Totul despre marketerul de conținut al profesiei

Totul despre marketerul de conținut al profesiei

În prezent, conținutul de marketing este una dintre cele mai bune strategii folosite în organizarea unei noi afaceri, produs sau serviciu.

Cine este și ce face?

Conținutul de marketing este o strategie puternică de formare și atragere a publicului viitoare a clienților. Marketingul de conținut este absolut necesar pentru majoritatea companiilor de astăzi.

Aceasta este o cale de carieră în curs de dezvoltare rapidă. O persoană este cufundat în subiecte interesante și se transformă acest material în divertisment sau de conținut educațional, care formează o bază de clienți de înaltă calitate și efectuează un rol important pentru orice companie.

Marketing de conținut este o persoană care este angajată în crearea de conținut pentru comercializarea obiectivelor de întreprinderi, produse sau servicii.

Practic, face materiale de marketing online, concepute pentru a ridica gradul de conștientizare și de a stimula interesul pentru clienți într-un anumit produs sau serviciu.

Exemple de astfel de materiale sunt:

 • Publicații Bloga+
 • video+
 • Ebook+
 • buletin informativ+
 • Mesaje în rețelele sociale.

Conținutul de marketing și copywriter sunt similare unul cu celălalt în sensul că ambele sunt făcute prin conținut care vizează promovarea. În general, materialul de scriere este lucrarea principală a ambelor, dar tipul de conținut pe care îl scriu este ceea ce le deosebește unul de celălalt. In schimb Content Marketer dezvoltă materiale pentru a informa clienții.

Rolul marketerului de conținut – de a lucra într-un mediu în curs de dezvoltare și dinamic. El trebuie să aibă un nivel ridicat de creativitate.

Specialist în această poziție, de asemenea Trebuie să fie familiarizați cu cele mai bune tendințe din domeniul SEO, dezvoltarea site-ului web și marketingul pe rețelele sociale. Rolul său obligă să dețină abilități de management de proiect și atenție la detalii.

Profesie pro și con

Conținutul de marketer are întotdeauna un loc de muncă. Acesta este un specialist în viața modernă.

Avantajele profesiei includ următoarele:

 • activitate creativă+
 • dezvoltarea permanentă+
 • Puteți maestru profesia la orice vârstă+
 • Nu există nici o cerință specifică pentru o educație de specialitate în ceea ce privește.

Prin contra poate fi atribuită faptului că marketing de conținut nu este la fel de ușor ca este necesar de a avea o listă de cunoștințe mare în mediul Internet. Trebuie să fie un om destul de erudit, cu un depozit caracter special.

Abilități și cunoștințe

Candidat Trebuie să aibă cunoștințe de administrare, marketing, jurnalism, psihologie, tehnologii informaționale sau orice altă regiune adiacentă.

Este de dorit ca el poate demonstra un interes profund și de înțelegere a tehnologiilor, software-. Metodele de marketing digitale deplasând rapid metode tradiționale, astfel încât aceste competențe sunt atât de importante.

Comerciantul de conținut ar trebui să demonstreze abilități de comunicare excepționale care sunt necesare pentru a îndeplini efectiv sarcinile din această poziție. Specialistul trebuie să interacționeze în mod constant cu consumatorii, așa că trebuie să poată comunica.

În plus, specialistul de marketing de conținut va face rapoarte periodice și prezentări pentru echipe de marketing de conținut senior. Pentru a se asigura că conținutul din rapoarte este bine structurat, atractiv și ușor digerabil, de asemenea, specialist în conținut, de asemenea Trebuie să aibă abilități excelente de comunicare scrisă.

Candidat pentru poziție Trebuie să aibă abilități excelente în MS Word. El va trebui să dea în mod egal PowerPoint, pe care el va folosi în crearea conținutului, rapoartelor și prezentărilor atractive vizuale.

De preferință, dețin unele produse software suplimentare, cum ar fi Adobe Creative Suite, Final Cut, Avid, Premier și Photoshop.

Marketerul de conținut ar trebui să demonstreze un nivel ridicat de creativitate și de interes profund în cercetare și cercetare de piață și de consumatori. Acesta este un fel de gânditor creativ, care este pasionat de munca lui.

Responsabilități

Responsabilitățile angajatului ca un manager de conținut vine în:

 • informa potentiali clienti+
 • recomanda Serviciul sau marfă.

Un angajat pe poziția descrisă trimite informații despre produsul sau serviciul pentru clienții existenți în lista de e-mail. Unele dintre ele ar putea fi cumpărat ceva mai devreme, alții pot deveni abonați noi.

Content-comerciant creează o pagină cu o marfă. Ea trebuie să convingă vizitatorul să cumpere un produs după prima vizită.

El trebuie să atragă un nou segment de public, Prin urmare, va folosi o serie de canale și instrumente pentru a îmbunătăți utilizatorul țintă. Toate acestea se fac prin furnizarea unui conținut atractiv care demonstrează caracteristicile de afaceri, produse sau servicii.

El este angajat în anunțul mărfurilor. Pentru a face acest lucru, lansează mesaje noi, lasă informații pe un blog, rețele sociale.

Managerul de conținut ar trebui să știe ca:

 • Dezvoltați o strategie de sacrificare+
 • Introduceți conținutul în lista valorilor consumatorilor+
 • Creați materiale pentru fiecare etapă a pâlniei de marketing+
 • Selectați tipurile de conținut care sunt cele mai potrivite pentru afaceri+
 • Vino rapid cu multe idei excelente+
 • Creați un conținut rapid și ușor de reutilizare+
 • Utilizați calendarul editorial pentru a vă asigura că materialul este consistent și unic+
 • Distribuiți conținutul persoanelor potrivite la momentul potrivit+
 • Monetizați materialul folosind 4 strategii-cheie+
 • Urmăriți și îmbunătățiți performanța conținutului în timp.

În primul rând, un specialist al acestei profesii Trebuie să dețină cunoștințe în domeniul construcției site-ului web, blog, Deoarece rămâne responsabilă pentru furnizarea de materiale atractive, navigație, structură, design, localizare și pagini țintă care vor face conținut ușor de digerat.

Angajatul își conduce în mod activ observațiile, creează diverse abordări la diseminarea informațiilor, inclusiv media, site-uri web, bloguri tematice, video, campanii de e-mail și prezentări.

În această calitate, comerciantul ajută la stimularea creșterii bazelor de date de afaceri, oferind un public permanent, un material util și interesant.

Împreună cu specialistul SEO al Departamentului, el a jucat un rol de lider în gestionarea atât a paginii, cât și a analizei paginilor, îmbunătățind performanța motorului de căutare și stabilirea obiectivelor bazate pe ratele de clic, conversiile și traficul. Acest lucru este de a asigura că conținutul a fost asociat cu publicul țintă. Conținutul de marketing este, de asemenea, de avertizare și ține la curent cu cele mai recente tendințe în SEO și schimbări în motoarele de căutare cheie.

În plus față de lucrul cu departamentul de comercianți de conținut SEO-conținutul care lucrează cu editori și departamentul de marketing este implicat în dezvoltarea și crearea de resurse, materiale noi, care sprijină programele specifice de marketing și extinderea afacerilor pe piață. Reprezentantul profesiei lucrează cu designeri și produse dedicate vânzării echipei de produse.

De asemenea, joacă rolul analitic. El a fost instruit să efectueze cercetări și să dezvolte o înțelegere propunerea de valoare unică. Specialistul desfășoară, de asemenea, cercetări ample în domeniul problemelor și priorităților potențialilor consumatori.

Instagram, Facebook, LinkedIn, Instagram și YouTube joacă, de asemenea, un rol activ în crearea și gestionarea produsului. Obiectivele necesare sunt atinse prin furnizarea de materiale utile în concordanță cu interesele și nevoile publicului țintă.

În această calitate, marketing participă activ la discuții și forumuri în rețelele sociale ca un reprezentant, referindu-se la noi și consumatori existente și în cele din urmă creșterea numărului acestora.

Educaţie

Și de cincizeci de ani, iar în șaisprezece persoane pot deveni un manager de conținut, pentru acest lucru nu este neapărat învață, este suficient de ușor să înțelegem în majoritatea zonelor din mediul de Internet.

De la zero pentru a începe să lucreze numai firme tinere, prost dezvoltate, care nu sunt sub puterea de a plăti serviciile unui profesionist. Aceasta este o mare oportunitate de a vă încerca într-o zonă nouă și de a câștiga experiență.

Unele companii educaționale private oferă cursuri de formare profesională, puteți merge la o astfel de alegere a profesiei selectate.

Multe pot fi învățate și independent, privindu-se la prelegeri de specialiști, care participă la seminarii.

Salariul

Salariul depinde de compania în care experiența de specialitate va funcționa, precum și. Pentru a obține un salariu ridicat, trebuie să vă demonstrați abilitățile și abilitățile. Și dacă rezultatul are succes, atunci nici o companie nu va dori să refuze un astfel de specialist. De aceea Nivelul salarial depinde doar de dorința de a lucra. Astfel încât salariul poate fi de 30000 de ruble pe lună și 100.000 și mai sus.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: