Anul Tigrului: Descriere simbol și caracteristici ale oamenilor

Anul Tigrului: Descriere simbol și caracteristici ale oamenilor

Printre reprezentanții horoscopul chinezesc, este dificil să se numească un caracter mai decisiv și atractiv decât un tigru. magnetismul său natural este capabil să captiveze un număr foarte mare de persoane. Acesta este un activist care nu se teme să meargă unworn scumpe, de risc și deschiderea de noi orizonturi. În acest material veți găsi informații interesante despre oameni născuți în anul Tigrului, și să învețe ce caracteristici această fiară nobilă și-a înzestrat secțiile sale.

Date, elemente și caracteristici ale simbolului

Tiger reprezintă al treilea semn al calendarului de Est. Conform vechilor legende din China, tigrul distilează demonii, astfel încât imaginile sale au fost decorate cu pietre funerare. Pentru a proteja împotriva spiritelor rele, locuitorii middleweed purtau pălării în forma capului acestui animal.

Tiger – un simbol al credinței și răbdare, el este onorat și de frică. Se crede dacă tigrul a fost născut pe timp de noapte, apoi natura răsplătește cu înțelepciunea sa specială și noroc, pentru că acest moment al zilei atunci când merge de vânătoare. Dar colegii săi nașteri, născuți în după-amiaza, sunt înzestrați cu o mai mare activitate și curaj. Din cauza naturii prea pasionat, acești oameni, uneori, rămân neclare. Ei trebuie să ajungă la anumite concluzii și să ajusteze comportamentul, în caz contrar acestea nu pot evita dezamăgiri. Bătrânețea ei nu pot accepta deloc, deoarece viața lor Kipping nu se încadrează în vârstă de ritm în așteptare.

  Pe baza patronajul elementelor, anii de tigru sunt împărțite după cum urmează.

  • 1950, 2010 – ani de alb al Tigrului de Metal. Acești oameni corespund culorii albe, ele sunt inerente în calități, cum ar fi curajul, duritatea spirit și credința în puterea lor.
  • 1902, 1962, 2022 – ani de tigru apă. Culoarea lor este negru. Pentru acești reprezentanți ai semnului tigru, relații puternice de familie sunt de mare importanță, în ansamblu, acestea sunt foarte plăcute în comunicare.
  • 1914, 1974, 2034 – ani din lemn Tiger. Ele sunt asociate cu albastru. Acești oameni apăra în mod activ interesele lor și să dea întotdeauna un opus demn de a inamicului.
  • 1926, 1986, 2046 – ani de Red Tigrul de Foc. corespunde naturii lor roșu. Ele sunt foarte fermecător și activ, știu cum să impresioneze din jur și să se prezinte în societate bine.
  • 1938, 1998 – Galben Pământ Tiger Consiliul. Liderii care caută mereu să câștige și știu cum să-l realizeze în practică.

  Caracter de oameni

   Energia de oameni de tigri lovește literalmente tasta. Ei nu pot sta deoparte atunci când are loc o nedreptate în ochii lor. Acești luptători cu răul caută adevărul adevărul. Ei rareori se gândească la acțiunile lor sau sub semnul întrebării dreptul lor. Oamenii din acest semn sunt destinate de la naștere, ei merg mai departe, fără să se oprească, și să atragă astfel o mulțime de adepți. Uneori, asociații lor devine dificil de a face față unei tigrine de ciclism în natură, deoarece sunt adesea prea crude pentru alții, fără să știe cum să ierte slăbiciunea. Dar tigrii Charisma sunt atât de mare încât este pur și simplu imposibil să fie ofensați pentru ei.

   Susținătorii de tigru împărtășesc, de obicei, idealurile justiției și binele. Toate celelalte persoane se întreabă pur și simplu cum a reușit să fermeceze atât de mulți oameni și să le facă să se angajeze în fiecare cuvânt.

   Dezavantajele unui caracter de tigrin pot fi numite cruzime, spontaneitate a acțiunilor și a unor capriciozitate.

   Dacă această persoană va dezvolta doar intenționalitate, va uita despre creșterea spirituală, el riscă transformarea într-un despot. Dar, în majoritatea cazurilor, Tigrul este așezat o înțelegere clară a binelui și răului, care nu-i dau partea întunecată pentru a lua partea de sus peste strălucitoare.

   Bărbați

   Pentru reprezentanții sexului puternic, născuți sub semnul tigrului, caracterizat prin temperament și risc rapid. În același timp, chiar și acțiunile sale riscante sunt gândite cu atenție, el știe ce consecințe îl așteaptă la un moment dat sau altă dezvoltare a evenimentelor.

   În trifle, tigrul se poate arăta cu mic, așa cum se gândește la el însuși și beneficiul său. Când vine vorba de un mare gol, el este capabil să fie cel mai dezinteresat, sacrificând pe toată lumea de dragul idealului. Banii nu sunt capăt tigrului, dar dacă el face cu adevărat iubit, este capabil să realizeze și să fie bunăstarea materială.

   Citește mai mult  Caracteristici ale personalității unei femei tigru-Varsator

   Există mulți inovatori printre tigrii care se opun stilurilor stabilite în societate, ierarhie, putere. Autoritățile existente nu au aceeași influență asupra lor ca și asupra altor persoane, deoarece Tiger este gata să ofere viziunea sa de viață ca alternativă. În același timp, imaginea lui a lumii, de obicei, nu se schimba de-a lungul anilor, el este credincios la ochi până la sfârșitul anului.

   Uneori tigrul devine Mântuitorul pentru cei disperați, așa cum apare de multe ori la momentul cel mai potrivit și conduce o persoană de pericol.

   În relație de dragoste, el se manifestă viu, dar emoțiile sale furtunoase de multe ori interfera cu crearea idilă cu o persoană aleasă – el devine un ostatic al propriei sale pasiune.

   femei

   Născut sub acest semn doamnelor sunt prea independente și, uneori, pentru a alege pentru ei înșiși o linie de sex masculin de comportament. Și ei nu sunt suficiente pentru a fi primul în propria lor familie, ei caută să atingă succesul în carieră și să fie cel mai bun în tot ceea ce. Este posibil, dacă acestea vor primi soți înțelegere care sunt gata să-și asume unele gospodării. În caz contrar, Casa Tigritis va fi într-o lansare, așa cum va rămâne pentru ea pe roluri secunde.

   Tigrii nu sunt inferioare bărbaților născuți sub acest semn puternic – în voce și mișcările lor există întotdeauna încredere, și în planurile – calcul și o strategie clar verificată. Într-o situație neprevăzută, femeia Tiger va aduna întotdeauna și să dea o poveste decentă, din moment ce toate forma sa maiestuoasă este dotat cu o reacție excelentă. gândire inovativdezvoltat permite ca aceasta sa nu fie de învățare în mod activ din lume, dar, de asemenea, a cuceri noi orizonturi în orice caz. Ceea ce lipsește este armonie și odihnă, pentru că tot timpul grabă din extreme în extreme.

   Copii

   iubirile tigru copil de a comunica, muta și huligan. Nu este foarte interesant să stea în fața televizorului, în capetele lor întotdeauna pianic. Deplasabilă setea de descoperiri, acești copii sunt mereu în mișcare și rareori se opresc de relaxare.

   Copil, care este un patron tigru, nu înșela. El nu tolerează o minciună, și de învățare că ceva foarte important a fost ascuns de el, copilul va fi supărat și furios. Interesul său în domeniul științelor sunt pronunțate, dar în cazul în care unele subiect școală pare neinteresante, el nu va plăti suficientă atenție la el, preferând să se gândească la ceva. Este important pentru Tigrenka și care va fi profesorul lui – ca el se bazeaza pe o comunicare cu drepturi depline cu profesorul, iubitor sincer afacerea lui.

   Comunicarea cu mărunțire lui, părinții tigru trebuie să transmită la el că conducerea și puterea nu sunt singurele priorități.

   Uneori trebuie să-și exercite prudenței, delicatețe și cred că despre alte persoane care se găsesc pe drumul spre gol.

   profesii adecvate

   tigru energetic poate fi atenți la lucruri mici și scrupuloasă în detaliu, dar munca nu trebuie să fie prea monoton. Are toate depozitele pentru a face afaceri: având în gândire strategică și abilități de organizare, este capabil de a infecta cu ideile sale un număr mare de persoane. Dar mișcarea sistematică pe scara carierei nu este foarte potrivit pentru el, deoarece pentru creșterea în serviciu, este necesar să se asculte în mod constant autorităților și să urmeze regulile de joc instalate, iar acest lucru nu este ca tigru. Este prea pierde în exprimarea sentimentelor sale, să vorbească numai lucrurile necesare în locul potrivit.

   Tigrii sunt, de asemenea, incontrolabile, ca și în toate celelalte sfere ale vieții. Dacă este vorba despre o profesie creativa, atunci ei sunt date cazul complet, graba în exterior cu capul. elementul de risc nu le sperie, ci dimpotrivă, face lucrarea cu adevărat pentru ei interesante. Acestea pot juca pe bursele de valori, a gestiona aeronave, trupe chiar de comandă. Arată individualitatea luminos El poate în profesii cum ar fi un actor, scriitor, atlet, proiectant, designer sau inginer.

   Din cauza emoție excesivă și de tracțiune, du-te la un tigru poate pierde realizările lor, care a câștigat munca grea. liniaritate excesivă și incapacitatea de boală prea poate juca o glumă cu el. Reprezentanții acestui semn horoscopic ar trebui să evite profesiile în care flexibilitatea și diplomația este importantă, deoarece nu este cel mai părților severe.

   Vânzări în diferite sfere ale vieții

   De multe ori, în persoana care iti place tigrul vede obiectul vânătoare și caută să-l atingă cu orice preț. Există tot felul de moduri: Îngrijirea și trucuri care pot fi conduse subiectul pasiunii sale. Din cauza pasiunii sale, este capabil de trădare, chiar și în cazurile de relații stabile. Toate acestea au nevoie de el pentru a doua jumătate pentru a arăta emoții și focul lor de iubire aruncat cu o nouă forță. La urma urmei, pentru a reveni dragostea alunecării este mult mai interesantă decât observarea familiei plictisitoare Idyll în fiecare zi. Pentru acest tigru este capabil să treacă prin lama de cuțit, riscând dragoste pierde pentru totdeauna.

   Citește mai mult  Portofel pentru a atrage bani pe Fengshui

   În dragoste, el poate face o petrecere două tipuri de oameni. Primul este omul de sex opus, orbește în dragoste cu ideală și gata să îndure toate defectele animalului său sălbatic lui. El se bucură că există o persoană atât de carismatică lângă el, ceea ce înseamnă că va fi cu el până la capăt, trăind trădare și fluturând. Al doilea este o persoana energica de luptă, care are ca o calitate vie și, de asemenea, iubește aventurile. Aceasta este sărăcit Tigra, cu toate acestea, cât timp va unirea lor ultima, este greu de spus, pentru că printre cele două personaje puternice, cineva trebuie să facă uneori compromisuri.

   În prietenie, acest semn este o situație ciudată. Acesta este deschis, onest, are o poziție de viață activă, dar pentru un motiv, ele sunt atrase de el cele mai multe ori nu aceeași personalitate ca și el însuși, ci doar admirand contemplă.

   Toate acestea deoarece tigrul este prea intoleranți la slăbiciunile altora, și a întâlni oameni cu adevărat interesante, el nu le poate ține lângă el, așa cum începe să facă prea multe plângeri.

   În această situație, vă poate recomanda doar un singur lucru: pentru a face față așteptările dumneavoastră cu privire la alte persoane și să nu ceară prea mult. În cazul în care Tigra reușește să fie un pic mai tolerant, atunci el va dobândi cu siguranță astfel de prieteni care doresc să vadă în apropiere. În cazul în care un prieten este încă un tigru ca-minded în muncă, de studiu sau viața politică, atunci unirea lor are toate șansele să existe timp de mai mulți ani. camarazii lui perfectă – Tiger, cal, Dragon si Capra.

   Compatibilitatea cu alte zodiacs

   Ia în considerare mai mult compatibilitate tigru cu alți reprezentanți ai cercului zodiacal.

   • Tigru și șobolan. Astfel încât acești doi au o căsnicie bună, vor trebui să meargă pentru unele sacrificii. Șobolanii trebuie să ia faptul că tigrul nu poate trăi fără aventură și să primească o nouă experiență, așa că are nevoie de cel puțin un mic spațiu personal. În plus, șobolanul va trebui să-și ia trucul, deoarece această calitate va deranja partenerul ei. La rândul său, Tigra va trebui să învețe cum să se oprească și uneori merge la unele compromisuri. În prietenie, uniunea lor poate fi numită și fără nori, deoarece șobolanul iubește banii și interesele lor nu coincid. Aceste două semne sunt capabile să se completeze reciproc, ceea ce duce la rezultate fructuoase.

   • Tigru și taur. Între ele câteva puncte de contact și, prin urmare, nu este necesar să vorbim despre o alianță de familie de succes. Tiger se simte oarecum mai slab decât taurul ferm și chiar îl poate invidia. O astfel de poziție nu-i place fiara regală, astfel încât această relație este puțin probabil să-i placă. Este, de asemenea, puțin probabil între ei o prietenie puternică sau o muncă de succes. Toate că opiniile lor asupra vieții sunt prea diferite.

   • Tigru și tigru. Căsătoria cu sine este puțin probabil să dureze mult timp, deoarece ambii parteneri se vor strădui să-și apere dreptul și să concureze pentru conducere. Sloturile permanente sunt susceptibile de a conduce la faptul că barca lor de familie se rupe despre viață. Dar doi tigru vor deveni prieteni buni care se uită în aceeași direcție și se vor înțelege reciproc cu jumătate.

   • Tigru și iepure. Tiger va încerca să suprime iepure, dar acesta din urmă nu va pune împreună cu o astfel de situație, conflictele vor începe între iubitori. Prietenia dintre ei este, de asemenea, puțin probabil să dureze mult timp, deoarece iepurele nu percepe în serios tigrul, iar pentru acesta din urmă este o lovitură pentru stima de sine. Succesul este posibil numai în muncă, în cazul în care pierderea iepurelui va completa îndrăzneala tigrului, astfel încât acestea vor putea obține rezultate bune.
   Citește mai mult  Femeia Bull: caracteristici și compatibilitate

   • Tiger și Dragon. Dragonul este cunoscut pentru judecata și prudența lui – doar aceste calități și nu suficientă tigra. În același timp, viziunile lor de viață sunt în mare măsură similare, iar acest lucru dă solului să comunice. Ei pot petrece timp și ca prieteni, iar această uniune are cele mai lungi perspective. În lucrarea Dragonului va completa, de asemenea, hype-ul, netezind comportamentul său ascuțit și direcționându-și energia la canalul drept.

   • Tigru și șarpe. Tigrul pare că șarpele este prea mudrit și îl deranjează. Din acest motiv, este foarte dificil ca ei să creeze o alianță durabilă în orice sfere ale vieții.

   • Tigru și cal. Calul partenerului perfect reușește să-l aranjeze pe deplin în totul și, în același timp, să mențină o anumită independență care atrage întotdeauna un tigru. Prietenia lor ar putea arata un pic ciudat, deoarece reamintește o competiție permanentă, totuși, încep să se rateze reciproc și în grabă să se reunească. În chestiuni, această tandem poate obține foarte mult, deci este considerată una dintre cele mai de succes.

   • Tigru și capră. Capra din căsătorie cu tigrul va fi într-o poziție mai slabă, dar dacă ambii parteneri se potrivesc, ei ar putea fi împreună. Puteți fi prieteni cu aceste două semne, deoarece tigrul privește prin degete în momentul anticului extravagant al caprei și îi aparține cu respectul potrivit. În lucrare ar trebui împărțite la sarcinile după cum urmează: Capra este absolut, iar tigrul se grăbește în luptă. Cu o astfel de aliniere a forțelor, uniunea lor va fi foarte fructuoasă.

   • Tigru și maimuță. Maimuța iubește să seducă și să perucă interesul de la tigru, dar pentru o lungă perioadă de timp este suficientă – o mare întrebare. Acest lucru nu poate fi suficient pentru partenerii unității. Prietenia lor este destul de posibilă până când cineva din două va rupe fracțiunea de decență, așa cum ambele sunt capabile de acțiuni excentrice. În afaceri, succesul îi așteaptă numai dacă maimuța va respecta tigrul și el vine cu trucurile ei.

   • Tigru și cocoșul. Ambele semne sunt predispuse la proloub și au nevoie de laudă. Îi împiedică în mod armonios coexist atât în ​​căsătorie, cât și în prietenie. În afaceri, ambele vor trage brazard-urile consiliului, astfel încât acestea sunt puțin probabil să reușească.

   • Tigru și câine. În dragoste, câinele și tigrul vor găsi un limbaj comun, deoarece au idealuri similare și caută viața. Acest lucru contribuie la apariția dintre ele afecțiune puternică. În același timp, prietenia între aceste două semne nu promite să fie atât de cald, și în activitatea lor unirea lor este, de asemenea, nu prea productiv.

   • Tiger și de porc. Porcul nu doar să înțeleagă și să ia un tigru, ea le admiră. Tigra este, de asemenea, foarte mulțumit de faptul că partenerul este mândru de ei, și, prin urmare, căsătoria lor va fi puternic. Observați că poate doar tigement excesiv temperamentul. În prietenie, porc prudență netezește întotdeauna colțuri ascuțite. Ca urmare, aceste două crea un tandem puternic, în care oamenii apreciază reciproc. În afacerile ei vor avea succes dacă tigrul va fi nobil și cinstit cu un porc.

   Celebritati

   Printre lumea faimos pentru lume, bărbați tigri au personalitate istorică: Dmitri Donskoi, Ivan Groznîi, Iuri Andropov. Printre oamenii de artă: Tom Cruise, Rudolf Nuriev, Steve Wander, Herbert Wells. Femeile care au glorificat un semn de tigru pe calendarul chinezesc – Împărăteasa Elizabeth al II-lea, Marilyn Monroe, autor al celor mai populari detectivi Agata Christie, actriță Demi Moore și Balerina Șocantă Ayedor Duncan. Datorită energiei și a Charisma, ei au câștigat inimile a milioane de fani, cu toate acestea, nu toți s-ar putea lăuda cu fericirea în viața personală.

   Auto-realizare și cunoașterea lumii sunt atât de importante pentru tigri că viața lor de familie intră în fundal.

   Tigers – oameni foarte fermecător, cu o energie foarte puternic. Ei rareori rămân neobservate. Unul ca fervoarea și entuziasmul lor, alții se tem de temperamentul lor prea nituit. În căutarea emoțiilor, ele sunt capabile să facă greșeli, dar numai într-un astfel de ritm de viață, ei pot fi cu adevărat fericiți. În cazul în care îndeplinesc o persoană înțelegere, ei sunt capabili sa arate calitatile cele mai bune lor și de a crea o uniune interesantă de mai mulți ani.

   Despre modul în care oamenii născuți în anul de tigru sunt posedate în clipul video următor.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: