Memoria musculare: ce este și cum să se dezvolte?

Memoria musculare: ce este și cum să se dezvolte?

Capacitatea organismului de a răspunde la efort fizic, după o pauză lungă și pentru a obține fostele rezultate se datorează activității musculare de memorie.

Ce este?

Memoria musculară se dezvoltă datorită activității fizice și asigură restabilirea masei musculare după picioare lungi. Corpul uman este capabil să memoreze nivelul tonusului muscular, care a avut loc în celulele nervoase și structura fibrelor musculare. În organism există schimbări pe termen lung, informații despre care se încadrează în scoarța motorie a creierului uman. Toate informațiile despre numărul de contracții musculare și despre orice altă activitate fizică este conservată în structurile creierului. acțiuni fizice aduse automatism cădea în memorie de stocare.

Formarea unei astfel de memorizarea are loc la un nivel inconștient. Scopul principal al memoriei musculare este reluarea antrenamentelor după întreruperea forțată și utilizarea la propria discreție. Acest proces oferă atletului restabilirea rapidă a formei sportive după o pauză lungă asociată cu boala, rănirea, o călătorie de afaceri, nașterea unui copil sau ca urmare a unei alte circumstanțe. Oamenii care sunt cândva pentru sport sunt restaurați rapid după un atac de cord, accident vascular cerebral și alte boli grele.

in afara de asta, Memoria musculară bine dezvoltată facilitează reducerea riscului.

Un exemplu convingător este abilitatea de a conduce o bicicletă cu două roți. Omule, în timp ce un copil a învățat să mențină echilibrul în timp ce conduceți acest tip de transport, nu pierde niciodată abilitatea. Acțiunile și mișcările sunt reproduse automat printr-un număr mare de ani.

Mecanismul de funcționare

musculare de memorie trece prin interacțiunea dintre mușchi și creier, componenta de legare a, care este sistemul nervos. În timpul îndeplinirii exercițiilor fizice, creierul estimează nivelul lor și decide care ar trebui să fie utilizate organe și părți ale corpului. Prin fibrele nervoase, impulsurile sunt trimise la mușchii capabile să producă acțiunile necesare pentru a obține rezultatul dorit. Informațiile sunt fixate în fibrele musculare. Dacă este necesar să se efectueze acest exercițiu în viitor, mușchii sunt gata pentru punerea sa în aplicare.

Citește mai mult  Rezumatul de protecție a muncii de specialitate: Structura și reglementările

Acest tip de memorie este strâns asociat cu fibrele musculare de o anumită dimensiune. Acestea sunt o fuziune a mai multor celule care combina citoplasma. fibrei musculare inerente sistem multi-core. Celulele satelit sunt în măsură să crească numărul de nuclee, fiecare dintre care este înconjurat de ribozomi. Este în ei o sinteză a proteinelor. Aceste procese conduc la o creștere a fibrei musculare, care pot, în mărime de 5 ori mai mare decât un singur nucleu celular. În fibrele neinstruit, miezurile nu sunt suficiente, astfel încât acestea au parametri mici.

În timpul antrenamentului grele, mușchii se dovedesc a fi în situația stresantă. De-a lungul timpului, fibra îi lipsește în creștere nuclee existente, iar mușchii ating maximul lor. Baza memoriei musculare este de noi nuclee formate ca urmare a suprasarcină. Când atrofie musculară ulterioară, acestea nu sunt șterse, dar sunt în modul sleep. nuclee noneficace în acest moment nu sintetiza proteine.

Numărul de nuclee suplimentare capabile de a controla volumul crește din fibre musculare, cu reluarea activitatii fizice. Mușchii sunt rapid a revenit la dimensiunile anterioare.

Memoria de lucru musculare este cel mai ușor să urmăriți atunci când observarea persoanelor angajate în culturism. Lipsa de formare conduce la o scădere a masei musculare. Acest lucru nu înseamnă că nucleele formate suplimentare a început să moară. Ei merg în regimul de așteptare.

Odată cu reluarea de efort fizic, sistemul nervos asigură o creștere a excitabilitatea neuronilor motori situate în emisfera dreaptă a creierului, și trimite anumite semnale cu fibre musculare. Musculatura strălucește, de asemenea, impulsuri în structurile creierului. Conjugarea neuromusculară îmbunătățește. creșterea accelerată a noilor nave și alimentarea cu energie crescută a unității de motor, sinteza proteinelor în mușchi permite unei persoane să recupereze rapid rapid după o pauză lungă.

Citește mai mult  Totul despre geodezistul inginerului profesiei

Cât timp este stocat?

Rezultatele cercetării mărturisesc la imprimarea și întreținerea în memoria musculară odată o sarcină musculară copleșit pe termen lung. Contrar așteptărilor oamenilor de știință care efectuează un experiment, nucleele celulare, formate prin creșterea nivelului de activitate musculara nu este atunci când se reduce intensitatea antrenamentelor. Studiile au arătat că, timp de 3 luni nu sunt folosite muschii, dar acestea sunt în modul de așteptare. După întoarcerea unei persoane de a exercita intensificat procesele hipertrofice, a crescut sinteza proteinelor in celulele musculare. Kernel a devenit complet operațional. Subiecții au fost capabili de a restabili rapid forma fizică.

Perioada de stocare în memorie musculare exact necunoscut. Acesta este salvat pentru o lungă perioadă de timp, iar după o pauză forțată în formarea sportivilor musculare creștere a volumului este mult mai ușor și mai rapid decât atunci când începători masa corpului umflate. Prin formarea de bază pentru cel puțin 2 luni. Ele pot rămâne de ani de zile să vină. om adult poate reveni cu ușurință la sportul care a fost implicat în copilărie.

Cum se dezvoltă?

În vârstă fragedă, procesul de creștere a masei musculare este mult mai rapid decât persoanele în vârstă. Deși există cazuri de prelungire musculare cu bărbați în vârstă de 90 de ani.

Furnizeze volumul musculare și puterea de ajutor pe termen lung de formare corespunzătoare și analiza lor scrupuloasă. Specialiștii recomanda aplicarea programelor dezvoltate în mod individual. Cel mai bine este de a face exerciții, folosind și sub controlul unui instructor calificat. formare incorectă poate dăuna organismului. În memoria musculare, informații incorecte este imprimat, pe care se va utiliza în musculatură viitor.

Citește mai mult  Manager: Profesie Descriere, Responsabilități și cerințe

creșterea treptată recomandată în sarcini. În acest caz, mușchii se adapteze bine. Fiecare greutate overcomed nouă îmbunătățește coordonarea, dă puterea corpului si rezistenta. În absența unor progrese în timp ce creează dependență la anumite exerciții, puteți suspenda executarea lor. Tehnica de a juca sarcini de formare rămâne în memorie musculare, astfel încât eforturile de a restabili după revenirea la sala de sport va fi minim.

Mai repede pentru a obține rezultatele dorite ajuta metode psihologice construite pe auto-sustainment. Acestea sunt utilizate împreună cu efort fizic.

  • Inainte de a merge la culcare, este recomandat să reprezinte corpul perfect. La momentele de imersiune în vis și în momentele de trezire aveți nevoie pentru a reproduce mental mușchii dorite. Imaginea este imprimat si trimis la structura creierului. Cu fiecare trezire pe timp de noapte, manipularea trebuie să se repete din nou și din nou.
  • Specialiștii recomanda mental să prezinte o minge divizat. Este necesar să se simtă în mod evident și să înceapă de echitatie toate părțile corpului. Mai întâi trebuie să încercați această minge pentru a promova în laringe, apoi coborâți-l la plexul solar, atunci trebuie să redirecționeze obiectul imaginar la partea de șold a corpului și, în cele din urmă, acesta trebuie să atingă picioarele. Exercitarea ar trebui să fie de 5 ori înainte de a merge la culcare. Aceasta ajută deschide un nou mod de a terminatii nervoase.

fizică regulată și formarea psihologică contribuie la dezvoltarea mușchilor armonios pliate. Încetarea temporară a claselor nu provoacă pagube mult la corpul. Indicatorii anterioare sunt usor de restaurat într-un timp scurt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: