Meditație Osho: Caracteristici și tehnici

Meditație Osho: Caracteristici și tehnici

Rezolva problemele acumulate în mișcare și dans. Este posibil dacă urmați învățăturile Guru indian, care a luat numele lui Osho. Se traduce din Hindi ca: „Binecuvântat, pe care Dumnezeu”, a intrat în poveste și a dat numele un mod neobișnuit de meditație.

Funcții de meditație

În timpul vieții profesorului, atitudinea față de Osho a fost foarte ambiguă. În unele țări ale lumii, inclusiv țara noastră, care era încă cea mare și cea puternică Uniunea Sovietică, doctrina a fost interzisă. Dar, după cum se întâmplă adesea, după moartea învățătorului în 1990, ideile sale au fost recunoscute ca fiind minunate și răspândite, în special în India și Nepal.

Printre meditațiile lui Osho au fost practici sexuale. În această privință, unii îl numesc „Guru sexual”. Cu toate acestea, sunt cunoscute celelalte metode ale sale. Osho avansat conceptul de meditație ca un proces al cărui scop este de a restabili pacea și armonia. El a fost încrezător că este posibil să se lupte cu stresul și eșecurile prin mișcare.

În plus, Guru a fost categoric împotriva faptului că meditația ar trebui să vizeze un rezultat specific, deoarece este de obicei obișnuit.

Practicile sale nu au scopul unui anumit scop, ei înșiși conduc o persoană la ceea ce are nevoie. Ajutați la resetarea cătușelor. Uită-te la tine și în lumea din întreaga lume sau chiar mai degrabă de sus. Una dintre partidele atractive ale metodei este că nu are nevoie de o pregătire specială pentru aplicarea sa. Tot ce aveți nevoie este un pic de spațiu și dorința de a obține libertatea, inclusiv de la urmărirea valorilor materialelor.

Variante practice

Poate că singurul lucru care ne poate opri majoritatea dintre noi din cultul total al învățăturii Osho este durata meditației. Ele sunt concepute pentru fiecare zi. Trebuie să le îndeplinească de două ori pe zi. Și setări de seară și sesiuni de dimineață.

Desigur, Guru a venit cu opțiuni abreviate pentru foarte ocupați, dar în mod ideal pentru fiecare meditație ar trebui să plece timp de 60 de minute. Dacă sunteți gata să evidențiați din diagrama dvs. strânsă de data aceasta pentru a găsi calm complet, puteți începe. Total Master a inventat 112 metode de meditație. Oferim o descriere a celor mai frecvente, populare și eficiente.

Kundalini

Această meditație de seară. Scopul său este de a suprima toate emoțiile negative ale zilei trecutului, relaxați corpul și sufletul. Pentru o execuție mai eficientă, se recomandă utilizarea muzicii ca acompaniament. Tehnica este împărțită în 4 segmente de cincisprezece minute.

Pe parcursul Primul sfert Peste o oră mișcări involuntare. Trebuie să începeți cu picioarele și mâinile în care sunt concentrate terminațiile nervoase. La început, le veți forța să facă nebun, cu momentul mișcării va deveni involuntară. Întregul corp va fi treptat în putere de agitare reală. Din partea laterală se va asemăna cu dansul nebuniei, totuși, nu ar trebui să vă faceți griji. Sarcină – pentru a merge la dans absolut incontrolabil.

15 minute mai târziu Televiziunea incomprehensibilă ar trebui să schimbe dansul real. Ar trebui să fie acțiuni conștiente. Urmăriți-vă corpul, ascultați-o, care parte vrea să execute. Cu toate acestea, din nou nu vă gândiți la frumusețea și atractivitatea discursului dvs.

Nu este destinat. „Aplauze” Veți primi numai din corpul propriu, sufletul și mintea.

După o jumătate de oră de la începutul meditației La a treia parte a acestuia. Mai întâi trebuie să se oprească. În următoarele 15 minute trebuie să fii într-o stare staționară. Stați sau stați, nu este atât de important. Principalul lucru – tot timpul pentru a vă îndruma gândurile adânc în noi înșine. Nu evaluați ce se întâmplă. Urmăriți ce se întâmplă cu dvs.

Citește mai mult  Toate freelanceri despre

Ultimele 15 minute de meditație este ținută. Se întinde pe pat, pe podea sau pe gazon la casă. Locul nu este un principiu. Singura sarcină este de a deduce din tot ceea ce se întâmplă atât în ​​jurul și în interiorul vostru. Tăcerea completă chiar și gândurile – și nici o mișcare. De data aceasta, ca segmentul anterior, ar trebui să se facă cu ochii închiși, în timp ce primele două etape pot fi trecute, deoarece este convenabil pentru dvs. După o oră de la începutul implementării meditației, vă deschidem ochii. Continuați cu ambele extern și intern. Meditația cundallină a fost finalizată.

Dinamic

Se crede că este – Meditație principală Osho, pe care se bazează toți ceilalți. Se poate face atât independent, cât și în grup. Și în al doilea caz va fi mai eficient, deoarece va uni energia mai multor persoane. Se întâmplă cu ochii închiși, este mai bine să legați un dressing deloc. Dar un alt îmbrăcăminte ar trebui să fie de cel puțin. Nimic nu ar trebui să vă tinie corpul. Încă o condiție – poți să o faci doar pe un stomac gol. Durata – aproximativ o oră, este de cinci intervale pentru fiecare 10-15 minute fiecare. Gata? Apoi începeți.

Pe Primul stagiu Concentrați-vă numai în respirația dvs. Respirații adânci și expirații. Acestea ar trebui să fie cât mai frecvente posibil. Dacă în acest moment corpul vrea să se miște, nu-l țineți înapoi. Crash de mână, se întoarce capul – lăsați-vă corpul să ia partea de sus peste minte. Controlezi doar respirația – adânc și intensă.

După 10 minute mergem la următoarea etapă. Această etapă, ca un tunet printre un cer clar. Nimeni nu poate prezice în avans cum va arăta. Trebuie să vi se ofere voia propriilor sentimente care vor provoca respirația dinamică. Acest lucru poate fi orice – plâns și chiar hohote de plâns sau, dimpotrivă, râs până la râs uncontiguous. Poate vrei sa sari sau balanseze mâinile, imitând lovitură. Faceți tot ce vă doresc doar sufletul și corpul vostru. Nu trebuie să vă faceți griji, așa cum arată, chiar dacă deveniți o reamintire a Madmanului orașului. Eliberarea cu îndrăzneală a energiei acumulate în exterior.

În acest stadiu, Mantra „Huu”. Începeți sărituri. Fiecare însoțiți pronunția mantrei. Fă-o cu voce tare și pentru tine. Este important să aterizați pe picior. Sunetul atunci când vine în contact cu podeaua ar trebui să reamintească cuvântul „Huu“. Sărituri ar trebui să fie intensă.

Ei trebuie să aducă la epuizare. Mâinile trebuie să păstreze la etaj.

10 minute mai tarziu Opriți-vă puternic. Stați în acest sfert de poze de o oră. Trebuie să înghețe literalmente în acest moment. Opriți-vă dorința involuntară de a vă zgâria nasul sau hainele corecte. Corpul tău – statuie. Mintea ta este îndreptată adânc în sufletul tău. Ascultați-o și uitați-vă la schimbările care se întâmplă cu ea. Toată energia care a fost vărsată cu ajutorul mișcării din nou intră din nou.

Citește mai mult  Pian Lector: Calități și responsabilitățile profesionale

Următoarele 15 minute Dedicați dansului victorios. Vă mulțumim și universul pentru bucurie. Este dansul de fericire, dați-i complet puterii sale, iar la sfârșitul meditației veți simți o maree extraordinară de putere, inclusiv sexual.

Nataraj

Această tehnică este împărțită în 3 etape. Parte principală Dedicat din nou dans. Va avea un interval mai mare de meditație, care va dura ceva mai mult. Primul pas durează 40 de minute. În mod ideal, va fi dacă ați pus muzică în acest moment. Sfârșitul ei va fi pentru dvs. ca semnalul de alarmă. Dar mai târziu mai târziu. Pentru început, scufundați-vă în dans. Nu este nevoie să efectuați mișcările potrivite, chiar dacă sunteți balerina teatrului Bolshoi sau campionul mondial în dansul de bal. Acesta este dansul lumii interioare. Face tot ce sufletul tău va fi pus. Chiar dacă dansul nu mai este reamintit de antrenamentul unui chaser, nimic nu ar trebui să te sperie sau chiar mai mult. Porniți tot felul de mișcări pot fi strict strict 40 de minute mai târziu.

De îndată ce muzica sa terminat, frânează dramatic și pus în podea. Următoarele 20 de minute Trebuie să cheltuiți în tăcere completă și fără cea mai mică mișcare. Toate sunetele și energia obținute ca rezultat al dansului penetrează cele mai adânci straturi ale corpului. Ridicați-vă și dansați din nou. Ca și în tehnica dinamică anterioară – acesta este un dans de recunoștință, plăcere, plăcere. Îți dai-o și universul, primind noi puteri de lumină de la ea ca răspuns.

Nadabram

Această tehnică era cunoscută cu mult înainte de apariția lui SSH. Călugării ei tibetani practicați. Au făcut-o noaptea. De obicei aproximativ trei ore de la miezul nopții. Apoi a mers la culcare din nou. Guru indian a recomandat să o realizeze înainte de culcare sau dimineața. În cel de-al doilea caz, după meditație, va exista cel puțin o vacanță de cincisprezece minute. În principiu, acesta poate fi recurs la el în timpul zilei, amintiți-vă că va fi necesar să restaurați timpul de odihnă.

Puteți să o faceți chiar și la momentul executării oricărei lucrări care necesită numai mișcarea mâinilor. În plus, este proiectat atât pentru execuția individuală, cât și pentru grup. Pentru un efect mai bun, puteți utiliza dopuri de urechi, astfel încât sunetele străine să nu vă distragă atenția. O altă condiție este un stomac înfometat.

În caz contrar, sunetul interior va fi dificil de a sparge adânc.

Primul pas Începe o jumătate de oră. Va trebui să cheltuiască cu ochii închiși. Apoi, ar trebui să înceapă să pronunți sunetul, similar cu sondația locomotivă a aburului. Nu contează cum veți ajunge – amestecați, așteptați sau buzz. Principalul lucru este că, în același timp, gura este închisă, iar sunetul a fost destul de tare. Dacă doriți, puteți schimba tonul, face unele mișcare. Bip – Inspira, bip – expir. După un timp vei rămâne singur cu acest sunet. El te va pătrunde adânc în mintea și curățați de la gânduri și emoții inutile.

A doua etapă de cincisprezece minute rupt în 2 părți. În primul care aveți nevoie pentru a efectua mișcări circulare cu mâinile. Palms ar trebui să fie trimise spre exterior. Cum ai desena cercuri externe. După 7 minute vom schimba direcțiile. Palms omită în jos și începe desen cercuri în direcția opusă. La prima etapă, eliberați energia spre exterior, vom colecta în al doilea. Ultimele 15 minute de meditație ar trebui să aibă loc în tăcere completă și fără o singură mișcare. Un sfert mai târziu ea se termină.

Capul tau a devenit luminos, ești plin de energie.

Mandala

La executarea acestei tehnici va fi nevoie de o oră pe oră. Acesta este împărțit în 4 părți la 15 minute fiecare. În prima etapă, executați în loc, de mare creștere genunchi. Cu fiecare minut aveți nevoie pentru a locui ritmul de circulație a piciorului. Se recomandă să se folosească de muzică, al cărui ritm este, de asemenea, în creștere în timp. Ai nevoie pe deplin să se predea aceste mișcări. Respiratia buna, profundă, dar nu tensionat. Astfel, va fi posibil pentru a elibera mintea de toate gândurile, pentru un timp pentru droguri din orice spirit. Astfel, vă va oferi posibilitatea de a penetra corpul necesar și sufletul energiei adânc în interiorul. Ea va începe să vină mai jos.

Citește mai mult  Toate profesiile creative

Stai jos, închide ochii și începe balansarea corpul lateral, dreapta și stânga. Noi o facem într-un cerc. mișcări moi. Sunteți întruchiparea de tandrețe. Energia creste in corpul tau la buric. Întinde-te și deschide ochii. Vom începe să facă mișcări circulare sensul acelor de ceasornic. Facem aceste mișcări în primul rând lin, apoi mai repede și mai repede. Astfel, te scapa de energia negativa, care se acumulează în cantități mari pe peretele din spate al orbitei și, în același timp, poate ridica în sus pozitiv. Se ajunge la nivelul nasului și se oprește în a treia zona ochilor, deschiderea ochiului interior. Inchide ochii. Ramanem următoarele 15 de minute într-un stat fix.

Toate tensiune este în cele din urmă eliminat, organismul este umplut cu energie.

Devavani

Numele meditația este tradus ca „voce divină“. Corpul tau devine un Ruger al lui Dumnezeu. Practica durează, de asemenea, o oră și împărțit în 4 părți egale. Porniți muzica și stai jos confortabil. Primele 15 de minute doar tu stai și să ascultați muzică.

Încearcă să lase vocea divină în interiorul tău. Începe repetarea lipsită de sens „La La La“. După ceva timp, veți înțelege că cuvintele necunoscute spun că mai multe sesiuni de mai târziu, se va dezvolta în sugestii. Și acum sunteți deja liberi să vorbiți latenirea necunoscută. Vocea vine din brief a creierului. Cel lucrat când erai un copil, a acționat la nivel subconștient.

Întinde. Continuă să vorbești despre întrebarea trimis la tine peste, dar acum încă lasa vocea nu numai vocea, ci și sunete. După ceva timp, razele calde și luminoase ale energiei divine încep să pătrundă în corp. Intinde-te. Relaxați-vă corpul tau complet.

Dați energiei divine pentru a pătrunde în fiecare celulă a corpului, a sufletului și a minții.

Sfaturi începători

După cum sa menționat mai sus, aceasta nu are nevoie de o pregătire specială pentru punerea în aplicare a meditații, și adepți, prin urmare, începătorul acestei tehnici nu există, în principiu,. Singurul sfat care dă Guru, să devină un observator al gândurilor și dorințelor sale, nu numai în timpul sesiunilor practicii. Uită-te la tot ce se întâmplă în interiorul tău și în jurul valorii de partea – atunci este ușor să faci armonie cu tine și cu toată lumea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: