1951 – anul ce animal și ceea ce este caracteristicile sale?

1951 - anul ce animal și ceea ce este caracteristicile sale?

Perioada de la 6 februarie 1951 până la 26 ianuarie 1952 privind astrologia calendarului estic se numește diferit: Iepure de argint, iepure metalic, iepure metalic și chiar o pisică. Vom spune despre caracteristicile caracterului oamenilor născuți în această perioadă.

caracteristici generale

Pisica (iepure) evidențiază capacitatea de a ateriza fără durere pe labe după căderea de la înălțime. Alte caracteristici caracteristice ale acestui semn: drept, sens ascuțit al justiției, abilitatea de a stabili obiective. În același timp, iepurii argintii din natură sunt prietenoși și receptivi la problemele altor persoane. Dacă credeți calendarul estic, ele sunt destul de moi, sensibile, cu suficientă carismatică pentru a reuși într-o carieră.

Cu aceeași probabilitate vă puteți întâlni atât un iepure tăcut, și plămâni în comunicarea iepurelui.

Cu toate acestea, reprezentanții închise au un loc vulnerabil: unii oameni au liniștea pentru ei înșiși, pentru a se bucura ulterior de atenția sa în scopuri mercenar.

Oamenii din acest an sunt preferați de o conversație constructivă calmă O dispută asupra culorilor crescute, ele nu sunt înclinate să manifeste agresiuni. Cu toate acestea, în situații dificile, iepurele metalice sunt capabile de acțiuni eroice.

Oamenii născuți în 1951 au un gust subtil, de cele mai multe ori imbraca elegant și demonstrează bunele maniere. Cu toate acestea, ele sunt destul de dependente de mediul înconjurător, și în cazul în care iepurele metalic a crescut într-un mediu nefavorabil cu multe scandaluri, ea poate deveni unul, spre deosebire, obișnuiți să închidă dintr-un conflict deschis. În același timp, astfel de oameni sunt predispuși la auto-analiză, de auto-îmbunătățire, prin urmare, ei sunt capabili să-și elaboreze rănile în timp și să armonizeze relațiile cu ei și cu lumea.

Citește mai mult  Caracteristicile unui mascul leu născut în Anul Dragonului

Funcții de gen

Pe caracteristicile naturii umane afectează nu numai anul nașterii conform calendarului chinezesc, semn zodiacal, mediul înconjurător, dar, de asemenea, podeaua. Desigur, bărbați și femei Cottam Cottam similare caracteristici personale inerente, de exemplu, prudența, sensibilitatea, caracterul calm. Cu toate acestea, sexul este determină în mare măsură domeniul de aplicare al manifestării acestor calități și modalități de exprimare.

femei

Femeile născuți în anul animalului, preferă să păstreze distanța și nu-mi place pentru a extinde cercul de prieteni. locuri zgomotoase aglomerate ar prefera o seară liniștită într-o cafenea sau la domiciliu.

Ei au suficientă rezistență, cu toate acestea, nu iartă erori grave, cum ar fi trădarea.

Adesea, aceste femei fac bucătari mari și designeri, acestea sunt predispuse la soluții creative, cu toate acestea, din cauza aceasta poate fi prea mult timp în procesul de „rătăcitor“ de la un hobby la altul. Privind ei înșiși nu vor risca confortul de obicei și supraîncărcați-te.

Bărbați

Astfel de oameni difera de conservatoare, deoarece natura în sine este destul de simplu Iepuri.

Dar noi nu ar trebui să le ia în considerare plictisitor cum ar putea părea la prima vedere. Simplitatea exterioară poate ascunde o persoană sensibilă cu multiple fațete, la care este posibil să se găsească propria abordare.

Silver Studs – un prieten minunat, dragă capabil să surpriza la data la care nu este absolut o surpriză. Nu abuza răbdarea bărbaților. Dacă va încerca de multe ori să-l provoace la o reacție negativă, el sa grăbit să scape de o astfel de relație de.

În plus, acești oameni musca rapid prin cereri permanente „prietenoase“ pentru ajutor, deoarece acestea pot fi sensibile caractere de oameni.

Citește mai mult  Cal An: Caracteristici și tipuri de elemente

Relaţie

Astfel de oameni sunt foarte empatici, este conexiune spirituală importantă cu partenerul tau. Cel mai important lucru într-o relație pentru ei – este un sentiment de siguranță și confort. De când iepurii sunt destul de pridați, ei nu vor arunca cuvinte la vânt, astfel încât partenerii să le considere oameni de încredere. În același timp, pisicile sunt înclinate să dea sfaturi nerefortate decât pot provoca ostilitatea altora.

Pisicile de argint sunt iubitori pasionați, deși în viață aproape întotdeauna calm. Cu persoane necunoscute se comportă cu atenție datorită caracteristicilor lor. Astfel încât caracterul lăudăros al cocoșului, trucul șarpelui și presiunea taurului nu se potrivesc cu pisica ca partener. Cea mai puternică relație emoțională este capabil de a crea cu capră, de porc și de câine.

Dacă doriți să construiți o relație puternică cu pisica, obțineți respect reciproc și încredere cu el.

Pregătește-te să îndure unele caprici de pericol: sunt destul de pedant, cel mai adesea iubea ordinea atât în ​​casă, cât și în relații. Hare este adesea dependentă de opiniile altora, astfel încât acestea nu sunt capabile de acțiuni excentrice. Nu-i aștepta să smulgă o excursie neașteptată la primul apel.

Munca și Finanțe

Pisicile sunt foarte responsabili și îndatoritor, astfel încât sunt capabili să realizeze respect colectiv și poziții înalte. Cu toate acestea, din cauza loialității excesive și othodchivy ei cu greu reușesc să devină lideri și antreprenori de succes, capabili în timp pentru a arăta puterea de caracter.

Dar acești angajați sunt situate în munca în echipă bine coordonate, va fi capabil de a construi un dialog cu cel mai dificil client.

Iepurii sunt energici, dar pacient, prin urmare, sunt în măsură să se realizeze ca zone de orientare socială (manageri, consultanți, jurnaliști), astfel încât în ​​zonele care necesită perseverență (secretar, proiectant, programator).

Citește mai mult  Ce este responsabil pentru Chakra Ajna și în cazul în care ea este?

La locul de muncă, acest om nu va merge la cap, și preferă să lucreze onest, ceea ce ar putea câștiga respectul echipei. Datorită calcul comune, astfel de oameni pot distribui în mod competent finanțe, și datorită patientity, ei pot aștepta momentul potrivit pentru o contribuție de succes de bani. Cu toate acestea, ele nu pot avea suficient curaj pentru a participa la proiecte la scară largă.

Aflați mai multe despre oameni născuți în acest moment, vei învăța uitându-vă la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: