Profesive Tip Sistem de semnare MAN

Profesive Tip Sistem de semnare MAN

Lucrarea mentală este baza bazată pe care se formează un întreg grup de profesiii interesante și promițătoare. Aceste tipuri de activități legate de diferite sfere de reper care formează activitatea specifică în sine.

Particularități

Caracteristica distinctă a specialităților de tip „sistem de om” (de către Klimov) este o activitate intelectuală prin care sunt create și utilizate sistemele iconice. De fapt, notația, simbolurile, termenii, se referă la obiecte. Entitatea de activitate este de a stăpâni, reproducere, traducere un anumit sistem simbolic iconic într-o formă mai accesibilă și înapoi (criptare / decriptare).

Pentru a lucra în acest domeniu, profesioniști sunt realizate de un număr de cerințe. Ar trebui să fie:

 • punctual+
 • Disciplinat+
 • Performanta ridicata+
 • Scrupulos+
 • ordinat+
 • cu Ram excelent+
 • cu gândire în formă vizuală dezvoltată+
 • cu concentrație ridicată și stabilă de atenție+
 • cu o tendință de sistematizare+
 • capabil de muncă de rutină.

Ca parte a acestui grup de profesii, două tipuri de specialități distinge.

 • Artiști – Funcționează pe un anumit șablon, cu instrucțiuni din lemn de esență tare, respectarea standardelor adecvate (casier, corector și altele).
 • Creative (euristic) – Lucrările, în care este necesară adoptarea soluțiilor situaționale nestandardizate, introducerea de noi metode de analiză, planificare, proiectare și cercetare. De exemplu, economist de specialitate, traducător, programator.

Cele mai comune profesii

Alocate în grupul de profesii din categoria 4 a tipului de obiect de muncă:

 • Cu cuvinte, texte, cărți, documente+
 • cu numere, formule, semne+
 • Cu imagini, cărți și scheme+
 • cu infoverysteme, internet și computere.

Inginer de automatizare

Scopul acestei specialități este crearea și funcționarea software-ului, automatizării. Aici, există în minte munca legată de îmbunătățirea calității produselor, raționalizarea muncii, creșterea nivelului de productivitate.

Un astfel de angajat Trebuie să aibă gândirea analitică și să înțeleagă tehnica, să fie atent, precis și minuțios, posedă abilitățile organizaționale. Specialiști cu astfel de calificări lucrează în organizații de proiectare, centre de calcul, întreprinderi industriale și altele. Astăzi, această profesie este disponibilă și extrem de relevantă.

Citește mai mult  Pyramid Franklin: Descrierea, structura, termeni de utilizare

Logist

Scopul este de a calcula cu atenție nuanțele transportului de mărfuri produse de întreprindere la adresele clienților. Logistul trebuie să fie orientat, organizat, pragmatic, logic excelent, rezistent la stres.

Calculul rutelor optime de transport necesită capacitatea de a lucra cu volume semnificative de informații de date, ajungând la cel mai mare beneficiu comercial.

Analist de sisteme

Funcționează pe proiecte IT împreună cu analiștii de afaceri. Scopul este de a dezvolta și de a menține cerințele pentru tipurile de software și infositimele aplicate, formarea sarcinilor tehnice (TK) la. Analiștii de sistem sunt obligați să navigheze în mod liber în caracteristicile financiare ale companiei, să cunoască specificul activității tuturor producției.

În companiile IT mari împărtășesc, de obicei, îndatoririle în domenii – testarea, documentația, sprijinul, dezvoltarea. Acum, această profesie este foarte solicitată. Specialiștii sunt obligați să dețină depozitul analitic al minții, capacitatea de a formula în mod clar sarcinile, de a aloca priorități și promițător să se gândească.

Tester de către

Obiectiv – Software de testare înainte de punerea sa în aplicare, verificarea calității sale. Exemple funcționale – găsirea de bug-uri în programe, posibilele eșecuri, identificarea gradului de conformitate conform revendicărilor, fixarea documentară a defectelor găsite. Controlul asupra calității software-ului este operațiunea curentă pe care grupurile de testeri sunt de obicei efectuate. Cu sarcini minore, un tester care funcționează uneori funcționează și de la distanță.

„Nu există programe ideale, există testeri prost dovedite” – motto-uri. Ele reprezintă o specializare tineri și cu creștere rapidă. Cunoașterea limbii engleze.

Dezvoltator în IT

Dezvoltatorii sunt angajate în crearea de IT de jocuri pe calculator, aplicații mobile, site-uri și alte produse. Acestea sunt împărțite în activități: Aplicată, Sistem și Web Programatorii. Primul se concentreze pe jocuri, programe specializate, editori, mesageri, în și aplicate. În al doilea rând – pe OS, rețele, interfețe de baze de date. În al treilea rând – pe programe de web și crearea de site-.

Citește mai mult  Totul despre mecanicul de foraj de service

Obligatoriu aici este abilitatea și dorința de a lucra în echipă. Deci, jocul-sfera colectează un întreg grup de profesioniști în direcții. În plus față de firmele de IT și studiouri web, centre științifice și întreprinderile au nevoie în dezvoltatori. În momentul înscrierii, candidații sunt de obicei testate.

Contabil

Din punct de vedere al ocupării forței de muncă, specialitatea contabil este o versiune aproape win-win. Cu toate acestea, ca o serie de alte profesii, acest lucru nu este lipsit de unele stereotipuri celebre (rutină, monotonă, plictisitoare). Acest tip de activitate implică o muncă minunată, consumatoare de timp și responsabilă, cu multe îndatoriri – de la acumularea salariilor înainte de verificare. Contabilul trebuie să fie un scrupulos, extrem de atent, având o memorie excelentă și auto-control. Orice eroare aici este plină de rezultatul judiciar.

În organizațiile mari, grupurile de contabili care operează în anumite zone, conduse de principalul specialist. Baza profesiei este: capacitatea de a lucra cu foi de calcul, procesare și analiză a datelor. În cursul instruirii, specialiștii viitori sunt obligați să stăpânească cunoștințele în domenii de micro și macroeconomie, audit contabil, matanaliză, statistici, raportare și altele.

Manager de design în ea

Sefer are nevoie de lideri pricepuți. Prin urmare, profesia de manager de aici extrem de relevant. Este managerii care sunt responsabili pentru executarea la timp și de înaltă calitate a proiectelor IT. Acesta este nivelul de elaborare a planurilor, stabilirea sarcinilor, prioritizarea, organizarea și echipa de motivare, analiza riscurilor probabile, controlul calității.

Sarcinile efectuate de către managerul sunt împărțite în sarcini de nivel tactic și strategic. Prin urmare, trebuie să fie întotdeauna organizat, sociabil, decisiv, eficient, cu o finalitate, discret, cu depozite analitice bune și cu cunoștințe excelente în domeniul tehnologiei informației.

Analist de afaceri

Scopul este de a studia problemele clientului, precum și dezvoltarea conceptelor de decizia lor de succes, redactate sub forma unor sarcini tehnice (TK) pentru grupuri de developare. Aceasta este o legătură între companie și client. înțeles complet clientul, accesibil și competent prezintă dorințele sale pentru dezvoltatori – cheia pentru activitatea de succes a companiei.

Citește mai mult  Cum să înveți să memoreze rapid poezii?

Un specialist competent este obligat să navigheze în perfect în zona de subiect, să dețină limba engleză, moduri de a analiza și dorințele clienților formaliza, să fie responsabil și în mod constant dezvoltat. Introducerea de soluții netriviale – domeniul său de activitate.

Culturalologist

Scopul este de a desfășura activități de cercetare științifică, articole de scris și publicarea lor în publicații de popularizare a științei, formarea de ajutoare educaționale și metodologice, activități de predare.

Astfel de specialiști lucrează în cadrul Ministerului Culturii, diverse companii, edituri, muzee, galerii, mass-media în calitate de consultanți culturale.

Arhitect

Profesia de arhitect nu își pierde relevanța. Scopul ei este de înțeles – acest lucru este de planificare urbană. Arhitectul este obligat să dețină talente artistice, o gândire spațială bună și să fie într-un anumit sens de către un inginer inventator, au cunoștințe profunde în istoria arhitecturii.

Astăzi, această profesie este destul de populară, dar organizații de proiectare, ateliere, întreprinderi de construcții, studiouri de design care se confruntă încă cu un deficit de arhitecți. Nu toată lumea este dată de a combina natura artistică subțire și mintea de proiectare rațională.

Landman

Obiectiv – Controlul asupra statului și utilizarea resurselor funciare de stat, înregistrarea documentelor pentru terenuri pentru construcții și clădiri private și întreprinderi industriale, elaborarea de clădiri, rezolvarea conflictelor despre teren.

Profesie este legată de călătorii de afaceri frecvente. Necesită bună gândire spațială, memorie vizuala excelenta, depozitul matematic de spirit, o abordare solidă pentru documente, abilitățile nu intră în conflict, atitudine grijulie față de teren.

Cum să nu facă o greșeală cu alegerea?

Răspunsul la această întrebare de actualitate este ușor de găsit. Pune o serie de întrebări – despre ofertele dvs., discipline școlare preferate, să se consulte cu profesori, profesioniști care lucrează în acest domeniu, asculta-te.

Dar din greșeli, din păcate, nimeni nu este garantat. O persoană se schimbă, și „Pentru a afla gustul budinca, trebuie să-l încercați.“.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: