Toți comercianții auto despre

Toți comercianții auto despre

Adevăratele de elită în domeniul afacerilor auto sunt manageri implicați în vânzarea de vehicule. O profesie similară în lumea modernă este considerată una dintre cele mai populare printre alte industrii. Specialiștii lucrează în dealeri auto de diferite niveluri, precum și în cele mai mari centre pentru vânzarea de echipamente.

Caracteristicile profesiei

Cumpărători, manager de necesitatea de a studia cu atenție dispozitivul din mașină, încercați să se refere la clientela, pentru a fi un optimist și să învețe cum să construiască un dialog reciproc avantajos cu vizitatorii. Alfabetizarea prezentării evenimentelor de prezentare a automobilului este important să se determine eficacitatea negocierilor și desemnează realitatea tranzacției viitoare.

condiție obligatorie este o lucrare constructivă cu pretenții, lipsa oricărei iritații și capacitatea de a găsi o decizie de compromis.

Responsabilități

Vânzătorul care vinde masini si piese de schimb ar trebui să workshk să înțeleagă clasificarea modelelor, să fie în măsură să explice caracteristicile tehnice ale mașinilor. sarcinile primare ale unui specialist – precis de consultare cu înaltă calificare și în tranzacție. Automorepense trebuie să cumpere, să controleze și să însoțească prepararea pre-vânzare a mărcii selectate pentru ao transmite în mâinile clientului. Lista tranzacțiilor include:

  • Hârtie pregătită+
  • dorește cu privire la tuningul corespunzător+
  • Acord.

Această profesie obligă cunoașterea fundațiilor psihologice, cu ajutorul căruia este ușor să evidențiem cumpărătorii reali din mulțimea de iubitori interesați. Principalele atribuții ale furnizorilor de înaltă clasă sunt încheiate În vânzarea unei mașini noi, realizarea consultărilor necesare, explicând momentele curente la toate problemele. Aveți nevoie de o explicație clară clienților din toate caracteristicile și subtilitățile tehnice ale mașinii.

Managerii sunt obligați în timpul vânzării de autoturisme pentru a ajuta la alegerea modelului dorit, pentru a arăta disponibilitatea în orice moment pentru a clarifica momentele incomprehensibile, pentru a discuta setul complet și costul. Cu ajutorul lor imediat, există o cunoaștere a vizitatorilor cu propuneri de credit speciale. Dacă este necesar, AutomoreNholder conduce o caracteristică comparativă a vehiculului achiziționat cu alți numeroase producători de automobile. În absența unității dorite, există un acord privind livrarea sa pentru o anumită perioadă.

Cerințe

Există o ordine obligatorie, care necesită o înțelegere aprofundată a componentelor echipamentului auto. Managerul ar trebui să fie de reacție și bunăvoință față de potențialii clienți, au o mare răbdare și o atitudine pozitivă. Respectarea calităților și a cadrelor importante de comunicare decentă va permite să construiască cu succes punctele de lucru viitoare, să efectueze un dialog profitabil și să organizeze în mod competent o prezentare a mașinii pentru prognoza ulterioară a rezultatelor tranzacțiilor.

O condiție importantă este Disponibilitatea creativă capacitatea de gândire de a atrage un număr semnificativ de cumpărători ocolesc organizații concurente. Rol important este jucat de cunoaștere a multor clase și modele de auto si caracteristici tehnice. Vizitatorul, care intră în spațiile comerciale, acordă o atenție către vânzător, prin urmare, o persoană care este un challenger la postul este obligat să arate prezentabil și îngrijite. Plus este farmecul natural, charismaticness uman și vorbire corectă.

detaliu independent – capacitatea de a sprijini conversația.

Instruire și carieră

O garanție a crescut și decente de plată în viitor va fi o educație tehnică serioasă, care oferă mari avantaje. Destul de des, angajatorii cer de la solicitant la o astfel de Diplom la sfârșitul cea mai mare instituție de învățământ tehnic. Nu trebuie să uităm că managerii de succes a început un mod profesionist, lucru cu mecanici auto simple,.

Cat de mult castigi?

Formarea salariilor depinde de mai multe elemente: salariul pur, tarifele de prime și bonus din vânzarea de bunuri și cifra de afaceri. În același timp, există un record de mașini realizate nu doar un singur angajat, dar, de asemenea, restul departamentului. Numărul de vânzări este foarte dependentă de sezon. În timpul iernii, cererea pentru achiziționarea de autoturisme este redus foarte dramatic.

Există o parte fixă, care constituie 50 mii. rubles. Restul profitului depinde de vânzări cantitative. În cazul în care nici o unitate a fost vândut pe parcursul lunii trecute, vânzătorul este bazându-se un salariu într-o cantitate minimă. Cu toate acestea, interesul poate ajunge la 200 de mii. rubles. Componenta cheie este procentul de manager de vânzări, obținut sub formă de bonusuri cu fiecare brand vândute, cu toate că fiecare dealer auto are dreptul de a defini numerele sale. Destul de des pentru modelul vândut în rândul consumatorilor, o recompensă mai mică decât este relieding pentru mai puțin de o mașină bine-cunoscut.

Plata aproximativă pentru Rusia este 23-110000. ruble, la Moscova, câștigurile începe de la 42000. rubles. procent profitabil este furnizat atunci când vânzarea de accesorii suplimentare, echipamente si servicii achiziționate în cabină. Cei mai mulți consultanți de succes se bazează promovarea pe scara de serviciu și posibilitatea de a deveni un vânzător senior. Printre personalul poziția va fi cu siguranță cel care a început cariera în sala de tranzacționare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: