Profesii Chimie

Profesii Chimie

Acest articol pentru cei care iubesc chimie, pentru care lecțiile pentru Neînțelegând secretele din tabel Mentereev, transformările și compușii de diverse substanțe, în scopul de a obține un rezultat complet diferit sunt magice care exista in realitate. Pentru cei care se gândesc la profesie legată de această știință misterios, care deschide oportunități infinite și perspective extinse în viitor.

Particularități

Profesii legate de chimie, multe: pe unele calcule ale acestora mai mult de 260, pe alții și mai mult. Unele dintre ele sunt asociate cu studii în colegii și școli tehnice, cum ar fi farmacist, un laborator pentru analize chimice. Există specialități care necesită o diplomă de învățământ superior. Puteți intra în universitate numai după absolvire clase, în timp ce pentru instituțiile de învățământ mijlocii, este necesar să se treacă examenul de 9 clase.

Munca de profesie legate de chimie, interesant, deși este adesea legată de risc pentru sănătate, deoarece multe substanțe sunt destul de agresive.

O altă caracteristică rămâne versatilitatea științei,-și cuprinzătoare care să cuprindă toate oportunitățile sale.

Următoarea nuanță rezultă fără probleme din partea anterioară – o varietate de profesii și, în consecință, perspective, atât în ​​realizările de venit, cât și în carieră.

De la un specialist a cărui activitate este legată de chimie, este necesară o bază durabilă și solidă a cunoștințelor teoretice. Angajatul trebuie să aibă capacitatea de a analiza logic, căutați răspunsuri la întrebări, abilitatea de a trage concluzii pe baza datelor.

Fără îndoială, cu caracteristici optime, va fi tortura minții, indiferent, dorința de a satisface setea de cunoaștere și memorie excelentă pentru a păstra o mulțime de formule în cap.

Acuratețea – calitatea necesară pentru a lucra cu reactivi periculoși. Attentiveness, precizie, răbdare fără limite – la urma urmei, uneori merge despre sutimi în tabelul de greutate, iar eroarea poate face foarte scumpe (unul dintre exemplele servește cea mai mare catastrofă mondială la Cephic Plant Bhopal – numărul victimelor este superior pierderi Cernobîl). Responsabilitatea socială va ajuta la tragedii Evitare. Înțelegerea că viața și sănătatea de discipline altele enviring.

Pentru cineva, următoarea caracteristică poate fi o surpriză, dar pentru un chimist un bun simț al mirosului nu este de calitate foarte inutilă, deoarece mulți reactivi au mirosuri specifice, care ajută, de asemenea, în lucrul cu ei.

Capacitatea de a distinge o gama larga de paleta de culori este util pentru un specialist în chimie asociat.

Posesia parametrilor enumerați vor ajuta să devină de succes în zona selectată, deoarece este dificil de a supraestima rolul acestei științe – în viitor rămâne pentru ea.

Descrierea profesiile cele mai bine platite

Un mare număr de profesii legate de chimie determină un nivel diferit de venit. Cele mai bine platiti specialități sunt considerate a fi mai multe, au nevoie de cea mai înaltă calificare și cunoștințe.

Tadker

Frontieră cu profesia fizică legată de chimia nucleară aparține cea mai promițătoare și complexe. Pentru a obține nivelul de educație astfel, va fi necesar să se facă o mulțime de muncă și a forțelor. Se ocupă de specialitate cu chimia energiilor înalte referitoare la secțiunea a chimiei fizice studierea proceselor fizico-chimice care însoțesc reacțiile nucleare. Chimia nucleară este o convergență a trei discipline: Radiochimie, Fizică nucleară, Fizică chimică.

Citește mai mult  Care este un astfel de mecanic și ceea ce face?

Denumirea generală a profesiei obținute după încheierea unuia dintre programele de licență și de specialitate cu chimie – „specialist în domeniul contabilității și controlului materialelor nucleare în domeniul energiei nucleare“. Tipuri de specialități:

 • „Producția automatizată a întreprinderilor chimice“+

 • „Tehnologia chimică a materialelor ciclul combustibilului nuclear“+

 • „Tehnologia de agenți de răcire și radioecologiei centralelor nucleare“+

 • „materiale de chimie și radiazon radiații“+

 • „Tehnologia de separare și de aplicare a izotopilor“.

Neftekhimik

Profesia implică o tendință obligatorie a științelor exacte, tehnice, naturale, precum și un nivel ridicat de inteligență și inchizivitatea. În plus, industria de petrol va necesita o sanatate excelenta, deoarece activitatea sa este asociat cu călătorii de afaceri lungi și dese, găsind în condiții extreme – în țara noastră de petrol este exploatat în nord. Bărbații sunt dominate în munca profesie, femei, ci ca ofițeri științifici.

Sarcinile de produse petrochimice:

 • Optimizarea proceselor de producție de materii prime+

 • Evaluarea și dezvoltarea metodelor de producție de petrol+

 • Eficacitatea prelucrării materiilor prime care rezultă.

Salariul depinde de regiune și de politica financiară a angajatorului.

Agrochimik

Profesia este în cerere în agricultură. Agrochimia este un specialist al unei calificări superioare, un reprezentant al științei asociate studiului reacțiilor chimice, biochimice și proceselor care apar în plante, soluri. Obligațiile sale includ dezvoltarea unor principii și metode de îmbunătățire a fertilității, randamentele în creștere, efecte favorabile asupra ecosistemului în general.

Agrochimie este strâns legată de astfel de științe:

 • Știința și agricultura solului+

 • Biochimie și fiziologie a plantelor+

 • Microbiologie agricolă+

 • Fizica, chimia, geografia, meteorologia – regiunea evenimentelor și t. D.

Principalele metode de lucru agrochimie este utilizarea proceselor chimice și biologice. În plus, ei trebuie să se angajeze în anchete fizico-chimice, care includ analiza probelor de sol, a îngrășămintelor, a plantelor etc. În îndatoririle profesionale, agrochimie include lupta cu buruieni și diverse boli, dăunători ai culturilor. Specialistul este obligat să studieze eficacitatea și impactul îngrășămintelor în condițiile economice, de mediu, de energie și agrochimice.

Lista specialităților medicale

Multe specialitate în domeniul medical sunt legate de chimie, atât de bună cunoaștere a subiectului este necesară pentru viitorii specialiști.

Doctor

Una dintre cele mai importante profesii necesare. Din păcate, doar unul care, în plus față de marele cunoaștere a teoriei, poate fi un medic bun, are dorința de a trata, de a salva oamenii, să beneficieze. Medicii calificați sunt pretutindeni profesioniștii care lucrează la apel,. Mai mult, un specialist ar trebui să aibă o tendință și o dorință de a continua să studieze, deoarece medicamentul nu tolerează statica.

Știința de vindecare este în continuă evoluție. Institutele de cercetare și laboratoarele se află în căutarea neîncetată a noilor metode de combatere a bolilor, tratamentul acestora. Un doctor bun trebuie să fie conștient de ultimele realizări, să studieze și să aplice noi metode în domeniul său. Fiecare doctor trebuie să aibă depozit de psihologie pentru a putea să-i motiveze pe pacient la recuperare, să-i dea speranță, sprijin și încurajează.

Citește mai mult  Profesiile umanitare dupa gradul 11

Farmacist

Profesia este mai potrivită pentru fetele din mijlocul XX și în secolele XXI aleg această specialitate. Bărbații au încetat să se bucure de popular, deși au folosit pentru a fi o majoritate covârșitoare. Taxele farmaciste sunt destul de diverse și depind de sfera activității sale profesionale.

 • În laboratoarele institutelor de cercetare, el studiază și îmbunătățește compozițiile de droguri, precum și pregătirea directă a medicamentelor.

 • Farmacia necesită o abordare diferită. Toate medicamentele trebuie să fie verificate în ceea ce privește calitatea, se descompun în funcție de numire, să fie pregătiți pentru asistență consultativă clienților. Obligațiile sale includ vânzarea de bunuri și comunicații cu cumpărătorii.

Farmacistii lucreaza, de asemenea, pe industria farmaceutica, depozite medicale. Cerințe pentru profesie:

 • Acuratețea, răbdarea, atitudinea atentă față de oameni+

 • Responsabilitate, memorie bună, mintea analitică, cunoașterea definită a chimiei și biochimiei.

Specialitatea poate fi obținută într-o școală tehnică sau universitate medicală.

Farmacist

Farmacistul cu studii superioare poate fi un farmacist. Datoriile sale sunt oarecum diferite de farmaceutice. Dispoziția are autoritatea de a inspecta farmaciile și depozitele, să verifice calitatea bunurilor, să controleze lucrarea cu cumpărătorii. Poate să-l facă și să vândă un drog.

Cererea profesiei îl face atractivă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În același timp, este necesar să se țină seama de acest lucru: obținerea de învățământ superior și diplomă nu înseamnă sfârșitul studiului. Dispoziția este obligată să îmbunătățească calificările pe tot parcursul lucrării. Calități obligatorii pentru un specialist:

 • Cunoștințe excelente de chimie organică+

 • Responsabilitate, răbdare, memorie instruită.

Dacă rezumăm posibilitățile și responsabilitățile, atunci aceasta este organizarea de medicamente comerciale cu ridicata.

Cosmetolog chimist

Numele însuși promite frumusețea și pielea bine îngrijită, atragerea bărbaților și a femeilor. Profesia este extrem de solicitată, specialiștii cu înaltă calificare vor fi întotdeauna prevăzuți cu muncă. Cosmetologul este un medic cu studii superioare specializate în cosmetologie. Sfera activităților sale include tratamentul tulburărilor dermatologice, luptei împotriva eșecurilor în funcționarea normală a dermei.

oportunități de cosmetolog:

 • Cosmetolog poate face piercing, tatuaj+

 • Obligațiile sale includ o bună cunoaștere a bolilor de piele+

 • Stabilirea diagnosticului corect, selectarea instrumentelor medicale și de îngrijire la problemele identificate de luptă+

 • Furnizarea de servicii de intinerire a pielii cu Botox, Pilling si alte metode.

Cosmetolog este un profesionist în furnizarea de îngrijiri medicale în domeniul frumuseții fără utilizarea de bisturiu. În plus față de dermatologie, un specialist este obligat să cunoștințele proprii în domeniul sistemelor nervos și endocrin, fizioterapie.

prevede obligația profesie pentru a formare avansată continuă și dorința de a avea grijă de siguranță pentru clienți.

Jewelexpert

Jeweadsecpert este la fel ca medic, singura diferență în aplicarea cunoștințelor dobândite. Datoria medicului este salvarea vieții și sănătății pacientului. se ocupă cu evenimente JewageExpert penale. Responsabilitățile sale includ:

 • Studiul rănilor, bătăi și alte+

 • Determinarea gradului de deteriorare, timpul de aplicare a acestora+

 • stabilirea exactă a cauzei morții și apoi rezultat.

Profesia este extrem în cerere, în calitate de profesioniști buni nu sunt atât de mult cât de mult au nevoie. Acest lucru se explică prin mai multe motive:

 • prezența răspunderii penale pentru tot ceea ce specialistul va scrie și să semneze+

 • Prezența la scena este nu toate forțele pentru a rezista spectacole de dezastre și crime crude, este nevoie de o considerabilă și puterea Calmul a Duhului.

Citește mai mult  Interviu prin telefon și Skype cu un angajator

Activitățile din acest domeniu afectează în mod semnificativ starea psihologică, astfel încât coleric este dificil de a deveni un profesionist în examinarea medico-legală. Locul de muncă – MAI, FSB, Ministerul Sănătății, Centre de examinare medico-legală.

Laboratorul de analize chimice

cerință profesională pentru tehnicieni de laborator de analiză chimică este controlul analitic al calității produselor, în special în industria legate de chimie. În atribuțiile asistentului de laborator. Analiza include:

 • Analiza chimică a compoziției substanței de testat+

 • Determinarea raportului dintre cei prezenți în elementele de ea+

 • Sintetizarea substanțe și monitorizarea reacțiilor chimice, de stabilire a datelor.

Observarea respectării tehnologiilor în producerea de vopsele, construcții, produse alimentare – domeniul de aplicare al cunoștințelor aplicate cunoștințelor este nelimitat. Laboons Chem. Analiza este necesară aproape pe toate industriile majore, alimentare și industriale.

Ce alte profesii?

biochimist

Complex, dar o profesie interesantă. Posibilitatile unui specialist sunt studierea profunde (la nivel molecular) a proceselor chimice și fizico-chimice. Biochimistul participă la consultanță, responsabilitățile sale includ producția de produse biochimie. Biochimii studiază procesele metabolismului. Rezultatele obținute sunt supuse publicării. Locuri de muncă: Predare în universități, clinici, laboratoare, centre de cercetare, alimente, industria farmaceutică. Pluses sunt în cerere, acces la companii mondiale, contacte cu oameni de știință străini și domestici, posibilitatea reorientării asupra biotehnologiei, a microbiologiei și a altor specialități. Minusurile includ creșterea lentă a carierei și salariul scăzut.

Appator Production

Controale, gestionează procesele chimice în instalațiile tehnologice. Responsabilitățile sale includ, de asemenea, analizarea datelor obținute din instrumente. Cu ajutorul lor, precum și pe baza rezultatelor studiilor de laborator, aparatul face o evaluare a procesului tehnologic actual. Profesie face parte din categoria dăunătoare, în detrimentul specialistului, plăți speciale, sanatoriul liber, vârsta de pensionare a redus. Este necesar să existe o reacție excelentă, capacitatea de concentrare pe termen lung.

tehnolog chimist

Istoria profesiei nu mai puțin de 5 secole are. Este în acest moment că judecând după datele studiilor istorice și arheologice, în Egiptul antic, au existat experimente cu metale, explorarea posibilităților lor, creând diverse aliaje. Desigur, o astfel de nume nu există, precum și conceptul de chimie, dar rămâne esența.

Obligațiile sale includ îmbunătățirea metodelor pentru producerea de produse chimice (mase plastice, lacuri, rășini organice, etc.), Precum și dezvoltarea de noi. controale de specialitate toate punctele procesului tehnologic, gestionează angajați. Tehnolog este obligat să analizeze, să evalueze situația din producție, să fie în măsură să ia decizii rapide și independente, au memorie bună, să cunoască chimie fundamentală și aplicată.

Alte

Așa cum sa menționat mai sus, profesiile legate de chimie, o mare mulți. Pentru a nu fi nefondate, vom enumera doar câteva dintre ele în diverse domenii:

 • Medicii – phthisiors, optometricists, virusologi, anestezisti, și t. D.+

 • agronomie+

 • ecologisti+

 • Botanică+

 • vinificatorii+

 • Hydroecologists+

 • Hippo+

 • Dendrologists+

 • conducte de petrol defectoscopiei și așa mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: