1995 – ce fel de animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

1995 - ce fel de animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

1995 a trecut sub auspiciile unui porc din lemn. Acest semn al Horoscop de Est are capacitatea de a cuceri simpatia oamenilor. El atrage pur și simplu oameni, datorită charismei sale și diplomația, pentru că el este extrem de important pentru el să creeze relații bune și cu toate ocazionali. În acest articol, ia în considerare toate caracteristicile persoanelor născute sub patronajul porcului.

General

În calendarul estic, toți oamenii născuți din 31 ianuarie 1995 până la 18 februarie 1996, aparțin semnei unui porc din lemn. În multe țări, porcul nu utilizează multă popularitate, comparația cu acest animal nu este considerat un compliment. dar China, este așa-numita un om bogat, absolut nu încearcă să-l jignesc, pentru că acest animal simbolizează bogăția, fertilitatea și sexualitatea masculină.

În chineză, cuvântul „sunetele de porc“, cum ar fi cuvântul „fericire“, iar hieroglifa „Piggy“ face parte din hieroglifa „Familie“. În metrou, există chiar și o astfel de a spune: „Porcul va veni la casa, iar fericirea va fi din belșug“.

Se crede că acest animal este foarte blajin, dar în condiții nefavorabile de porc poate demonstra cu adevărat temperament feroce. În simbolurile Fengshui, este o forță motrice pentru a obține bogăție. Nu este o coincidență faptul că în urmă cu 1,5 mii de ani în metrou, a inventat o pusculita a acestui formular. Porc în China da în mod tradițional o vacanță cu dorințele de avere și de fericire.

Principalele caracteristici ale oamenilor

Oamenii din ziua de nastere 1995 poate fi numit pe bună dreptate-bun blând, sociabil, prietenos, gata să vină întotdeauna la salvare. Un porc din lemn cu toată ușurința de comunicare este capabil de a convinge interlocutorul în timpul său dreptul de a insista asupra punctului său de vedere. În fața vecinului, ea vede o sursă de satisfacție morală, așa că o face cu plăcere și, uneori, în detrimentul sine.

porc din lemn poate conduce o organizație de caritate care va lucra cu succes în beneficiul oamenilor.

Porcul nu poate doar să se întâlnească numai pentru ei înșiși, ci și să reducă alți oameni necesari, creând condiții favorabile pentru implementarea proiectelor ambițioase. Din cauza credinței inepuizabile în oameni, acest semn este uneori inseparabil în relații, el poate cădea sub influența unei companii rea. Adevărat, cel mai adesea elementul de copac dă natura stabilitatea morală și onestitate, astfel încât crima acestei persoane nu-i place.

Bărbați

Pig pozitiv și bun ca alții, deci este întotdeauna înconjurat de oameni. Un excelent manipulator poate transmite indicația astfel încât aceasta este percepută ca o cerere. Acest lucru vă permite să mențină relații bune cu oamenii și, în același timp, realiza acțiunile necesare de la ei. Un astfel de talent este dat să-l de la natură, dar el nu caută să-l folosească în scopuri de mercenar.

Datorită deschiderii și naivitate sa, porcul poate fi încurajarea, să devină o victimă a unei persoane mai calculat.

Obișnuit, Născut în anul porc de lemn Barbatii pot fi comunicate galant cu doamnele și înzestrată cu atractivitate externă, astfel încât acestea sunt ușor achiziționate de către fani. În familie, un om de porc se manifestă el însuși ca un soț și un tată iubitor. În ciuda tendinței de a poligamia, el caută pentru fiecare femeie să devină un ideal Cavalier, astfel încât primește plăcere de relații. Doar el este un foarte personal dragoste, care, uneori, pur și simplu nu pot rezista femei.

femei

Datorită activității, sociabilității și loialității în prietenie cu o femeie cu un porc din lemn, vreau să comunic din nou și din nou. Energia ei este suficientă pentru a lucra foarte mult și pentru a căuta obiectivele. Abilitățile organizaționale și comunicative ale porcului îi permit să plătească timpul pentru a prinde totul: și să efectueze muncă și cu aproape de discuții.

În virtutea sociabilității sale, este întotdeauna înconjurată de bărbați și adesea continuă să fie prieteni chiar și cu yokers. Cu toate acestea, această doamnă nu este atât de ușor să ia o decizie, deoarece în relații este important pentru ea. Dacă nu este, atunci cu toată bunăstarea mirelui, ea va lăsa mai devreme sau mai târziu la care are un sentiment puternic.

În căsătorie, porcul demonstrează cea mai bună calitate: îngrijire, afecțiune, afaceri, ospitalitate.

Descrierea semnelor astrologice ale zodiacului

Dacă doriți să știți despre un porc de lemn mai mult, apoi ia în considerare semnul zodiacal și o jumătate de persoană. Iată principalele caracteristici ale oamenilor în funcție de afilierea lor la Horoscopul estic și de vest.

femei

 • Berbec. Are o voință de fier, dar se mișcă la scopul său nu este conflict și nimeni nu este ofensat. Cinstit, energic și prietenos. Loves munca si prietenii lui. Preferă să rămână singuri decât să îndure un maudificator.
 • Taurul. Cu toată duritatea naturii, poate „pierde solul sub picioare” în cazul leziunilor și defecțiunilor. A sugerat în întregime, în timp ce a reușit să se odihnească în companiile din Merry, unde se găsește repede prieteni. În căsătorie se manifesta un versatil, ea este capabilă și să dea o masă preferată de emoții, și a devenit prietenul său devotat. Nu impune cereri mari pentru soț, dar trădarea nu va ierta.
 • Gemenii. Spune că este ușor de ridicat – nu spune nimic. Acest porc nu este ușor de a schimba locul de muncă, de ședere, sub influența dorințelor de moment, se poate lăsa chiar din țară și du-te pentru a căuta noi aventuri. Astfel de oameni sunt obișnuite să fie numit piși, ilogic, dar prietenia ei sunt foarte adevărate și întotdeauna gata să înlocuiască umăr. În relația de dragoste, porcul geamăn nu este în constanță. Având o familie ideală în cap, de multe ori nu urmărește să aducă punerea în aplicare a acestui vis.
 • Cancer. Sentimente regula aceste femei, iar starea lor se poate schimba de mai multe ori pe zi. Adesea, ei sunt timizi și închise, astfel încât acestea să nu decid să spună cuiva că visul unui partener puternic de încredere cu care acestea vor fi capabili de a crea o familie puternica. Bine și blând, dar ofensat și capabil să supere ca răspuns la revendicările satelit. În munca este mai ușor pentru ei să reușească și stabilitate decât în ​​relațiile personale.
 • un leu. Astfel de personalitati extraordinare atrage cu ușurință atenția fanilor. Acest lucru contribuie atât la aspectul lor și caracterul destul, energic și versatil. Dacă un om a pus-o înainte de a alege între el și o carieră, atunci ea va alege cea de a doua, deoarece realizarea de sine și independență materială au foarte importante pentru ea. În cazul în care soțul nu a pus un ultimatum, dar el însuși nu face față cu rolul minider, acest rol va lua cu ușurință un porc-leoaică pe el însuși.
 • Fecioara. Aceasta este o combinație armonioasă astrologic, care dă o femeie cu frumuseți externe, energie, eficiență și patientity. Curat Mistress, Gânditor Mama si Angajat responsabil – Toate acestea se poate spune despre ea. Știe cum să limiteze emoțiile pe care foarte mult ca barbatii care nu le place femeilor capricios și scandaloase.
 • cântare. Ei caută să restaureze armonia și echilibrul în cazul în care au fost încălcate, acești „porumbei ai lumii” se grăbesc la ajutorul participanților la conflicte să reconcilieze partidele. În același timp, uneori este greu de înțeles ce cred despre o persoană de fapt. În lucrarea știu cum să ia decizii echilibrate, pot pune în aplicare potențialul lor intelectual bogat și pot demonstra din partea cea mai bună parte. Bărbați ca gustul rafinat al scalelor de porc și abilitatea de a flirta. Această femeie visează să întâlnească satelitul perfect, cu care poate crea o familie frumoasă și nu se grăbește să se căsătorească.
 • Scorpion. Nerestricționate în emoții, scorpionii de femei touchy și gelos necesită egalitate în familie. Îi place să meargă la petreceri, să cumpere lucruri scumpe și să cheltuiască bani. În același timp, carisma lor produce o impresie puternică asupra reprezentanților sexului opus. Dacă soțul / soția sa dat peste o relație, va trebui să asculte periodic la sfârșitul vieții sale pentru a-și asculta periodic adresa.
 • Sagetator. Având abilități remarcabile de a construi o carieră de succes, porcul Sagetator, dacă este necesar, preferă să vă dedice familiei. Lângă mine vrea să vadă un partener puternic care va fi apărătorul și sprijinul ei. Nobilimea și bunătatea ei nu le permit să se răzbune. Sagetatorul este foarte emoțional, cu plăcere împărtășesc entuziasmul impresiilor lor nu numai cu cei dragi, ci cu oameni nefamilați. Dragostea de a călători, comunica și a fi întotdeauna în mișcare.
 • Capricornul. Este tipic pentru a se vedea rece și eliminat, dar are o lume bogată interioară. Femeia Capricorn născută într-un an de porc va veni întotdeauna la salvarea în nevoie, dacă nu va face față intereselor familiei sale. Acest soț de îngrijire și mama înconjoară confortul gospodăriilor gospodăriilor. Nu-i place să demonstreze toate succesele lor, așa cum se înțelege că tăcerea fericire și succes dragoste.
 • Vărsătorul. Ele sunt atât de sociabilă că orice persoană poate fi creeped. În același timp, ei nu au tendința de a atinge latura dorită de interlocutor. Doar le place contactul cu oamenii. Ei sunt harnici în muncă, dar în primul rând să caute să se realizeze în familie.
 • peştilor. Soft si doamnelor modeste nascuti sub semnele de porci și pești, devin soții frumoase. Ei nu încearcă să domine și nu caută să devină carieriºti. Ei văd destinul lor în grija soțului și copiilor ei. În cazul în care respectarea intereselor familiei va necesita mutare, se vor pregăti pentru el va fi de acord. De dragul celor dragi capabili să schimbe rolul lor obișnuit și să se implice în luptă.
Citește mai mult  Berbec și cântare: subtilitățile de formare a relațiilor

Bărbați

 • Berbec. Se pare ca un pic ca un copil, se poate bucura, de asemenea, în mofturile, îi place să se deschidă totul nou și necunoscut. În același timp, această persoană este ușor adunată în situația potrivită și va arăta tot ceea ce este capabil. Ușor de ridicat omul nu permite să-i lipsească aleși, deoarece este întotdeauna gata să aranjeze o dată neobișnuită pentru ea, să râdă și să captiveze activități interesante. În căsătorie urmărește conducerea, nu permite soției sale să încalce mândria lui. Nu acceptați trădarea, așa că nu voi fi în stare să iertăm trădătorul.
 • Taurul. Știe cum să ascundă starea de spirit proastă și rămâne întotdeauna o companie sufletească. În lucrare este responsabil și muncitor, în comunicarea cu femeile politicoase și Galanten. Dezavantajul acestei naturi strălucitoare vesele poate fi numit doar o gelozie patologică.
 • Gemenii. Cu acest tip este imposibil să se deranjeze, în natură el este un aventurier și experimentator. Din moment ce stilul său de viață implică o mulțime de întâlniri și o schimbare rapidă, el nu se grăbește să meargă repede sub coroană. Pentru a nu da un tradator, el caută să se căsătorească, atâta timp cât posibil, și să se bucure de societatea de femei diferite.
 • Cancer. Femeile pot cum să atragă și să respingă misterul său, greu de remarcat la alți porci. De fapt, el nu păstrează un fel de mister și nu complot nimic, pur și simplu această persoană nu trebuie să împartă în mod activ emoțiile sale cu jurul. În orice caz, se însurau el, el se transformă într-un soț exemplar, gata să sacrifice apartamente cu prietenii de dragul unei seri de familie liniștită, cu soția și copiii.
 • un leu. Este foarte important să se recunoască alții. Într-un efort de a cuceri femeia ta preferata, Lev-porc va face toate eforturile. În cazul în care nu este ales sa confundat de o manieră puțin pompos comportamentul acestui om, ci, dimpotrivă, se pare impresionant, atunci ea poate construi o uniune de succes cu el. Leul îi protejează pe teritoriul său foarte fervent, așa cum îi pare adesea că cineva îi înconjoară pe femeia sau fructul.
 • Fecioara. Pedant și disciplinat, el preferă acțiuni de cuvinte goale. Cu o răceală exterioară în sufletul său există o mulțime de pasiune, dar numai el aleși. Partener El alege bine pentru că lista sa de cerințe pentru femeia perfectă este minunată. Găsind idealul, el va face o căsătorie și va face toate eforturile pentru a crea confort în familia sa.
 • scales. Cariera pentru el ocupa primul loc in viata. El este gata să meargă la îndrumarea prețuită, făcând un pas cu pas munca necesară. Întrucât în ​​chestiuni personale, el nu arată un astfel de zel, rolul principal în familie poate trece prin soț / soție, deci trebuie să aibă suficiente abilități organizaționale. Înșelăciunea de la o femeie se confruntă foarte tare.
 • Scorpion. Întorcându-se pe scorpionii de porci să inventeze în mod constant planuri noi și oferă de bună voie să participe la ele. Ei ascultă cu bucurie complimente, chiar dacă este evidentă lingușire, dar expresii critice se opresc imediat. Senztele de proprietate ale scorpionului pot pate un idil de familie.
 • Sagetator. Omul deschis și generos, născut sub auspiciile acestor semne, atrage femeile. Acești oameni receptivi pot suferi de mila altora, deoarece întotdeauna caută să ajute. Femeia va fi capabil de a păstra această călătorie și aventura iubitorii doar supuse unui sentiment puternic de la Garda Archet.
 • Capricornul. Mintea prevalează asupra sentimentelor sale, mai ales când vine vorba de muncă și de finanțare. În familie, reprezentantul acestei combinații astrologice este moale și îngrijitor. El ascultă cererile soțului și copiilor, gata pentru ei pentru multe victime.
 • Vărsător. Acest tip iubește la praf și frumos de îngrijire pentru femei, dar nu o decizie în luarea unei decizii. Îi place să argumenteze și să stea pe cont propriu, chiar dacă el se îndoiește justețea acestor concluzii. Numai o atenție și răbdare poate păstra această persoană se confruntă cu o atitudine agresivă de răspuns de la o femeie, el poate primi doar departe de ea.
 • Pești. Bine, receptiv și non-conflict om. În familia el nu este în măsură să refuze cererea soției sau a copilului său. Pentru a arăta rigiditate sau agresivitate poate forța doar situații extreme. La locul de muncă, o astfel de persoană este apreciată pentru dreptate și îndeplinească instrucțiunile sale.
Citește mai mult  Compatibilitatea iepurilor și a rozilor în prietenie, muncă și dragoste

Profesie și carieră

porcii din lemn nu sunt în căutarea pentru bogăție, deoarece nevoile lor sunt destul de modeste. Acestea sunt lucrători buni, care sunt mult realizate prin munca lor și abilități de comunicare ridicate, capacitatea de a face compromisuri și, în același timp, pentru a-și apăra ușor punctul lor de vedere. Ca un angajat, un porc de lemn este bună, ea îndeplinește sarcinile care în mod clar și la timp.

Ea nu are nevoie de putere ca atare și în cazul în care porcul a ocupat postul Bosal, atunci ea a făcut-o cu munca ei, și nu prin intrigi.

Colegii iubesc un porc nu numai pentru calitățile profesionale ridicate, dar, de asemenea, pentru natură bună, temperamentul ei vesel. Cu o astfel de persoană, este ușor și interesant de lucru, el va veni întotdeauna la venitul sau va ajuta Consiliul a emis.

Dragoste și relații

Senzualitatea și romantismul porcilor le face parteneri frumoase în relații. Înțelegând că au acoperit dragostea, aceasta nu vine imediat, dar asigurându-vă că sa întâmplat, porcul se va dizolva în roman și va deveni partenerul perfect. Dezavantajul poate fi numit jealousness crescut.

Victima de înșelăciune, încrederea în relațiile pauze de porc și după un timp începe noi, crezând că de data aceasta ei roman va fi cu siguranta fericit.

Atunci când această persoană reușește să găsească partenerul perfect, el face cu bucurie căsătoria și este responsabil pentru îndeplinirea sarcinilor familiale. Datorită capacității de a vorbi și de a asculta porcii din lemn nu se doar împreună cu copii, dar, de asemenea, să devină prietenii lor.

Citește mai mult  Cântare de femeie: caracter și comportament în diferite sfere ale vieții

Astrologii avertizează că prima jumătate a vieții unui porc de lemn, de obicei, trece cu ușurință și cu succes, Dar a doua nu poate fi atât de lipsit de nori.

Datorită modestia sale și capacitatea de a rezolva în mod independent problemele unui porc inca isi gaseste puterea de a depăși toate dificultățile și să păstreze optimismul și dragoste pentru viață.

Compatibilitate

Luați în considerare compatibilitatea unui porc din lemn cu alți reprezentanți ai calendarului chinezesc.

 • Şobolan. Bună unire, deoarece în parteneri, va completa reciproc. Mai ales de succes va fi o căsătorie în care un porc – o femeie.
 • Taur. Ei arata ca unul destul de altul, dar nu câștigă în tandem lor. Intre ele rareori perechi puternice.
 • Tigru. Porc inspiră și încurajează un tigru, în timp ce ea poate rămâne pe a doua roluri. Ca urmare, există relații de încredere între ele, care au toate șansele să dureze atâta timp cât posibil.
 • Iepure. Ei apreciază și respect reciproc, găsi cu ușurință un limbaj comun. Ele pot fi de acord cu ușurință și de a crea o familie de încredere.
 • Dragonul. Ei găsesc cu ușurință punctul de contact. emoțiile de dragon Kipuchi lui netezește puținul înțelept, dar, de asemenea, un porc, foarte sociabil.
 • Şarpe. Porc nu este foarte aproape de poziția de șarpe, așa că este puțin probabil să-i caute să cucerească. Dacă există o dorință mare de șarpe, Uniunea poate avea loc.
 • Cal. Diferența de temperamente îi împiedică să încheie o căsătorie bună. În prietenie și afaceri, ei vor da vina mult mai ușor.
 • Capră. Ackless, dar capra foarte atractiv va echilibra porcul înțelept. Ei vor primi reciproc, ceea ce ei nu au suficient.
 • O maimuta. Această pereche poate construi o relație fiabilă bazată pe reciprocă. Ele sunt confortabile împreună, astfel încât această uniune poate fi numită de succes.
 • Cocoş. Cazul în care opusele sunt atrase unul de celălalt și între parteneri nu apar contradicții ireconciliabile. Principalul lucru este să distribuie corect rolurile în această familie.
 • Câine. Ambii parteneri sunt natură și generos. În același timp, tendința câinelui la pesimism este compensată de veselia porcului.
 • Porc. O căsnicie fericită între doi porci este destul de posibilă, deoarece în familia lor va domni bucuria dublă. Ei primesc bine cu „clone“ lor, astfel încât uniunea este sortit succesului.

Deci, dacă există un porc din lemn în mediul dvs., atunci sunteți norocos. Acest lucru optimist vesel va fi prietenul tău credincios, împrejurimile și ridică întotdeauna starea de spirit. Principalul lucru nu este să se bucure de credulitate excesivă a acestor naturi pozitive și vesele, pentru că merită să primească dragoste de răzbunare și de îngrijire.

Aflați mai multe despre bărbați și femei născuți în anul de porci, puteți din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: