Nivelurile de menținere a computerului în CV

Nivelurile de menținere a computerului în CV

Abilitatea de a folosi computerul astăzi este solicitată chiar și în profesiile obișnuite care nu sunt direct legate de programare sau design web. Prin urmare, aproape toate formele de reluare includ un grafic cu numele „Nivelul de competență PC”, deoarece utilizarea programelor simple de birou poate fi necesară și casierul și magazinul și administratorul.

Înainte de a completa aceasta, este necesar să ne dăm seama ce competențe implică fiecare nivel, și, pe baza acestor informații, este determinată în mod fiabil pe care l-ati atins. Acest lucru este important pentru ca un potential angajator pentru a estima cât de mult timp va merge la antrenamentul si te descurci cu îndatoririle.

Tipuri de abilități de lucru

Deci, vă confruntați cu o întrebare dificilă pentru tine, atunci când scrieți un CV și nu știu ce grad de proprietate de calculator pentru a indica în formă. Pentru a înțelege acest lucru, ia în considerare în detaliu fiecare nivel și ce cunoștințe să-l.

Elementar

La acest nivel, puteți atribui utilizatorilor care început recent să dezvolte un PC. Dacă sunteți capabili de tine Includeți și dezactivați un computer, știți cum să utilizați mouse-ul și tastatura, cunoașteți funcțiile de bază ale programelor Word, Excel și Notepad Computer și puteți conecta Internetul, deschideți browserul, creați un cont pe e-mail sau într-una din rețelele sociale – indică cu îndrăzneală în rezumatul nivelului inițial al calculatorului.

În plus, utilizatorul de pornire este capabil să copieze fișiere dintr-o unitate flash sau la acesta, să ruleze programe de pe un disc, să creeze foldere sau documente, să conecteze echipamente suplimentare, cum ar fi difuzoarele sau imprimanta.

Dacă toate abilitățile enumerate par cu TREBUIE, este posibil ca experiența dvs. în utilizarea unui computer personal să fie deja impresionantă și ați trecut la următorul pas.

In medie

Această categorie conține utilizatori care, în plus față de cunoștințele de bază, pot, de asemenea: găsi cu ușurință fișierul dorit sau folderul în memoria calculatorului, a crea un punct de recuperare, formatați unitatea flash USB, găsiți informațiile de care aveți nevoie pe Internet, descărcarea fișierelor din rețea, a viziona un film sau pentru a asculta muzică, apel video pe Skype.

În plus, ei înțeleg ce diferența dintre browser-ul de la motorul de căutare, discul C de pe disc d, au o idee generală a ceea ce este o unitate de procesare și de sistem. Utilizatorul folosește combinația de taste, butoane funcționale atunci când se lucrează, se pot imprima rapid textul. Utilizatorul este familiarizat cu caracteristicile principale și suplimentare de programe de birou, știe ce archivers cum ar fi 7-Zip, WinRAR. Dacă toate cele de mai sus nu te introduce într-o stupoare, atunci nivelul de competență PC-ul este mediu. Ei bine, în cazul în care părea să te nonsens, cel mai probabil, abilitățile dumneavoastră pot fi atribuite la nivelul următor.

Încrezător

utilizator experimentat, printre altele,, utilizează în mod liber manageri de fișiere, cum ar fi Total Commander sau Multi Commander, se poate face backup de programe și fișiere importante, în loc de aplicații de sistem standard, care rulează în mai moderne și avansate, cum ar fi Notepad ++, Gimp, Photoshop.

El este, de asemenea, fericit să folosească avantajele oferite de facilități de stocare cloud, inclusiv Yandex. Disc și Google. Discul, utilizările de blocare ferestre și blocanții de publicitate, dezasamblat în setările programelor antivirus. Poate că utilizatorul este capabil să reinstaleze independent sistemul de operare, să înțeleagă defectele și setările echipamentului. Capacitatea de a programelor de utilizare, cum ar fi Wunderlist și KeePass, de asemenea, vorbește despre un nivel de încredere dețin PC.

Descrierea fiecăruia dintre nivelurile de cunoaștere a PC-ului este foarte relativă. În cazul în care din competențele enumerate de unul dintre pașii pe care sunt familiarizați cu toată lumea, cu excepția una-două, puteți atribui în condiții de siguranță vă la această categorie.

După cum se indică în mod competent?

Să presupunem că citiți toate cele de mai sus și ați realizat că nu ajung nici măcar la nivelul de intrare. De exemplu, puteți activa computerul, utilizați mouse-ul și tastatura, ați auzit ceva despre Word și Excel, am folosit Internetul de mai multe ori, dar nu avem un cont în rețelele sociale și propriul dvs. e-mail. Apoi este foarte posibil să vă desemnați propriul nivel de PC-uri ca „minim”.

Să presupunem că înțelegeți că nivelul inițial a crescut, dar nu atingeți media. Aici totul va depinde de situație, și anume din poziția la care aplicați și îndatoririle. Dacă știți cum să învățați rapid și complet încrezător că puteți stăpâni rapid noi competențe – puteți specifica media, altfel, mai bine specificați mai bine.

Dacă ați învățat deja mai multe programe și abilități decât a fost indicat la nivelul „încrezător”, puteți scrie că sunteți un utilizator avansat.

Exemple pentru diferite profesii

Pentru a demonstra în mod clar exemple de umplere a blocului de proprietate PC-ului, ia în considerare CV-uri eșantion de diferite profesii. Casierul de orice utilizare supermarket sau magazin de programe în activitatea sa, cum ar fi 1C Casierul de tranzacționare, cunoașterea PC este necesară pentru serviciul rapidă a cumpărătorilor și pentru a evita cozile lungi. În exemplu, arată rezumat nu numai gradul de proprietate, dar, de asemenea, cu ce programe sunt bine-cunoscute un potențial angajat, care poate fi important pentru angajator.

Fără cunoaștere excelentă a computerului, nu contabil va găsi un loc de muncă, din moment ce toate orele de lucru el deține exact în spatele monitorului PC. În exemplu, este indicat faptul că solicitantul este un utilizator experimentat, de asemenea, și cunoaște toate programele necesare pentru lucru, care va deveni cu siguranta un plus mare.

Magaziner ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a lucra cu PC-ul. În exemplu, nu este specificat exact ce fel de proprietate pe calculator a solicitantului pentru postul vacant, cu toate acestea, programele cu care el este bine familiarizat. Dacă nu știi cum să le atribuie, poti la fel ca în exemplul, pur și simplu lista programele pe care le dețineți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: