Rezumat: Caracteristici și recomandări pentru umplerea

Rezumat: Caracteristici și recomandări pentru umplerea

Mini-CV – aceasta este cea mai bună cale pentru un angajator sau personal de specialitate puncte cheie stii despre un potential angajat. Este convenabil să-l folosească pentru a se potrivi pe platformele de muncă, precum și pentru discuții în cadrul companiei sunteți interesat în. O astfel de sinteză ar trebui să fie un cel mai scurt și semnificativ. Ce să acorde o atenție la ea? Ce informații pentru a specifica în primul rând, care se poate exclude? Spune-mi mai jos.

Structura

Așa că rezumatul scurt este frumos și ușor de citit, Structura sa ar trebui să fie simplu de percepție, pentru aceasta, nu asculte-l pe blocuri:

  • Datele cu caracter personal, contacte, poziția dorită și nivelul de venit (în acest bloc un potențial angajator se întâlnește cu tine: afla cine esti si ce vrei de la cooperare)+
  • educaţie+
  • Experiența (suficient pentru a specifica 2-3 ultimele locuri de muncă)+
  • aptitudini principale+
  • Informații suplimentare (aici puteți specifica tot ceea ce ar dori să clarifice, de exemplu, cu ce dată sunteți dispus să aibă grijă de o nouă poziție și t.Ns..).

Este mai bine ca toate informațiile potrivirii mini-CV într-o singură pagină a foii de format A4. Denumirea fiecărei secțiuni trebuie evidențiate cu caractere aldine și introduceți textul blocului în cadru. Deci, blocuri vor fi delimitate vizual, iar acest lucru va ajuta la angajator în primul rând citit informațiile de care este mai mare importanță pentru ea.

Structura CV bine ordonat vă oferă un avantaj față de alți solicitanți. Deci, pentru a enumera abilitățile, este preferabil să se utilizeze liste și pentru blocuri privind educația și experiența de lucru – tabele. Această versiune a depunerii informațiilor este mai ușoară pentru percepție și, ca rezultat, trebuie să studieze mai întâi un astfel de reluare care vă va oferi mai multe șanse să ajungeți la locul de muncă dorit.

Citește mai mult  Totul despre profesiile legate de muzica

Înregistrare

În primul bloc care conține date personale, puteți plasa o fotografie, iar în partea dreaptă sau din stânga textului – nu contează. Ar trebui să fie o fotografie de înaltă calitate portret pe care fața este vizibilă în mod clar și nu există oameni străini sau obiecte în cadru. Nu alegeți fotografii prea vechi – trebuie să se facă cu cel puțin trei ani în urmă. Dacă poziția la care aplicați, implică lucrul cu partenerii și clienții, încheierea tranzacțiilor, întâlnirea oaspeților, atunci fotografia trebuie să fie.

Pentru o percepție mai bună, puteți evidenția blocurile cu culoarea, pentru că acest lucru folosiți nuanțe înfundate sau pastelate, cum ar fi albastru fumos sau purpuriu palid. Astfel încât martorul CV-ului nu arată prea cald, selectați blocul printr-unul și lăsând albul intermediar. Deci forma va conține doar două culori, care este destul de acceptabilă în cadrul eticii în afaceri.

O opțiune de succes va fi, de asemenea, o formă sub forma unui tabel. De exemplu, în partea stângă specifică numele blocurilor și secțiunile lor suplimentare și în partea dreaptă – toate informațiile necesare.

Recomandări pentru compilare

Indiferent cât de succes, nu există nicio înregistrare, oferta de informații continuă să joace un rol decisiv. Vom analiza articolele, cum să alcătuiesc fiecare secțiune a CV-ului pentru a transmite informațiile necesare și pentru a vă preface cea mai bună parte.

Date personale

Aici trebuie să specificați numele, postarea dorită, nivelul salarial, data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail și informațiile despre starea civilă.

Educaţie

Această unitate trebuie să conțină numele instituției de învățământ, perioada de studiu, specialitatea, realizările personale (dacă există, de exemplu, o diplomă roșie). De asemenea, aici pot fi informații despre educația suplimentară (cursuri, seminarii și t.Ns..), Dar numai dacă corespunde poziției dorite.

Citește mai mult  Designer de moda: descrierea, responsabilitățile, educația și cariera

experiență de muncă

Specificați ultimele trei locuri sau cele pe care le considerați cele mai semnificative în cariera dvs. Dacă un astfel de loc este doar unul, puteți scrie despre el în detaliu. Deci, în secțiunea „Experiență” trebuie să existe următoarele informații: Numele organizației (este mai bine să nu utilizați un nume legal, ci cunoscut într-un cerc larg), perioada de lucru, poziție, responsabilități, realizări.

aptitudini principale

Lista competențelor obținute în procesul de studiu și de lucru pe care le pot ajuta pe o nouă poziție. Nu este nevoie să facă prea mari sau listă mică, 5-7 competențe – opțiunea optimă.

Informații suplimentare

Aici puteți scrie despre dacă sunteți gata de lucru peste program sau călătorii de afaceri atunci când se poate face o poziție. Dacă este necesar, se indică prezența licenței, pașaportul de conducere, cartea sanitare, cunoașterea limbilor. hobby-uri Lista care vă arată de cea mai bună parte.

Dacă printre angajatori anterioare sunt cei care sunt gata să dea o recomandare bună, scrie despre el. Nu aveți nevoie pentru a specifica detaliile de contact, scrie că acestea sunt gata să le ofere, la cerere, pentru a salva de la sfatuitor apelurile nedorite.

O astfel de comprimat, dar descriere informativa va fi suficient pentru a trezi interesul potențial angajator și de a transmite toate momentele importante, să-l. Dacă este necesar, schimbați blocurile blocurilor în orice ordine. Prima trebuie să fie o secțiune a datelor de contact, urmată de aceasta, puteți plasa blocul „Abilități cheie” sau „experiență de lucru”. Acesta din urmă va fi întotdeauna secțiunea „Informații suplimentare”.

Exemple

Luați în considerare un concurs de eșantion al managerului de servicii pentru clienți. În ciuda lipsei de blocuri de masă și de culoare, secțiunile sunt clar delimitate și conțin informații utile maxime, astfel încât textul este ușor de percepție. Fotografia este pe deplin compatibilă cu stilul de afaceri – nu există gesturi inadecvate, unghi și iluminare fac posibilă a vedea clar fața solicitantului.

Citește mai mult  Împrăștiate și neatenție: ceea ce este și cum să scapi de?

Mai jos este un șablon mini-reluare care este perfect pentru dispozitiv în orice poziție.

Dacă se dorește, blocurile 7 și 8 pot fi îndepărtate, deoarece nivelul de salarizare dorit este mai rațional pentru a indica la început și scrieți despre recomandările din secțiunea Informații suplimentare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: