contrar, ele vor supus degradării finale.

Pentru a face acest lucru, pentru a afla exact modul în care dvs. „copilul interior“ se manifestă. În cazul în care nu este destul de sănătos în planul emoțional, atunci va fi incomod. Dacă sunteți incomod, atunci trebuie să țineți meditația de wellness și să vă aduceți starea generală a sufletului la echilibru.

Meditația va contribui la stabilirea contactului cu „copilul” așezat în interiorul vostru. Această tehnică vă va împinge la boala emoțională. Nu fi surprins că în timpul practicii veți experimenta și tristețea și bucuria, vina și nostalgia și alte sentimente.

Nu vă fie frică de furtuna emoțională topită și să se întâmple. Dacă vrei să plângi, întoarce-te. Dacă vrei să râzi, te rătăcești. Meditația este efectuată pentru a vă revigora sentimentele.

Acum continuați acțiunea principală.

 • Stați în mod convenabil și închideți-vă ochii.

 • Faceți o respirație profundă prin nas și expirați aerul prin gură. Repetați astfel de manipulări de mai multe ori.

 • Corpul tău trebuie să se relaxeze treptat de la vârf la degete și mâini. Imaginați-vă că această relaxare a atins vârfurile degetelor și a revenit din nou în partea de sus.

 • După aceea, trebuie să vă simțiți corpul și să vă realizați vârsta curentă, precum și starea momentală a minții voastre. Gândiți-vă dacă ați văzut totul.

 • Apoi, imaginați-vă că un copil a apărut în fața dvs. Poate fi un băiat sau o fată (aici totul ar trebui să depindă de podea).

 • Copilul ești tu. Aveți aproximativ cinci ani. Imaginați-vă cum arată. Amintiți-vă mic, ce vă îmbrăcați și vă rog. Observați copilul.

 • Apoi se ridică mental, du-te la copil și întindeți mâna. Ia mâna copilului în palma ta. Ea este foarte mică. Stați lângă și simțiți creșterea copilului. Uită-te în ochii lui. Dacă chiar vrei să-i săruți copilul, atunci să-l sărutați pe obraz, palma. Asigurați-vă că acordați atenție reacției copilului.

 • Ochii unui copil trebuie să vă spună despre mulți. Uite, trist, sau cu zadorinka, care este culoarea lor: carial sau albastru. Amintiți-vă acest moment. Ați ajuns acum la iubire. În ochii acestui copil – speranțele. Ia copilul în mână. Să-i facă rău să te. Simțiți-l cald și lăsați inima ta răspunde la acest gest.

 • Gândiți-vă dacă vă puteți apăra acum acest copil de influenta altcuiva, l-ai tot timpul va face. Cere-i să spună ce acțiuni el se așteaptă de la tine. Promite copilul (Ke), care va fi acum despre el (despre el) să aibă grijă, proteja și încântare.

 • Gândiți-vă la ceea ce tu și numai tu poți proteja acest copil. Din aceasta el se va simți de îngrijire și se va opri frică. Baby nu vă faceți griji mai mult pentru a nu justifica așteptările dumneavoastră.

 • Hug dvs. „I”, t. E. copil și promisiunea de a-și apăra întotdeauna el. Know, acest lucru este cel mai scump lucru pe care trebuie. Baby este sentimentul interior.

 • Copilul trebuie să înțeleagă că este auzit și ceea ce vă amintiți mereu despre el.

 • La sfârșitul sesiunii, puneți copilul pe podea și eliberați încet mâinile. Aruncați o privire în fața lui. Este Zasia. Aspectul sa schimbat și a devenit clar că el strălucește de fericire.

 • Faceți câteva respirații și expirații din nou și deschideți-vă ochii.

Sfat

Datorită acestor recomandări, practica dvs. va deveni mai eficientă.

 • Pentru tine, este necesar să se precizeze motivul pentru care au o dorință de a face meditație. Motive bune vor da un impuls unei atitudini diligente față de practici.

 • Nu începeți lecțiile care par prea plictisitoare pentru tine. Mai bine începeți cu un mic.

 • Planificați în prealabil timpul pe care îl puteți aloca pentru meditație. Dacă vă place să dormiți dimineața, atunci aparatele sunt mai bune pentru a face prânzul sau seara. Efectuați meditația în ore strict alocate.

 • Practica mai bine într-un anumit loc, care va fi liniștit (fără prezența copiilor și a animalelor). Dacă nu puteți executa nicio poziție, de exemplu, poziția Lotus, apoi utilizați un scaun pentru practică. Stai pe el, și în partea din spate se afla o pernă.

 • Urmăriți toate modificările care se întâmplă cu corpul și activitatea mentală. Pentru comoditate, obțineți un jurnal și scrieți toate procesele din el care vă va părea importante pentru dvs. importante și progresive.

Meditația „Vindecarea copilului intern“, în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: