Alegeți o piatră pentru un om gemene

Alegeți o piatră pentru un om gemene

Gemenii Zodiac Semnul poartă semne de dualitate. Ea se manifestă în diferite aspecte ale vieții reprezentanților acestui semn. Pentru bărbații născuți sub constelația Gemeni, este necesar să alegeți pietre capabile să ofere o anumită influență asupra acestora în funcție de situație.

Caracteristică generală a semnului

Există o serie de caracteristici, Gemenii alocă semne printre alți reprezentanți ai cercului zodiacal:

  • Abilități ridicate de comunicare+
  • Pasiune pentru libertate+
  • Neliniştit+
  • Ascultarea ascultă părerea altcuiva+
  • impermanența în comportament și vedere asupra lumii.

Reprezentanții jumătății puternice din acest semn sunt, de obicei, personalități versatile. În comportament adesea egoist. Natura acestor oameni depinde de perioada în care s-au născut. Bazat pe acest lucru și trebuie să alegeți o piatră pentru ei.

Pietre după data nașterii

Bărbați gemeni născuți din 21 mai la 31, Fiind influențată de planeta Jupiter, sunt înzestrate cu cea mai mare inteligență și întreprindere între toți cei care au apărut în perioada de primare a acestui semn. Cele mai multe dintre toate acest potențial se manifestă dacă au ornamente și lucruri cu jad, moonstone, agate, malachit și obsidian.

Reprezentanți ai jumătății puternice a omenirii Născut în intervalul de la 1 la 10 iunie, gestionate de Mars. Ele sunt caracterizate de energia și agresivitatea inerentă acestei planete. Chihlimbar, perle, onix, jad și pisica ochi ajută la răcire.

Să fiintă rigiditatea și egoismul bărbaților, a apărut la 11 la 21 iunie (Perioada de influență a soarelui) va ajuta Topaz, Alexandrite și safir.

Influența pietrelor

Selectarea uneia sau a unei alte pietre pentru reprezentantul semnului Gemeni este de mare importanță. Astfel de articole pot acționa ca talismane și fețe care permit acelor oameni să fie de acord cu ei înșiși, să compenseze deficiențele naturii care împiedică oamenii să-și dezvăluie capacitățile și talentele sale. Aceste articole ajută, de asemenea, la realizarea diferitelor scopuri furnizate de Twin în fața lor – bunăstarea familiei, stabilitatea financiară, îmbunătățirea sănătății și așa mai departe.

Pietrele pentru bărbați gemeni pot fi sateliții lor credincioși, înzestrați puterea și protejează împotriva impactului negativ asupra părții.

Alexandrite

Această piatră este considerată un asistent pentru bărbați născuți în constelația de gemeni. El dă ocazia să rămână credincioși și să nu-și strângă atenția asupra lucrurilor secundare. Ajută la reducerea agresivității. Dar alexandritul bun va face doar un volitiv, puternic în natura oamenilor. Va da energia necesară într-o situație dificilă, avertizează despre necazuri și bucurie.

Dacă o astfel de piatră a fost păstrată cu o ambiție ușoară și lipsită de ambiții, va atrage probleme și gânduri rele.

Citrine

Pentru bărbați, gemenii este considerat un adevărat talisman. Decorarea cu o astfel de piatră va ajuta la sperarea chiar și în acele cazuri care păreau a fi sortite în avans la eșec. Tsitrina vă permite să depășiți dualitatea interioară a omului, vă va ajuta să vă concentrați asupra talentelor sale organizaționale, pe moartea haotică în cap și să evaluați corect informațiile disponibile.

Agat

Pietrele galbene și albe ajută la umor rafalele egoiste ale reprezentantului semnelor gemene. Vă va ajuta să vă liniștiți și să vă bucurați de tot ceea ce se întâmplă. Pentru bărbații de familie, gemenii vor deveni asistenți buni în soluționarea conflictelor de familie. Va ajuta reprezentantul semnului să-și asculte soțul / soția și să ia în considerare opinia ei cu privire la acest lucru sau de această chestiune.

Negru agat – cel mai rar între toate pietrele acestei serii – protejează împotriva invidiei altcuiva. Nu va permite ambreiajului vampir energetic.

Pentru ca geamanul pe deplin simțit impactul unei pietre, el ar trebui să fie decorat cu un astfel de mineral în mod constant. În același timp, agat negru ar trebui să fie încheiat în argint.

Tiger ochiul lui Tiger

Decorul cu o astfel de piatra a este potrivit pentru un om geamăn ca apărător de încredere de la bârfe și gelozie. Cel mai bine este de a pune o astfel de minerale o în ring.

Obsidian

Aceasta este, de asemenea, un talisman bun pentru bărbați gemeni. Reduce gândurile lor anarhiste și agresivitate. Nu face pași rapide. Cresteri de auto-critica și reduce dorința de a critica pe alții.

Moonstone

Aceasta este o piatra de gemeni creative. Ajută reprezentanții semnului să se concentreze pe un anumit caz și idee creativă, dând inspirație. Va salva din coji de gânduri inutile.

Smarald

Aceasta bijuterie este capabil de a scăpa de gânduri triste și optimism da. Sub influența energiei smarald, The biocâmpul este șters și lăsând negativ. O astfel de piatră va proteja împotriva influenței rele și șapte născuți sub constelația Gemeni, vor ajuta reprezentantul semnului să înceapă o întâlnire plăcută.

Beril

În influența sa asupra unui bărbat născut în gemeni, analog cu alexandritul și piatra lunară. Pe lângă faptul că oferă posibilitatea de a aduce în mod logic. Facilitează executarea sarcinii, ajută la găsirea celui mai bun mod de a atinge obiectivul. Un om gemene care dorește să obțină succesul financiar poate atrage sprijinul unui astfel de talisman. Această piatră este utilă pentru conservarea relațiilor excelente în familia unui om de semn de aer. Aceasta face posibilă dezvoltarea intuiției și a face un reprezentant al gemeni mai de succes în rătăcirea îndepărtată.

Turcoaz

Ajută gemenii pe călătorie. Să împiedice problemele care pot apărea în cale și nu vor permite abisul proprietarului său. Dacă călătoria este un pionier financiar, o astfel de piatră va ajuta un om gemene să încheie tranzacții benefice.

Perla

În această piatră uimitoare, este așezată energia incredibilă a bogăției. Utilizați această piatră pentru a obține beneficii materiale Gemenii sunt necesare cu prudență. Împreună cu banii, perle își vor atrage proprietarul de prieteni dubioși și tranzacții suspecte. Purta un decor cu perle nu ar trebui să fie în mod constant. Este mai bine să luați doar la negocierea și evenimentele de afaceri responsabile.

efect periculos de perle poate compensa energia smarald. Deci, decorațiile cu cealaltă piatră este mai bine să poarte în același timp.

Chrysoprase

Pentru bărbați gemeni este o piatră care aduce succes. Dacă aveți nevoie să urcați scara de carieră și să obțineți bunăstarea financiară, puteți purta o brățară sau un inel cu o astfel de piatră.

Cornelian

Ajută gemenii pe un front personal. decor de argint cu o astfel de piatră o va ajuta să nu facă o greșeală în alegerea unui tovarăș de viață.

Nefrită

În cazul în care omul dublu este slab și înclinat la boli frecvente, această piatră îl poate ajuta. Calmeaza energie Jade, face posibilă pentru a da un modul de somn și de a consolida sistemul nervos.

Onix

Elimină incluziuni de emoții negative, alungă insomnie. Cu o astfel de piatră, gemenii om dobândi speranță pentru perspective bune în afaceri și credința în propria lor putere. drive-uri Onyx gânduri triste.

Este o piatră cu o energie puternică, așa că nu ar trebui să fie purtat în mod constant. Alegeți o copie a culorii negre, fie nu ar trebui să.

Opal

gemeni Creative o astfel de piatră este doar necesară. Acest mineral va ajuta manifesta ea însăși la potențialul unei personalități creatoare, incertitudine și îngrijorare izbitoare și de a atrage bunăstarea.

Safir

Va da un om perseverență geamăn și înțelepciune. Scapă de frică. Va ajuta să realizeze în viață și pentru a atinge dorit. Va fi în măsură să protejeze proprietarului său de cei care-l doresc răul. Va atrage prieteni de încredere.

Topaz

Elimină senzații negative, conduce auto-asumare într-o stare armonioasă. Face posibil pentru a trimite fluxul de energie în direcția cea bună. Are un efect benefic asupra sistemului nervos, ajută la somn normal.

pietre necorespunzători

Barbatii twin Nu ar trebui să aleagă decoratiuni cu pietre scumpe și mari – diamant si rubin. Ele pot pune o persoană pe calea de auto-distrugere. Bărbat Twin va fi mai agresiv și să se afunde în nici un.

Gemenii ar trebui să evite o astfel de piatră ca Aquamarine. El ia departe de oamenii acestui semn de putere, conduce la o stare depresivă și să facă singur.

Despre ce au nevoie de pietre pentru a ridica gemeni, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: