Reluați specialistul personalului: Recomandări de umplere

Reluați specialistul personalului: Recomandări de umplere

Rezumatul este un document, a căror pregătire, în majoritatea cazurilor, solicitantul în sine este angajat. Acesta este menționat ca date standard de experți (F. ȘI. O., Data nașterii și t. Ns..) și calități personale, abilități profesionale care îl pot ajuta în muncă.

Pentru fiecare specialitate, aceste abilități sunt predeterminate în avans. Ceea ce trebuie să scrieți în CV-ul dvs. solicitantul pentru poziția din departamentul de personal?

Particularități

Se pare că personalistii se uită la masa rezumatului și căreia, cum să nu știe, ce ar trebui să fie scris acolo. Cu toate acestea, dificultățile în domeniul ocupării forței de muncă apar, deoarece un lucru este să citiți documentele altor persoane, este complet diferit – pentru a vă face propria dvs., care va crea prima impresie a acestuia ca angajat, un specialist. Este de o importanță deosebită poziției persoanei pretinde. Dacă acesta este un inspector al muncii de birou, atunci calitățile personale și profesionale ar trebui să fie singure, iar dacă șeful departamentului de personal este complet diferit, ceea ce îi va oferi angajatorului să înțeleagă că în fața lui un rezumat al unui profesionist cu experiența de conducere, a cărei calitate îl va ajuta să administreze departamentul.

Pentru departamentul de personal specializat Este foarte important să puteți comunica cu oamenii și să lucrați cu un număr mare de documente. Pentru inspectorul de birou, este necesară alfabetizarea, execuția, umplerea corectă a documentelor, precum și organizarea. Orice personal profesionist ar trebui să poată gestiona cantități mari de informații și să păstreze o cantitate imensă de date în cap. Specialistul de selecție profesională trebuie să-și amintească numele, persoanele, informații despre care vacanțele au nevoie de umplere, precum și ce creează un candidat la care poziție.

Toate acestea trebuie să fie indicate în rezumat, precum și menționează acest lucru la interviu.

Secțiuni principale

Rezumatul constă în mai multe secțiuni.

 • informatii personale. Acestea includ informații despre numele, numele, patronimic, data și locul nașterii, poziția căsătorită, disponibilitatea copiilor și t. Ns..
 • Informații despre educație. Până în prezent, o persoană rară are o educație mai mare sau secundară. În această secțiune, trebuie să specificați de formare cu privire la orice cursuri care se referă la specialitatea dorită, de formare avansată, precum și datele tuturor documentelor care sunt emise în urma acestor evenimente.
 • Experiență în activitatea anterioară. Încearcă să nu numai pentru a indica datele primirea și eliberarea din funcție, numele organizațiilor și numele de posturi, dar, de asemenea, în cele mai detaliate posibil și, în același timp, fără a „apă“ excesivă, spune despre ce ai făcut în această poziție, ceea ce a fost esența muncii tale.
 • Calități personale și profesionale. Aici trebuie să specificați doar acele calități personale care sunt importante pentru post. În ceea ce privește profesionale, acestea ar trebui să fie, de asemenea, semnificative pentru a efectua exact lucrul pe care le aplica pentru.
Citește mai mult  Meditația de restaurare a energiei

Recomandări pentru compilare

Compila un CV competent nu este ușor chiar și o persoană cunoștință. Nu trebuie să-l suprasarcină – este mai bine să se precizeze indicatori cheie, cu toate acestea, și nu este necesar să o facă prea scurtă – Cum angajatorul să înțeleagă că sunteți cel mai bun candidat din toate?

Asigurați-vă că pentru a specifica valoarea de lucru cu care au făcut față în pozițiile anterioare: Cât de mulți oameni au fost în stare, cât de multe lucrări ai proceda, de exemplu, într-o săptămână, au luat parte la elaborarea documentelor locale (fișa postului, ordinele, regulamentele privind departamentele și t. Ns..). Specificați cât de mult și ce anume documente ați decorat în fiecare lună. Dacă ați fost responsabil pentru gestionarea și umplerea registre de lucru, trebuie să se reflecte în rezumat, la fel ca și în cazul în care îndatoririle au ocupat de rapoarte pentru FIU, personalizate de contabilitate și documente pentru personalul de pensionare. Livrarea rapoartelor către autoritățile contabile statistice și centrul de angajare, corespondență și cooperare cu inspecția muncii – toate acestea ar trebui să fie spuse în CV-ul dvs. Dacă ați fost angajați în înregistrarea militară, ați lucrat cu sistemul de contabilitate sumară a timpului de lucru, a participat la acumularea salarială – specificați totul.

Dacă știți cum să lucrați în programe, specificați și acesta. Scrieți numai ceea ce reflectă de fapt realitatea.

Dacă nu ați compilat niciodată rapoartele pentru Excel – nu înșelă ce au făcut. Puteți intra în situația neplăcută și puteți fi prinși pe minciuni și dacă aveți o minciună într-un CV în care garanția este că adevărul este totul altceva?

Citește mai mult  Rezumatul directorului general: Caracteristici și recomandări privind pregătirea

Asigurați-vă că menționați despre realizările care se referă la sfera profesională. Primul loc pentru semimaraton în oraș poate fi lăsat dincolo de domeniul de aplicare al rezumatului, dar dacă ați participat la concursul de activități profesionale (recrutare, munca de birou) și au fost acordate, merită să concretizăm.

În ceea ce privește calitățile personale și profesionale, pentru a evita astfel de „îmbrăcate în dinți“, cuvintele clispusted, ca „sociabilitate“, „Performance“, „rezistență la stres“, „performanță“ și alte definiții care merg de la un document la altul , fără a provoca recruiter nimic Dar nu-i place.

Scrieți numai ceea ce este cu adevărat important pentru postul dorit. Dacă aplicați pentru a deveni un muncitor sau personal de specialitate, este necesar să se cunoască potențialul angajator care vă place să unită și să se bucure de alpinism?

Exemplu

Astfel încât ar putea să arate ca un CV de probă pentru un dispozitiv pentru un loc de muncă în calitate de specialist în personal.

Numele, prenumele, patronimicul (dacă este cazul)

Data și locul nașterii

Adresa de cazare

Telefon, e-mail

Poziția la care pretinde reclamantul

Salariu dorit

experiență de muncă – De obicei, completat în ordine de la ultimul loc de muncă la primul:

 • Numele companiei+
 • Data de recepție – Detașare Data+
 • poziția deținută+
 • Care a fost parte a angajatului.

Educaţie – Umplut de la primul primit la acesta din urmă:

 • Anul de la începutul studiului – anul absolvirii+
 • numele instituției+
 • De specialitate obținută în timpul formării (așa cum este indicat în documentul formarea).

Perioadele de formare avansată – denumirea instituției de învățământ, anul, denumirea cursurilor, indiferent dacă a fost emis documentul la sfârșitul anului.

Citește mai mult  Responsabilități și realizări în Rezumat: Ce trebuie să specificați?

Abilități profesionale

Calitati personale

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: