2012 – Anul cărui animal și cum afectează caracterul?

2012 - Anul cărui animal și cum afectează caracterul?

Nu este nici un secret faptul că în calendarul de Est în fiecare an, care vine are un anumit sens, simbolul care este aceasta sau că animal. Dar puțini oameni au crezut că toate aceste simboluri sunt într-adevăr importante și să impună o anumită amprentă asupra naturii și viața unei persoane născute sub una sau alta familiare.

Să ne gândim mai detaliat modul în care simbolul a fost marcat în 2012, și ce caracteristici le posedă, precum și caracteristicile persoanelor născute în acest an.

Funcții de simboluri

Pe calendarul estic, care este, de asemenea, denumit horoscopul chinezesc, 2012 a fost simbolizat de apă dragon negru. Acest semn are o valoare dublă, ceea ce va fi foarte interesant pentru a înțelege. În plus, în cazul în care cele mai multe ori pentru simboluri sunt utilizate animale obișnuite, familiare pentru oameni, dragonul nu este disponibil și este asociat mai degrabă cu mitologie, mai degrabă decât cu o ființă reală.

Astrologii ia în considerare cel Negru de apă Dragon dintre cele mai uimitoare semne, La urma urmei, acesta combină calități, cum ar fi mintea, luminozitatea, energia, grosolănie și afectivitate, perfecționismul și împotrivirea. Dar Enumerarea acestor calități nu oferă o imagine completă a caracteristicilor dragon de apă, astfel încât, în scopul de a înțelege pe deplin esența sa, aveți nevoie pentru a pierde în greutate în acest subiect.

De obicei, balaurul sunt printre semnele de foc, dar este vorba de un reprezentant de apă al speciei, atunci în acest caz particular, semnul este cotat la elementul corespunzător. Este tocmai din cauza acestui fapt, printre caracteristicile sale, există încă de echilibru și de liniște, precum și inteligibilitate excesive în raport cu cei din jur.

Semnul este, de asemenea, distinge prin noroc speciale, care se manifestă nu numai prin perioade, ci și pe tot parcursul vieții. Aceasta se datorează astfel de noroc la dragonul de apă, sunt formate calități, cum ar fi încrederea în sine și Mandrie. Este un scop și bine dezvoltat fizic, prin urmare, în agregatul tuturor acestor calități, se simte ca un adevărat rege al vieții.

Datorită sale de precauțiune, apa Dragon Negre pune în mod constant dificil de a realiza și arată perseverență incredibil pe calea punerii în aplicare a acestora. Și poate depăși cu ușurință obstacolele, și în cazul în care nu există o astfel, se creează dificultăți și ea însăși sarcini pentru a menține mintea live în ton și de tren alte calități.

Este demn de remarcat faptul că în procesul de depășire a obstacolelor și atingerea obiectivelor Dragonului nu se încadrează în spiritul și, practic, nu-și pierde forțele, spre deosebire de multe alte semne.

Dimpotrivă, el devine mai puternic decât și deja pe finisajul testelor anterioare se dezvolta planuri pentru a atinge noi culmi. Adesea, acțiunile și obiectivele dragonului provoacă neînțelegeri printre altele, pentru că puțini se străduiesc pentru aceleași înălțimi ca și el. Din acest motiv, reprezentantul semnului este adesea dificil de a găsi un adversar demn, pentru că nu toată lumea va găsi puterea de a concura cu o astfel de persoană și mulți alcătuiesc opinia că devine destul de ușor.

Interacțiunile de comandă sunt destul de complexe pentru reprezentanții acestui semn, Din moment ce el nu poate avea încredere în nimeni ca el însuși și crede că nimeni, pe lângă el, nu este în stare să facă față și calitativ sarcinilor. De aceea, în lucrarea face cea mai mare parte a efortului decât fagurele sale.

Pentru dragonul de apă neagră, astfel de calități ca generozitate, bunătate și mila sunt caracteristice.

El nu poate să nu se afle pe alții și nu pot să refuze oamenilor în ajutor, dar aceste calități au o parte inversă – foarte des el nu percepe în serios ceilalți, luând toată responsabilitatea pentru ea însăși.

Acest semn este foarte iubitor de libertate, nu se obișnuiește să se supună și aproape întotdeauna ocupă o poziție de lider. Principalul său avantaj este că toate echipele și sarcinile pe care le dau elegant și neobișnuit, astfel încât cei care se înconjoară se grăbesc să îndeplinească tot ce întreabă el. Exact, el vine, de asemenea, cu punctul său de vedere, convingerea discontinuă a adversarilor în corectitudinea ei.

Citește mai mult  Totul despre Mantra Mercury

Din trăsăturile pozitive, este imposibil să nu rețineți caracteristica sincerității reprezentanților acestui semn. Pentru el nu este caracteristic unei minciuni, așa că întotdeauna vorbește în mod deschis despre ceea ce crede el, iar actele sale corespund întotdeauna cuvintelor. Dar o astfel de deschidere excesivă poate juca cu un dragon glumă rău, pentru că mulți pot profita de această marcă de calitate.

Există, de asemenea, părți negative ale naturii acestui semn, ei au menționat deja mai devreme – uneori este nepoliticos, excesiv emoțional și expresiv.

De regulă, el are suficientă înțelepciune și putere să limiteze impulsurile agresive, în caz contrar, având în vedere expresivitatea dragon, ei nu ar fi dus la nimic bun.

Caracteristici generale ale copiilor născuți în 2012

Copiii născuți sub acest semn posedă calități speciale, care pot dispărea odată cu vârsta. Este interesant de observat pentru ei, este interesant de a le dezvălui, ei chiar și la cele mai tinere de vârstă sunt capabili să învețe oameni adulți mult.

Se crede că Copiii născuți în 2012, în special apă de calitate inerentă dragon, și ei sunt pronunțate în caracterul copiilor. Unii numesc chiar le dragoni adevărați.

În plus, nașterea la reprezentantul luminos al semnului poate fi privită ca o zi cu adevărat magică, cum ar fi calitățile personale inerente foarte puțini agregate.

Deși dragonul de apă și negru numit, nu este străin la luminozitatea în toate formele sale pentru el. Mulți copii preferă să o exprime printr-o varietate de culori în îmbrăcăminte, în timp ce altele au un caracter colorat și nucleu interior. Și în timp ce reprezentanții celorlalte personaje încep doar să-și ia caracterul și să-și cunoască, micul dragon este deja în vigoare, își arată temperamentul.

În această perioadă, psihologii recomandă părinților să acorde o atenție deosebită educației copilului, deoarece este foarte important să stabilească imediat limitele a ceea ce este permis și să trimită copilul de temperament înapoi pe pistă. În caz contrar, părinții și lumea exterioară vor trebui să facă față consecințelor lacunelor în educația copilului cu un caracter puternic.

În ciuda vârstei tinere, el are întotdeauna opinia proprie și va rămâne la el până la ultima. Din moment ce micul dragon nu a fost încă învățat cu experiență de viață, el își va dovedi punctul său de vedere, ajungând chiar și la rafale violente. Doar cu vârsta, acțiunile sale vor deveni mai moi și subțiri, dar în copilărie este foarte dificil de argumentat și nu poate fi condamnat.

La o vârstă fragedă, reprezentanții acestui semn arată o activitate și independență fără precedent, neobișnuit pentru copii. Cu o educație adecvată, părinții pot fi întotdeauna calm și încrezători în copilul lor, pentru că, cu cele mai multe sarcini, el poate face față cu el însuși, venind la proces cu o mare responsabilitate.

Reprezentanții semnelor mici sunt bine dezvoltate fizic și adora jocuri active și diverse sporturi. În plus, în cazul în care la o vârstă fragedă, dragonul va fi serios interesat în orice activitate sportivă, atunci el are toate șansele de a construi o dizzyer în acest domeniu. Prin urmare, părinții stau cu mare atenție intereselor copilului.

dragoni închistate sunt întotdeauna gata de acțiune pentru atingerea scopurilor lor. Uneori, ele nu pot fi destul de adecvat, dar această problemă este rezolvată ușor, din nou, cu ajutorul educației competente. Dacă instalați relații de încredere cu copilul dumneavoastră, acesta va asculta întotdeauna opinia dumneavoastră și căutați un compromis.

Ca o regulă, la o vârstă fragedă, reprezentanții acestui semn arată calitățile diplomatice în raport cu alți copii și adulți. Este inutil să se aplice grosolănie copilului și puterea fizică – astfel încât să nu-l va atinge. Puteți de acord doar cu copilul, oferindu-i mai multe opțiuni alternative pentru situația.

Citește mai mult  Berbecul și Capricornul: Uniunea Pământului și Focul

dragoni mici sunt foarte sociabile, deoarece micile ani, astfel încât acestea au întotdeauna o mulțime de prieteni, iar cele mai multe ori ele sunt sufletul companiei. Cu reprezentanți ai altor semne ale Horoscop de Est, ei găsesc cu ușurință un limbaj comun și sunt perfect lipite, prin urmare, nu este necesar să se încalce copilul în comunicarea cu cei de la vârste diferite, dimpotrivă, ar trebui să fie exprimată de sprijin și asistență în diferite jocuri.

Merită o atenție separată a consecințelor negative ale educației necorespunzătoare sau absența contactului dintre copil și părinte. În cazul în care Kid Dragon nu se va simți sprijinul și participarea la viața lui, și nu va fi în măsură să încredere în tine, cel mai probabil, acesta va fi inerent caracteristici cum ar fi agresiune, capricii excesivă sau chiar hystericality, și, de asemenea, va arăta destul de des deviante comportament.

Relații prietenoase

Mai devreme a fost deja menționat despre modul în care dragonii pot interacționa unul cu celălalt și, pe baza acestui fapt, poate fi o părere eronată pe care reprezentanții acestui semn sunt incapabili de prietenie sinceră. Nu este, dar ar trebui să se țină cont de faptul că, în strânsă comunicare, există multe nuanțe importante care trebuie să ia în considerare, altfel nu veți putea construi relații calde și de încredere.

În prietenie, reprezentanți ai acestui semn se așteaptă de la alte persoane loialitate, răspunzând la fel. Acest lucru se datorează sincerității dragonului, pe care nu le poate ascunde de ceilalți, pentru că este esența lui. Prin urmare, el crede că trădarea și minciunile nu sunt permise nici măcar într-o relație prietenoasă, deoarece acești factori pot afecta atât ceilalți, cât și sentimentele sincere ale reprezentantului semnului.

În plus față de loialitate, este, de asemenea, important pentru el să simtă încredere și înțelegere reciprocă cu prietenii lor. Fără acești factori, un semn al semnului va fi foarte dificil de a dezvălui, și se va simți disconfort în relațiile cu oamenii. Și având în vedere temperamentul său, acesta poate fi Bolden să presupunem că el ar prefera să rupă toată relația lipsită de încredere.

În ciuda faptului că Dragon este sigur de sine și ferm în picioare pe picioare, pentru el nu este străin dubiului și momente de slăbiciune. Este la astfel de perioade pe care el trebuie să simtă sprijinul prietenilor săi, care va fi gata, nu numai că va împărtăși bucuria cu el, dar, de asemenea, să se scufunde în orice aventuri, să mențină în momente grele.

Este demn de remarcat faptul că el va răspunde întotdeauna la fel.

Este adesea întâlnit că în prietenia cu reprezentanții altor semne, dragon conducerile sunt manifestata. De multe ori el însuși proclamă în mod independent de către conducătorul și conduce restul. Ar putea să nu așa, dar moliciunea acțiunilor sale netezește orice conflicte, iar responsabilitatea nu permite nici un pericol.

În prietenie cu reprezentanții altor semne, dragonul va păstra întotdeauna poziții de conducere, pentru că el știe că punctul său de vedere este adecvat și pentru cea mai mare parte corectă. Prin urmare, cel mai probabil, inculpatul va avea la prieteni din acest semn.

Este demn de remarcat faptul că, pentru mulți dintre ei este aproape întotdeauna o autoritate de încredere, astfel încât în ​​procesul de a găsi compromisuri și concesii, nu vor exista probleme.

Reprezentantul acestui semn este foarte greu de a merge prin trădare și resentimente cauzate de el de prietenii săi. Lucru este că el are încredere puternic pe cei dragi și acțiunile lor negative în direcția lui sunt o lovitură mare. După ce a supraviețuit, el este puțin probabil să ierte oamenii care l-au rănit, și va continua comunicarea cu ei, chiar și în ciuda faptului că, în trecut, acestea ar putea fi prieteni foarte apropiați.

Citește mai mult  1997 - Anul cărui animal și ceea ce este caracteristic pentru el?

Separat, este în valoare de vedere nuanțele de prietenie între doi dragoni de apă negru, Deoarece interacțiunea dintre doi reprezentanți ai un astfel de semn puternic poate fi destul de interesant și neobișnuit. În aspectele legate de loialitate, înțelegere reciprocă și sprijinul reciproc al sentimentelor lor va fi întotdeauna coincid, deoarece opiniile lor sunt în multe feluri.

Problemele pot apărea în definiția liderului, precum și în procesul de căutare a unui compromis. În cazul în care reprezentanții acestui semn au poziții absolut opuse cu privire la orice întrebare, atunci, cel mai probabil, acestea nu vor fi în măsură să negocieze, și nu vor fi doar câteva out-uri ale situației:

 • Dragonii se vor termina de comunicare, astfel încât nu a reușit să cadă de acord, deoarece ambele nu vor să renunțe și să-și schimbe poziția+
 • Unul dintre ele va da drumul, dar cel mai probabil va experimenta un disconfort puternic, care, în cele din urmă poate duce la o ceartă+
 • Prin negociere, ei vor găsi o soluție care va aranja ambele, și se va lipi de el, în scopul de a menține relații de prietenie.

Ce profesii sunt potrivite?

Reprezentanții maturi ai acestui semn ar trebui să fie abordată prin alegerea profesiei, cu o atenție specială, bazată pe sfatul altora, ci pe preferințele personale. De multe ori pot exista astfel încât hobby-urile copiilor vor crește în activități profesionale reale, care vor deveni o chestiune de viață.

De exemplu, pentru copii, astfel încât să atragă dragoste, acesta va putea cu ușurință să devină un arhitect sau designer de populare.

abilități creative, de regulă, caracteristică a unor astfel de personalități vor ajuta să evite rutina și monotonia în munca pe care reprezentanții acestui semn, asa ca nu tolerează. În plus, perseverența și perseverența îl vor ajuta să atingă înălțimi reale în această chestiune.

Sete de justiție, abilitatea de a vă informa poziția față de ceilalți și de a le convinge în nimic – calități perfecte pentru avocați. Dragonul de apă neagră va fi întotdeauna capabil să determine cine este nevinovat și care merită cu adevărat pedeapsă, așa că va fi incredibil de bun în afacerea lui și va găsi faima adevăratului profesionist.

O minte incredibil de vii și o abordare non-standard a anumitor cazuri – calități care vor putea deveni premise pentru dezvoltarea propriei lor afaceri. Dragonii sunt foarte greu de lucrat pentru oricine, deoarece văd organizarea proceselor în felul lor și vor protesta întotdeauna împotriva condițiilor care nu sunt satisfăcute. Și în cazul lor, ei nu numai că vor putea să desfășoare afaceri așa cum au nevoie, dar devin, de asemenea, lideri echitabili.

Reprezentanții talentați ai acestui semn vor putea deveni muzicieni excelenți, actori, directori sau scenarii. În acest lucru îi va ajuta să-și ajute poziția lor de viață și gândirea non-standard, care va găsi întotdeauna o sursă de inspirație și idei. Acest lucru este foarte important în profesii creative, deoarece este posibil să se creeze versatil de lucru, interesant de o gamă largă de spectatori și ascultători.

Responsabilitatea, perseverența, gândirea și rezistența la stres vor ajuta dragonul de apă să devină un medic talentat în orice domeniu.

Dar ar trebui să se țină cont de faptul că munca de rutină a cabinetului cu pacienții poate plictisi rapid un reprezentant al acestui semn, așa că ar trebui să acorde o atenție la chirurgie, psihiatrie sau traumatologie.

  De asemenea, este demn de remarcat faptul că dragonii sunt capabili de a atinge succesul absolut in orice domeniu de activitate, dar acestea nu vor fi în stare să iubească profesia lor, dacă acestea sunt prea limitate pentru a limita și a opri orice rafale creative.

  Cititi mai multe despre oameni născuți în anul Dragonului, veți învăța din videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: