Barbat Deva, născut în anul șarpelui: caracteristici și compatibilitate

Barbat Deva, născut în anul șarpelui: caracteristici și compatibilitate

Horoscop – lucru este neobișnuit de necesar și util pentru fiecare persoană. Amplasarea stelelor si influenta planetelor ajuta oamenii aleg drumul cel bun in viata, tine si cei dragi lor proteja de vaginity de soarta și de a menține sănătatea.

Datorită cunoașterea influenței planetelor, fiecare dintre noi pot decide și mature lucruri, să știe dacă una sau alta persoana este potrivit pentru a trăi împreună. Informațiile necesare conținute în tainele horoscopului va fi capabil să ajute omul Fecioarei născuți în anul Sarpelui.

Caracteristică

Barbat de sex masculin, născut în anul șarpelui, combină înțelepciunea reptilei vechi și practic de semnul său zodiacal. Un astfel de om este practic, are o minte analitică și să analizeze cu atenție ceea ce se întâmplă în jurul ei. El a dezvoltat perfect intuiție. Masculin Fecioara se simte cu exactitate oamenii din jurul lui și aproape niciodată greșeli, mai ales dacă este vorba de înșelăciune sau false relații. Prin urmare, concurenți sau inamicii șerpilor Virgin sunt surprinși atunci când supărător înțeleg că miscarions lor sunt dezvăluite și prevenite. Chiar și faptul că pe plan extern, o astfel de persoană este lent și echilibrat, el aduce întotdeauna început până la sfârșit, și, uimitor, la timp.

Băieți Virgin este foarte muncitor, iar în cazul în care munca pe care, de asemenea, ca ea, atunci ei pot arunca în ea cu capul. În comunicare, ei pot alții farmec, ei au un simț al umorului sofisticat.

Planeta, care afectează acest semn – Pamantul, asa ca masculul Fecioarei iubesc puritatea și ordinea, care au nevoie, de asemenea,. Acest om este liniștit și fire-bun, nu-i place să intre în conflicte, evită colțuri dure și riscuri excesive. Lăsând în călătorii de afaceri sau pentru a schimba situația – de asemenea, nu în natura șarpelui virgin, iubitor de stabilitate.

Dar nu există nici un om fără defecte. În cazul nostru, un om este foarte exigent cu privire la el însuși și cei dragi lui, uneori prea categorică. Având în vedere determinarea non-singular al acestui semn, ambițiile de multe ori rămâne nerealizat, atunci Deva-Snake începe să se angajeze în auto-selectate, devenind iritabil și nervos.

Ce fată are nevoie?

Scrupuloși, întotdeauna într-o cămașă călcată și șosete curate, ea poate ucide-l pune pe un fir de praf pe haine iubite. Un astfel de om, desigur, nu este un cadou, dar dacă el cade în dragoste, atunci pentru fata lui va face nimic. Asta e doar alegerea doamnelor inimii pentru că este de asemenea important ca potrivit într-un ton de cravată – nu trebuie să existe greșeli.

Fecioara-Snake pune o analiză atentă a șefului său viitor, și de multe ori, observând atenția ei, începe să caute truc într-o situație. Uneori, tipul poate cădea în dragoste la prima vedere, dar din nou, o femeie favorit trebuie să îndeplinească toate cerințele sale supraestimate. Acest lucru îl aduce suferință spirituală, dar înclinația spre auto-analiza și căutarea adevărului donat el cu stele, pentru a nu depăși.

Femeia visele lui ar trebui să fie diferite de celelalte, să cunoască prețul și turnul pe piedestal. Reprezentanții celui mai bun sex care îi vor da semne de atenție în 15 minute, nu ia în considerare un om.

Nu-i place acest semn și mersul frivol, alesul său trebuie să aibă o minte analitică, de acord cu punctul său de vedere și în caz de dezacord care să aducă argumente argumentate. Flirtul frivol și de scurtă durată nu este potrivit pentru un bărbat, el nu ia în considerare problema „peste noapte”.

O femeie care poate ca șarpele virgina ar trebui să fie interesantă în comunicare, fără îndoială, sufletul unei companii, chiar dacă datele externe nu sunt atât de întunecate în comparație cu prietena din apropiere.

Dragoste comportament și relații

Multe frumoase doamne nebune despre bărbatul senzual, serios și fiabil al Fecioarei născuți în anul șarpelui. Dacă el este îndrăgostit în serios și chiar a decis să se căsătorească, atunci sentimentele sale sunt grave și durabile. Înțelegeți dacă tipul este îndrăgostit de dvs., acest tandem de zodiacal interesant poate fi deja pentru că începe să discute planuri de viață apropiate folosind pronumele „Noi”.

Oricine, sincer în el în dragoste, va fi întotdeauna confortabil cu un astfel de om, credincios și stabil, pentru că pentru el o căsătorie este, de asemenea, o decizie atentă și calculată bazată pe inima inimii inimii.

Și lăsați-o în stadiul iubirii pe care tipul nu le comită acțiuni riscante, nu cântă sub balconul serenadei sale preferate, alesul său poate fi sigur că un astfel de satelit era de încredere ca o stâncă.

Viața de familie cu soțul credincios în bărbatul bărbaților se dezvoltă de mult timp, capul familiei, deși un om discret, dar senzual și curajos. Trădarea nu-i este specifică, își respectă jumătate, iubește copiii și petrece adesea timp cu ei, deoarece acest lucru este inclus în cerințele educației și regulile – un cal pentru un astfel de tată. Soțul său ar trebui să fie sigur că ascultă oricare dintre afirmațiile sale, deoarece mlaștinile masculine este întotdeauna corectă.

În ceea ce privește relațiile intime, un astfel de semn al zodiacului este un iubitor blând și pasionat. În pat fără iubire, el poate ajunge în cazuri excepționale.

Dar din nou, raționalismul acestui om – mai presus de toate. Nici o fantezie excepțională de la femeia lui și Kamasutra de sex masculin, născută în anul șarpelui, nu acceptă, dar plăcerea de a livra va fi capabilă.

Avantajul fundamental în relațiile de familie ale acestor reprezentanți ai sexului puternic este faptul că ei nu sunt practic crescuți: familia pentru ei este o fortăretă fiabilă pentru mulți ani.

Carieră și afaceri

Despre munca grea a șerpilor virgine pot primi legende înapoi. Responsabil, punctual, o astfel de persoană va aduce în mod necesar totul la sfârșit. Șefii apreciază un astfel de angajat, pentru că poate chiar să renunțe sau să amâne concediul de dragul finalizării cu succes. Predarea cu ușurință, iubește totul nou, primește cu bucurie cunoștințele suplimentare necesare.

Absența emoțiilor explozive îi ajută să se prăbușească chiar și cu situațiile stresante, șarpele fetei este greu de a scoate din rutină.

Mulți astrologi avertizează că nu se recomandă să aibă acest semn zodiacal – De obicei, un om discret se poate transforma într-un monstru și distruge complet cazul de conferenție.

Compromis cu conștiința sa pentru astfel de tipi serioși inacceptabili, așadar aproape niciodată nu sunt de acord să recunoască opinia altcuiva și, dacă este necesar, poate provoca un conflict.

Fiabilitatea și perseverența lor sunt evaluate de șefii, ele sunt reprezentate ca un exemplu, încredințează cele mai importante sarcini. Ceea ce este interesant, Virgin Serpii nu sunt altruiști, dar problema remunerării financiare nu este principalul în cariera lor.

Astfel de oameni sunt mai mult ca scop rezultatul. La bătrânețe, cu toate acestea, prosperitate financiară este depășit, iar el este foarte mândru de ea, pentru că meritul lui.

Astrologii cred că este pe punctul de sacrificiu de sine, atitudinea față de muncă este inutilă în viața unui om de sex masculin. Ei au nevoie să fie distras mai mult, gândindu-odihnă – aceasta va aduce rezultate notabile în relațiile de familie, precum și în îmbunătățirea respectului de sine. Ca o relaxare a oamenilor din acest semn, sunt recomandate cursuri de yoga și alergări frecvente.

Compatibilitate

Pentru a înțelege cu ce alte semne ale zodiacului la un om Veri Snake va merge cu ușurință prin viață, de a crea o familie și să caute cariera de creștere, trebuie să se consulte cu stelele și astrologii.

Un tip integral și rezonabil, va fi capabil de a crea o familie frumoasă, cu reprezentanți ai următoarelor semne: Fecioara, Taur, Rac si Scorpion.

Cu o femeie de Taur, o fată de sex masculin va crea o alianță lungă și durabil: ambele realiști și să nu fac planuri de a construi curcubeu, într-adevăr evaluarea circumstanțelor. Ambele semne place să se relaxeze în cercul familiei, nu-mi place să bani tăcut, dar unii le pot lua în considerare o gaură pic. Acest lucru nu este exact cazul: lipsa strălucire de pasiuni și extreme nu înseamnă deloc că ei mor de plictiseală, dimpotrivă, soți sunt auto-suficiente și bine împreună.

Femeia Rac completează perfect imobilizat de sex masculin de sex masculin. Da, fără focul pasiunii, dar este ferm și fiabil. Certurile, desigur, poate fi prezent, dar ambele aceste semne să înțeleagă necesitatea de a restabili pacea și consimțământul, deoarece umerii lor sunt responsabili pentru familie și copii. Într-o astfel de pereche, un om este un minider, și o femeie este o gospodina minunata.

„Mirror“ căsătorie – astfel încât să puteți apela Uniunea a două devs. Soții văd reciproc reflecția, astfel încât fiecare dintre ei încearcă să corecteze deficiențele celei de-a doua jumătăți, ceea ce nu merge întotdeauna bine și pașnic. Dar apoi două servitoare sunt un dublu raționalism, calculul sobru. Ambii nu-i plac suspinurile pe bancă și contemplarea fără țintă a Lunii, în familia lor ordinele și tradițiile pe care le apreciază și aderă la ordinul comandat.

Dacă femeia Scorpion și Malerm poate găsi o limbă comună, căsnicia lor va fi destul de reușită. Legați soții sentimentul acut al justiției, ei sunt harnici și cinstiți, eficienți și responsabili. Senzualitatea fortării complexului Scorpionului compensează raționalismul Fecioarei, dar uneori focarele sale de soț de speranță energetică. Dar femeia va fi uneori surprinsă de pedantismul și de economia soțului, dar împreună vor fi capabili să înțeleagă totul și să ierte.

Femeia Sagetator poate fi un demn ales de bărbatul Fecioarei, dacă ambele învață să nu spargă frontierele libertății celuilalt. Dar proximitatea fizică a acestor două personaje este mai presus de toate laudele.

Femeia Capricorn poate ridica și o stima de sine atât de mare a Fecioarei, să-l ajute în creșterea carierei. Soții vor face față în mare măsură cu diverse probleme, iar acest lucru este în ciuda faptului că nu există o pasiune ferventă aici: munca, familia și responsabilitățile vor putea să unească acești oameni de mulți ani.

Femeile de pește și acvariu, scale și leu, desigur, vor putea, de asemenea, să facă o jumătate demnă a Fecioarei, născute în anul șarpelui, dar aici sunt multe convenții. Dar relația cu pește și gemenii nu prevăd nimic bun – astfel de căsătorii sunt de scurtă durată și instabilă emoțional.

Deși stelele sunt recomandate să concureze pentru fericirea lor bărbaților la devieri, dacă sunt foarte îndrăgostiți.

Caracteristic unui om născut sub semnul Fecioarei, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: