1983 – din care animală și ce anul acesta înseamnă?

1983 - din care animală și ce anul acesta înseamnă?

Learn, 1983 – un an al cărui animal, să evalueze toate avantajele și dezavantajele unei persoane născute sub semnul negru de porc de apă, în valoare nu numai persoanele născute în acest ciclu calendaristic. Știind ce să se aștepte de la un coleg sau un partener poate fi mult mai ușor și mai rapid în originile probleme în relațiile, chiar să le adapteze.

Desigur, pentru o imagine completă, aceasta nu va strica sa stii compatibilitatea zodiacului pentru oamenii din anul 83th nașterii de-a lungul calendarului de Est. Dar, chiar și unul numai acest indicator, este adesea posibil să se determine cât de adecvată o persoană este potrivit pentru comunicare, afaceri sau dragoste cu privire.

Caracteristică generală a simbolului

Animal Talisman 1983 privind calendarul de Est – vier apă neagră sau porc. Pentru cei a căror anul de naștere a venit în această perioadă calendaristică, o astfel de alegere a momentului apariției pe lumina poate fi numit un adevărat cadou de soarta. Amabilitatea, onestitate, modestie – doar o mică parte din meritele persoanelor născute sub semnul vier negru. Ele sunt înzestrați cu generozitate de mai multe calități foarte valoroase.

Potrivit horoscopul chinezesc, 1983 a fost asociat cu elementul de apă, care, desigur, a influențat trăsăturile personalității persoanelor născute în perioada de la 13 februarie a acestui an. Este în această zi că, potrivit tradiției, și începutul noului ciclu calendaristic a fost sărbătorită. El a fost schimbat abia în 1984, 01 februarie. În consecință, toate persoanele născute între aceste date sunt sub auspiciile unui vier de apă.

Proprietarul unei inimi moale, un reprezentant al acestui semn devine de multe ori un binefacator sau voluntar, gata să dea ultima proprietate sau ridica un catelus pe moarte de pe strada. Toate aceste caracteristici ale comportamentului său sunt legate de influența elementului de apă, dar face, de asemenea, mistrețul milostiv prea naiv și gullibil. Dorința de a evita scandalurile și ceartă face o persoană născută în anul negru, un diplomat și pacemaker.

Acești oameni sunt intoleranți la rău în orice manifestări și sunt gata să vină de la propriul lor confort pentru pace între cei dragi sau colegii colegi.

Softness de mistreț de apă încă are limite. În est, porcul este considerat a fi foarte adversar animal, puternic și neînfricat, cum ar fi salinerea sălbatică. În consecință, dacă încercați cu adevărat, puteți chiar să ștergeți o astfel de persoană iubitoare de pace și, în acest caz, va urmări inamicul înainte de predarea completă. Nu fi înșelați și tăcerea reprezentanților acestui semn în horoscopul chinezesc. Ele sunt prea autosuficiente pentru a căuta popularitate ieftină și nu doresc să cucerească prietenii de strălucire exterioară.

Talentul diplomatic congenitala este, de asemenea, donat Kabana ocrotitoare elementul de apă. El este un turnător frumos, care poate aranja un inamic, un om cu intuiție dezvoltată. O gamă largă de astfel de oameni se transformă în interlocutori magnific. Ele sunt inerente bun simț al umorului, voioșie, responsabilitate. În ciuda lipsei de aspirații de carieră, vier de apă este pus de multe ori cu succes înainte de funcții de conducere și devine un regizor bun.

Credința în miracole și pentru copii, capacitatea de a se bucura dezarmant – o altă trăsătură a personalității multiple fațete a acestui semn. Acești oameni sunt cea mai bună companie pentru un festin prietenos sau un tur gastronomic. vieri de apă – hedoniști reale secrete care iubesc băuturi bune, alimente gustoase, documentați în plăceri senzuale.

Reprezentanți ai acestui semn în dragoste și, dacă nu învață să-și piardă pasiunile, pot intra în mod repetat în relațiile de căsătorie.

Caracteristicile caracteristicilor

Toți oamenii născuți în 1983 au atât trăsături comune, cât și individuale. Printre caracteristicile comune, impermanența poate fi observată, variabilitatea, înclinația la experimente. Miscatul de apă – experimentul veșnic, înclinat să înceapă și să-și arunce jobul pe jumătate. Născut în anul de porci adevărați campioni pe lăstari de dificultăți – întâlnirea cu privire la modul lor de obstacole, preferă să capitulate și să nu rezolve problemele.

În general, reprezentanții semnului de mistreț de apă sunt similare cu copiii capricioși care încearcă să se revolte împotriva adulților. Ei vor păstra abilitățile personajului pentru bătrânețe, iar toată lumea va fi, de asemenea, implicată în aventuri, fără a-și îndeplini responsabilitatea. Dar toate acestea sunt doar manifestări externe ale naturii complexe și multiple. Adevărat, acești oameni au nevoie de dragoste și sprijin familial – au nevoie de o casă în care vă puteți întoarce după oricine și să fiți acceptați, înțeleși.

Citește mai mult  2002 - Anul cărui animal și ceea ce este caracteristic reprezentanților săi?

Și care este caracterul omului și femeilor porcului, ia în considerare în continuare.

Bărbați

Prea naiv și uriașul de apă devine adesea o victimă a generozității sale. Este pentru el mai întâi de toți prietenii merg când au nevoie de bani sau de servicii. Acest om cu o inimă mare este întotdeauna fericit să ajute în mișcare sau de a preveni cantitatea lipsă înainte de salariu, și se confruntă numai cu neagră neagră, el va fi gata să spargă relația. Bărbați, născuți în 1983, mai mult decât o dată vor trebui să experimenteze dezamăgire, dar odată cu vârsta vor învăța să înțeleagă oamenii.

Miscatul de apă introduce caracterul lucrării sale și abilitatea de a efectua lucrări monotone. El reușește în cariera sa, poate profunda adânc în esența cazului. Chiar și în promovarea el nu este hitrusive, iar succesul lui nu este colegii enervant. sociabilitate rare și unspoiciness permite oamenilor născuți în 1983, chiar și cu concurenții de a menține relații de prietenie.

Cea mai mare parte a timpului de porc de apă pare cufundat în sine, sa concentrat exclusiv în practică. Dar natura hedonista ia periodic, în top raționalitate și ordonare. La astfel de perioade, un om al acestui semn poate fi râs în toate grave, merge de călătorie sau efectuează acțiuni riscante.

Nebunia este însoțită de o perioadă de curtoazie romantică pentru iubit. Aici, un om născut într-un an de vier apa va arata ca un cavaler adevarat, gata pentru Grand Acțiuni de dragul unei doamne frumoase.

femei

Fetele și femeile născute în 1983, la prima vedere aspect moale, fragil și blând. Dar, dacă este necesar, persistența vor fi descoperite în caracterul lor și capacitatea de a sta în picioare pentru sine. Doamnelor se bucură de patronization de vier apă, absolut nu doresc să aventuri, preferă să calculeze cu atenție fiecare pas. Ei nu vor intra în dispute, preferă să cedeze adversarului, dar nu pierde un sentiment de respect de sine.

Imaginea externă a unui Hatcher drăguț, fermecător are nimic de a face cu prezenta caracterul unei femei născut în 1983. Ei știu un preț bun, posedă inteligență dezvoltat, bine-set de vorbire și maniere impecabile. Datorită reținere sale, capacitatea de a gestiona emotiile aceste doamne frumoase lua cu ușurință off pe partea de sus a scării carierei, ocolind concurenți mai emoționale.

Apa Kaban introduce comunicare, vioiciune și curiozitate. Dar își păstrează naivitatea copiilor să se maturizeze ani și foarte adesea suferă, dezamăgit de cei care au încredere în infinit. Această femeie are în vedere un om ca un umăr puternic, nu va suferi de el. Partener Ea caută întotdeauna demn de atenție ei, mai mare în stare, de încredere și încredere în sine.

intrări de lumină nu sunt pentru ea sa căsătorit cu această femeie vine, de obicei, o dată și viața în căsnicie lungă și fericit.

Relații prietenoase

1983 este sub auspiciile vier apă, care se caracterizează prin comunicabilitate și prietenoasă. Acești oameni apreciază înalt chiar și o relație prietenoasă. Dar nu prea familiar în alegerea prietenilor. companioni buni și loiali pentru ei pot fi oameni născuți în anul de câine. Punctele de vedere asupra vieții și concepte despre onoarea lor sunt complet coincis.

O altă alianță prietenos cu succes – cu capra. Ea va susține orice conversație, va fi un sprijin fiabil pentru o persoană care are nevoie de sprijin. Boar și capră pot deveni chiar parteneri de afaceri, combinând cu succes relațiile de afaceri cu mulți ani de prietenie puternică. Un alt candidat al prietenilor credincioși – un tigru, pentru care un bărbat născut în an, o persoană devine un mic sportor în orice aventură. Ei sunt în mod egal la viață, pot lucra împreună și pot relaxa.

Evitați o prietenie cu reprezentanții semnului Rooster. El este prea pasionat de el însuși și folosește alte persoane ca un anturaj pentru a-și face viața. Rooster va costa un porc, ca o jucărie spartă, aruncându-o doar într-un moment critic. Nu vor fi prieteni buni oameni născuți în 1983, cu acei patronului căruia este un cal. Nu există nici un interes aici în curând de partea ei din cauza plictiseala excesivă și monotonia vieții de vier.

Relatie de iubire

În relațiile iubitoare, mistrețul de apă este surprinzător de conservator. El nu caută divertisment gol, vrea să găsească, într-adevăr sentimente sincere. Născut în anul bărbați și femei de porci – rare norocoase, deoarece își găsesc fericirea cu colegii. Soțul și soția pot alege între oamenii născuți în 1983 fără teama că pot trăda sau prefera alt format de relații. Acești oameni se concentrează pe valorile familiei, visul de comunicații sincere și durabile, iubire, respect reciproc.

Citește mai mult  Masculin Sca Născut în Goat: Caracteristici și compatibilitate

Căsătoria pentru calcularea mistretului de apă poate fi destul de reușită cu secția simbolului anului CAT. Mai ales combinate opțiunea când un bărbat sa născut sub semnul unui porc. Ele sunt bine unul cu celălalt și se completează reciproc, în timp ce pisica primește libertatea necesară pentru el și poate conduce în mod secret aceste relații. O uniune va avea succes în care o femeie sa născut sub un porc negru. În acest caz, moale și înțelegere va fi apreciată.

Ca parteneri de succes pentru uniunea romantică cu vierii de apă, oamenii născuți în anul șobolanului. Dar este foarte important pentru distribuirea corectă a rolurilor într-o pereche. Șobolanul va asculta doar o persoană mult mai puternică, altfel notele de echipă vor fi prezentate în caracterul ei.

O pereche excelentă pentru mistreț poate fi un dragon capabil să evalueze toate beneficiile vieții cu o astfel de înțelegere, care vizează partenerul familial.

Un alt candidat promițător pentru încheierea uniunii căsătoriei este o maimuță. Cu aceasta, se observă o înțelegere reciprocă emoționantă la un mistreț de apă, unitatea dușului. Participanții acestei uniuni sunt ușor de găsit o limbă comună, au un simț similar de umor. Această pereche nu va fi niciodată plictisită. Există perspective bune pentru Uniunea cu câinele născut în anul, numai ea va trebui să oprească concurența cu un mistreț destul de reușit.

Ferm nu este potrivit pentru relațiile de viață și durabile cu oameni de porc apă născute în timpul patronajul șarpelui sau cal. Cu aceste semne de înțelegere reciprocă vor realiza cele mai dificile. Pentru ei, un porc – pradă prea ușoară, în imposibilitatea de a menține căldura necesară în perechea de pasiune.

Ce profesii sunt potrivite?

Oamenii născuți într-un an de vier apă au toate calitățile necesare pentru a construi cu succes o carieră în diverse domenii. Singurul lucru pe care nu sunt adaptate – competiție directă și rivalitatea. În cazul în care trebuie să se alăture luptei, acești oameni vor prefera să se retragă, nobil prin furnizarea de dreptul de campionat altora. Ei nu le place să merg la interviuri, participa la concursuri. Oamenii născuți în 1983 preferă să dovedească superioritatea lor în activități profesionale, și nu în concurență sau comparație cu alții.

Vitatorii de apă – oamenii practic complet lipsită de ambiție. Viața lor arată măsurată și calmă, starea la locul de muncă pentru salariul acestui semn al acestui semn al horoscopului chinez nu va deveni cu siguranță. Ele sunt angajate într-un anumit mod, preferă să aleagă un program confortabil de lucru. Dacă o astfel de persoană își găsește adevărata chemare, el va fi pasionat de ei de mulți ani și va depune eforturi pentru a obține succesul.

În alte cazuri, ei vor servi doar timp în serviciu, uneori, în mod sincer, plictisit, dar îndeplinirea îndatoririlor lor.

Printre sferele activității profesionale, În care se pot efectua reprezentanți ai semnului unui mistreț de apă, se poate observa:

 • Artă – Pictură, Poezie, Creativitate literară+
 • Lucrați în mass-media – de la postul de DJ la radio la editorul de știri+
 • Medicină – Lucrări de lucru terapeut sau un specialist îngust+
 • Arhitectură și design, planificarea unor noi orașe, design peisagistic+
 • Director, în principal în filmele documentare+
 • Știință, inclusiv industriile de înaltă tehnologie.

Sinceritatea congenitală și onestitatea conduce adesea o persoană născută în anul porcului, la o carieră în sistemul judiciar. Poate fi arbitri buni în industria sportivă. În plus, dacă o persoană din 1983 se naște să aleagă o cale religioasă, poate obține un confesor bun sau un cleric.

În activitatea Watercabber, sprijinul colegilor este important, el este un jucător tipic echipa are nevoie de un ghid solid. El este întotdeauna gata să învețe, să învețe noi informații, pentru a îmbunătăți abilitățile sale profesionale. Ca o regulă, o carieră de oameni au născut 1983 deja timp pentru a construi de 30 de ani, și apoi începe să Vite un cuib de familie. Dacă profesia este aleasă inițial incorect, poate afecta negativ configurația, fără acea persoană sensibilă, îndoielnică o persoană.

Compatibilitate

Compatibilitatea generală privind semnul zodiacului și a horoscopului estic este considerat un aspect important pentru o interpretare mai precisă a caracteristicilor personalității persoanei. Născut în 1983 de oameni importanți să țină seama de faptul că toate caracteristicile lor principale vor fi înmuiate prin influența elementului de apă. Zodiacal horoscop nici o excepție. El promite oamenilor care patronează.

 • Berbec. Cei mai cinstiți de vierii de apă. Acești oameni au caracter impulsiv, exploziv și, în același timp, uimitor de naivi. Născut în 1983 pentru a spera cel mai bine să sperăm pentru cele mai bune, chiar dacă cariera, poziția financiară sau relațiile de dragoste suferă colaps. O astfel de înșelăciune este foarte dăunătoare și nu oferă acestor oameni să caute acele înălțimi de viață la care au dreptul să se bazeze.
 • Taurul. Cei mai mulți reprezentanți ai afacerilor din anul negru. Ele demonstrează progrese excelente în afaceri și sunt, în general, mai independente decât alți oameni născuți în 1983. Ei sunt senzuali, știu cum și dragostea să se bucure de viață, să participe la piruci zgomotoase, alte transpirații masive, adesea vorbind de sponsorii lor.
 • Gemenii. Versiunea cea mai ireversibilă a porcului de apă, în care naivitatea și vicanța și loialitatea sunt de neînțeles. Acești oameni sunt cei mai amplasați să lucreze în domeniul artei, au un gust artistic subtil. Natura interesantă a gemenilor este încă oarecum susținută de un caracter calm al mistretului de apă. Când este necesar, astfel de oameni își pot transforma cu succes talentele în bani.
 • Cancer. Cel mai capabil, reprezentantul orientat spre familie al anului porcului negru. În absența copiilor lor, ei acordă o atenție deosebită nepoților sau devin voluntari. În dragostea lui, acești oameni ajung deseori extreme, de cotitură viața celor dragi în coșmar. Controlul total este în așteptare pentru soții lor, scepticism și natura complexă face viața de familie cu astfel de evenimente un partener complex și bogat.
 • un leu. vier apa Gnuffed, lupta pentru strălucire și lumină de înaltă. El este destul de o scădere pe lingușire, dar în același timp, el rămâne om cinstit și loial. Lviv născut în 1983 există noblețe congenitală, maniere impecabile și mândru să devină. Magnific exterior, ei chiar și în condiții de viață înghesuit va încerca să creeze o atmosferă față de viață palat, chiar și toate cheltuielile de economii.
 • Fecioara. Efectul Element Apă și miscand Kaban în această combinație dă un rezultat neașteptat. Acești oameni nu sunt prea adaptate pentru viața în societate, nevoie de îngrijire și chiar unele partener de îngrijire. Senzualitatea artistică și a naturii îi ajută să caute propriile lor, străini de joc de străini.
 • scales. Mistretul apă mai îndoia. El va avea întotdeauna nevoie de o confirmare suplimentară a propriului său drept. O astfel de combinație de semne duplicitate prin natura atașați, acești oameni evita responsabilitatea, răsuciți în nori, minciuna și scoateți. esența lor reală cunoaște și vedea doar cel mai aproape.
 • Scorpion. Versiunea Pragmatice de porc de apă, caracterizată prin calcul, practic si ambitie. Acești oameni atinge întotdeauna obiectivele lor, posedă intuiție dezvoltată, nu tind să se regreta. Dar nu ar trebui să contrazici cu ei sau să se alăture conflict direct – în mânia scorpion va fi teribil.
 • Sagetator. intelectuale rare cu toate calitățile unui om de afaceri de succes sau cap de încredere în sine. Acești oameni sunt vorbitori buni, ei sunt idealiști, cu condiții favorabile ei pot aranja o mică revoluție sau cap lovitura de stat. În domeniul sentimentelor, ele sunt ghidate doar de raționalitate, întotdeauna uita-te cu luciditate la alegerea partenerului.
 • Capricornul. Combinația de horoscoape, oferind persoana de o persoană înclinându-se către workolism. Ele sunt neobosit în creșterea lor de carieră, analiști buni, sceptici înnăscut. vier Apa de acest tip este prea authoritable pentru părinte, dar într-un senior sine foarte bine manifestelor poziție.
 • Vărsător. suferința naturii contradictive din propriul său idealism. Rebeling Varsatorul va complica întotdeauna viața unei persoane născute într-un an de vier apă. El se străduiește pentru materialul de bine, se îmbunătățește neobosit și poate deveni un bun profesor de practici spirituale pentru alții.
 • peştilor. Ele sunt armonios combinate de dragoste pentru pace și dorința de lux. Născut în 1983, pește va fi mai adânc în afacerile financiare, transmisibilă, fermecător. Dar lor încrederea în sine devine adesea un motiv pentru misiuni care pot strica o afacere sau reputația personală.
Citește mai mult  Totul despre mantra Gayatri

Toate aceste recomandări au în vedere doar imaginea de ansamblu. Mai multe informații exacte și detaliate oferă horoscoape numai individuale.

În videoclipul următor veți găsi o caracteristică caracter detaliat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: