1961 – anul care a animalelor și ceea ce este caracteristicile sale?

1961 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristicile sale?

Dacă dați o caracteristică într-un aspect astrologic, oamenii sunt foarte integrați, Imbibes, care încearcă să nu meargă din ecartament. Ele se disting prin loialitate față de cazul ales, devotamentul față de familie, angajamentul de a selecta odată idealuri. Este greu de argumentat cu ei, ei sunt ușor ofensați de faptul că sunt deosebit de importante pentru ei. Și cei care se referă la acest semn, citesc despre ei înșiși cu curiozitate – ceea ce este util, pentru că este o vedere productivă de la.

Informații generale

Oamenii născuți în 1961, pe horoscopul estic se referă la semnul taurului de metal.

În calendarul chinez, anul intră în vigoare la numai 4 februarie, deoarece cei care s-au născut în 1961, dar în ianuarie și la începutul lunii februarie, ar trebui să se atribuie semnului unui șobolan metalic.

Taur (sau boul) – animal puternic, încăpățânat, muncitor. El se bucură de o autoritate în lumea animalelor și un bărbat născut în anul acestui semn are totul pentru a câștiga aceeași autoritate printre alți oameni. Are o caracteristică foarte importantă care poate fi numită integritate. Taurul este un simbol al nu convergent de pe calea desemnată. El se poate gândi la asta de mult timp, într-adevăr, o alegere dificilă și cineva va căuta pe cineva care se gândește chiar și cu miniaturi isterice, dar nu este altceva decât o evaluare subiectivă, deoarece taurul este serios și se referă în mod responsabil la alegerea.

Dacă a ajuns la o decizie, va fi suspendată și conștientă. Și nu va schimba această soluție. Foarte des, taurii din copilărie nu pot răspunde la întrebarea despre cine vor să devină. În timp ce alți copii încearcă o nouă profesie în fiecare zi, „taurii” încăpățânați din umeri. Și această incertitudine sinceră. Dar dacă el a decis, de exemplu, în clasa a 6-a de a deveni un mecanic, probabilitatea este mare că această decizie nu se va schimba.

Bykov aspect adesea moale. Da, caracteristicile feței poate fi mare, bărbia este mare, fizicul este dens (există analogii cu un semn animal), dar aspectul formidabil este rareori inerentă tauri. Mulți inselator cred că acest aspect moale, de multe ori un comportament modest vorbind despre o persoană ca o persoană care nu novibicious fără plângeri speciale. Și aceasta este o iluzie: Pentru temperamentul și bun ochi calm, natura pasionat, intolerabile pentru înșelăciune, nedreptate, încălcarea drepturilor lor.

Bulls sunt puține, dar este încă imposibil să-l numim o închidere. Mai degrabă, este un element de imersiune în sine, care nu este asociat cu Miseantropy.

Doar reprezentanți ai semnului, într-adevăr, bine cu ei înșiși, ei nu dor de singurătate și nu sunt în căutarea pentru o companie. Obișnuit, Taurii din copilărie sunt interesante pentru ocupații care nu necesită partener: Reading, desen, Proiectare, Reparare. Și aceste obiceiuri de auto-ocuparea forței de muncă care le păstra în viață.

În același timp, ele pot avea o mulțime de prieteni, dar încă nu este că prietenia pe care o puteți suna sincer.

Bull – prietenul frumos, loial, dezinteresat și de încredere.

El converge bine cu oamenii, așa cum știe cum să fie calm și delicat, nu trage pătură pentru-se singură, irrelevine și impermeabil. Dar, pentru a turna sufletul meu la prieteni, el nu va, cum nu va fi dedicată problemelor copiilor săi. Nu-i place să discute taur alții, nu înclinați să bârfe și intrigi.

Acesta este un om care iubește tradiția. Ceea ce la atras în copilărie, el crede în viață. Multe obiceiuri rămân de la o vârstă fragedă, practic nu se schimbă feluri de mâncare preferate, genuri de cărți și filme, distracție. Bull relevante pentru cei dragi, îi place să aibă grijă de el, în timp ce fără ceremonii și sensibilitate inutile. Uneori pare nerecunoscător, dar numai în sensul că nu este mulțumit de Tirad de cuvinte de Ziua Recunostintei și nu vorbește discursuri aplatizate. Dar pentru o atenție pentru el însuși, el este sincer recunoscător, doar exprimă modest acest sentiment.

Taur – o persoană care este gata să lucreze foarte mult. El nu se va despărți de Afaceri, el va rămâne la lucru extravențional, este gata să înlocuiască și să-l înlocuiască pe tovarăși dacă lucrează. Rareori se plânge de volum de muncă, nu își expune munca și nu așteaptă lauda. Deși când lucrarea sa este observată, el este mândru de acest lucru.

Citește mai mult  Mouse-ul Wallet: Ce este necesar și cum să îl activați?

Caracteristică

Oamenii din 1961 născuți pot fi numiți boi de metal, în astrologie este de un astfel de semn că acestea includ. Deoarece amuletele și talismanii cu tauri din metallolul prețios și nu numai, într-adevăr, îi pot aduce noroc, protecție. Cum Aduceți-le la protecția lui Moonstone, albă și galbenă, precum și verde și numerele 1 și 4. Dar numerele 5 și 6 ar trebui să evite, ca albastru, totuși. Cea mai mare succes și productivitatea maximă a taurului poate realiza în primăvară.

Bărbați

Fiabilitate și rezistență – principalele calități ale bărbaților acestui semn. Acești oameni știu clar ce doresc. Ei sunt foarte greu de convingat, ademeni la tine. Un astfel de om este dificil de a conduce din familie, de exemplu: dacă a plecat, atunci nu este o manipulare, și anume decizia sa solidă.

Puterea lor este că ei au un scop și nu văd obstacole. Și chiar dacă știu că va lua o mulțime de timp și puterea de a atinge acest obiectiv, ei nu opriți modul.

Uneori, bărbații tals reproșează că se uită în jur de mult timp și „iau overclocking”. Se pare că cineva indecisiv, moale, scădere. Dar, în spatele acestor calități aparente, este ascunsă o analiză clară a situației. Un om trebuie să se uite în jur, să fie singur cu gândurile ei, gândiți-vă. Dar decizia va fi mai mult decât ponderate.

Precum și oameni de tauri sunt diferite și alte calități.

 • Plante pozitive în ceea ce privește viața de familie. De regulă, aceștia sunt oameni credincioși care nu sunt în măsură să-și trădeze. Când se căsătoresc, vor să dragoste, de a apăra, de a proteja. Ele sunt infertilitate si nu te uita în jurul valorii de. Înainte de ochii lor sunt exemple de o familie fericită pe care le consideră reper. În cazul în care familia părinților lor a fost nefericit, ei vor încerca să facă totul pentru a nu repeta greșelile din Rodney. Ele nu sunt atât de exigentă soțului: poate ierta chiar și unele management defectuos, temperament fierbinte. Dar scandalists nu va fi rănit, în cazul în care acesta este un stil de viață al soțului – ei vor pleca fără a arunca inutile.

 • Grija pentru copii. Copiii pentru ei – continuarea ei înșiși, ei vor împărtăși interesele copiilor, încearcă să le facă pe plac mai des. Astfel de tatii aduc copiii lor de la călătorii de afaceri Cele mai bune jucării (cu toate acestea, de multe ori cele în care aș dori să joace themself). Ei sunt mândri chiar și cu un succes mic de copii, citez frazele amuzante de copii și dragostea lor pentru a petrece timp cu ei. În același timp, tații pot fi puține, dar copiii se simt cald și adoră să se plimbe în spatele lor „coada“.

 • Performanţă. Cuvinte la vânt cu siguranță ei nu arunca. Ocazional pot uita despre ceva si sincer pocăiți. Dar dacă a promis ceva, efectua cu bună-credință. De multe ori, oamenii se bucură de fiabilitatea tauri, dar de fapt este, într-adevăr, este mai ușor să fie de acord într-o anumită chestiune sau de ajutor, mai degrabă decât experiența chinurile mentale despre refuzul.

Bărbați tauri sunt oameni cu un bun simț al umorului, delicatețe și tact, dorința de a schimba lumea din jurul lui în bine. Ele sunt foarte harnici, Hardy și modest.

femei

Femeile născute în anul taurului metalic sunt numite hostesse frumoase. ȘI Dacă sunt în casa lor, unde sunt calde și bune, casa va străluci și va încânta cu frumusețea lor. Ei știu cum să viziteze ordinea perfectă, cum să dotați casa cum să pregătiți cele mai delicioase supe și plăcinte. Și le place să aibă grijă de casă. Orice carieră ar construi aceste femei, nu se compară cu o atmosferă bună la domiciliu. Chiar și cel mai strict șef al întâlnirii responsabile se va îngrijora de sexul insuportabil la domiciliu și la stânga în mâncărurile chiuvetei.

Și încă taurii femeilor posedă caracteristici unice.

 • Știți cum să evaluați sobru situația. Căci acestea pot fi numite aterizate, dar doamnele însele cred că aceasta este doar capacitatea de a vedea o imagine reală și de a nu ajunge la momente nesemnificative. Ei știu cum să ajute, de unde să înceapă, pot planifica o chestiune dificilă decât să ușureze viața celor care nu știu cum să abordeze acest caz.
Citește mai mult  Hieroglife chinezesc: valoare, alegerea, cazarea nuanțelor

 • Pot fi diferite unele monotonie în relații. Ele nu sunt caracterizate în mod deosebit de o pasiune animală, iubire înainte de motivul noroi. Mai precis, adesea constituie necesitatea unei astfel de iubiri, dramatizarea relațiilor existente. Pur și simplu pune, ei „se șurub“, astfel încât sentimentele părea mai clare. Desculț în zăpadă pentru un om iubit aceste femei nu vor fi difuzate, dar în această putere. Ei se căsătoresc rareori emoții, în „ochelari roz”. În alegerea, ele sunt sorrons, se simt intuitiv partener pentru o „pe distanțe lungi“.

 • Hardworking și predispus la Workaholism. Dacă familia are nevoie de bani, o femeie de taur este gata să „plângă” fără zile libere. De dragul de el însuși, îl face foarte rar, dar dacă aproape de circumstanțele sunt trase, nu va căuta salvarea în fața altora. Liniștit, ea însăși se îndreaptă spre îmbrățișările de muncă și nu o consideră deloc. Doar aceste femei iubesc să controleze totul și să nu sperăm pentru responsabilitatea mediului.

Dimensiunea lor, calmă în legătură cu cea aleasă este uneori în valoare de femei de tauri de bunăstare a familiei.

  Când primii câțiva ani de pasiune pasiune, pasiunea este transformată în dragoste, loialitate și prietenie apropiată. Dar Bărbații sunt adesea surprinși că o soție luminată și sexy eliberată brusc a devenit mai calmă și mai puțin pasionată. Iar punctul nu este în schimbările sale ascuțite: ea ar putea imita pasiunea, încălzirea artificială, iar dragostea acestui lucru a contribuit. Dar când sa încheiat timpul furtunilor hormonale, femeia tocmai a devenit aceeași. Și dacă sa mutat la un alt nivel de relație, iar omul așteaptă încă „dealurile americane”, familia este practic condamnată la colaps.

  Talente și înclinații

  Acești oameni nu sunt lipsiți de împingere în lumea superioară a artei. Ei pot avea abilități artistice bune încă din copilărie. Se crede că sensibilitatea specială este în mâinile lor. Cineva este exprimat de această abilitate de a atrage frumos fără nici un preparat, este o cunoaștere intuitivă. Cineva care folosește o astfel de tendință naturală, literalmente pentru câteva lecții care au învățat un joc de chitară.

  Mulți bărbați tauri „simt” mașina, din cauza lor de a obține mecanicii talentați și șoferi foarte buni. Dacă taurul intră în medicină, se dovedește un mare chirurg din ea.

  Și excelent, nu numai pentru că el are mâini de aur, ci pentru că este susținută de rezistenta de invidiat, mintea analitică excelentă și harnici.

  De la tauri sunt șefi oneste și corecte, dar ele nu fac față întotdeauna cu misiunea atribuită. Problema este că oamenii din acest semn sunt sensibile la critica, nu tolerează nedreptatea și ipocrizie. Iar diplomația, flexibilitatea de care este nevoie de seful poate fi percepută de ei, ca și nevoia de a minți și de a ieși. Dar este doar neobișnuit de calitate.

  Oamenii născuți în anul taurul de metal nu-mi place lene.

  La fel ca acest lucru pe canapea în spatele fără țintă de vizionare a seriei – acest lucru nu este despre ei. În cazul în care se uita sau ceva de citit, atunci ei o fac cu grijă și cu imersie. Prin urmare, în cazul în care taurul dorește, de exemplu, să învețe o limbă străină, el va face profesional.

  De multe ori reprezentantul semn de auto-critică. Chiar și cu talent evident, el poate să-l timid, având în vedere capacitățile sale imperfecte. Și pentru mulți oameni, această problemă este în valoare de o mulțime: ei „acoperi“ trecut locurile de muncă vacante bune, ei nu le observa, după cum Notă justiția ordinară.

  Tauri talentați de analiză de lor, atent la detalii, memorie bună și gust.

  Acestea sunt „vizionate“ și oamenii care cunosc o mulțime de bine citit, dar uneori ele sunt timizi pentru a arăta aceste cunoștințe. Ei sunt fericiți să transfere experiența lor cu tineri, cu toate că ei înșiși pot fi rușine să-l ofere. În același timp, tauri se referă la talentele altcuiva, gata să le servească și gratuit pentru a ajuta.

  Combinație cu semne astrologice ale zodiacului

  Desigur, caracteristica de personalitate va fi mai complete și exacte, Dacă apelați nu numai un an de naștere, dar, de asemenea, accesorii zodiacale.

  • Berbec. Roțile nascuti sub semnul Berbecului sunt foarte luminoase în caracter și foarte ambițios. Ei au o opinie cu care nimeni nu poate argumenta. Ele sunt simple, uneori chiar inutile. Compromisurile cu acești oameni sunt puțin probabil.
  Citește mai mult  Caracteristic lei născuți în anul Tigrului

  • Taurul. Aceste semne spori caracteristicile reciproc. Iar persoana care pare a fi sub presiune de la semne înrudite – este adesea complicat și închis. Deși este, de fapt, o persoană foarte echilibrată, calmă și înțeleaptă, care poate da un sfat valoros și precis. Acesta este un partener de încredere și un tovarăș foarte bun.

  • Gemenii. Acești oameni sunt uimitor de greu, muncitori și sunt optimiști. Cu ei, capitolul poate începe o mare afacere. Ele sunt indispensabile ca coordonatori ai proiectelor sociale, sunt sensibile la problemele rudelor, încearcă să salveze pe toți și să-i ajute pe toți.

  • Cancer. Tipul egalist. El este privit la el însuși, deși nu este întotdeauna o trăsătură proastă. El este chinuit de vulnerabilitate înainte de critică și pe sine. Dacă o persoană înțelege devreme aceste părți, el poate lucra cu succes peste ei și își face viața mai confortabilă.

  • un leu. Caracter luminos, ambiție, persistență, încăpățânare. El iubește să fie mai întâi foarte mult, deși adesea își maschează dorința. Astfel de oameni, într-adevăr, interlocutori interesanți, ei sunt elocvenți și înzestrați creativi, în capul lor se naște idei originale și talentate, scriu scenarii frumoase. Dar adesea nu sunt cei mai buni artiști, deoarece rutina le deranjează rapid. Wit, o bună intuiție, abilități creative atrag oamenii.

  • Fecioara. Sceptici și raționaliști, care îi determină adesea la peeling și un snob. Ele sunt conservatoare, în orice caz, în sensul comun, sunt greu de depășit. În lucrarea îngrijită, atent la detalii. Aceștia sunt oameni energetici care diferă în comunicație și abilitatea de a-și atinge.

  • scales. Avocații excelenți ies din acești oameni. Ei știu cum să găsească o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, în timp ce tot restul panică. Ele sunt predispuse la compromis, dar nu lipsesc. Armonios, sociabil, știu cum să-i placă oamenii.

  • Scorpion. Puternic, puternic și de libertate-iubitor. Ele sunt, de asemenea, inerente în viclean, și eyelascence, și peeliness. Ei nu iartă repede și rareori arată generozitate. Apelantul nu știu cum să meargă cu toată presiunea, capabilă de subordonat.

  • Săgetătorul. Acesta este un caracter prietenos, cu care, într-adevăr, frumos pentru a face față. Deschideți, amuzant, atent. parteneri buni, devin părinți grijulii, tovarăși loiali. Nu-mi place certuri, se stinge rapid conflicte, liniștit și atent.

  • Capricornul. Principială, incapatanat, nu sunt gata să pună cu deficiențe altor persoane. Poate părea moale și foarte calm. Ei nu demonstrează propriile ambiții, dar du-te persistent la obiectivul. Ofensive și răni, nu știu cum să se aplice critici.

  • Vărsător. Romantic, visat, din anii ornamentale în nori Vita. În cazul în care aceste proprietăți au mers la direcția corectă, acesta va fi minunat creatori, artiști, scriitori, decoratori. Ei se tem de a ofensa aproape. Shy și, uneori, suferă de această. Nu știu întotdeauna cum să se protejeze în mod competent, pentru că în loc de un comentariu, poate răspunde la o scădere sarcastic.

  • Pești. Pe plan extern calm, pe plan intern foarte solid și puternic. Cu ei doar pliat de comunicare, ei nu pierde controlul și nu merg pe propriile lor emoții. În același timp, este posibil ca acestea sunt îngrădite de toți, și nimeni nu știe adevărata față. Dar, de fapt, nu este așa, doar oamenii dețin și pe cale diplomatică, nu încerca să transfere toată atenția asupra ei înșiși.

  Înainte de a citi caracteristica, asigurați-vă că știți semnul tau zodiacal sigur. De exemplu, născut la 21 ianuarie oameni sunt uneori siguri că ele aparțin Capricorn, iar între timp acestea sunt acvatice.

  Compatibilitate

  taur de metal are un suport durabil uniune, de succes cu un șobolan. Dar, în cazul în care șobolanul este foarte rapid temperat, iar taurul este prea incapatanat – este la divorț. relații complexe apar cu un tigru, în care este aproape imposibil de a realiza un echilibru. Aceeași uniune dificilă va apărea cu un dragon.

  Armonia poate fi realizat cu un iepure, șarpe, un cal, mai complicat cu capră și maimuță. promisiuni minunate de a fi o uniune cu un cocoș. Aproape indiferent poate fi numit relațiile de taur și de porc.

  Dacă sunteți interesat de un horoscop mai precis, trebuie să urmăriți informații de data nașterii, contează și timpul nașterii clar.

  Dar chiar si date generale pot fi suficient pentru a cunoaște mai bine te și să aplice în mod corect aceste cunoștințe.

  În videoclipul următor – un horoscop pentru persoanele născute în anul taurului.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: