Boy Taur: caracterul unui copil și numele lui

Boy Taur: caracterul unui copil și numele lui

Fiecare semn zodiacal prezintă un anumit element de. Taurul administrează elementul Pământului, astfel încât oamenii nascuti sub acest semn se disting prin aterizare și practic. Boy Taur din copilărie foarte arată independența și reticența sa de a ordinelor de Obey. Dar, pe de natura copilului afectează nu numai semnul zodiacal – Horoscopul de Est și numele său determină, de asemenea, comportamentul și soarta copil. Știind toate laturile pozitive și negative ale băiatului Taurus, născut în anul Cainelui, puteți învăța pentru a obține, împreună cu el.

Caracteristică

Boys Tales – prietenos și vesel pentru copii. rareori acestea să fie încredințate cu colegii, deoarece ele arata de multe ori prietenos, onestitate și bunăvoință față de alte persoane. Dar este exact atâta timp cât alții nu arată furia lor, grosolanie sau devin înjurături. Apoi, copilul devine o reflectare în oglindă a infractorului și-l va pedepsi cu siguranță. În cei dragi, copiii văd protecție de încredere, astfel încât atmosfera de familie joacă un rol important pentru ei. Armonie, calm și dragoste între părinți și alte rude vor face din băiatul unei persoane scop și veselă. Dar scandalurile și dezastre din familie va duce la faptul că copilul va deveni indecisi sau se închide în sine.

Așa că băiatul rămâne o persoană cinstită cu poziția sa de viață și principii, părinții nu ar trebui să fie înșelați de. Semnul pământesc al zodiacului iubește claritate în toate. propriul dvs. exemplu, ar trebui să fie arătat ceea ce este bine și ce este rău. Este necesar să se încerce să răspundă la întrebări pentru a satisface interesul copilului.

Deoarece vițeii se referă la semnul pământesc, valorile materiale joaca pentru ei unul din rolurile principale din viata. De la începutul anului părinții din copilărie ar trebui să învețe copilul lor de a economisi fonduri și în mod corespunzător dispune de economii. Predat ca un copil, adolescent Taurul poate acumula o anumită sumă pe cont propriu de a face ceea ce trebuie, și de a fi un om, acesta va fi persoana de succes financiar și încrezător.

Salvați vesel, natura prietenos și un scop al băiatului Taurul este posibilă numai cu ajutorul de laudă, aprobarea și promovarea faptelor bune ale copilului lor. Cu varsta, acesti copii nu vor pierde credința în tine, angajament și perseverență.

horoscopul de Est

Cainii sunt animale foarte loiali, astfel încât copiii născuți în anul Cainelui al horoscopului de Est, însoțitoarele loiali și de încredere. Astfel de băieți sunt întotdeauna o mulțime de prieteni, acestea sunt prietenoase cu colegii lor, sunt sociabili și de divertisment. Ca un magnet, copilul Câinele atrage alți copii și le devine adevărată prietenie. Cei născuți în acest an, băieții sunt foarte activi. Viața lor credo avansează, de multe ori astfel de copii își asociază viitorul cu sport. Părinții ar trebui să se gândească la scrierea copilului lor la secțiunea sportivă prin trimiterea energiei sale uriașe la canalul drept.

Citește mai mult  Leu și Vărsător: Opozițiile sunt atrase

Studiul va fi dat cu ușurință băieților, deoarece anul câinelui dă copiilor o povară la cunoaștere. Și o astfel de trăsătură de caracter, la fel de responsabilă, vă permite să obțineți un mare succes în școală. Sentimentul de datorie ajută în viitor să ocupe poziții înalte, să fie un partener și un prieten de încredere. La părțile negative ale caracterului unui băiat de câine poate fi atribuit susceptibilității și vulnerabilității sale față de cuvintele, hărțuirea. Nu numai cuvinte, dar, de asemenea, acțiuni un astfel de copil percepe aproape de inimă.

Infracțiune (ca rezultat) el poate purta cu el de foarte mult timp, uneori – toată viața lui. Deci, copiii trebuie să învețe iertarea și să nu pierdeți totul negativ.

Anul câinelui îi dă „gazdele” de prietenie și veselie, care este foarte aproape și la viței. Combinația a două semne similare îmbunătățește numai caracteristica proprietarului său. În fiabilitatea și devotamentul unui astfel de copil, nu merită îndoielnic – el nu va înlocui cu siguranță și va trage întotdeauna mâna unui prieten. Dog-Taurul nu are încredere în mod inutil că îi poate face rău. Prin urmare, înainte ca părinții să fie o sarcină dificilă – să-i învețe pe copil să distingă oamenii buni de rău, altfel nu este dificil să intri în încredere într-un astfel de copil.

Cum să educați?

Caracterul băieților de viței nu este ușor, ci și pentru ei puteți găsi o abordare. De la o vârstă fragedă, un astfel de copil își va arăta reticența de a respecta ordinele și profesorii de părinți. Dacă bătrânii vor arăta o agresiune în raport cu copiii lor, va amenința, crește vocea sau va forța ceva de făcut, atunci va primi aceeași reacție ca răspuns. În același timp, dieta va sta în ultimul său, apărarea cu încăpățânare a punctului său de vedere.

Părinții de povești trebuie să știe că nici strigătele și decretele nu vor putea să se subordoneze ca fiind sensibilitate și mângâiere. Cu un astfel de copil, poți fi întotdeauna de acord dacă vorbește cu el calm, judicios, fără manifestare de agresiune și furie. Și dacă aducem argumente rezonabile, putem presupune că copilul aproape este de acord cu privire la orice sugestii.

Nu trebuie să le certați pentru o masă lungă sau o soluție lentă a ecuațiilor matematice (vorbim despre un școală). Trebuie amintit că băieții semnului pământesc sunt oarecum lenți în acțiunile lor, astfel încât acestea să nu fie tratate prea mult. „Te duci liniștit, vei fi mai mult” – e vorba de ei. Ei cred că este mai bine să faceți ceva lent, și apoi să arătați un rezultat minunat.

Citește mai mult  Caracteristicile unei femei de leu născut într-un an de cal

Este foarte important să vă încurajați copilul, să laude pentru acțiuni bune, concentrându-se pe acest lucru. Copilul apare imediat stimulent pentru a face chiar mai bine pentru a obține rezultate mai mari și de succes. Când părinții se adună pentru a da copilului lor în orice cerc, trebuie amintit faptul că băieții ar trebui să fie o sală de clasă, care necesită o manifestare de perseverență și tenacitate. Aceste calități sunt inerente în lume, dar acestea trebuie să fie trimise la canalul din dreapta, fără pierderi de energie în zadar.

Ce nume se potrivește?

Nu numai semnul zodiacal si horoscopul poate influenta caracterul copil. Numele corect aleasă va ajuta să se adapteze viitorul băiatului și a pus-o pe caracteristicile care vor fi utile pe tot parcursul vieții. Determina an, și cu atât mai mult luna nașterii copilului dumneavoastră vă poate nu întotdeauna, dar cum de a apela copilul – conștient de alegerea părinților.

Numele este selectat de mai multe criterii:

  • Numele numele, traducerea dintr-o limbă sau alta+
  • Amestec de succes / consonanță cu pacientul+
  • Predominanța anumitor calități pe care copilul le va fi nevoie+
  • respectarea calendarului ortodox sau al altui calendar religios.

Dacă doriți să vă oferiți copilului în perseverență și intenție, băiatul ar trebui să fie numit Boris, Roman sau Gleb. Moliciune și ascultarea va da numele Matvey, Alexey, Ilia, Ivan. Masculinitatea și curaj vor fi adăugate la copii numit Anton, Arseny, Dmitry. Părinții care doresc să-i vadă pe fiii lor de afaceri îi pot numi maxim, Yaroslav, Bogdan. Toate aceste nume sunt perfect combinate cu elementele pământești, iar următoarele nume sunt, de asemenea, potrivite pentru consolidarea: Makar, Timur, Vasily, Daniel, Matvey, Taras, Mikhail, Pavel, Nikita.

Băieții care au un nume selectat cu succes, își ating întotdeauna obiectivele, deoarece au suficientă energie nu numai la începutul cazului, ci și la finalizarea sa. În același timp, copiii copiilor tremură spre împrejurimile lor, întotdeauna să fie fericiți să vină la ajutor și să arate îngrijire

Horoscopul pentru copii pentru Baby Taurus a se vedea următorul videoclip.

Citește mai mult  Compatibilitatea Sagetator si Virgin în Relații
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: