1991 – anul care a animalelor și că el poartă?

1991 - anul care a animalelor și că el poartă?

Mulți nu știu, în onoarea ce animal numit 1991 și ce caracteristici fac oamenii născuți în această perioadă posedă. Astfel de personalități au un anumit set de calități și compatibilitatea cu alte semne ale Horoscop Est.

Funcții de simboluri

1991 în calendarul de est numit Anul de oaie sau de capră alb. rapoarte de horoscop chinezesc care Începutul dominației acestui animal începe pe 15 februarie și se termină la 4 februarie a anului următor. Elementul principal al acestei perioade este metal.

În fețe de capră viață cu numeroase rate și picături, Dar nu o împiedică concentrându-se pe scopul său și să continue drumul.

Omul născut în anul caprei, este important să se găsească destinația sa, sau riscă să se confrunte cu pierderea sensului existenței și a devenit detașată de lumea exterioară.

Adesea oile leagă viața lor cu religia, Prin urmare, ele reacționează calm la dezavantajele altor persoane, pot păstra acțiunile lor sub control și datorită logicii capabile să facă față momentelor complexe care vin peste pe drum.

Dacă credeți că previziunile astrologice, Acest semn este considerat cel mai reprezentativ sociabil, care este asociat cu metalul. Deci, oameni ca să fie la vârf de atenție, se familiarizeze cu personalități noi, ei sunt gata să ajute în orice moment.

Reprezentanții acestui simbol sunt caracteristice Eleganta, fermecător, calmează Împreună cu perseverență. Ei bine dezvoltate intuiţie – Un alt caracter caracter caracter.

Particularități:

 • Conform calendarului de Vest, caprele corespund cancerului+
 • Este potrivit violet, alb și roșu+
 • Cel mai bun compatibil cu persoanele care se nasc în anul porcilor, iepurelor sau caii+
 • Cel mai rău dintre toate pot fi coerente cu câini, șobolani și tauri+
 • Acești oameni corespund toamnei+
 • Autoritatea cea mai vulnerabilă este Lumina+
 • Numărul fericit este considerat a fi 2 și 7+
 • 4 și 9 sunt considerate numere nefericite+
 • Element – Metal.

Caracteristicile persoanelor născute în 1991

Oamenii născuți în 1991 au următoarele caracteristici.

 • Ei nu vor fi schimbați pentru lucruri mici. Reprezentanța în muncă și cunoașterea cazului lor sunt caracteristici pozitive ale acestui semn.
 • Modestie, economie, abilitatea de a obține succes pe cont propriu face posibilă asigurarea existenței pe deplin.
 • Intriga și lingușire – caracteristicile de date ale caprinei nefamiliare. Ei își ating sincer obiectivele.
 • Unele lucruri se caracterizează pe nas, deci au nevoie de sprijin psihologic de la partenerul lor.
 • Ele sunt adesea răsfățate și caprici.

Oamenii născuți în anul caprei posedă părți puternice:

 • sinceritate+
 • Abilitatea de a-și evalua în mod adecvat capacitățile+
 • onestitate+
 • Prezența tactului atunci când interacționează cu alți oameni+
 • Disponibilitatea grăsimilor estetice fine+
 • Capul știe cum să fie recunoscător.

Dezavantajele includ mai multe calități:

 • Schimbări frecvente de dispoziție+
 • Capul este dificil de concentrat, deci dacă situația necesită o acțiune rapidă, poate începe panicarea+
 • Astfel de oameni aleg poziția „zboară pentru flux”+
 • Superficialitate și vitalitate+
 • Poțiune la lucruri mici+
 • gelozie+
 • Unii oameni prezintă custodia excesivă peste aproape+
 • încăpățânarea și refuzul concesii, chiar dacă înțeleg întreaga situație+
 • Nerespectarea la situație.

Om

Bărbații născuți în anul caprei diferă Depozit emoțional de caracter. Se comportă în mod deschis și sincer, nu vor introduce niciodată partenerul lor în confuzie. Din acest motiv, cu ei aproape fiecare persoană iubește să comunice. Un om este specific pentru preoție. Dacă circumstanțele solicită, el va da drumul conducerii sale partenere.

Sensibilitate, senzualitate, abilitatea de a asculta împreună cu declarația opiniei sale face un om un bun prieten. El întotdeauna se înconjoară cu prietenii, în ciuda faptului că el este deosebit pentru un egoism.

Spre deosebire de alte persoane, O capră om nu își va pierde comportamentul în avans, un plan de câștiguri, Deci, el riscă să se confrunte cu circumstanțe bruște care sperie și nebun. Din acest motiv, o persoană începe să se panică și să facă acțiuni fără griji. Un astfel de comportament duce la mari dificultăți.

Citește mai mult  2004 - dintre care animale și ce an este caracteristicile sale?

Femeie

Femeile caprine se disting prin natura bună și farmecul. Întotdeauna îi atrag pe oameni la ei înșiși. Mai departe le puteți comporta cu ușurință și în mod natural, așa cum se simt încrezători în orice conversație și nu tind să se plângă de viață.

Aceste fete sunt specifice organizare mentală subțire Împreună cu moliciune și defenselessness. Datorită acestor calități în jurul lor, oamenii întotdeauna încercuite, care acționează ca un suport de încredere în viața lor.

Caracteristici distinctive prin semne zodiacale

Fiecare semn zodiacal din 1991 nașterii vor avea propriile lor caracteristici distinctive.

Berbec

Calitatea cum ar fi decență și deschiderea sunt foarte importante pentru astfel de oameni. Ele sunt considerate prieteni perfecte, dar din moment ce acestea sunt prea sincer. Adevărat, nu întotdeauna place, prin urmare, Declarația emoțiilor lor poate duce la un rezultat trist. Unii oameni nu vor fi în stare să ierte trădări și aparțin extrem de categoric.

Berbecul se simt întotdeauna bine în orice societate. El are mari companii, distracție bun. Cu toate acestea, uneori, astfel de oameni pe care doriți liniște, astfel încât vă puteți gândi la presării.

Cele mai multe dintre reprezentanții acestor semne au o casă sau cabana țară sau prieteni la care părăsesc pentru week-end să se relaxeze de agitatia a stilului de viață obișnuit.

Taurul

Reprezentanții acestei combinații se referă la categoria optimiștilor. Ei au aproape niciodată starea de spirit proasta se întâmplă și pot da armonie în viața de zi cu zi. cu oi-Tales sunt interesate de a comunica, ca farmecul vine de la ei și interlocutorul pare a fi ceea ce a găsit sufletul afacere.

Dar astfel de oameni sunt, de asemenea, specific lene, activități active, și tensionate ei nu le place. Viața reprezentanților acestor semne este însoțită de noroc, de lângă ei există întotdeauna prieteni generoase și patronii.

geamăn

Caprele, născut sub semnul gemenilor – Acestea sunt cele mai multe persoane imprevizibile. Uneori este dificil să înțelegem acțiunile lor de la bunul simț și logicalitate. Chiar dacă partea se pare că comportamentul oilor gemeni este normal și rezonabil, nu puteți pierde vigilența și prudența.

Astfel de personalități nu vor fi încorporate de dorința de realitate pe cont propriu, au nevoie de o persoană care să traducă majoritatea îndatoririlor.

Cancer

Acestea sunt oameni drăguți și prietenoși. Ei sunt întotdeauna gata să-i ajute și să-i salveze pe alții, chiar să te ajute să sacrifici. Datorită faptului că caprația Naiv și încredere, Unele înconjurătoare pot profita.

un leu

În această combinație există contradicții interne. Astfel de oameni Nu poate găsi întotdeauna un compromis între bunul simț și emoții. În ciuda acestui fapt, indivizii diferă în atractivitate, deoarece calitatea leului (solicitantă, opinia despre propria lor superioritate) este înmuiată de oi. O persoană nu va lăuda cu succesul său și fericit să le împartă cu cei dragi.

Fecioara

Astfel de personalități pot fi numite bune în orice privință. Acestea sunt dorințe simple, inerente care sunt asociate cu confortul și dorința de a fi iubit. Oamenilor le place să fie utile, ele dau întotdeauna datorii în timp. Acest lucru este valabil nu numai pentru componenta financiară, dar, de asemenea, morală.

scales

Reprezentantul o astfel de combinație a semnelor este caracteristic astfel de caracteristici, cum ar fi observarea, determinare și optimism. Ele arată în mod activ interesul pentru tot ceea ce îi înconjoară, și au ambiții.

Citește mai mult  Câine de sex masculin: caracteristici și compatibilitate

În ciuda astfel de set de calități de, Oi-Greutățile sunt specifice capacitatea de a găsi un mijloc de aur. Ea nu va cădea în extreme în orice afaceri: în muncă, prietenie și dragoste. O astfel de persoană nu o uită de vigilență și de precauție. El poate asculta interlocutorul său, așa oamenii îl apreciază ca un bun prieten.

Scorpion

Acesta este cel mai pasionat semn. Oamenii născuți sub aceste semne pot răni limba acută dacă le ofensau că sunt predispuși la flirtul non-stop dacă o persoană îi place. Setul de aceste calități nu înseamnă asta Scorpionul oilor este o persoană crudă sau neimprimată. Decenița este întotdeauna pe toate acțiunile sale.

Empatia este specifică unor astfel de personalități, simt subtil starea de spirit a altora, dar pot răni pentru partenerul viu sau prietenul.

Sagetator

Aceasta este o natură decisivă și intenționată care ascunde datele de calitate pentru masca de calm. Sheep-Sagetator iubesc să fie util, dar fără a primi un răspuns la acțiunile lor, se simt frustrat și puternic ofensat.

Capricornul

Aici este combinată cu o fantezie bună. Omul este capabil să gândească logic, să prezinte dorințe semnificative și realiste. Sheep-Capricorn este caracteristic tact, Ea și-a exprimat opinia numai dacă a fost întrebat despre asta.

Natura se distinge prin intenția, abilitatea de a face rapid o soluție, la viteză și mișcare permanentă. Oameni asemănători ca misticismul, sunt capricioși și imprevizibili pentru alții.

Vărsător

Acești oameni nu observă nimic în jur, astfel încât să poată atinge sau să ofenseze din greșeală altele. Cu toate acestea, ei atrag întotdeauna oameni.

Un pește

De regulă, este Personalități creative. Cel mai adesea ei obțin succes în domeniul artei. Dar, în ciuda faptului că această persoană se caracterizează printr-o forță de creativitate, el poate fi insuportabil, așa că partenerii nu rezistă cu greu comunicării și vieții comune cu el.

Profesie și carieră

De la tineri, capra caută să-și găsească locul sub soare, dar la locul de muncă încearcă să obțină condiții confortabile fără o muncă grea. În sfera materială, astfel de oameni sunt foarte reușită și atrag bani pentru ei înșiși. Din acest motiv, ei se indulază adesea cu lucruri frumoase.

Nu întotdeauna capra poate crește statutul său social, deoarece ea nu are inspirație. Ea iubește să critice totul, așa că poate fi disprețuită și interferează în creșterea carierei.

Cu toate acestea, dacă o astfel de natură înconjoară oameni asemănători, ea va putea atinge orice scop.

Cel mai adesea, caprele sunt alese profesii din domeniul acționării, scrierii și altor direcții creative. Puteți întâlni adesea muzicieni talentați, artiști și arhitecți care s-au născut în 1991.

Unele personalități conștiincioase și prozaice funcționează Ingineri sau constructori. Pentru pozițiile responsabile care necesită auto-controlul maxim, oile nu pretinde.

Comunicare și prietenie

Capra se înconjoară mereu cu un număr mare de prieteni, care se datorează pregătirii, inteligenței acute și temperamentului incredibil. Comunicarea cu acești oameni este o plăcere, pentru că nu vor începe niciodată să facă dezasamblare și să creeze probleme oamenilor din jur.

Caprele au un număr mare de interese care nu sunt legate de risc. Bârfe, certs lor sunt neobișnuite. Ei încearcă întotdeauna să înțeleagă și să sprijine pe cei dragi.

Dar, din moment ce capra posedă unele acțiuni de neputință, nu va putea întotdeauna să identifice o persoană calculatoare care o folosește pentru propriile sale scopuri mercenare.

Natura născută sub acest semn iubește prietenii mari de îndoială, unde își pot demonstra mintea și bunul simț al umorului. În ciuda slăbiciunii în caracter, capra poate fi o brichetă în compania sa.

Pentru oamenii apropiați, astfel de personaje sunt întotdeauna ospitaliere, atente și deschise. Ei pot distra tovarășul în orice situație, ridică-i starea de spirit.

Familie și copii

Oile sunt considerate a fi romantice și oameni senzuali. Ele sunt sentimentale și nu vor restrânge lacrimi atunci când se uită la melodrama, le place să-și surprindă jumătatea de daruri bruște. Datorită unor astfel de calități Oamenii născuți în 1991 pot fi numiți parteneri perfecți.

Citește mai mult  Compatibilitatea leu și solzi în prietenie și dragoste

Cu toate acestea, ei nu se grăbesc să dobândească o ștampilă în pașaport, deoarece nu este foarte îndrăgită de obligații. Dar natura acestui semn nu va promite inutile dacă nu intenționează să se asocieze cu un partener al căsătoriei.

Capră ușor ofensat atitudine rece. Ea nu este doar ofensată, ci și a pus crucea pe astfel de contacte.

Cu femeile, acești bărbați se comportă reținuți, dar în majoritatea cazurilor sunt interesați doar de relațiile pulmonare. Obligațiuni de familie, gelozie de la doamnele inimii pe care nu le au nevoie, așa că nu se grăbesc să înceapă o familie.

Femeile din relații pot fi imature și pot cere sume mari pentru achiziționarea de haine și cosmetice. Din acest motiv, capra de capră alege un partener soțului ei care poate oferi existența ei demnă.

În viața de zi cu zi, capra nu va încerca să păstreze locuințele în ordine. Abilitățile culinare rareori scufundă oile. Sistemul de creștere a copiilor este înzestrat cu flexibilitate și se caracterizează prin dorința de a dezvolta abilități creative în copil. Un astfel de părinte nu va suprima niciodată copilul.

Compatibilitate

Oamenii de capră nu sunt cu fiecare semn de orizont de orientare poate fi în căsătorie. Cu unele semne, viața poate fi problematică și cu alții calm și coerență diferită.

Cu șobolan

O astfel de căsătorie va fi însoțită de dificultăți, cum ambele sunt diferite cu emoționalitatea, cât și în acest context, familia se confruntă cu scandaluri.

Cu bombă

Capră cu un taur nu este cea mai bună uniune. Prima repriză nu este în măsură să evalueze încăpățânarea partenerului dvs. și nu va aprecia umilința caprei.

Cu tigrom

Există puține șanse ca o astfel de căsătorie va fi de succes. În furie, tigrii suprima oile, și nimic bun nu funcționează.

Cu un iepure

Aceasta este o relație senină. Iepurele va dori capriciile oilor, iar cea se vor distra de obiceiul de a jumatati lor. Cele mai multe dintre aceste căsătorii diferă în durată, chiar dacă a existat o pasiune pentru o lungă perioadă de timp între parteneri.

cu dragon

Nu întotdeauna Uniunea poate deveni de succes. În cele mai multe cazuri, oile sunt speriați de mișcarea lor covoare.

Cu șarpe

O căsătorie problemă, după cum șarpele nu va fi în măsură să accepte faptul că partenerul ei vrea în mod constant pentru a obține mai mult.

Cu un cal

Dacă o persoană care sa născut un an al unui cal se distinge printr-o stare materială bună, O astfel de căsătorie va fi puternic.

Cu capră

O astfel de unire a este cel mai puternic și norocos. Toată lumea va experimenta admirație, vizionarea acestor parteneri, deoarece cuplul se distinge printr-o mare pasiune.

Cu o maimuță

Această uniune este înțeleasă, deoarece atât natura să aibă prea multe contradicții. Din cauza asta În familie poate clipi certurile.

Cu un cocoș

La etapa inițială, relațiile pot fi testate pentru o forță sub forma unei lupte pentru palma campionatului. Cu toate acestea, după un timp, cuplul va încerca unul de altul, iar familia va dobândi înțelegere deplină.

Cu un câine

Pe baza unui număr mare de cercetări, psihologi și astrologi pot fi concluzionați că Un risc similar de căsătorie pentru a deveni nereușit.

Acest lucru se datorează faptului că ambele semne sunt caracterizate de pesimism și se vor arunca în mod constant reciproc.

Cu porc

Opțiune perfectă pentru relații fericite și pe termen lung. Ambele semn se simt bine unul cu celălalt. Porcul este capabil să admiră capra și va lua jumătate și o va înțelege întotdeauna.

Despre ce caracteristici ale caprei născute în an, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: